| Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo
If I cannot move heaven, i will raise hell
|
|
Seraphina Holloway | TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED | |
| | Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Seraphina Holloway Csüt. Júl. 20 2017, 10:49 | Seraphina Holloway
Life is tough, my darling, but so are you. Gigi Hadid | mondének | 23 év | | egyszerű mondén |
the devil is in the details ❖ Becenév: Sera ❖ Születési hely, idõ: New York, 1994. március 30. ❖ Családi állapot: Egyedülálló, bár a szívem már foglalt ❖ Szexuális beállítottság: Hetero, bi, homoszexuális ❖ Foglalkozás: pultos, mixer, barista ❖ Ismertető jel: telt ajkak, mandulavágású szemek, kerek arc (+ magas és rendkívül vékony is) ❖ Átváltozás: - ❖ Rang: Boldog tudatlanságban élem a mindennapjaimat. (Habár a természetfeletti világ rendkívül foglalkoztat és érdekel, viszont eddig még senki sem avatott be a dolgokba, ezért bővebb véleményem nincs róla.) ❖ Család: Az én családom sohasem volt boldog, békés vagy épp összetartó. Anya rendszeresen és már-már megszállottan csalta apámat, aki csak azért nem hagyta el, mert jól tudja, akkor hatalmas vagyontól esne el. Hiszen az ő esetükben nem anyát mentette meg a sanyarú sorsától a szőke herceg fehér lovon, hanem inkább apa volt az, akit ki kellett húzni Harlem rejtett bugyraiból. Azóta pedig hűséges pincsiként követi anyámat, aki természetesen semmibe sem veszi. Ha már ennél a nagy "szerelemnél" tartunk, az se annyira érthető, hogy miért alapítottak családot. Ráadásul egy gyereknél nem álltak meg, ők azonnal, pár év korkülönbséggel rögtön kettőig mentek (majd majdnem egy kerek évtizeddel később becsúsztam én is, harmadikként). A bátyám egy informatikai cég vezérigazgatója, a nővérem pedig egy befolyásos női magazin főszerkesztője. Mindketten egzisztenciával rendelkeznek, biztos anyagi háttérrel, menő kocsival, nagy házzal. Házasságban élnek, szintén tehetős és jelentős partnerrel, na meg természetesen egy-egy gyerkőccel. Csak én lettem defektes. Nyilvánvaló, hogy harmadik gyerekről nem is álmodtak, bár azt nem tudom, hogy ezért miért engem büntettek. A megszületésemről nem én döntöttem, ez kettejük felelőssége volt. Ebből gondolom már rájöttél, hogy nem épp boldogan telt a gyermekkorom. Panaszkodni nem panaszkodhatok, hisz végül is megkaptam mindent, csak épp a szeretet maradt el, pedig az lett volna a legfontosabb. Mivel én nem voltam olyan tökéletes, mint a testvéreim és amiért hangot adtam a véleményemnek, nem lettem bólogató kiskutya, méltón kivívtam a szüleim elégedetlenségét és ellenszenvét is. Amikor pedig a szexualitásomat kérdőjeleztem meg, valóságos háború robbant ki. Persze rosszul venné ki magát, ha csak úgy hagytak volna lelépni, így inkább egy apró garzonba száműztek Brooklyn-ba. Azóta csak a havonta megrendezésre kerülő "családi" vacsorán kell megjelennem. De hogy minek, azt senki sem tudja. Viszont ha elmegyek, kapok csekket, ami azért jól jön, hisz a pultos fizetésem néha édes kevés tud lenni. look deeply into my eyes 5 pozitív tulajdonság erős, határozott, kiállok magamért és a saját véleményem mellett, céltudatos, magabiztos 5 negatív tulajdonság ami a szívemen, az a számon, türelmetlen, makacs, kíváncsi, bizonyos helyzetekben önző 5 dolog, amit szeretsz nyár, tenger, állatok (főként a kutyák), zene, finom ételek 5 dolog, amit nem szeretsz tél, fagy, fogorvos, férfiak, csalás/hazugságok Legnagyobb félelmed Elárul, becsap, megcsal az, akit szeretek és végleg egyedül maradok. Vagy hogy előbb hal meg a szerelmem, mint én. Legnagyobb vágyad Boldogan, szeretetben élni a kedvesemmel. - Tudom, ez elég naivan hangzik, de balga mód én még hiszek a szerelemben és abban, hogy egyedül ez számít ezen a világon. Legnagyobb gyengeséged Rettentő szeretetéhes vagyok, ami talán visszavezethető a rossz gyerekkoromra és a piszkos családi hátteremre. Így tehát a szívem a legnagyobb gyengeségem, illetve a szeretettel kapcsolatos érzéseim. Legnagyobb titkod Beleszerettem valakibe, a saját nemem leggyönyörűbb képviselőjébe. Rejtett tehetséged mondjuk az, hogy finom koktélokat tudok készíteni? (bár ez annyira nem rejtett) Fõ fegyvered - Hobbi táncolással, városnézéssel (még akkor is, ha itt születtem), főzéssel Kedvenc étel spagetti, pizza - igazából minden, ami olasz Kedvenc ital citromos jeges tea és kávé Kutya vagy Macska kutya Allergia - Bal vagy jobbkezes jobbkezes Fura/Idegesítõ szokás idegességemben a körmeimet rágom vagy épp a hajtincseimet csavargatom Szervezett vagy rumlis többnyire inkább szervezett Dohány, alkohol, drog pultos vagyok, így muszáj innom, ha valaki meghív - de csak nagyon kivételes alkalmakkor hagyom részegségig fajulni a dolgokat | |
you can see the war inside Makulátlan lakás, szép virágok az asztalon, gyertyafény, finom étel a sütőben - azaz megvan minden, ami ahhoz kell, hogy ez az este is a tökéletesség jegyében teljen. Pár napja próbáljuk összeegyeztetni a találkozót, mára végre sikerült is, ennek következtében pedig egész álló nap a lakást csinosítgattam. Gondosan kiválasztottam mindent, még főztem is, így panaszra semmi oka nem lehet az én Szépségemnek. Gyönyörű, bordó, testhez simuló, feszes ruha van rajtam, a hajam beszárítva omlik a vállaimra, a sminkemen egy aprót még igazítok, de egyébiránt semmihez sem kell már hozzá nyúlnom. Minden tőlem telhetőt megtettem azért, hogy a látszat ma este tényleg semmilyen kivetni valót ne hagyjon maga után. A hangulatról pedig majd mi gondoskodunk. Izgatottan vártam, mikor érkezik Elly, mert habár a sárga földig leittam magam első találkozásunkkor, azért a fő mozzanatokra emlékeztem. Persze ő erről mit sem tudott, hisz azóta nem igazán került szóba az az ominózus este s hogy mik is történtek akkor kettőnk között. Bár... amik történtek, azokat nem hiszem, hogy el lehetne felejteni. Egyáltalán lehet valaki olyan részeg, hogy nem emlékszik ennyire fontos dolgokra? Komolyan? Ne már. Ijedten összerezzentem, a szívem pedig a torkomban kezdett őrjítő dobogásba, amikor kopogtattak az ajtómon. Pillanatok alatt átsiklottam a kis teren, hogy minél előbb ki is nyithassam azt és végre Elly-vel lehessek. Amint megláttam, széles, boldog mosoly terült szét az arcomon és rögtön beljebb és invitáltam őt szerény kis lakásomba. Öleléssel köszöntöttem, de csupán azért, mert a világért se akartam volna hirtelen letámadni, sem pedig ráerőltetni magamat. Ahhoz túl mély érzelmeket tápláltam iránta, hogy veszélyeztetni mertem volna a még kicsit instabil lábakon álló kapcsolatunkat. Már ha szabad ezt kapcsolatnak nevezni. Az már biztos, hogy megegyeztünk abban, lassan haladunk... csak hát, nehéz ezt betartani, amikor valaki a puszta jelenlétével is ilyen mértékig vonz magához. Nem csak a tekintetet, hanem fizikailag is. Nehezen tudsz távol maradni tőle - pedig az én aprócska lakásomban távolságok valójában nem is léteznek. A nappali egyben hálószoba is, ahogy az étkező is a konyhában található. Egyedül a fürdőszoba érdemelt külön helyiséget, de nekem megfelelő volt ez a hely. Tekintetem végigkövette Elly-t, mosolyogva fürkésztem, mit szól majd az otthonomhoz. Vörös tincsei megbabonáztak, kénytelen voltam rögvest leülni a kanapéra, máskülönben attól tartottam, elájulok. Ahogy felém fordult, kíváncsian pillantott le rám. Nem akartam in medias res módon belevágni a dolgok kellős közepébe, de muszáj volt. - Elly... biztos vagy abban, hogy ez jó ötlet? Mármint... mi ketten. - Sajnos túl hamar túl mély és valós érzéseket tápláltam iránta, ezért ha ő nem gondolta komolyan a párosunkat, akkor még azelőtt kellene véget vetnünk ennek az akárminek, mielőtt végérvényesen magába bolondítana. De ugye komolyan gondolta? Ugye nem fog visszautasítani? Rettegve vártam a válaszára, újra a világ legsebezhetőbb embereként érezve magamat. Mindennél jobban utáltam a bizonytalanságot, ez a pár másodperces néma csönd, ami pedig közénk ereszkedett, egyenesen kiborított. Titkon abban reménykedtem, hogy beismeri, én is sokat jelentek a számára, hogy nekünk, kettőnknek tényleg van esélye egy boldog, közös életre. Tudom, korai volt még ezt firtatni, de már így is sokkal jobban belebonyolódtam ebbe, mint kellett volna. Ha pedig ő is ellökne magától, ahogy a családom is tette... azt nem hiszem, hogy túl tudnám élni. Sőt. Biztosra veszem, hogy abba belehalnék. dust and shadows |
| Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Re: Seraphina Holloway Csüt. Júl. 27 2017, 17:49 | gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows ❖Miss Seraphina Holloway❖ Drága Sera! Szeretettel üdvözöllek az oldalon! Örülök, hogy én fogadhatom el legédesebb unokahúgom gyönyörűséges szíve választottját! Attól még, hogy nem látjátok az árnyvilágot, a mondének élete sem nevezhető egyszerűnek vagy könnyűnek. Az életetek tele van nehézségekkel és fájdalommal, ti is ugyanúgy szenvedtek, ahogy mi. Sajnálom, hogy ilyen rossz családod és rossz gyermekkorod volt - lehetett volna rosszabb is, persze, de ettől még nem lehet kellemes érzés úgy felnőni, hogy mellőzve érzed magad. A szülői szeretet a jellemünk egy fontos alapkövét adja. Nélküle is élhetünk teljes életet, más kérdés azonban, hogy milyet... Csodálatosan írsz! A lapod végig olvastatta magát, egészen belemerültem a kis részletekbe. A stílusod borzasztóan kifinomult, elegáns, nőies... Nagyon tetszett! Sera igazán szimpatikusnak tűnik így első látásra. Alig várom, hogy közelebbről is megismerhessem - amire előbb vagy utóbb biztosan sor kerül, hiszen az unokahúgommal randevúzgatsz. Az árnyvilág nem sokáig maradhat titokban előtted. Lehetséges, hogy erről majd én magam gondoskodom... Egy részem rettentően szorít nektek, hogy ez a kapcsolat végre boldogságot hozzon a számodra, szeretetet, megnyugvást. A másik részem, a Királynő pedig alig várja, hogy az érzéseitekkel játszadozhassak! Nincs is viccesebb, mint a szerelem fogságában vergődő mondéneket figyelni... Így hát vétek lenne tovább feltartanom téged: menj, foglald le ezt a gyönyörű pofit, aztán hódítsd meg az unokahúgomat a játékteret! New York, az álmok városa, és néhány sötét titok is csak rád vár! Jó játékokat kívánok!
|
|
Similar topics | |
|
| |
|