Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Zayden Fitzgerald Pént. Júl. 21 2017, 15:27 | zayden fitzgerald
we all go little mad sometimes tom ellis | warlock | 666 | | boszorkánymester |
the devil is in the details ❖ Becenév: Zayne, Zane, Fitz ❖ Születési hely, idõ: 14. század vége felé, Franciaország területén ❖ Családi állapot: Egyedülálló. Nehéz megnyerni komolyabban a figyelmem. ❖ Szexuális beállítottság: Biszexuális ❖ Foglalkozás: Bártulajdonos ❖ Ismertetõ jel: Vöröses szemeimről és néha az arcom is vele együtt vörös színben pompázik, mintha lenyúzták volna az arcomról a bőrt. ❖ Átváltozás: Born to be awesome ❖ Rang: A boszorkánysággal a véremben születtem, jöttem a világra. Az apám nem tudom, hogy pontosan melyik démon is volt, de nem is számít számomra különösebben. Teljesen tisztában vagyok az erőmmel és arra is, hogy mikre vagyok képes. Szeretem feszegetni a határaimat. ❖ Család: A boszorkánytársaim a családom. Bárkiből lehet családtag, ha méltó rá. look deeply into my eyes 5 pozitív tulajdonság leleményes, talpraesett, megfélemlítő, ravasz, laza 5 negatív tulajdonság makacs, akaratos, ellentmondást nem tűrő, szarkasztikus megjegyzéseket desszertként tálaló, magánszférát nem tisztelő személy 5 dolog, amit szeretsz alkohol, vattacukor, szex, szabadság, kockázat 5 dolog, amit nem szeretsz felesleges dráma + bonyodalom, értetlenkedés, türelmetlenség, pofátlanság, gomba Legnagyobb félelmed Pont neked árulnám el? Legnagyobb vágyad Te? Legnagyobb gyengeséged Az én kis boszorkányaim. Legnagyobb titkod Na, aztán még az kellene.. Rejtett tehetséged Könnyedén előcsalogatom az emberekből a legnagyobb vágyaikat, az őszinte érzéseiket és gondolataikat. Fõ fegyvered Késsel meg villával étkezem. Hobbi Inkább kivel, avagy kikkel. Rossz kérdés, rossz-rossz. Kedvenc étel Minden, ami ízletes. A kedvencemet is képes lenne valaki undorító módon tálalni. Kedvenc ital Bourbon whisky Kutya vagy Macska Mindkettő? Allergia Legjobb tudomásom szerint semmire. Bal vagy jobbkezes Jobbkezesek táborát erősítem. Fura/Idegesítõ szokás Imádok belemászni mások személyes terébe. Szervezett vagy rumlis Szervezett, vagy rumlis. Az leszek, amit szeretnél. Dohány, alkohol, drog Dohány-alkohol kettősére teszem le a voksomat. Előbbit azonban ritkán veszem magamhoz. | |
you can see the war inside STORY OF MANY LIFETIMES Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. Ide jön majd, amit írni akarok. dust and shadows |
|