Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo

If I cannot move heaven, i will raise hell

Zeroth
TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Zeroth Empty

Zeroth
My anger is way out of control
Nikolaj Coster-Waldau démonismeretlenHarcos
the devil is in the details

❖ Becenév:
Zero, Z
❖ Születési hely, idõ:
Anglia – réges rég - később Pokol
❖ Családi állapot:
Egyedülálló
❖ Szexuális beállítottság:
Hetero
❖ Foglalkozás:
Harcos/Kiképző
❖ Ismertetõ jel:
A mellkasán egy óriási vágás utáni heg
❖ Átváltozás:
-
❖ Rang:
-
❖ Család:

Míg ember voltam, a családom farmerekből állt, apám és anyám folyamatosan a földet túrta és egy nagyobb hatalom felé bókolt és szolgált, ami soha nem jutalmazta vagy dícsérte meg ezért, talán pont ez az intő példa vezetett oda ahova jutottam. Pont ezért lettem ilyen, de erre majd később kitérek.
A lényeg, hogy az ő vérükben benne volt a szolgálat, próbálták jól tenni a dolgokat és istenfélő jó emberként élni, és semmit nem kaptak ezért.
look deeply into my eyes

5 pozitív tulajdonság
Szívósság, Harcedzettség, Bátorság, Elhivatottság, Kitartás
5 negatív tulajdonság
önfejűség, szókimondó, agresszív, ellentmondást nem tűrő
5 dolog, amit szeretsz
Harc, Jó fegyverek, Szép nők, szép helyek, jó szex, jó bor, jó csaták
5 dolog, amit nem szeretsz
unalom, bezártság, tétlenség, nagyszájú semmirekellők, túl sok beszéd harc közben
Legnagyobb félelmed
Kimaradok életem legnagyobb csatájából
Legnagyobb vágyad
Megvívni életem legnagyobb csatáját egyedül egy egész sereg ellen, utána pedig visszavonulni a hárembe szórakozni.
Legnagyobb gyengeséged
Emberi kapcsolatok
Legnagyobb titkod
Hogy hogyan szereztem a hatalmas sebhelyet a mellkasomon  
Rejtett tehetséged
Remekül zongorázom
Fõ fegyvered
-
Hobbi
Edzéssel vagy női társaságban
Kedvenc étel
kebab
Kedvenc ital
Rum
Kutya vagy Macska
Kutya
Allergia
nincs
Bal vagy jobbkezes
jobb
Idegesítő szokás
-
Szervezett vagy rumlis
Szervezett  
Dohány, alkohol, drog
 alkohol
you can see the war inside

Kezdetben, valamikor réges rég katona voltam. Valamikor a sötét középkorban születtem, de nem kimondottan emlékszem már halvány emberi életem emlékeire. A lényeg, hogy ember voltam, két földtúró gyermeke, alacsony rang és alacsony száramazás. Állandóan a földesúr felé adóztak, aki többet és többet követelet, míg nekik már alig volt mit enniük. Persze emellé még ott voltam én is. Vézna fiúgyermek, akiről azt hitték hogy maximum pár telet fog megélni, és gyorsan meghal a hideg, az éhezés, vagy bármi más hatására. Hát amúgy igazuk is lett volna, ha gyerekkoromtól kezdve nem lettem volna olyan makacs és harcias amilyen. Szerencsére túl tudtam élni az első pár évemet anélkül, hogy a szüleim eladtak volna vagy megpróbáltak volna felhasználni valamilyen célra. Ezután pedig már elég idős voltam, hogy próbáljak besegíteni a ház körül, ami már indokolta, hogy ne dobjanak ki. Gondoskodtak rólam, felneveltek. Ezt becsülöm.
Azonban nem tehető félre az a tény, hogy mind a ketten földhözragadtak és ostobák voltak mint egy marék borsó. Én már fiatal koromtól másról álmodtam. Láttam a lovagokat átszelni a falunkat, fényes páncél és hatalmas fegyverek. Mindig olyan figyelmet és tiszteletet ébresztettek, hogy tudtam, nekem mindenképp lovaggá vagy legalább valami kóbor kardforgatóvá kell válnom, aki megvédheti magát, és mindenki féli a kardja suhintását. 17 éves koromig úgy tettem mintha érdekelne a földművelés, és nem említettem senkinek a vágyaimat. Nem is lett volna értelme, hisz vagy fellógatnak, vagy kiröhögnek, de egyikkel sem jutottam volna előrébb. Így megszöktem otthonról, és egy véletlen baleset során megöltem egy katonát aki a király szolgálatában üzeneteket szállított a kastélyok között. Elvéve a ruháját és a kardját utaztam városról városra és mindenhol kerestem az olyanokat akiktől kardforgatást tanulhatok. Szépen lassan kis léptekkel fejlődtem, de ahogy telt az idő egyre jobban ment, és mint a király követe sok helyre be tudtam jutni annélkül, hogy kérdéseket tettek volna fel, vagy utamat állták volna. Ahol pedig utamat állták a kardommal vágtam utat. Így szereztem ételt, italt, aranyat. Mondhatni bűnöző lettem, aki a király nevében tevékenykedett.
23 évesen már kiforrott személyiségként tudtam, ha nem a kardom által szerzek hírnevet, akkor sehogy, hisz nem vagyok senki. Így embereket kezdtem gyűjteni, és megalapítottam a saját rabló bandámat, amivel a királyi karavánokat kezdtem fosztogatni, és az általuk szállított aranyat vagy bármi mást, mind elvettük és jól éltünk belőle. Gyakorlatilag a királytól vettem egy földet magamnak a saját pénzéből. Túl okos és rafinált voltam, hogy rájöjjenek ki vagyok. Minden lopásnál és harcnál maszkot viseltem, és sosem tudták kideríteni ki vagyok. Jól ment ez éveken át, csak úgy neveztek, hogy a Rémkirály. Ezt a megtisztelő nevet azért kaptam, mert kivételes kegyetlenséggel kínoztam meg azokat akiktől a királyi szállítmányokkal kapcsolatos információkat akartam megszerezni. Emellett természetesen a harcban hulló fejek és széthasított emberek látványa is könnyen kreálhatta ezt a nevet az engem látó ellenséges katonák körében.
Igazából az emberi életem így telt egészen addig, míg mint minden csapatban, előbb utóbb itt is lett egy áruló, aki nagyobb pénz reményében feladott a királynak, aki jutalmul karóba húzatta. Engem pedig elfogtak, majd hónapokig kínoztak, végül a fejem kitűzték az kastély elé, mint valami első számú közellenséget.
Közben a lelkem egészen más utakon járt, azt hittem az élet után csak a nagy üresség következik, de nem így lett, mintha egy örökkévalóságig utaztam volna egy nagyon lassú lovon.
Valami mégis történt, új helyen, új testben tértem magamhoz. Azt mondták most már démon vagyok, és hogy Lucifer megajándékozott a földi tettem miatt egy új lehetőséggel, hogy élhessek. Először viccesnek találtam az egészet, aztán ahogy teltek az évek egyre jobban kezdtem unatkozni, így elkezdtem hódolni egy régi szenvedélyemnek, a kardvívásnák, emellett fejlesztgettem az új képességeimet is. Harcba keveredtem több alkalommal rivális démonokkal is, akik egytől egyig elvesztették valamilyüket a harc során, de mivel nem halhatunk meg, sosem végleges kűzdelmet vívtunk. Másik nagy szenvedélyem is felébredt, a nők, nem számít hogy halandó, vagy démon, vadász vagy akármi más, a szép nők értékelendők, és én tökéletesen tudtam ezt. Mindig kerestem az olyan nők társaságát, akik felkeltették az érdeklődésem, és sport szerűen próbáltam őket, minél előbb a hálómba csábítani. Aztán ahogy erősödtem, évről évre, gyűjtöttem a tapasztalatokat, és Azazel, aki a legerősebbként volt számontartva felfigyelt rám. Azt tudni kell, hogy én sosem féltem senkitől, ezért mikor ajánlatot tett, azt válaszoltam, hogy ha képes engem legyőzni, segítek neki. Így is lett, hosszú órákon keresztül harcoltunk, míg végül egy utolsó csapással hatalmas sebet ejtett a mellkasomon, ami eldöntötte a kűzdelmet. Innentől kezdve foglalkoztam én a seregével, mert a legerősebb démon a legerősebb sereget érdemli. Én pedig a legeslegjobb voltam a kiképzésben, és a harcban.
dust and shadows

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Zeroth Empty

gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  

❖ Zeroth  ❖
Engedd meg, hogy üdvözöljelek köreinkben! Valamiért mindig nagyon örülök, amikor démon érkezik közénk, hisz a démonokban van valamilyen varázs, valami érdekes, ami csak úgy vonzza az érdeklődést. Lehet talán azért, mert a démonok egykoron olyan emberek voltak akik nem a jó célt szolgálták s végül maga az Ördögöt kell haláluk után szolgálniuk -ha csak nem egy szenvedő lélekként akarnak keringeni a Pokolban-. És még az is csak érdekes, hogy az illető miként lett démon, jobban mondva milyen úton módon halt meg, hogy az lehessen. A te esetedben a halál egészen hosszadalmas, fájdalmas lehetett, ámde az emberek világában mindenki megkapja a méltó jussát és te is nyilván megkaptad azt. A földi világ úgy is olyan unalmas, lássuk csak be! Amiért nem a jó érdekében voltál hanem csak is magadért, nos, egy sokkalta izgalmasabb életet kaptál ahol voltaképpen szabadon elkövetheted mindazt, ami szem-szájnak ingere. Mintha az egész élet egy amolyan szita lenne, ami különválassza a jókat a rosszaktól és mindegyik oda kerül, ahová igazából is való. Te, mint egy kis porszem, a szitából belecsöppentél a Pokolba, ahol végül is a te hóbortodnak élhetsz. Ráadásul a harcok is gyakoriak, hisz a Pokol korántsem hasonlít a testvéréhez, a Mennyhez, tehát akadnak bőven csaták odalent. Nem mellesleg egyáltalán nem kerültél rossz kezekbe, hiszen ott van Azazel, aki mondhatni a fegyverek feltalálója és annak kovácsa. Úgy érzem, hogy tökéletesen elboldogultok egymás társaságában majd. Wink
No, nem is tartanál olyan sokáig fent, hisz harcolni és a nőket kell szeretni, úgyhogy irány arcot foglalni és meghódítani néhány hölgy szívét. Jó szórakozást kívánok!  :cute:

1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Zeroth & Azazel 1700-as évek.