Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo

If I cannot move heaven, i will raise hell

Anthea Tanti
TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Anthea Tanti Empty

Anthea "Thea" Tanti
Az emberek azért használnak feszületet a vámpírok ellen, mert a vámpírok allergiásak a baromságokra.
zoe kravitz Vámpír487vámpír
the devil is in the details

❖ Becenév:
Thea
❖ Születési hely, idõ:
1531, Gozo szigete
❖ Családi állapot:
Szingli kalandor
❖ Szexuális beállítottság:
Biszexuális vagyok, de a nőkkel jobban megértem magam mondjuk Wink
❖ Foglalkozás:
Psszolnám
❖ Ismertetõ jel:
Kávé bőröm, goromba stílusom, hősszú raszta hajam
❖ Átváltozás:
25 életévemben, Adel nevő nő volt az, aki átváltoztatott, még 1555-ben Osmán birodalomban. I. Szulejmán idején.
❖ Rang:
Egyszerű vámpír vagyok, nem tartozom sehova sem magam ura vagyok.
❖ Család:
Családomtól elragadott az oszmán nép, volt egy húgom, de vele nem tudom mi lett.
look deeply into my eyes

5 pozitív tulajdonság
Csendes, egzotikus, kalandor, céltudatos, találékony
5 negatív tulajdonság
Önnfejü, magányos farkas, Bosszúra éhes,lobbanékony
5 dolog, amit szeretsz
Vér, sikítás, ellenségeim kiírtása, napfény bár, arra már nem mehetek ki, hiányzik, de szeretem még a csillagokat és a teliholdat.
5 dolog, amit nem szeretsz
Egyedül létet, de nem bízom meg könnyen az emberekben, azt, hogy többé nem érezhetem a napfényt, a szektás vámpírokat, a mai technológia
Legnagyobb félelmed
Hogy egyszer nagyon bevadulok, és nem tudok leállni.
Legnagyobb vágyad
Bízni másokban
Legnagyobb gyengeséged
a vér
Legnagyobb titkod
elegem van a magyányból
Rejtett tehetséged
nem jellemző
Fõ fegyvered
van egy pengém a zsizmámban
Hobbi
könyveket olvasok, nyelveket tanulok. 30 nyelven beszélek és 23 nyelven írok olvasok.
Kedvenc étel
vér?
Kedvenc ital
wisky
Kutya vagy Macska
kutya, sokat voltak kuytáim, a legjobb társ, akiben megbízhatsz.
Allergia
Vámpír vagyok!
Bal vagy jobbkezes
jobb
Fura/Idegesítõ szokás
idegesít ez a teszt az számít?
Szervezett vagy rumlis
egyre jobban idegesít
Dohány, alkohol, drog
Nem köszönöm, mindenem megvan!
you can see the war inside

1551-ben Gozo szigete

Békében éltünk. Anyám, és apám termesztette, ahogyan én is. Mindig dolgos lány voltam, és soha nem ellenkeztem. Boldogok voltunk, egészen addig a napig.
Azon a napom 5000 nőt, és férfit valamint gyerekeket hurcoltak el, és kényszerített rabszolgaságra, és térdre az oszmán nép. Anyám egyiptomi volt, még apám európai, így én nagy kincsnek számítottam a törökök kezében, hiszen meseszép voltam, halvány sötét bőröm és fekete hajam, felkeltette a katonánk figyelmét, és már tudták, hogy engem a szultánnak szánnak. Még hozzá a hatalmas I. Szulejmán szultánnak. Félelem át járta a testem és csak remegtem, ahogyan meghallottam kinek is visznek, és mi is leszek. Hürrem szultána, híre a mi falukba is eljutott, hogy gyönyörű és kegyetlen.
A hajóút, hosszú volt, és volt, hogy sokan meghaltak. A legszebb lányokat külön tartották, étellel, itallal ellátták őket, és óvták a betegségektől, mint ahogyan engem is, de azok, akik lent voltak kegyetlen körülmények között töltötték az idejük nagy részét. Sokukat a cápáknak adták, így a hajó mellett mindig láthattál egy két ilyen veszélyes állatot. Folyamatos török szavak hallgatásában megtanultam én is pár mondatot, a nyelven, hogy legalább megértessem magamat.
Volt lány, aki örült neki, hogy ilyen esélyt kapott, de voltak, kik napokig csak zokogtak. És én hova tartoztam? Csak meredtem némán magam elé, és reméltem felébredek, és álom lesz minden, ami velem történik.
Mikor megérkeztünk titokban szállítottak a palotába, és durván levetették, és elégették régi ruháinkat. Mezítelenül álltam sok nő előtt, és már nem a félelem, hanem a düh járta át a testemet. Tudtam, ha lesz alkalmam megbosszulom a gyalázatot. Neylan nevet kaptam, ami ha tetszett, ha nem meg kellett szeretnem, és hallgatnom kellett rá. Ugyan nem üthettem meg úgy, hogy megmaradjon a testemen, de voltak módszereik, amik segítségével az ütések nem mutatkoztak. Szó nélkül tűrtem, és alig beszéltem, figyeltem csendben. Mosoly az arcomon nem volt, így nem sok esélyt jósoltak nekem.

Mikor először háltam együtt az uralkodóval féltem, és undorodtam, hiszen egy öreg apám kora beli férfi vette el azt, ami egy nőnek fontos még ezen a világon, a szüzességét. Az uralkodó nem mutatott irányomban nagy érdeklődést, de a szultána igen, hiszen szépségem őt is megragadta, folyton arra kért, hogy legyek vele, és szolgáljam őt. Nem ellenkeztem.  Minden éjjel, mikro nem láttak sírtam, és csak sírtam.

1555, Oszmán Birodalom

Elértem a 25 évemet, és még szolgálója voltam a szultánnak, és néhányszor ágyasa is. Azóta sem láttak mosolyt az arcomon, csak a megvetést, és a gyűlöletet. Egy nő érkezett a palotába, gyönyörű bőre volt, és igéző szemei. Még a nők is irigyelve bámulták őt, de soha nem mutatkozott nappal, ara fogta, hogy ők Erdélyben nappal soha nem aktívak, csupán éjjel, furcsálltam, de nem faggatóztam soha sem. Mellé osztottak be szolgálónak.
Egy éjjel, amikor meglátogattam, akkor minden véres volt, nem faggathattam, hiszen én magam fajta szolgáló a csendet részesítettem előnyben. De a nő érdeklődött utánam, és egyik éjjelen magáévá tett, ami bűn volt, hiszen a szultán ágyasait senki nem érinthette.
Soha nem éreztem még ilyet, életemben először voltam a gyönyör kapujában, és érintett meg valaki. A csókjai égtek, és folyton rá gondoltam. A neve Adel volt. Egyik este megmutatta valódi énjét, és a nyakamból kezdett táplálkozni, azt is, ahogyan a szexet élveztem, és olyan akartam lenni, mint ő.

Elmesélte, hogy 1444ben lett vámpír, akkor hallottam először erről, hogy létezik ilyen. Ő volt az egyike azoknak, kik elsőként lettek vámpírok, az éjszaka gyermekei. Elmondta, hogy egy démon Hecate változtatta azzá, és elmondta azt is, ha vele akarok maradni örökre, csak kérnem kell és megteszi. Szerelmes voltam, így nem tettem mást, mint igent mondtam. Félt, hogy nem leszek elég erős, hogy kiássam magamat, hiszen soha egy szót sem szóltam, de a benne forró düh végül sikerrel járt, és azzá váltam, aki most vagyok.

Sorra végeztem azokkal, akik megszégyenítettek engem, és vérengzést tartottam a palotában, így Adel elhagyott, és magamra hagyott a nagyvilágban. Egyedül kellett megtanulnom, hogy hogyan uraljam magam, hogy miképpen öljek, vagy táplálkozzak állatokból, mindent magamnak kellett megtanulni, 487 éve vagyok egyedül, és nem akarok hallani sem a vámpírokról, akik hívnak a klánjaikban. Nem tudom, hogyan működnek a dolgok fogassék között, csak a sajátom tudom, és a nagy magányom talán egyszer majd véges lesz.

dust and shadows

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Anthea Tanti Empty

gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  

❖ Miss Anthea Tanti  ❖
Drága Thea!
Nagy örömmel tölt el, hogy én fogadhatom el az oldal első női vámpírját! Smile Örülök, hogy ezzel a szuper karakterrel megnyitod a sort a jövőbeli vámpír nőcik előtt, hiszen olyan sok szépség rejlik e fajban! Arról nem beszélve, milyen gyönyörű PB-t választottál magadnak. Most látom először a hölgyeményt, nagyon karakteres és illik az általad megálmodott koncepcióhoz :*.*: Sajnos. Hiszen a szépség nem mindig áldás, sőt, olykor kifejezetten átok is. Thea életét gyökerestől megváltoztatta, mondhatni tragédiába fordította - egyik lány sem érdemelne olyan sorsot, mint az övé.
Habár nagyon tetszett az előtörténeted, az, ahogyan az Oszmán Birodalomról meséltél, sajnáltam szegény lányokat. Az akkori világ kegyetlensége mindig megrázza egy kicsit a mai, modern gondolkodású embert - vagy csak az én lelkem érzékenyebb az ilyesmire. De hát Thea bosszúról álmodott, és meg is kapta; noha ismételten felmerül a kérdés: áldást vagy átkot nyert-e vele?
Nem irigyellek, amiért le kellett mondanod a napfényről, amit úgy szeretsz. Előfordul, hogy nem találunk semmi különlegeset valamiben, egészen addig, amíg meg nem fosztanak minket tőle és ráébredünk, valójában mennyire szerettük. Ilyen lehetett számodra a napfény, maga az élet, és Adel is. Sajnálom, hogy végül Thea egyedül maradt... De remélhetőleg ez nem marad így sokáig. Smile
Úgyhogy nem is tartalak fel tovább, foglald le ezt az egzotikus pofit, aztán irány a játéktér! New York örökké nyüzsgő városában még egy majdnem 500 éves vámpír sem maradhat sokáig magányos Smile Jó játékokat kívánok!

1 / 1 oldal