Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Scarlett Conrad Kedd Aug. 29 2017, 14:05 | Scarlett Conrad
What doesn't kill you makes you stronger Rachel Bilson | mondének | 21 | | mondén |
the devil is in the details ❖ Becenév: Scarly, Lettie ❖ Születési hely, idõ: New York, 1990. január 20. ❖ Családi állapot: egyedülállóan bonyolult ❖ Szexuális beállítottság: heteroszexuális ❖ Foglalkozás: orvos ❖ Ismertetõ jel: A hosszú, barna hajamon kívül könnyedén beazonosítható vagyok bárki számára, ha a közelben van az illető, ugyanis rengeteget és többnyire hangosan beszélek. Rossz szokás. ❖ Rang: Bár csak egy egyszerű ember vagyok, de nagyon is képben vagyok az alvilág létezését illetően, mégpedig a szüleimmel történtek miatt. A tragédia után belevetettem magam a tanulmányozásba, ebben éveken át a segítségemre volt egy rejtélyes nő, aki sosem mutatkozott be, de úgy éreztem, bízhatok benne, és látszott, sokat tud erről a természetfeletti izéről. Azóta viszont felszívódott... Pár hónapja veszélyes vizekre tévedtem, és bizonyára elhintve megtalálható bennem a halálvágy magja, de belülről kell tönkretennem a vámpírokat. És mivel csak magamra számíthatok, kénytelen vagyok vérzacskóként működni, és elviselni egy vámpír közelségét. De kedves természetemből fakadóan azt hiszem, nem gyanakszik rám, és előbb-utóbb végezni fogok vele, amiért tizenkét évvel ezelőtt megölte a szüleimet. ❖ Család: Mióta anyát és apát brutálisan megölte az a nyomorult, aki most kedvére szívhatja a véremet - megjegyzem, minden egyes harapását leírhatatlanul élvezem, a fenébe is -, teljesen egyedül vagyok a világban. Orvosként tevékenykedem, akárcsak a szüleim. Gondoltam, továbbviszem a családi örökséget, hiszen már a dédszüleim is sérülteket láttak el a világháborúban, azóta pedig minden generációban legalább egyvalaki a gyógyítást választja. Bár lázadó tiniként úgy voltam vele, nem izgat, hogy egyke vagyok, a hagyományt szépen megtöröm, mert tuti nem lesz belőlem orvos. Szomorú, hogy anyáék halála kellett ahhoz, hogy meggondoljam magam. A halálukat elkönyvelték gyilkos-öngyilkosságnak. Apám megölte anyámat, végül saját magával is végzett. Aha, "kár", hogy pont hazaértem, amikor történt, így az egészet láttam. Bosszút fogok állni értük, még ha bele is halok. Ebben biztos vagyok! look deeply into my eyes 5 pozitív tulajdonság optimista, intelligens, felelősségteljes, humoros, eltökélt 5 negatív tulajdonság túl beszédes, merész, szórakozott, béna (amolyan saját lábában is képes elbotlani típus), bosszúra vágyó (amihez fizikailag semmiképp, de talán lelkileg sem elég erős) 5 dolog, amit szeretsz Mogyorós csoki, embereket gyógyítani, olvasni, álmodozni. Illetve a szobámban kialakított darts táblát dobálni, amire rátűztem egy képet a vámpírról. 5 dolog, amit nem szeretsz A tehetetlenség érzését, azt, hogy el kell viselnem a vérszívó közelségét, amit ráadásul egyre jobban élvezek is. Azt, ha meghal egy betegem. A tengeri herkentyűktől sikítófrászt kapok, aztán elájulok. Emellett gyűlölöm a gonoszságot, pedig tele van vele a világ. Legnagyobb félelmed Hogy a bosszúm beteljesítésének pillanatában lebukok, és nem sikerül megölnöm Őt. Illetve hogy...talán túlságosan élvezem a közelségét. Legnagyobb vágyad Aszexuálissá válni a vámpír irányába. Viccet félretéve, szeretném, ha lenne lehetőségem kiszedni belőle, ki ölette meg a szüleimet és miért? Ugyanis az már biztos, hogy nem ez a huszadrangú vámpír döntötte el, hogy szórakozásból kockáztatja a saját életét egyszerű emberek megölésével. Legnagyobb gyengeséged Hiába vagyok elszánt, félek, az én lelki világomnak is van határa, amit ha elérek, könnyedén meghátrálhatok. Ezt pedig nem akarom. De igen, előfordulhat, hogy túl gyenge vagyok. Legnagyobb titkod Lehet, hogy szeretek beszélni, de ezt tuti nem fecsegem ki. Rejtett tehetséged Elképesztően gyorsan olvasok. Egy oldalt kb. 10-15 másodperc alatt. Kár, hogy ezzel nem tudok vámpírt ölni. Hobbi Szerintem mindenkinek leesett, hogy imádok olvasni, illetve arról ábrándozni, milyen módszerrel teszem sírba a szüleim gyilkosát. Kedvenc étel Tészta tésztával. Kedvenc ital Facsart narancslé. Kutya vagy Macska Egyértelműen kutya... Allergia ...mert a macskaszőrre allergiás vagyok. Bal vagy jobbkezes Jobb. Fura/Idegesítõ szokás Sokan annak tartják, hogy be nem áll a szám. Szervezett vagy rumlis Csak a káoszt látom át. Dohány, alkohol, drog Fúj, fúj és fúj! | |
you can see the war inside Gyűlölöm, utálom, szúrja szíven magát, ezt kívánom neki! Készségesen - vagyis megjátszva, hogy az vagyok - átlibbenek hozzá az éjszaka közepén, mert közli, hogy "kis csillag, nem tudok másra gondolni, csak az édes véredre", de ezt így konkrétan, ami szerintem nem épp bevált szöveg a nőknél. Na mindegy, nem mintha ez nálam számítana, elvégre megölni akarom, nem hozzámenni feleségül. Átmegyek hozzá, megkóstol, már megint érzem azt a jóleső bizsergést az egész testemben, amire isteni lenne, ha immúnis lehetnék, erre mit nyög be kb. félóra múlva, hajnali 2-kor? "Most haza kell menned, dolgom van." Vajon micsoda? Újabb ártatlan életeket mész kioltani, te tetű? Olyan nehéz az ilyen és ehhez hasonló gondolatokat megtartani magamnak, amikor legszívesebben jól odamondanám a képébe. Ráadásul állandóan idegesítően vigyorog. Úgy szeretném olyankor lefejezni. Jesszus...azt hiszem, diagnosztizálhatom magam pszichopataként. Annyira belefeledkeztem a szapulásába, hogy elsőre fel sem tűnt, mennyire kihalt környéken vagyok. Tipikusan olyan ez a keskeny utca, vagy nemes egyszerűséggel nevezzük sikátornak, amibe nappal sem térnék be, nemhogy ilyenkor. Csúcs. Most még a cipőm sarka is letört. Lehet ennél rosszabb ez az éjszaka? Mi ez a zaj? - Engem nem érdemes kirabolni, mert elég pocsék a keresetem. Alig tudok megélni belőle, pedig az ember azt gondolná, orvosként milliókat keresel. De elárulom, hogy ez inkább a plasztikai sebészekre igaz. Én nem az vagyok. De tudok bánni a szikével. Vagyis...basszus, ez nem fenyegetés. Semmiképp ne vegye annak. Kérem. - Oké, most már komolyan ott tartok, hogy hangosan könyörgöm az életemért a levegőhöz? Ráadásul milyen szarul csinálom már. - Hé, te mit keresel itt? Tűnés. A főnök nem örülne, ha arról értesülne, halandókat rémítesz halálra. - Ismerős ez a hang. Bár nagyon sötét van, de két személy körvonalait látom. Még suttognak egy kicsit, mire a másik eltűnik. Gondolom, az, amelyik miatt kis híján bepisiltem. Hirtelen előttem terem az ismerős hang gazdája. Az élet engem tuti szívat. Tényleg pont neki kellett megmentenie? - Amikor azt mondtam, menj haza, nem úgy értettem, hogy közben ölesd meg magad. - Nahát...törődik velem? - Ahhoz túl finom vagy, kedvesem. - Aha, szóval nem. Miért jön egyre közelebb? És most tényleg muszáj a falhoz szorítania? Mindjárt kialakul az eddig nem létező klausztrofóbiám. - Öhm...először is, hadd közöljem, hogy te voltál a bunkó, és igazán viselkedhetnél velem normálisan. Lehet, hogy te felsőbbrendűnek képzeled magad nálam, mert én ember vagyok, te meg egy suttyó vámpír, de ha már áthívtál az éjszaka közepén, lehettél volna udvariasabb, és...nem is tudom...hazavihettél volna. Másodszor pedig lehetne, hogy tartjuk a két lépés távolságot? Ma már kaptál a véremből, szóval akár hagyhatsz levegőhöz jutni. Kösz. - Lehet, kicsit vissza kellett volna vennem. Ha most felbőszítettem, előfordulhat, hogy itt helyben megöl. Elég furcsán néz rám. Most kezdjek el imádkozni, vagy...várjunk, most ez komoly? Kiröhög? Ezt komolyan nem hiszem el. Ez itt szakad rajtam. Odébb lököm a karját, hogy a faltól el tudjak lépni végre, aztán törött sarkú cipővel a kezemben indulok meg duzzogva, ám elkapja a karomat. Jé, abba tudta hagyni a vihogást. Ez pazar. - Jól van, bocsánat. De azért ugye tudod, hogy nevezhetsz...hogy is hívtál? Megvan. Szóval nevezhetsz engem suttyó vámpírnak, de te sem vagy különb. Elvégre épp most mentettem meg az életed. Lehetnél hálásabb is. - Az ujjaival végigsimít az arcomon, az a roppant idegesítő vigyor megint felmászott a képére, én pedig most épp arra gondolok, hogy örömmel adnék a véremből itt és most? Mi a fene ütött belém? Mosolyt erőltetek az arcomra. - Köszönöm, hogy vigyáztál rám. - Barátságosan megszorítom a kezét, mielőtt elindulnék a fényben úszó, emberektől nyüzsgő főutca felé. Arra viszont meg mernék esküdni, hogy azt suttogta, "örökké." Kezdek nagyon összezavarodni. dust and shadows |
|
Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Re: Scarlett Conrad Kedd Aug. 29 2017, 19:47 | gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows ❖ Miss Scarlett Conrad ❖ Drága Scarlett! Nagy örömömre szolgál, hogy elsőként üdvözölhetlek az oldalon! Gyönyörű pb-t választottál a karakterednek, egészen oda meg vissza vagyok tőle! :*.*: Szegény lánynak nincs egyszerű élete, izgalmas koncepciót kerekítettél köré, arról nem is beszélve, milyen veszélyes vámpírok köreiben mozogni - balesetek bármikor történhetnek. Viszont becsülöm a vakmerőséged, hiszen tényleg így lehet a leghatékonyabban elpusztítani az ellenséget - előbb közelebb kell engedned magadhoz. Ha esetleg további trükkökre vágysz, keress fel bátran az Udvaromban, bármikor szívesen ellátlak néhány jó tanáccsal! Habár úgy tűnik, talán félreismerted a vámpírodat, mert ahhoz képest, hogy egy lelketlen, két lábon járó vércsapoló, egész lelkiismeretesen gondoskodik a vérbankja testi épségéről. Hát mi ez, ha nem lovagiasság? A stílusodat áthatja egyfajta bájos humor, amellyel már a rövid kérdéseknél levettél a lábamról. Jókat mosolyogtam a lapod olvasása közben. Gyönyörűen fogalmazol, mondtam már? A soraid könnyedén olvastatják magukat (bár nekem azért 10-15 másodpercnél több kell), az egész stílusod letisztult és szórakoztató. Élmény volt ilyen lapot olvasni, remélem, a jövőben is lesz még hozzád szerencsém - ha nem is itt, a játéktéren! A "suttyó vámpírt" például szívesen látnám pólókra és baseball sapkákra nyomtatva, és szívesen kiosztanék belőle párat az ismerőseimnél No, de nem is tartalak fel tovább: foglald le a gyönyörű pofidat, aztán irány a játéktér! Jó játékokat kívánok!
|
|