| Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo
If I cannot move heaven, i will raise hell
|
|
Rougheat | TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED | |
| | Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Rougheat Szomb. Szept. 23 2017, 15:04 | Rougheat
By blood a killer, in heart a clown. Bill Skarsgård | démon | 542 | | nagyobb démon |
the devil is in the details ❖ Becenév: az áldozatoknak: Rougheat; a gyerekeknek: EAT a mókás bohóc; papíron: mr Bates Wilkes. ❖ Születési hely, idõ: Jézuska után 1475 évvel, a helyen amit pokolnak neveznek. ❖ Családi állapot: egyedül állószolgáló ❖ Szexuális beállítottság: ismeretlen ❖ Foglalkozás: artista --> bohóc ❖ Ismertető jel: ördögi vigyor, sárga tekintet, vagy talán a vízháztartást megindító bohóc smink? ❖ Átváltozás: a születés és a halálozás egyetlen párhuzamos dimenziójában. ❖ Rang: nagyobb démon ❖ Család: Élőegyedek: a főmufti Mr Lucifer sötét alakjában; élettelen egyedek: a ruhatáram, a fekvő és egyben alvóhelye(i)m, és végül szeretett, nemlétező barátaim, akik sosem válaszolnak viszont zokszó nélkül végighallgatnak. look deeply into my eyes 5+1 pozitív tulajdonság Játékos: bolondozást jelent, kedves. Mi bohócok imádunk viccelődni veletek, aranyos kis csemetékkel. Vicceket mondani, humoros történeteket mesélni...addig szórakoztatunk titeket, hogy a végére ti is lehetetlennek vélitek majd a bekövetkezőket. Precíz: nálatok ez a jól viselkedni az órán, befejezni a házit jelenti még. Idővel azonban nem csak az iskolában, de otthonaitokban, a családotokban és bizony a saját munkátokban a tökéletességre törekedtek majd. Én azért vagyok precíz, mert mindegyikőtöknek a legjobb barátjává akarok válni. Tettre kész: semmi ijedség gyerekek! Ez nem gonoszság...tettre késznek lenni az egyik legfőbb erő. Cselekedni ösztönszerűen, anélkül hogy egy percet sem gondolkodsz a helyzeten. Ez egy nagyon hasznos tulajdonság, főleg azokkal szemben akik bántani akarnak titeket. Higgadt: a higgadtság olyan mint egy apró lepke szárnycsapása...milyen a lepke szárnycsapása? Lassú és rendezett. Ilyen a higgadtság is. Aput és anyut sokszor látjuk idegesnek, ugyi? De másnap mintha ez eltűnne...nem tűnik el. Apu és anyu másnap azért jó kedvű, mert mindketten lehiggadtak. Tehát ha idegesek vagyunk, mit teszünk? Higgadtak maradunk, igen! Manipulátor: Nagyon csúnya szó...igaz? Pedig a jelentése annál sokkal szerethetőbb mint az elsőre hallatszik. A felnőttek sokszor aggatják ezt a szót arra, aki rendszeresen becsapja az embereket. De ez nem igaz. Manipulátornak lenni, egy rendkívüli szuper erő. Képzeld csak el, mindent úgy tudsz arányítani, ahogy a te akaratod kívánja. Ehetsz édességeket anélkül, hogy szüleid eltiltanának tőle. Kint járhatsz a barátaiddal a játszótéren, ameddig kedved tartja. Ugye máris nem hangzik olyan csúnya szónak? Intelligens: ez az okos egyik felnőttesebb szinonimája. Okosnak lenni jó, sőt biztos ti is átéltétek, hogy szülteitek és a tanárok erre kértek titeket. Legyetek okosabbak, tanuljatok sokat! Igaz? De az okosság mellett, sose feledjetek el gyermekek maradni, amíg csak lehet. 5+1 negatív tulajdonság Engedetlen: mi az hogy engedetlen? Kérdésetekre választ adva, ez az amikor nagyon sokszor nemet mondunk a szüleinknek, a tanároknak, barátainknak akik természetesen jót akarnak nekünk. Például közös vacsoránál, apu rád szól hogy edd meg a spenótot, te pedig anélkül hogy helyesen szótfogadnál azt mondod neki, hogy nem vagy hajlandó megenni. Nagyon rossz apunak ellentmondani, igaz? Épp ezért legyetek nagyon szófogadóak! Türelmetlen: azt már tudjuk hogy milyen, az aki türelmes. De mint mindennek ennek is van egy ellentétes oldala. Aki türelmetlen, az nem képes például hosszú ideig várakozni. Náluk olyan mintha az idő nagyon lecsökkenne. Most ha adnék valamelyikőtöknek egy lufit, a szerencsés nagyon sokáig örül neki...de egy türelmetlen már hamar elvesztette volna benne az örömét. Ilyen sajnos türelmetlennek lenni. Önző: az iskolában már biztos tanultatok, a Bibliáról, és arról a bizonyos hét bűnről ami kívülről kell tudni. Akkor soroljuk is el szépen: van a kevélység, a fösvénység, bujaság, irigység, torkosság, harag, és zárásul jóra való restség. Nagyon jó! Ezek közül a fösvénység az, amit most mi önzőségnek hívunk. Mivel főbűn nagyon rossz tulajdonság az emberekben. De nem árt tudni, hogy sajnos a mi világunkban egyre több az ilyen ember. Az önző ember, semmit nem ad, viszont nagy sok mindent elvesz. Mindent a magának érez, és senkinek nem ad belőle. Sose legyetek önzőek, senkivel gyerekek! Mohó: lám...még egy főbűn! S kitalálja ki melyik főbűnhez párosítjuk? Ugyan van! A torkossághoz! Ha valaki mohó, akkor nem tud jól lakni. Nem úgy mint mi. Ha esszük mi jóllakottságot érzünk, ugyí? A mohó ember ezt nem érzi. Úgy az ivásba, és más helyzetekben sem. Mivel ez is egyike az elítélt bűnöknek, így ha tehetitek sose legyetek mohók. Kárörvendő: vegyünk először szépen külön, hogy jobban megértsük. A kár mit jelent? Bajt, gondot, nagy problémát. Lehet ez akármi, fájdalom, ha valaki megbánt, de még rossz eredmény is! Az örvendő magában az örömöt jelenti. Ha például örülünk valami nagyon szépnek. Akkor vonjuk össze...kárörvendő...a kár örvendő tehát mi? Aki örül a kárnak. De leginkább más kárának. Elég annyit tenni valakinek közületek, hogy kárörvendő legyen, hogy kinevet valakit mikor véletlenül elesik a cipőfűzőjében. Ilyen egy kárörvendő, aki kineveti a más szerencsétlenségért, gyerekek. Gyilkos: hhhhíjjj...a létező leggonoszabb szó, igazam van? Ilyenek is léteznek, bizony hogy léteznek! De kis is pontosan a gyilkos? Tudjátok gyerekek? Nem? Hát akkor elmondom nektek. A gyilkos az az ember, aki egy másik embert megöl. Elveszi az életét, hogy utána soha többet nem kell fel. Gyilkosnak lenni a legembertelenebb dolog a világon. Nem hiába van bevezetve szabályba, hogy ne hazudj, ne lopj, és ne gyilkolj! Erre a tulajdonságra nincs bocsánat. Ha valaki gyilkolt, a lelke széthasadt. Soha többet nem lesz ugyanolyan ember mint, aki a gyilkolás előtt volt. Ilyen a gyilkos, gyerekek. Legyetek minden erőtökkel, azon hogy a távoli illetve közel jövőben sose találkozzatok egy ilyennel! 5 dolog, amit szeretsz ez a gyerekekért, ez a vérért, a másik a végső sikolyokért, a negyedik a dohányzásért, és ez az icipici pedig az evésért. 5+1 dolog, amit nem szeretsz egy: kibírhatatlan rendészet, kettő: botránykozó szülő; három: a kegyelmemet várók, négy: ha idő előtt meglép az ebéd; öt: Istent dicsőítők; és végül hat: ha eszes az áldozat. Legnagyobb félelmed tényleg? Legnagyobb vágyad mindennapi kenyerünket ad meg nekünk... Legnagyobb gyengeséged folyton folyvást vétkezem Legnagyobb titkod eredetik a fogaim Rejtett tehetséged két színt is képes felvenni a szemem Hobbi becserkészés Kedvenc étel Mi az? Ember de nem felnőtt. Kedvenc ital Mi az? Vörös de nem isszuk. Kutya vagy Macska állatoktól kíméljenek Allergia anafilaxiás shock a mártírokra Bal vagy jobbkezes rejtett gyilkoskezű Fura/Idegesítő szokás bebandzsít ha izgatott Szervezett vagy rumlis gyilkolásban: szervezett otthonában: rumlis Dohány, alkohol, drog Dohányzás: rendszeres. Alkohol: mikor milyen nap van. Drog: értelmetlen annak, aki eleve olyan mintha be lenne állva. | |
you can see the war inside "Ez a hegyes nem a fogazatom, bár most a számban hordom, ünnepség van, jó tréfa az, ha a gyerek készségesen velem tart.
Bohóc vagyok talpig két lábon, a táncot is megpróbálom, ha nagy éhségem fenn akad, a gyereksereg arca lefagy...
A fődíj egy kis fiatalka, bohócnak való az volna, s ha sikerül megnyerem, lisztes számmal lenyelem...,,Születési név: Michael Kingston Kor: 6 éves Eltűnésének időpontja: 2014. 06. 14 19:32 halál oka: nem ismert Státusz: halott Beszámoló: A 6 éves Michael Kingston 2014. október 14-én este 19:32 perckor, az alsó – manhattani Bowery utca sarkán látták utoljára. Szemtanúja pár illetékes. Az egyik egy bizonyos Germaldi Lirechen, a helyi pékség tulajdonosa. Állítása szerint, idézem: „ A kisfiút utoljára akkor láttam, mikor betért a szembelévő édességboltba. A főbejáraton, amin bement később nem láttam távozni.” A rendőrség és a nyomozók a hely átkutatása által nem bukkantak semmilyen nyomra vezető bizonyítékra. A többi szemtanú – az édességüzlet dolgozói – bevallásuk szerint a fiú vett némi borbon csokit, majd hátul lévő mosódóba ment. S onnan, – hasonlóan mint mrs Lirechen tanúvallomáshoz – nem távozott. Az ügy jogerősen eltűnésnek lett bejelentve. A keresés 2 évre húzódott. Végül 2016. január 02-án, a fiút halottnak nyilvánították. Születési név: Tilda Ramirez Kor: 13 éves Eltűnésének időpontja: 2014. 08. 05 11:02 halál oka: nem ismert Státusz: halott Beszámoló: A 13 éves Tilda Florence Ramirez 2014. augusztus 05-én reggel 11:02 perckor, az felső – manhattani Dyckman utca 22/a házszám alatt lévő udvaron láttak utoljára. Ismert információt mr és mrs Ramirez által tudunk, akik azt állították, hogy Tilda abban az időpontban saját szülinapi zsúrján vett részt. Az ünnepség résztvevői 6 fő, köztük iskolástársai, valamint két szülő. Az ünnepségre még egy bohóc is meghívásban részesült, akit a zsúr végeztével 10:43 perckor láttak távozni. A zsúron résztvevők beszámolása szerint, Tilda eltűnését 11:02-kor észlelték. Nem sokkal az artista távozása után. A rendőrség felkereste a feltételezett gyanúsítottat, akit hivatalosan Bates Wilkes hívnak. Vallomásában, így tért ki:,, A kis Tildát ünnepeltük. Én magam csak a munkámat végeztem. Tilda eltűnéséről nem tudok semmit, mivel egy kicsit korábban távoztam a helyszínről.” Mr Bates alibijét azzal támasztotta alá, hogy rögtön távozása után otthonába érkezett, akit a bérlakása tulajdonosa is megerősített. Az ügy elsőként eltűnésnek volt beregisztrálva. 2017. február 11-én Tilda Ramirezt halottnak nyilvánították. Születési név: Corneille Harper Kor: 25 éves Eltűnésének időpontja: 2015. 01. 07 23:54 halál oka: nem ismert Státusz: halott Beszámoló: A 25 éves Corneille Harper 2015. január 07-én késő este 23:54 perckor, az alsó – manhattani Mulberry utcán látták utoljára. Elsőként tettek tanúvallomást Corneille szülei, akik a személyazonosságuk védelme érdekében nem járultak hozzá, hogy név szerint megjelenjenek a vallomásban. Így számoltak be az eset előtti előzményekről: „ A lányunk aznap buliban volt a barátaival. Épp onnan készült hazajönni, gyalog. De hiába vártuk. 1 óra után ténylegesen aggódni kezdtük, és azonnal a keresésére indultunk. Többször hívtuk. De nem reagált a hívásokra. Később a rendőrséget is kihívtuk, akik 5 utcányira lejjebb egy csatorna elvezetőnél találták meg Corneille telefonját.” A helyszínen talált bizonyítékkal, az utca teljes kerületét, valamint az utca teljes csatorna hálózatát átvizsgálták. Holtestre nem bukkantak, illetve semmilyen más bizonyítékra, ami alátámasztja Corneille halálát. A telefon adatbázisában sem volt nyomra vezető ok. Csak egy hívás lista, amin utolsóként 23:52 perckor a lány szülei nem fogadott hívásként szerepeltek. Az eltűnéstől számított időponttól 2 év sikertelen keresés után, Corneille 2017. április 18-án halottnak lett nyilvánítva. Születési név: Louise Ivan Roven Kor: 16 éves Eltűnésének időpontja: 2015. 03. 27 14:27 halál oka: nem ismert Státusz: halott Beszámoló: A 16 éves Louise Ivan Roven 2015. március 27-én délután 14:27 perckor, az alsó – manhattani Chambers utca egyik önkéntes iskolai felvonulásán látták utoljára. A helyi rendezvény szervezők, valamint az rendezvényen résztvevők egyike sem adott beszámítható tanúvallomást az eltűnésűről. 16 éves fiú 14:27-kor lett jogerősen eltűntnek nyilvánítva, a rendezvényen résztvevő ismerősök – akik személyazonosságuk kinyilatkoztatását nem engedélyezték – által, akik azzal a magyarázattal indokolták a sikertelen keresésüket, idézem: „ ...hogy a nagy tömegben szinte teljes lehetetlenné vált, hogy rátaláljunk.” A bizonyíték nélkül indított sikertelen keresés után, Louise Ivan Roven 2017. 07. 13-án halottnak lett nyilvánítva. Születési név: Amelia Markinson Kor: 18 éves Eltűnésének időpontja: 2017. 09. 27 20:46 Eltűnésének oka: nem ismert Státusz: eltűnt Beszámoló: A 18 éves Amelia Markinson 2017. szeptember 27-én este 20:46 perckor, a közép és alsó – manhattani Keleti 29. utcán látták utoljára. A szülők, valamint a lányt ismert lakosság több tagja arról számolt be, hogy nem sokkal az eltűnés előtt a lány egy régi elhagyatott ipari épületet közelített meg, majd az épület mögé ment. A tanúk többsége megerősítette azt a feltételezést, miszerint Amelia függősége miatt tért az épület mögé. Egy helyi lakó eképpen számolt be róla: „ a szülei keményen eltiltották az efféle függéseget okozó dolgoktól. Így Amelia amikor csak alkalmat és jó helyet talált rá, mindig rágyújtott, a tilalom ellenére.” A feltételezés a későbbiekben, a keresés után hitelesnek bizonyult. A tetthelyen 2 – egy elnyomott, valamint egy félig elszívott – dohányt találtak. Egyéb nyomravezető bizonyítékot a lány eltűnését bezáróan nem találtak. Semmilyen kézzel fogható indokot, de még lábnyomot sem az ipari terület környékén. A rendőrség 2017. szeptember 28-án eltűnésnek nyilvánította az esetet. A felhívó plakátok a bejelentett napon, délután folyamán lettek ki ragasztva az egész Manhattani negyedre. Egy tucat ehhez hasonló, megalapozatlan eltűnés történt 2014 júniusa óta, amit nyomos okokból nem szerepeltetünk ebben az adatbázisban. Egyelőre a nyomozók, illetve a helyi rendőrség csak annyit tud, hogy az elkövető áldozatainak többsége kiskorú. Illetve azt hogy, az eltűnések sorozata leggyakrabban Matthanttere korlátozódik. Így hát felmerül a gyanú, hogy a tettes helybéli. Avagy sem. Az eltűnések mind megmagyarázatlan okokból fakadóak. Így hát a tényleges okra még nincs hiteles magyarázata a kijelölt önkormányzatnak. Azonban, 2017. 09. 30-án a helyi bíróság, valamint a helyi polgármesteri hivatal által, kijárási tilalmat rendeltek el, minden 5 évnél nagyobb, illetve 18 évnél kisebb lakosnál. A korlát a nyári időszámítás szerint 19.00 órától egészen 6.00-ig tart. Téli időszámításban 16.00 órától reggel 8.00-ig. Ezen szabály megszegése, egyik súlyos következménye, hogy a szabálysértő félt, illetve családját áthelyezik egy másik városba. Minden járókelőt, illetve Manhattani lakost óvatosságra intenek, és felszólítanak, hogy sötétedés után ne legyenek az utcákon. Ugyanis az eltűnések többsége ezen intervallumba tehetők. A Manhattani rendőrség továbbra is körözést állít ki, ismeretlen tettes ellen. dust and shadows |
| Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Re: Rougheat Szomb. Szept. 30 2017, 20:15 | gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows ❖ Eat ❖ Kedvenc bohócom! Nem is igazán tudom kifejteni azt, hogy mennyire vártam már, hogy elolvashassam a lapodat és a köreinkben tudhassam a legendás Pennywise-t akit te felvázoltál szinte tökéletes precizitással. Pennywise új filmje nemrég jelent meg akit a te választott arcod alakít, de valami brutálisan hamar benyerte magát az emberek közé ami egyáltalán nem véletlen. Iszonyatosan megkedveltem a karaktert, és sohasem gondoltam volna, hogy valaha is szembejön velem a szerepjátékban ez a bohóc arc. Nem azért, mert épp lehetetlen lenne megalkotni, hanem nem gondoltam volna, hogy van olyan bátor elvetemült aki megalkotja és megpróbál egy ilyen velejéig romlott, érzéstelen lény bőrébe bújni. Szeretem az ilyen embereket akik mernek valami olyant, amit mások nem igazán mernek avagy képtelenek rá, hogy hozzák. Szóval le a kalappal előtted, elvégre ennél egyedibb karakterrel nem is igazán találkoztam és talán nem is fogok többé :cute: A lapodra tárérve, szinte csöpögő nyállal olvastam végig az eltűnt csöppségek leírását, és szinte belebizseregtem a tudatba, hogy hogyan lehet valaki ennyire szívtelen és gonosz, hogy gyermekeket rabol el akiket végül is felfal. És még az is kiderült, hogy ráadásul az egyik szülinapi zsúron te voltál a bohóc aki szórakoztatta a gyermekeket. Nem tudom, nem ijedtek meg tőled? Vagy túlságosan is kedvesnek hatottál a csapda érdekében? hm... egy zseni vagy Feltételezem, hogy a gyerekekre vonatkozó kijárási tilalom ellenére is eltudsz kapni néhány zsenge kis lábacskát a lefolyó bemeneténél, szóval egyáltalán nem aggódom, hogy ha esetleg nem találnál magadnak élelmet elvégre téged nem tudnak megállítani holmi emberek által kreált törvénnyel, nem így van? Remélem, tudod, hogy szeretnélek téged egyszer (vagy többször) látni, hogy elmondhassam mennyire tökéletesen végzed a démonléted értelmét. Apropó, ha már itt tartunk... remélem valamilyen módon az is kiderül, hogy milyen volt az emberi életed. Elvégre minden démon volt már egyszer ember. Mindent megkaptam rólad mint információt, viszont engem még ez az egy, ami nagyon érdekel. Remélem, hogy egyszer az is kiderül hiszen a bohóccá válás nem véletlenül történt. Szóval, szeretném, ha arcot foglalnál és abban biztos vagyok, hogy neked nem lesz azzal gondod, hogy nem találnál partnert. Maximum akkor, ha nem mernek veled játszani, az nem elképzelhetetlen A kedvedért azonban még hadd tegyem hozzá, hogy majd keresek neked kis piros lufis emoticon-t :aww: Köszönöm, hogy egy ilyen tökéletes karaktert fogadhattam el egy tökéletes lappal :*.*: :*.*: És ne feledjük... te is lebeghetsz
|
|
| |
|