Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo

If I cannot move heaven, i will raise hell

Aesma
TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Aesma Empty

Aesma
A gyűlölet fényesebben ragyog bármilyen tűznél, és mélyebbre vág bármilyen kardnál.
John Mario Josh DémonNagyon, nagyon, nagyon idős. Démonherceg/Bukott Angyal.
the devil is in the details

❖ Becenév:
Aes, Harag, Őrült, Pedofil, Elmebeteg, Barbár.
❖ Születési hely, idõ:
Mennyek.
❖ Családi állapot:
Nyitott kapcsolatban Emmaval. *Mutogatja a bal kezét*
❖ Szexuális beállítottság:
Hetero
❖ Foglalkozás:
Haragoskodok.
❖ Ismertetõ jel:
A testét borító tetoválásokról és, hogy a démoni szeme nem fekete, hanem sárga.
❖ Átváltozás:
-
❖ Rang:
Herceg.
❖ Család:
Uhh, hát Apám jó nagy kéjenc hiszen annyi fivérem és nővérem van, hogy nem tudom megszámolni a két kezemen sem. Anyám nincs, gondolom az Öreg játszott magával és így teremtett meg minket.
look deeply into my eyes

5 pozitív tulajdonság
Kreatív vagyok mindenféle kínzás terén, hűséges, bátor, sármos, kegyetlen.
5 negatív tulajdonság
Tökéletes vagyok.
5 dolog, amit szeretsz
Vér, pia, drog, kislányok szíve, gyorskaja.
5 dolog, amit nem szeretsz
Nincs olyan, nem vagyok válogatós.  
Legnagyobb félelmed
Hogy elfogy a boltokból a gumicukor.  
Legnagyobb vágyad
Nefarith  
Legnagyobb gyengeséged
A nagy szívem.  
Legnagyobb titkod
Tejjel iszom a kakaót.  
Rejtett tehetséged
Mesterien bánok a késekkel.  
Fõ fegyvered
-
Hobbi
Én vagyok a Pokol kínzómestere.  
Kedvenc étel
Máj
Kedvenc ital
Gyomorsav
Kutya vagy macska
Sütve mindkettő.  
Allergia
Nincs, kitűnő szervezettel rendelkezem.  
Bal vagy jobbkezes
Bal, de a jobbal is szoktam.  
Fura/Idegesítõ szokás
Nincsen.
Szervezett vagy rumlis
ide  
Dohány, alkohol, drog
Két kör jöhet mindenből.
you can see the war inside

A születésem, mint Harag elég kacifántos volt, hogy miért? Egyszerű a válasz. Angyal voltam még az idők kezdetén és hát jogosan fel lehet tenni a kérdést, hogy van olyan, hogy a Harag Angyala? Nincsen ilyen kedveskéim és soha nem is lesz, hiszen a Harag az egy főbűn amit Lucifer formált meg. Fent én voltam a Paradicsom őrzője. Már akkor is undorral néztem azt a kettőt aki ott szambázott annál a bizonyos Fánál, és hála a Sátánnak meg is érkezett a felmentő sereg, magának annak a személyében akinek hálát adtam az előbb. Hiszen Luci tudta azt, hogy hogyan érzek a csúszómászó férgek iránt, hogy legszívesebben eltaposnám az egészet, így amikor megkért arra, hogy ellenállás nélkül engedjem át akkor hezitálás nélkül beleegyeztem még úgyis, hogy tudtam azt mire készül és ha sikerül neki akkor vele együtt bukok el. S véghez vitte a küldetését, hiszen Éva színtiszta szívét bemocskolta a mocskos, sötét gondolataival így az evett az almából, ami miatt Apus elég haragos lett. Lulut maga elé vitette és utána pedig jöttünk sorba mind akik segédkeztek nekik és aztán pedig azok, akik meg hangot adtak az ítélet ellen. Ha élne még ember aki látta azokat a hullócsillagokat szerintem ha elmesélné valakinek akkor újra szívinfarktust kapna a csodától, hiszen földi szemmel nézve biztos gyönyörű volt, de magad lenni a csillag az már éppen nem volt valami kellemes. Látni azt, ahogyan a bőr leég az ujjaidról szépen sorban eléggé felkavaró látvány volt. Én egy óceán felé zuhantam egyenesen, de amint vártam a becsapódást az elmaradt hiszen amikor bele kellett volna csobbannom a vízbe akkor megnyílt egy átjáró és már csak a füstöt éreztem magam körül és azt a furcsa levegőt. Az összes végtagom sajgott, alig tudtam mozdítani még a lábujjaimat is. Ott feküdtem a porban az ismeretlen világban, amikor hallottam valakinek a lépteit. Erőt vettem magamon és felnéztem, s nem volt más ott, mint maga Lucifer.
- Fivérem, lenne egy feladatod. Értelmet kell adnunk a létezésednek, mától te vagy maga a Harag. S, hogy ténylegesen is az legyél egy kis átváltozáson fogsz keresztül menni. Fájni fog, de a végeredmény lenyűgöző lesz ezt garantálom neked. Még mielőtt tudtam volna valamit mondani, kinyögni egy nemet, már éreztem is a fejbőrömön az ujjainak érintését és az abból áradó energiát, amitől felordítottam és a testem görcsbe rándult. Ezerszer nagyobb fájdalom volt, mint maga a bukás és azt hittem, hogy lehetetlen annál nagyobb fájdalmat kiállni. Éreztem, hogy a belsőm fel akar robbanni belülről, hogy a szemem színe változik, hogy a hangom mélyül s azt, ahogyan izmok rám tapadnak. Ezt így mind egyszerre, olyan volt, mintha ezer éles szeráfpengével böknék meg a vádlimat, a bicepszemet és a hátamat. A szemgolyóm forgott a kíntól és közben üvöltöttem olyan nyelven, amit még én magam sem ismertem. Démoni nyelven. Hirtelen az a kevés megmaradt mennybeli erőm is eltűnt és felcserélődött a Pokoléval. Szinte forgószélt támadt és a testem körül beszakadt a föld. Így ment ez majdnem két és fél héten át. Míg végül befejeződött az átváltozásom és csak úgy kicsattantam az erőtől. Egy démont küldtek a köszöntésemre.
- Lucifer üdvözletét küldi, és azt mondta, hogy magáé a Nyugati Birodalom. Egy a Pokol Hercegek közül. Elvigyorodtam a kijelentésre hiszen ez csak plusz hatalom ami segítségével növelhetem a befolyásomat. Hirtelen elkaptam a hírhozó nyakát és szorítani kezdtem.
- Nagyon jó, nagyon ügyes. Mi lesz az ilyen férgekkel, mint te ha meghalsz? Az egyik kezemmel kifeszítettem a száját, míg a másikban egy penge jelenik meg és azt pedig ledugtam a torkán, majd egy határozott mozdulattal tettem azt keresztbe és húztam szét. A vér beborította az egész arcomat, a szakállamat.
- Te most már megtudhatod. Nevettem fel mániákusan miközben lenyaltam a szám széléről a vért. Aesma megérkezett, a Harag eljött. És pusztítani akar.
dust and shadows

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Aesma Empty

gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  

❖ Aesma ❖

Mindig elönti a nem létező szívemet a szeretet érzete, amikor egy újabb bestiális lény jön ide közénk. Imádom őket egytől egyig szinte bizseregve, ugyanúgy a téged is kimondottan megszerettelek a leírásod alapján. Nem volt hosszú, azonban minden benne volt amire nekünk szükségünk van, elvégre maga a Harag sem teregethet ki hirtelen mindent magáról, hagyni kell más korra is valami érdekességet. Wink
Úgy vélem, hogy a lehető legjobb alkotta meg ezt a karaktert, ugyanis ez a stílus egyszerűen remekül társul ehhez a választott archoz ami megint csak nem megszokott ahogy te magad sem. Egy igazi bestia vagy és remélem tudod, hogy nagyon büszke vagyok rád  Aesma 951673066 Ugyanakkor a hálámat is hadd fejezzem ki, hiszen neked köszönhetően mocskolhattam be két kezdetleges embert és bizony, neked köszönhetően is élvezhessük néhányan a szabadságot Very Happy
Nem tartanálak fel, ugyanis biztosan várnak rád. Foglalj arcot és érezd jól magad. Jó szórakozást kívánok! Aesma 67686965

1 / 1 oldal