| Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo
If I cannot move heaven, i will raise hell
|
|
Rosetta Wasces | TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED | |
| | Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Rosetta Wasces Szer. Okt. 18 2017, 11:14 | Rosetta Wasces
Erősebb kutya baszik… Chelsey Mac | Werewolf | 27 | | omega |
the devil is in the details ❖ Becenév: Rose, Rosey ❖ Születési hely, idõ: 1990.01.13. Ilford, Kanada ❖ Családi állapot: egyedülálló ❖ Szexuális beállítottság: hetero ❖ Foglalkozás: túlélés ❖ Ismertetõ jel: tetoválások ❖ Átváltozás: 21évesen munkából hazafele megtámadtak. ❖ Rang: Omega vagyok, falkátlan farkas, a magam ura. ❖ Család: Család... úgy tudják meghaltam, csak az eltűnésem jelentették a rendőrségen, a megmarásom követően haza akartam menni, de megriasztottak a vörös kék fények. Talán jobb így, sokkal jobb. Én holtan, ők biztonságban élnek. look deeply into my eyes 5 pozitív tulajdonság fürge, túlélő, kitartó, megbízható, hűséges 5 negatív tulajdonság akaratos, makacs, önfejű, ösztönlény, agresszív 5 dolog, amit szeretsz hús, hús, hús… 5 dolog, amit nem szeretsz vámpírok, vadászok, a kretént aki megmart, a mellébeszélést, az álszent köcsögöket Legnagyobb félelmed Hogy újra abban a házban ébredek, a saját véremben, haldokolva, és minden ami azután történt csak álom. Legnagyobb vágyad megérni a holnapot Legnagyobb gyengeséged perverz vagyok Legnagyobb titkod hajolj közelebb és megsúgom Rejtett tehetséged istenien főzök Fõ fegyvered - Hobbi Mikor épp nem menekülök? Kavicsokat gyűjtök. Kedvenc étel hús, sütve, nyersen, véresen, égetve Kedvenc ital kóla Kutya vagy Macska farkas Allergia nincs Bal vagy jobbkezes jobb Fura/Idegesítõ szokás folyton pofázok Szervezett vagy rumlis ahogy a helyzet megkívánja Dohány, alkohol, drog nincs erre időm | |
you can see the war inside Azt hiszem itt kezdődik az életem, pont itt, ahol egyben véget is fog érni. Egy repedt plafont bámulok, miközben a koszos padlón fekszem saját véremben ázva. Képtelen vagyok elfogadni hogy miképp jutottam ide. Hiszen volt egy szerető családom, egy remek állásom még pályakezdő létemre is, és most, 21 évesen valami… állat martaléka leszek. Olyan gyors volt, hatalmas és … szőrös… fekete… borostyánszín szemekkel. Azok a fogak. Mozdulnék, fel akarok kelni, elmenekülni innen, de minden fáj, annyira fáj… megbénít, és csak halk nyögés szakad ki belőlem. Itt fogok meghalni? Egyedül egy romos házban, valahol az erdőben… Léptek zajára rezzenek össze, szívverésem megugrik, hiába próbálom légzésem visszafojtani. Nagy darab férfi közelít felém. Arca közömbös, unott, mint aki máshol lenne. Nem ő követett, nem ő rabolt el, nem ő sebesített meg, de… köze van mindenhez, miatta fekszem itt. Leguggol mellém, nem ér hozzám, csak végignéz rajtam. -Mindenki életét megkönnyítenéd, ha meghalnál. – közli velem, mély, majdnem már morgó hangon, de nem tesz semmit, hogy átsegítsen a másvilágra. Aztán valami eltereli a figyelmét és távozik, én pedig újra magam maradok. Itt az idő, ha most nem szedem össze magam, akkor soha nem fogom. Lassan mozdítom meg ujjaim, hogy érzek e még velük, hogy a gerincem nem törte e el a fenevad, de minden működik. Zokogásba törve fordulok hasra. Ég a bőröm, mintha belülről izzanék, a gyomrom kavarog, szédülök, de elmászok a falig. Kell valami amiben meg tudok kapaszkodni, mert fel kell állnom, nem maradhatok így, nem halhatok meg itt, haza kell jutnom. A koszos falon véres kéznyomaim, a padlón mezítlen talpam jelzik merre indultam. Kishíján leesek azon a három lépcsőfokon, majd megállok és fülelek. Talán arra várok hogy előugrik a pasi és megöl a szökési kísérletért, de semmi. Csend van, csak a szél jár a fák között. Eltolom magam a rozoga korláttól és előbb csak lassú lépésekkel a rengeteg felé indulok, amerre a várost sejtem. Orvosra van szükségem, kórházra… Megint menekülök, mint tegnap, tegnapelőtt, a múlt héten, a múlt évben. Nincs megállás, nincs hely számomra sehol. Hat éve ezt csinálom, futok és futok, mint aki attól tart hogy a múlt utolérheti és befejezi az elkezdett mészárlást. Azon az éjen hazajutottam, illetve csak a kert végéig, mert rendőrök álltak a ház előtt. Kerestettek hosszú ideig, mígnem feladták, és beletörődtek eltűnésembe. Nem mehettem haza többet, nem volt biztonságos számomra, és számukra sem. Megváltoztam, éreztem belül hogy valami életre kelt, és az első holddal testet öltött. Azt hittem belehalok és még utána oly sokszor, a fájdalom, a kontrollálhatatlan düh. Erdőkben és hegyek között húztam meg magam, vadásztam hogy életben maradjak. Olykor más falkák területére keveredtem, megvertek, elűztek, volt aki felajánlotta hogy csatlakozzam, tanított, segített, de nem maradtam sokáig, Talán önzésből tettem, de bemagyaráztam hogy nekik is jobb így. Egy ideig terveztem a bosszút, hogy visszatérek a kezdeti pontra, hogy megölöm az alfát, de mindig győzött a túlélési ösztön. Most Los Angeles földjét taposom, az angyalok városa meg mit nem, itt egy angyal sincs, démon, vadász meg banya annál több, és ott vannak az éjszakában a kis denevérek is, batman félre sikerült utánzatai. Az elemi undor felforgatja gyomrom. Azt suttogták itt nincs falka, hogy szabad terület, de már a város határában éreztem a szagukat, ebből már megint nem lesz teadélután. dust and shadows |
| Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Re: Rosetta Wasces Szer. Okt. 18 2017, 13:42 | gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows ❖ Miss Rosetta Wasces❖ Drága Rose! Engem ért a megtiszteltetés, hogy szerény soraimmal az oldalon üdvözölhesselek! Nincs túl sok vérfarkas az oldalon, ezért kíváncsian és lelkesen vetettem bele magam a lapodba. Nem adatott egyszerű vagy könnyű élet neked, de a leírásaid alapján egyértelmű, hogy a gyengeségeidből végül sikeresen erőt kovácsoltál, és ami nem volt képes elpusztítani téged, az valójában erősebbé tett - sablonos vagy sem, hiszen nem számít, hogyan élsz, a lényeg, hogy nem adtad fel. Talán úgy hiszed, egyedül is megállsz a lábadon, vagy csak attól félsz, pusztulást hozol mindenre, amihez hozzáérsz, pedig néha nem is sejtjük, mekkora szükségünk van egy családra, egy falkára, míg részese nem lehetünk egynek. Ugyan te próbálkoztál, ez igaz, de talán könnyebben leküzdhetnéd a múltadból előtörő démonokat, ha nem egyedül szállnál szembe velük. A stílusod élvezetes és olvasmányos, nagyon tetszik, ahogyan fogalmazol, egyszer sem éreztem ingert, hogy letegyelek, sőt, valósággal faltam a sorokat. Kíváncsi vagyok, hallunk-e még a titokzatos, morgós fickóról! Persze szívesen olvastam volna még többet a sorsod alakulásáról is, arról, merre sodor éppen az ár, vagy mik a terveid, céljaid a közeljövőre nézve, de úgy hiszem, a játéktéren bőven lesz lehetőséged kifejteni mindezt. Aki pedig a kólát szereti, rossz ember nem lehet... Nem is tartalak fel tovább, foglald le Rose arcát, vésd be magad a rangfoglalóba, aztán irány a játéktér! Jó játékokat kívánok!
|
|
| |
|