Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo

If I cannot move heaven, i will raise hell

Will Parker
TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Will Parker Empty

Lucifer

William Parker
..and this is my design
hugh dancy mondén36mondén
the devil is in the details

❖ Becenév:
Nem különösebben alkalmaznak nekem beceneveket. Nemcsak, hogy felesleges, de nem is igazán találni rám bármiféle becenevet.
❖ Születési hely, idõ:
Wolf trap, Virginia 1981. Aug. 10.
❖ Családi állapot:
Elvált
❖ Szexuális beállítottság:
homoszexuális pánszexuális
❖ Foglalkozás:
Speciális ügynök és bűnügyi profilozó. Ezen felül az FBI törvényszéki osztályokon tanítok. Gyilkossági nyomozónak tanultam eredetileg, azonban a labilis állapotomra hivatkozva elutasítottak.
❖ Ismertetõ jel:
Ha hordom a jelvényemet akkor leginkább arról. Vagy szemüvegemről amit szeretek alkalmazni
❖ Rang:
Egyszerű mondén. Nem tudok a természetfeletti világról és nem is akarok tudni.
❖ Család:
Az anyám elhagyott azt követően, mikor megszült. Az apám tehát a szárnyai alá vett és hajógyárakban töltöttük a legtöbb időnket azonban később ő tőle is búcsút kellett vennem. Időközben megházasodtam, született egy gyönyörű kisfiam, de őt az anyjával együtt elveszítettem.
look deeply into my eyes

5 pozitív tulajdonság
intelligens ● empatikus ● türelmes ● állatbarát ● őszinte
5 negatív tulajdonság
autista ● rideg ● érzékeny ● kiszámíthatatlan ● távolságtartó
5 dolog, amit szeretsz
mind a kilenc kutyám
5 dolog, amit nem szeretsz
bűntények ● pszichopata gyilkosok ● szarvasok ● rémálmok ● tömeg
Legnagyobb félelmed
őrület
Legnagyobb vágyad
nem rendelkezem vágyakkal sem pedig álmokkal
Legnagyobb gyengeséged
Társadalom ill. a nyomozás
Legnagyobb titkod
nem igen. Nincs titkolnivalóm. 
Rejtett tehetséged
Nem kimondottan rejtett, hogy átveszem a gyilkosok érzelmeit és lelkiállapotát amint láttam a gyilkossági helyszínt. Csak ezzel tudom az élőket megmenteni.
Fõ fegyvered
árnyvadászok töltsék csak ki
Hobbi
elsősorban horgászattal foglalkozom és műlegyeket gyártok a szabadidőmben
Kedvenc étel
Rántotta
Kedvenc ital
Víz
Kutya vagy Macska
kilenc kóbor kutyám van.
Allergia
némi gyógyszerérzékenység alakult ki a régebbi túladagolásoktól
Bal vagy jobbkezes
jobb de a bal kezem is ügyes
Fura/Idegesítõ szokás
spektrumzavar. valóban van néhány olyan szokásom, amit mások idegesítőnek vélnek. Társadalmi nehézségeim vannak és a szemkontaktust sem tudom felvenni senkivel sem.
Szervezett vagy rumlis
ez eléggé relatív. Kinek mi a rumlis és a szervezett.  
Dohány, alkohol, drog
Egyik sem. Nagyon ritka, ha alkoholt iszom. Azt is csak akkor, ha alvási nehézségekkel küzdök.
you can see the war inside

Némán állok a tágas előtérben mely majdnem akkora mint az utána következő nappali. Nem veszek túlzott tudomást a világos falra felfröccsent vérfoltokról, sem pedig az előttem lévő, hátán fekvő nőről akinek a bal vállától egészen csípőig vér mossa csíkos ingét. Az sem rémiszt meg, hogy engem figyel. Tudom, hogy halott. Mégis azt látom a szemeiben, hogy arra utasít, találjam meg a gyilkosát. Megígérem neki.
Az előtér ablakaiból beszivárgó kék és piros sziréna fényét sem veszem figyelembe, sem pedig a rendőröket, akik mintákat vesznek a környezetből és az áldozatokból. Hagyom, hogy íriszem lecsukódjanak békésen és arra összpontosítok, hogy a szívverésem is azonossá váljon a nyugodt térhez amit szeretnék látni. Elérem, hogy aztán gondolataimban lássam tovább a helyszínt amit látóként figyelhettem az előbb.
Még látom, hogy öt rendőr miként végzi a munkáját. Az egyikőjük fényképez, a másik számokkal ellátott kis táblákat helyez ki a földre különböző pontokra. A harmadik csak a fejét fogja, olykor a szívéhez kap. Látom rajt, hogy mennyire megviseli a látottak. Nem tűnik fiatalnak, minden bizonnyal nemrég lehet a szakmában.
A negyedik pedig kifut, és utasítja a kíváncsiskodókat arra, hogy távozzanak a sikeres és eredményes nyomozás érdekében. Az ötödik pedig jegyzetel remegő kezekkel a papírlapjaira. Arca komoly, határozott; talán a stressztől a gyógyszerek ellenére eluralkodik rajt a parkinson kór amivel küzd. Nem ismerem őt, de tudom, hogy attól szenved. Még a gyógyszerei is zörögtek a zsebében lévő üvegben amikor a helyszínre futott. Elfelejtette bevenni, nyilván azért uralkodik el rajt az olykor látványos remegés.
Újabb rendőr közeledik. Fellép a néhány lépcsőfokon, aztán lassú léptekkel áll meg a nyitott ajtó előtt, amikor is már belépett. Most szembesül először a helyszínnel, ugyanis a nézése bőségesen elárulta, hogy számára még új a látvány - az információ már nem biztos -. Leginkább a vérfolt köti le, aztán felém fordulna, hogy kérdezzen tőlem de én nem figyelek oda rá. Jelenleg nem a valóságban élek, hanem a gondolataimban. Látom őt és hallom, viszont ellazultam olyannyira, hogy képtelen legyek reagálni az engem körülvevő valóságban. Mintha csak álmodnám az egészet; mégis minden teljesen valóságos. A vér és a döbbenet szaga futja körbe a házban lévő összes helyiséget.(..)
Eltüntetem a rendőröket. Először azok tűnnek el mint a kámfor, akik ki-be cikáztak a ház és az udvar között mintákért. Eltűnik a fotós, aztán a gyógyszeres, és az újonnani emberünk is. Egymagam vagyok a szobában. Az én szívdobbanásom az egyedüli.
Előre lépek körülbelül három nyugodt lépést amely elegendő volt ahhoz, hogy a női tetem előtt fékezzek le. Lenézek rá, és eltűnik a vörös vértócsa alóla. Azt követően következő lépésben ő maga is elillan a fapadlóról. Mindkét oldalra elfordítom a fejem, és azt tapasztalom, hogy az ajtó mögül visszahúzódik a tócsa és az apró vérpontok a falról és a riasztóról is vissza szálnak; teljesen érintetlenné válik mindegyik tényező.
Lassú, kimért, mégis határozott léptekkel kezdek aztán hátra menni a nélkül, hogy bármerre is fordulnék. Kilépek a házból, a pirosas ajtó pedig csukva lesz magam előtt. Aztán precízen lépek le a lépcsőfokokról, hogy az elő udvarba térjek, át a nyomozókon és a rendőrökön keresztül akik a mentőautókat állták körbe. Tompán hallom a szirénák zaját, többen fognak ide jönni. Aztán a ház előtti tér is üressé válik;nem marad ott senki. Sem az ott parkoló autók, sem a kíváncsiskodók, sem pedig a tanácstalan kollégák. Csak a házat látom ahol a házaspár is élt.
Megállok. Némán, semleges arcvonásokkal. Még a szemembe lógó fürtöt sem fogom eligazítani, különben megzavarna.
Látom az ablaknál, hogy a nő a konyhában sétálgat. Tudják, hogy közeledni fogok és megfogom őket ölni. Tisztában vannak vele, ugyanis a férjet nem látom, a nő pedig egyre aktívabban kezd el mozogni. Észrevettek. Nem várhatok sokáig, különben tesznek arról, hogy a rendőrség ideérjen.
Erőteljes futással megindulok a piros ajtó felé, amit jobb lábammal könnyedén rúgom be és amint ez megtörtént, kabátom zsebéből előhúzom a pisztolyom. A tágas előteret átszelem, a nappali elejében elfordulok balra ahol az emeletre vezető lépcső jelenik meg. Épp most fut le Mr. Marlow aki valószínű a feleségét akarja értesíteni arról, hogy meneküljön.  Én azonnal rálövök még azelőtt, hogy leérne a lépcsőn. Az első lövés a nyakát éri, ami szinte azonnal arra kényszeríti, hogy a lépcsőn a hátára essen.
- Kétszer lövök rá Mr. Marlow-ra. Szinte sebészi pontossággal átlövöm a nyaki érköteget. Haldokolva nézi, ahogy elveszem tőle azt ami az övé. - Lassan emelem le a pisztolyt magam elé két markomban fogva, miként figyelem, hogy Mr. Marlow miként gurul le a lépcsőn. - .. Ez a tervem. - Jelentem ki határozottan.
A gyilkosság pillanatától megfeledkeztem Mrs. Marlow-ról, aki a falon lévő riasztóba próbál üzenetet küldeni a központba miszerint bajban van. Remeg, és a hangja sem összetett; sikítani tudna, de a benne lakozó félelem nem hagyja. Látta, hogy lelőttem a férjét és nem akar ő is utána menni. Segítséget akar. Fogalma sincs, hogy mit nyom, szinte már nem is arra összpontosít. Tudja, hogy meg fog halni.
Felém néz, én pedig újra felemelem a pisztolyt és meghúzom a ravaszt. Sikítás hagyja el a golyó biztos érkezését a testében, a nyakából áradó spriccelő vér pedig a riasztóra és a falra fröccsen rá apró cseppekben. Mrs. Marlow aztán hang nélkül esik hátára érkezve a földre. Leemelem a pisztolyt magam elé megint.
- Biztos kézzel átlövöm Mrs. Marlow nyakát. Nem halálos a seb. A lövedék elkerüli az artériákat de megbénítja mielőtt távozik. - Apró levegőt veszek magamhoz. - Ez... - a holttest felé lépek óvatosan, s megállok előtte egészen közel. - Ez nem jelenti azt, hogy nem érez fájdalmat. Csak azt... -sziszegem halkan, elhagyva a hangomat a látványtól. - ... Hogy nem tehet ellene semmit sem. Ez a tervem. (..)
Kinyitom a szemeimet. Újra megjelenik előttem Mrs. Marlow saját vérében fekvő holtteste. Egészen addig figyelem, amíg oda nem érek ahhoz az eszközhöz, amin keresztül jelezni szeretett volna a központba. Az eszköz mellett ott volt a vére amely akkor fröccsent oda, amikor eltalálták. De nem foglalkoztam vele sokáig, mindössze csak megállapítottam a dolgot.
A szerkezet elé lépek, és benyomom a kódot amit Mrs. Marlow szerett volna beütni a támadás közben, csakhogy ahhoz már túl késő volt neki.
- Itt a felügyelet, kivel beszélek? - Egy férfi hang szólal ki a falra felszerelt gépezetből. Egy ideig hallgatok, aztán a körülöttem nyüzsgő kollégák felé fordulok.
- Kérem a biztonságicég esemény naplóját. - Az utasítást követően szinte azonnal a kezembe nyomnak egy nagyobb mappát, amit azzal a lendülettel álltam neki fellapozni. Aztán megálltam egy lapnál, ahol az a dátum szerepelt amikor legyilkolták a házaspárt. Mrs. Marlow-nak sikerült jeleznie a központba, azonban a cég eltekintett a jelzés felett.
- Téveszriasztásként jegyezték fel. - Közöltem, de mielőtt még bármi továbbit mondtam volna, egyet újra lapoztam. - A múlt héten is volt egy. Nahát... - Nyeltem két gondolkozás közepette. A szívem újra gyorsulni kezdett a meglepettségtől. - Lehallgatta őket. - Azonnal visszanyomom az eseménynaplót az egyik kolléga kezébe. (...)
A kinti szerelő szintén aláigazolta, hogy lehallgatták. A szerkezet minden vele történő dolgot feljegyzett. Rögzítette a biztonsági társasággal folytatott beszélgetést amit Mrs. Marlow mondott. Hamar a birtokomba került az eszköz, amit a gyilkos is használt. Minden egyes mondat benne van, amit Mrs. Marlow ejtett meg az utóbbi néhány hétben.
- Itt a felügyelet! Kivel beszélek:? - A fali eszközből szól.
Nem szándékoztam beleszólni, egyszerűen csak tesztelni szerettem volna, hogy valóban hatásos volt -e az, amit a tettes kitervelt. Tehát a most megkapott kis eszközt a falhoz helyeztem, és Mrs. Marlow mondatai hangzottak el minden egyes válaszra.
- Tudunk valamiben segíteni? Riasztást észleltünk a bejárati ajtónál. - Újabb hang.
- Igen, és sajnálom. - Diktálta az általam fogott szerkezet Mrs. Marlov hangján.
- Van még most valaki a házában, Mrs. Marlow? - A biztonság kedvéért megint kérdez a felügyelet a gépből.
- Csak én és a férjem.
- Kíván további segítséget?
- Nem. Nagyon köszönöm, hogy telefonált! - Mrs. Marlow utolsó mondata a szerkezetben.
A beszélgetés végére nem tudtam másra nézni, csak a halott női tetemre. Nem rázott meg a látványa. Egyszerűen csak sajnáltam.
- És most lesz igazán borzalmas Mrs. Marlow számára. (...)
dust and shadows

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Will Parker Empty

gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  

❖ Mr Will Parker  ❖
Drága Will!
Hadd szögezzem le, hogy semmit sem ismerek az eredeti világból, melyet képviselsz, de ha tudom, hogy ilyen jóképű férfiak játszanak benne, biztosan hamarabb belevetem magam... Will Parker 2192951729 Engem ért a megtiszteltetés, hogy az oldal tagjai közt üdvözöljelek, de amint megláttam a pofid, máris tudtam, hogy nem is engedném át másnak ezt a megtisztelő feladatot! Hogy lehet valaki ennyire vonzó? S közben pedig ily tudatlan? Micsoda veszteség! Will Parker 4068121422
De mielőtt azt hinnéd, csak a megnyerő külsőd miatt fogadtalak el, biztosítalak felőle: olvastam a lapodat is! Hát igen, a jellemed meglepően egyedi és érdekes. Nem mondanám, hogy tisztelettel adózom a hobbid előtt, de szívesen elbeszélgetnék róla egyszer, mi örömöd leled benne... Very Happy Az előtörténeted viszont teljesen magával ragadott, alig győztem leállni az olvasással. Egy gyilkosság helyszínére kalauzoltál el minket, és bár kicsit féltem, miféle borzalmakat fogunk átélni így együtt, de a tőled megszokott sötétebb, erőszakos képeket elmosta az egész kivitelezés izgalma és érdekessége. Élvezettel vetettem bele magam elméd szövevényes hálójába. Azt már eddig is tudtam, hogy szépen, olvasmányosan írsz, gyönyörűek a leírásaid és mindig izgalmas dolgokat találsz ki, de ilyen technikailag is érdekes lapot rég olvastam. Különös betegséget festesz le számunkra, az autizmust, melyet nem is lehetne a te esetedben betegségnek hívni, hiszen ahelyett, hogy elgyengítene, inkább erősebbé tesz. A magam részéről tanulságos volt olvasni. Megrázó, szomorú, de élvezetes utazást tettünk Will fejében, és alig várom, hogy hasonlókat éljünk át a játéktéren is!
Épp ezért nem is tartalak fel tovább, tudom, hogy már nagyon várnak rád, és őszintén szólva alig várom, hogy lássam, mi mindenre juttok majd a játéktéren! Smile Foglald le ezt az elképesztően dögös arcot, aztán irány a város! A gonosz csak rád vár! Will Parker 124822942

1 / 1 oldal