Az egyetlen módja annak, hogy megszabaduljunk egy kísértéstől, ha belevetjük magunkat.
Vanessa Hudgens
Tündér
300-400
Udvarhölgy
the devil is in the details
❖ Becenév:
Lyn, Ally, ahogy csak tetszik
❖ Születési hely, idõ:
Csak pár száz éve, Anglia partjainál, Barry környékén
❖ Családi állapot:
Egyedülálló
❖ Szexuális beállítottság:
Androszexuális
❖ Foglalkozás:
Udvarhölgy a Seelie Queen udvarában, mondének megtréfálása
❖ Ismertetõ jel:
Hollófekete haj, szinte már csillogó kék szemek és fülig érő, csalafinta vigyor
❖ Átváltozás:
-
❖ Rang:
Udvarhölgy
❖ Család:
A szüleim sellők, ahogy jómagam is. Egyetlen gyermek vagyok, cseppet sem meglepő módon, hisz' nagyon nehezen esnek csak teherbe a tündérek. Sellők révén mind különösen hiúak vagyunk, sokkal jobban kötődtünk magunkhoz, mint másokhoz, így hamar hátrahagytam a családomat, hogy az Udvarba jöhessek és a királynőt szolgálhassam, hogy az engem megillető helyen élhessek.
én, az életem, a csínytevés, a virágok és az édességek
5 dolog, amit nem szeretsz
a rondaságot, a keserű dolgok, a lassú felfogású egyének, a vetélytársak és a kötöttségek
Legnagyobb félelmed
a középszerűség
Legnagyobb vágyad
királynővé vállni
Legnagyobb gyengeséged
a hiúságom
Legnagyobb titkod
a nevem és sellő alakom
Rejtett tehetséged
bájolás
Fõ fegyvered
a hangom
Hobbi
mondének bolondítása, más fajokkal való játszadozás, kalandok keresése
Kedvenc étel
fagylalt
Kedvenc ital
gyümölcslé
Kutya vagy Macska
egyik sem
Allergia
vas, fém, szenteltvíz
Bal vagy jobbkezes
jobb kezes
Fura/Idegesítõ szokás
hiúság
Szervezett vagy rumlis
rumlis
Dohány, alkohol, drog
a partikon rendszeres alkohol fogyasztás
you can see the war inside
Sellők, azaz vizi tündérek, biztos te is hallottál már róluk, vagy mégsem? Hát ilyet! Bár tény, hogy nem vagyunk mindennapi teremtmények. A hangunk bárkit elbájol, még az árnyvadászok rúnái sem védhetnek meg tőlünk. Ha kedvünk tartja, hajótörő viharokat okozunk, bár ez főleg a férfiakra jellemző, csak ők ilyen durvák. Mi nők, sokkal kecsesebbek és elegánsabbak vagyunk ennél. A többi tündérrel egyetemben mi is módfelett élvezzük mások megtréfálását, gyermekként állandó jelleggel versenyt űztünk belőle, hogy ki tud több mondént magához csalogatni. Ez a játék a felnőtteknek is tetszett, hiszen gyermekek híján valahogyan fenn kellett tartani a vérvonalat. Az elcsábítottak pedig velünk maradtak, elfeledtettük velük előző életüket. Igaz, édesapám soha nem alacsonyodott volna erre a szintre. Ő inkább évszázadokon át kereste édesanyámat. Érte még az Udvarról is képes volt lemondani. "Érte"... Talán ő is szerepet játszott benne, de édesapám mindig is saját utódot akart, valakit, aki örökli az ő erejét. És bár, pár évszázadot váratott magára, de végül édesanyám teherbe esett, majd életet adott egy tisztavérű sellő gyermeknek. Apám boldogabb nem is lehetett volna. Pontosabban fogalmazva, jobban örült volna, hogy ha fiúnak születek. Már azt is előre eltervezte, ahogy az udvarba küld, tündér lovag lesz belőlem és öregbítem majd nevét. Talán még tovább is képzelte volna a dolgokat, de így, hogy lánya lett, újra kellett gondolnia mindent. Persze, az udvarról nem mondott le, ha ő már nem is térhetett vissza, azt akarta, hogy legalább utódai ott élhessenek. Lehetséges, hogy az elején, az első 100 - 200 évemben még tervezgette, hogy lovagot farag belőlem, tanítgatott fegyverforgatásra, de nem füllött hozzá a fogam. Szerencsére hamar rájött, hogy a hangom ereje ezerszer többet ér, mint a fizikumom. Könnyen csábítottam el a mondéneket, édesanyám rengeteget gyakorolt velem. Mindünk közül én voltam a legtehetségesebb és apám büszke volt rám. Látta, hogy tehetséges vagyok, így képzeni kezdett. Az Udvarból jött, így pontosan tudta, hogy milyen szabályoknak kell megfelelnem a jövőben.
"Tökéletes leszek..."
Etikettet, táncot tanultam, ahogy idősödtem. Egy jól nevelt, érett nő volt belőlem 260 éves koromra. Messze túlteljesítettem mindenkit, még apám elvárásait is. Eljött hát az idő, hogy utamra induljak és elfoglaljam dicső helyemet a királynőnk mellett. Apám New Yorkig kísért és egész úton az Udvarról mesélt. Igaz, nem sok újat tudott már mondani, hisz' ezeken a meséken nőttem fel, mégis örömmel hallgattam őket. Ez alatt a pár évszázad alatt, igaz, még sohasem láttam a tündérek királynőjét, mégis ugyanolyan mélyen tiszteltem és imádtam őt, mint édesapám. Sokszor magam elé képzeltem, egy példaképet láttam benne, tanulni akartam tőle. Tehát, amikor a portálhoz értünk, már rettenetesen izgatott voltam. Természetesen vártak minket, apm előre üzent, hogy érkezünk, így két, feltehetően apám korabeli lovag várt minket. Hosszas búcsúzkodás után átadott nekik és végignézte, ahogy a hátam mögött bezárul a portál. Örökre elváltunk. Ugyan, rettenetesen hálás voltam neki, nekik, amiért felneveltek és ilyen lehetőséget biztosítottak a számomra, de, miután nevemet a királynőnknek ajándékoztam és örök hűséget fogadtam, már eszembe sem jutott, hogy haza térjek. New York az én világom volt, tele volt élettel, bármennyi mondént elcsábíthattam, akár csak szórakozásból, akár a királynőnek.
"Haza tértem..."
Tökéletesen éreztem magam itt. Fényűzés, pompa, szórakozás, mondhatni egy valóra vált álom. Itt végre kiteljesedhettem. Igaz, szerettem azt a kis falut is, ahol felnőttem, szórakoztató volt ott is az élet a maga egyszerű módján, de ez egy teljesen más világ. Ezelőtt még sohasem találkoztam árnyvadászokkal, vámpírokkal vagy épp vérfarkasokkal. Mára már pedig mindüket behatóan megismertem, barátokat szereztem közülök és ellenségeket. Tudni illik, nem szerethet engem sem mindenki, sajnos vannak, akik nem tudják megfelelően értékelni az ilyen ajándékokat. Pedig, szerteágazó ismeretségre tettem szert az évek folyamán. Mondhatni a királynő füle lettem az alvilágban, a kérésére pedig szívesen elé állítok bárkit. Bárkit. Fizikumom, apám lovagi mániájának köszönhetően közel áll a tényleges tündér lovagokéhoz, így hát, ha a hangom nem elég az elbájolásukhoz, még mindig ott a másik mód rá, hogy a királynőnk színe elé vigyem magammal. Ezt a módszert viszont jobb szeretem csak vészhelyzetekre tartogatni, jobb nem kijátszani minden kártyánkat már a legelején.
El sem tudom mondani, hogy mennyire örülök, hogy valaki lehetőséget látott a kis keresettemben és végre megalkotta nekem és nem is akárhogyan! Talán már kezdtem is feladni a reményt, hogy még valaki egy kis lehetőséget láthat a karakterben, de örülök, hogy végső soron nem voltam egyedül az ötlettel és kifejezetten tetszik, hogy egy ilyen saját lábán is tökéletes megálló kis karaktert hoztál össze. :aww: Ahogy olvastam a történetedet, szinte teljesen beszippantott magába és minden sorára rátapadtam és csak sajnálom, hogy most jutottam el ide hozzád, hiszen ezzel megfosztottalak bizonyos időtartamtól, amit már régen a játéktéren tölthettél volna valakinek a társaságában. Gyönyörűen fogalmazol, ami könnyedé és olvashatóvá teszi az irományodat. Ezért pedig mindenképpen kijár a dicséret és már kíváncsi vagyok, hogy a játéktéren miket fogsz összehozni, hiszen a legnagyobb vágyadon akaratlanul is megakadt a szemem. Előre érzem, hogy itt már valamilyen komolyabb izgalmak lesznek majd a jövőben, úgyhogy én rettenetesen kíváncsi vagyok arra, hogy mégis miképpen fogsz cselekedni annak érdekében, hogy ez valóra váljon, vagy egyáltalán fogsz-e. Mindenesetre én úgy gondolom, hogy a karaktered minden egyes ponton passzol és mindig jó látni újabb és újabb tündéreket az oldalon, hiszen talán az egyik legérdekesebb faj az egész kínálatunkban. Nekem minden megfelelt és már nagyon várom, hogy az első játékunkra miképpen fog sor kerülni és, hogy mennyire fogod velem a bolondját járatni, szóval.. Nincs nagyon más hátra, mint a foglalókat meglátogatni utána pedig már tényleg csak annyi kell, hogy pajtit keress magadnak és belelendülhess a játékokba. Persze én már az első játékodat most lefoglalnám.
Jó szórakozást kívánok neked és remélem, hogy nagyon jól fogod érezni magad a köreinkben.