Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo

If I cannot move heaven, i will raise hell

Harmonya Price
TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Harmonya Price Empty

I'm only one

Harmonya Price
".... A kerék összetöri a pillangót."
Phoebe Tonkin WarlockSzámold kiSemmi különös
the devil is in the details

❖ Becenév:
Nya, Harmony, Harmy... Szélsőséges esetekben pedig még a Miss Iróniára is hallgatok.
❖ Születési hely, idõ:
Dél-Itália, 1750-es évek
❖ Családi állapot:
Magamban tengetem napjaimat - ki tudja, már mióta?
❖ Szexuális beállítottság:
Elméletileg heteró, mást még nem próbáltam. (Bár néhány évtizeddel ezelőtt igencsak imponált nekem egy ázsiai lányka szépsége, de végül álltam a sarat és nem engedtem buja csábításának. Hisz' jó kislány vagyok.)
❖ Foglalkozás:
Ez, meg az. Gyakran váltogatom az érdeklődési köröm, így pedig az állásomat is; talán éppen emiatt jellemezném úgy magam, hogy... munkanélküli.
❖ Ismertetõ jel:
Gyönyörűséges, pengeéles fogacskák és villás nyelv. Szóval nyugi, ha netalántán vakrandit beszélnénk meg, nem fogsz eltéveszteni.
❖ Rang:
Nincs különösebb rangom, teljesen átlagos boszorkánymester vagyok. S habár néha eljátszom a gondolattal, mennyire jó lenne magasabbra és magasabbra mászni azon a bizonyos ranglétrán... Végül mindig rájövök, hogy talán több nyűggel járna az az élet, mint a mostani. Amúgy is; milliónyi mulatságban van részem így is, hát miért változtatnék rajta?
❖ Család:
Apa, anya, két nővér - hát még ha ez ilyen egyszerű lenne! A nő, aki a világra hozott, egy dél-itáliai vagyonos ember fattyú szégyene volt, aki semmit sem látott nemzője gazdagságából, s mindössze egy kis kunyhót, vele együtt pedig egy veteményest birtokolt az olasz partok mentén. Nem volt rossz asszony - bárki kérdezne róla, ezt megmondanám neki. Féltestvéreimet szépen felnevelte, mindent megadott nekik, ami csak tőle telt, még úgy is, hogy az apjuk kilétéről halvány sejtése sem volt. Csak éppen... Én már nem kellettem neki. A frászt hoztam rá és a lányokra furcsa külsőmmel; az éles fogak és kígyószerű nyelv rémálmait hozta el a mindennapjaiba. Így hát pár éven belül a pusztán találtam magam, a falu szokásai szerint, mi nyíltan kimondta azt, hogy a beteg s nemkívánatos kölyköket oda kell kitenni, hogy szépen, csendben meghalhassanak. Kiváltképpen humánus dolog, nem? Azonban túléltem - egy kis külső segítséggel és drága anyám legnagyobb ijedtségére -, s még néhány évig kísértettem őket, nap, mint nap... Aztán eltűntem. Meguntam, emellett kíváncsi is lettem arra a démonra, aki nemzett, így hát keresni kezdtem. S egészen a mai napig biztos vagyok benne, hogy sokkal jobb, mint az anyám - már csak meg kellene őt találnom. Ideje lenne. Szóval... Ha valaki ismeri azt a démoni apucit, aki akkortájt huncutkodott egy olasz fattyú asszonnyal, mikor én fogantam, szóljon már neki, jó?
look deeply into my eyes

5 pozitív tulajdonság
Könnyen tanulok, villámgyorsan alkalmazkodom, hatalmas tűréshatárral rendelkezem (bizonyos esetekben), kalandvágyó vagyok... Lássuk csak, mi van még? Ja igen; ha szeretek, akkor a végletekig. Értse ezt mindenki úgy, ahogy akarja.
5 negatív tulajdonság
Feletébb türelmetlen tudok lenni, szinte mindig túlzásba viszem a piszkálódást, emellett sosem érzékelem, ha átléptem azt a bizonyos határt. Haragtartó személynek gondolom magam... És akkor már soroljuk ide a végtelen szeretetemet is. Hisz' ez negatívnak is beillik, nem igaz?
5 dolog, amit szeretsz
Világot látni, a pocakomat tömni, az emberek idegeire menni, a szép és divatos ruhákat, a kisgyerekeket, Olaszországot, a kalandozásokat... Ja, hogy csak ötöt kértél? Hupsz.  
5 dolog, amit nem szeretsz
A múltamat (éppen ezért nem hirdetem úton-útfélen),
Solomont, ha előlem titkolóznak vagy szabályokat állítanak fel nekem. Na meg persze a dohányt.
Legnagyobb félelmed
Hogy egyszer valaki annyira közel kerül hozzám, hogy képes lesz meglátni az iróniával átitatott külső alá rejtett Felicitát. Eddig egy embernek sikerült csak, és az is épp elég pocsék érzés, nem szükséges, hogy más is megismételje ezt a mutatványt.
Legnagyobb vágyad
Egy saját kis csöppség. Vicces, igaz? Mindent megszerezhetek előbb-utóbb, amit akarok... De én csakis arra vágyom igazán, ami sosem lehet az enyém.
Legnagyobb gyengeséged
Ha őszinte akarok lenni, kettő is van; az az átkozott nagy szívem, s a már sok-sok éve rejtegetett félelmem attól, hogy ha találkozom azzal a démonnal, aki nemzett, csalódni fogok és az összes, bugyuta elképzelésem darabjaira törve hullik a porba.
Legnagyobb titkod
Majdhogynem megegyezik a legnagyobb vágyammal; ám kiegészíteném azzal, hogy összességében is szeretem a gyerkőcöket. Aranyosak, pufik és ártatlanok. Kis csillagocskák ebben a rothadó világban.  
Rejtett tehetséged
Mesteri módon tudom összecsomózni egy cseresznye szárát, csupán csak a nyelvem segítségével.
Hobbi
Ha éppen nem fel-alá utazgatom a világban, mint egy veszett egér, s megyek az ismerősök amúgy is sokszor labilis idegeire, akkor általában a tévé előtt gubbasztok, és kb. a tíz körmöm lerágom, izgulva a kedvenc sorozatom főhősének jövője miatt. Hisz' most komolyan, Esperanza hogyan választhatta Juan Miguelt Juan Carlos helyett? Ekkora egy ostoba libát!
Kedvenc étel
Tészták és olasz finomságok minden mennyiségben.
Kedvenc ital
Dr Pepper. Nem kóstoltad még? Nagy hiba, állati finom cucc!
Kutya vagy Macska
Kígyók. De ha csak a kettő közül választhatok, akkor az ugató dögök.
Allergia
Nincs, nem is volt, nem is lesz.  
Bal vagy jobbkezes
Csak hogy még inkább csodabogár legyek; kétkezes vagyok.
Fura/Idegesítõ szokás
A sorozatfüggőség, és az, hogy sokszor úgy viselkedem, mintha a szereplők a saját ismerőseim lennének... Na meg az, hogy alkalomadtán hangosan beszélek vagy kiabálok a tévének, holott magam vagyok... Az számít? Ha igen, az se baj, senkinek semmi köze hozzá.
Szervezett vagy rumlis
Valahol a kettő között. Rendszerezett rendetlenség, vagy mi.  
Dohány, alkohol, drog
Egyszer - hathatós nyomásra -, kipróbáltam a dohány és a cigarettát is, de egyik sem jött be. Az alkohollal viszont szoros barátságban állok, egyébiránt pedig a drogok is bepottyannak olykor-olykor a táskámba vagy a zsebembe.
you can see the war inside

Habár világéletemben egy idegőrlő, türelmetlen kis teremtés voltam, nem sok minden tudott kihozni a sodromból, s még kevesebb dolog tudott igazán kiakasztani - hogy a jelenkor szavaival éljek. Lepattogzott manikűr, vagy a nagy sietségben letört sarok? Kávéfolt a méregdrága blúzon, amit csak pár napja szereztél meg magadnak, olyannyi koplalással töltött hét után? Ugyan szerettem a divatot és a csinos ruhákat, az ilyesfajta kicsinyes dolgok cseppet sem késztettek arra, hogy magamból kikelve hisztériás rohamot produkáljak ország-világ előtt. Ez egyáltalán nem az én műfajom volt; mert ha én igazán elvesztettem a józan ítélőképességemet, az igazán jó okkal kellett, hogy történjen. Mindemellett igencsak megadtam a módját is; erről tanúskodtak az évek során leselejtezett, szétcincált bútorok vagy éppen a tropára ment kiegészítők, melyeket utána igencsak fájó szívvel búcsúztattam el. Viszont ami a legfontosabb volt, amit mindenképp ki kellett emelni: sosem ejtettem könnyeket. Egy cseppnyit sem. Soha. Az. Ég. Világon. Habár nem volt éppenséggel szappanoperákba illő múltam - amelyek hallatán a nénikék szivüket szorongatva távoznak el a másvilágra a rettenetük hevében -, azért az évek jócskán megedzettek. Mégis, amikor meghallottam azt a bizonyos hangot, amely még az éjszakai klub macskazenéjén keresztül is tisztán és mélyen elért hozzám, kedvem támadt elhajítani a kezemben szorongatott alkoholos üveget és átverekedve magam az embertömegen... Elmenekülni.
- Felicita Alba Fierro! Micsoda örömteli viszontlátás, drága, pici pillangóm!
Mennyi esélyem lenne arra, hogy megússzam a vele való, kellemesnek semmiképpen nem ígérkező beszélgetést? Tizenöt százalék. Vagy annyi sem; jöttem rá, ahogy rápillantottam a szorosan összeverődött tömegre, akik köztem és a talán biztonságot jelentő szabadság között álltak. Az esélyeket lecsökentettem... Úgy nagyjából ötre, és még így is messzemenően kedves voltam magammal. Ettől a találkozástól pedig még a mágia sem mentene meg, hisz ez a férfi majdhogynem olyan, mint a mondénok közkedvelt viccelődési tárgya, Chuck Norris. Nem anya szülte. Elszámolt a végtelenig - kétszer. Tele tárral játszott orosz rulettet és nyert... Habár halálosan fárasztóak voltak már ezek a kicsit sem vicces baromságok, ha Solomonról volt szó, képes voltam olykor-olykor komolyan venni ezeket. Legfőképpen azért, mert ő volt az a személy, aki felnevelt és akinek szinte az összes tudásomat köszönhettem. Még akkor is, ha ez utóbbira nem éppen jó dologként gondoltam.
- Milyen főbenjáró bűnt követtem el, amiért veled büntetnek? - erőltettem egy fanyar mosolyt az arcomra, amikor néhány idegőrlő pillanat után végre mellém ért, majd megtámaszkodott a pulton. Megbékéltem a gondolattal, miszerint el kell töltenem vele néhány szenvedéssel teli percet - s csak reménykedhettem benne, hogy ezek nem növik ki magukat óráká, rosszabb esetben pedig napokká. Hiszen nem lehet, hogy valami feladata van számomra, ugye? Ugye...?
Solomon napbarnított arcán egy hatalmas vigyor terült el - nem mintha nem lett volna eddig is eléggé nagy -, s egy pillanatra elfeledtem minden vele kapcsolatos ellenérzésemet; megláttam benne azt a szépfiút, a kaszanovát, aki mindenkit játszi könnyedséggel csavar az ujja köré... Hogy aztán még könnyebben manipulálhassa őket. Akaratlanul elmémbe tódultak régen elfeledett emlékek és mondatfoszlányok, amelyek hatására végigfutott rajtam a hideg, és ösztönösen összébb húztam magamat.
"Nem akarsz csalódást okozni nekem, igaz, Felicita? Kicsi pillangóm... Annyi mindent megtettem érted és a boldogságodért. És csupán csak egy ilyen kis apróságot kérek érte..."
Egyáltalán nem volt apróság, ám ezt akkor még nem tudtam - hiszen gyermek voltam még, az Istenit neki! Ám az volt az első lépés ahhoz, hogy a férfi igazán az irányítása alá tudjon vonni, megfélemlíteni. S bármennyire is tagadtam, a mai napig volt bennem egy kis félsz, ha Solomonról volt szó.
- Nem így kéne köszönteni a rég nem látott szeretteidet, drágaságom.
- Pedig be kell érned ennyivel
- jegyeztem meg vakmerőn, miközben bátran álltam a pillantását. - Hiszen ha jól emlékszem, a múltkor elég világosan elbúcsúztam tőled. Véglegesen.
- Bezártál egy istállóba, büdös tehenek közé, miután megfürdettél a malacok közt. A sárban. Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de elég sajátos búcsúzkodási stílusod van.

Nem tehettem róla, egy mosoly jelent meg ajkaimon; egészen biztos voltam benne, hogy megannyi ismerősöm fizetett volna csak azért, hogy ők is láthassák akkor és olyan helyzetben Solomont, mint én. Nem sokan kedvelték; én pedig voltam egykoron olyan balga, hogy mentorként és férfiként is oda s vissza voltam érte! Az első volt az életemben, végül pedig ő lett az egyetlen, akinek teljes mértékben kitárulkoztam; amivel ő a későbbiekben nem restelt visszaélni s megannyi dolgot ellenem fordítani. Hagyta, hadd lovalljam bele magam álmaim csodavilágába - mi több, Solomon volt az, aki támogatta minden gyermeki ötletemet -, majd pedig felvilágosított a hideg és annál kegyetlenebb valóságról. Lehet férfi ennél kegyetlenebb?
- Ha nem szeretnéd megismételni az akkori incidenst, akkor békén hagysz, és keresel magadnak egy másik játékszert. Vagy még jobb lenne, ha visszabújnál a kis rejtekhelyedre és többé nem dugnád elő a képed - a szavak maguktól jöttek, mintha a régi sérelmeim öltöttek volna formát bennünk. Nem tudtam megállni a további ócsárolást sem, holott teljességgel tisztában voltam vele, ezt a későbbiekben ezerszeresen kapom vissza. - Sok mindenkinek szívességet tennél vele.
A férfi arcáról lefagyott a mosoly, ezzel egyidejüleg pedig ujjaim szorosabban markolták a kezemben tartott üveg nyakát. Kinyír. Befalaztat, mint azt az angol királynőt. Vagy még rosszabb; most már véglegesen magához láncol és akkor felesleges volt minden, amit ezidáig tettem annak érdekében, hogy távol tartsam magam tőle. Viszont semmi fenyegetőt nem tett; legalábbis olyat, ami rá vallott volna. Csupán csak közelebb hajolt,  ajka súrolta a fülemet, mély hangja pedig mintha körbeölelt volna. Ez pedig rosszabb vot még egy halálos fenyegetésnél is.
- A külön töltött évek alatt igencsak felvágták a nyelvedet, drága kis pillangóm. És ez nekem rohadtul nem tetszik. És tudod, hogy mi történik akkor, ha engem valami bosszant... - egy pillanatra elhallgatott, és fogadni mertem volna, hogy elégedett vigyorral szemléli az iszonyattol felálló pihéket a tarkómon. - Pár napot adok. Nyugodj le, szedd össze magad, aztán keress fel és pakold oda a bájos kis fenekedet, ahova én mondom. Máskülönben ismét találkozhatsz a csúnya, rossz Solomonnal. Akkor pedig a pillangó szárnyai le fognak törni.
Megpaskolta az említett testrészt, aztán pedig... Már ott sem volt, mintha nem is találkoztam volna vele. A jelenléte, az illata, mindene elillant; csupán csak a levegőben maradó fenyegetése és testem remegése maradt hátra, na meg az egyre növekvő pánik, amely a szívem környékéről indult, és másodpercek alatt nőtte hatalmassá magát.
És a buli sem volt már olyan mulatságos, mint nem sokkal ezelőtt.
dust and shadows

Elowen Herondale
sötét árnyvadászok vezére
ranggal rendelkezem
Elowen Herondale
all the stories are true

Harmonya Price Empty

gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  

❖ welcome beautiful ❖
Drága Harmonya!  Harmonya Price 3959055962

Először is hadd üdvözöljelek a köreinkben és nagyon remélem, hogy jól fogod érezni magad, majd magad a közösségünkben. Harmonya Price 1912333346
Csak úgy, mint a neved az arcod is igen csak gyönyörű és különleges, nekem is közel áll a szívemhez, habár bevallom furcsa volt számomra, hogy egy boszorkánymester képében bukkant fel, hiszen az ember vele már mindenhol farkasként ütközik, de úgy gondolom merész dolog ilyen ismeretlen területre vetemedni és ebben az esetben helyes is. Razz Nem felejthetjük el azt sem, hogy egyszer már boszorkányként is láthattuk, na meg persze sellőként is, ami csak az arc sokszínűségét mutatja be, de mégis ritka az, ha valaki olyan oldalát használja ki, amit eddig csak kevesen próbáltak meg. Very Happy
Na, de talán jobb is, ha rátérek végre a lényegre a karakterlapodra. Ó, te jó ég, hogy én mennyire beleszerettem a stílusodba már most! A karaktered minden egyes kis részletét úgy dolgoztad ki, hogy szinte azt kívántam, hogy ismerjem a karakteredet, vagy valami közöm legyen hozzá, mert akarom, mert muszáj. Fantasztikusan bánsz a szavakkal, legalábbis engem biztosan megvettél kilóra.. Egyszerűen beleszerelmesedtem a karakteredbe. Igazán rendkívüli.  Harmonya Price 1174730828  Harmonya Price 3088830006
Elég szomorú a történet, miszerint csak úgy kidobtak téged, mint valami beteg gyereket, de enélkül talán nem is lehetnél az, aki most vagy. A gondolataim már szinte össze-vissza cikáznak és nehezen találom a szavakat, mert annyira elámultam a lapodtól. Egyszerűen nincsenek szavak, amik leírhatnánk, hogy mennyire jól eltaláltál minden egyes sort. Nagyon hálás vagyok azért, hogy egy ilyen szép karakterlapot készítettél el és mérhetetlen örömmel tölt el engem, hogy én voltam az a szerencsés, akinek lehetősége volt téged elfogadni, mert egek.. Ezt a lapot kár lett volna kihagyni, az egyszer biztos.  Harmonya Price 1868015316
Arra pedig nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki is ez a Solomon pontosan, hogy mivel is tart téged sakkban, vagy hogyan.. Egy szó, mint száz rengeteg mindenre kíváncsi vagyok és az egyszer biztos, hogy engem már magadhoz bilincseltél a hihetetlen szóhasználatoddal, a remek fogalmazókészségeddel, mert én még tovább csüngtem volna a szavaidon, de sajnálatos módon a történeted bármennyire is volt érdekes, nem tartott örökké..  nemvigyori Pedig engem aztán engem még egy jó darabig könnyedén rabul ejthetett volna. De, ha mást nem, akkor a játéktéren fogom követni a fantasztikus lánykád jövőjét, útját és minden egyes rezdülését és remélem, hogy ott sok írásodat olvashatom majd, amivel táplálhatom a függőségemet.  ballon

Na, de már így is megvárakoztattalak, úgyhogy nem akarlak tovább feltartani, mert neked egyértelműen a játéktéren van a helyed, szóval gyorsan ejtsd meg a foglalókat utána pedig már semmi sem szabhat neked határt!  olajbogyo

Jó szórakozást! Harmonya Price 124822942

1 / 1 oldal