Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Alana Sanders Hétf. Okt. 23 2017, 22:46 | Alana Sanders
"A valóság nem válik semmissé csak azért, mert már nem hiszünk benne. Ahhoz túl makacs." Caroline Dhavernas | warlock | 117 | | boszorkánymester |
the devil is in the details ❖ Becenév: Alana, dr. Sanders ❖ Születési hely, idõ: New York, 1900. szeptember 4. ❖ Családi állapot: Egyedülálló ❖ Szexuális beállítottság: hetero ❖ Foglalkozás: pszichiáter, FBI -akadémia vendégelőadója, konzultáns - profilozó is egyben ❖ Ismertetõ jel: Az arcom, a kék szemeim... Nagyon vakítóak, ha épp megjelenik a boszorkány énem. Meg az, hogy alig vagyok százhatvan centi magas. Százhatvan centi, hol van az, magassarkú cipőben elérem meg picit felette vagyok.... egyébként százötvenöt vagyok, tényleg. ❖ Átváltozás: - ❖ Rang: boszorkánymester ❖ Család: A biológiai szüleimet nem ismertem, nevelőszülőkhöz kerültem, akikről kiderült, hogy boszorkánymesterek voltak, és így megtanulhattam mindent tőlük. A valódiakról annyit tudok, hogy apám démon, anyám boszorkánymester, de kik ők, nem tudom. Nem is érdekel már. Van saját életem, amibe ők nem tartoznak bele. look deeply into my eyes 5 pozitív tulajdonság együttérző, intelligens, őszinte, hivatástudatom hatalmas, magabiztos 5 negatív tulajdonság van egy ridegebb és cinikus oldalam, kicsit manipulatív, munkamániás, önfejű 5 dolog, amit szeretsz pszichiátria, elemzés, viselkedéstan, virágok, bűnügyekben segíteni 5 dolog, amit nem szeretsz gyilkosságok, politika, újságírók, zaklatás, hazugságok Legnagyobb félelmed egy imádott személy az életemben az életemre tör Legnagyobb vágyad boldogság Legnagyobb gyengeséged könnyen közel kerülök egy-egy illetőhöz Legnagyobb titkod ide Rejtett tehetséged tudok hegedűn játszani Fõ fegyvered - Hobbi sétálgatás, olvasás, pihenés, főzés Kedvenc étel húsételek és édességek minden mennyiségben Kedvenc ital édes vagy félédes vörösbor Kutya vagy Macska kutya Allergia nincs Bal vagy jobbkezes balkezes, de jobb kézzel is tudok írni Fura/Idegesítõ szokás kérdezz másokat Szervezett vagy rumlis szervezett Dohány, alkohol, drog iszom alkoholt, de nem rendszeresen | |
you can see the war inside A puha anyagú, vöröses-feketés színű, - a két legnagyobb kedvenc színvilágom -, szőnyegen ülök az irodám kellős közepén. Szeretem ezt a szőnyeget, sok helyet megjárt már, sok éve szerencsét hoz vagy csak értékesnek tartom, amiért ilyen jó állapotú még több évtized után is. Egy karnyújtásnyira van a kávém, amit azért tettem odébb, mert nem szeretném véletlenül sem leönteni a szőnyeget vagy más egyebet, ami fontos. Körülöttem rengeteg akta, jelentés van szétszórva, amikben szeretném meglátni az egyenes utat a célig. Sok egyszeri gyilkosságot és sorozatgyilkosságot elkövető személyt ismertem meg életem során. Volt, aki hirtelen felindulásból fegyvert ragadott, lövöldözött vagy késelt. Volt, aki előre megtervezett mindent, a legapróbb porszemet is beleértve. Volt, aki kicsúszott a rendőrség vagy a szövetségiek kezéből az utolsó pillanatban. Lehet, hogy kudarcnak vélik, de nem volt az. Én szeretem átlátni a dolgokat, belelátni mások lelkébe, átérezni a fájdalmat, a bűnözőket minél hamarabb rács mögött tudni. Valószínűleg én megmaradok egy munkamániásnak, sohasem kapcsolódom ki teljesen. Mindenből én akartam a legjobb lenni, a legjobbak közé bejutni, lehetett szó bármiről. A legkiválóbb mentort kaptam, akit csak lehetett, ezért is szerettem bele a pszichiátriába. Az már tényleg csak hab a tortán, hogy nem pusztán csak klinikán dolgozom, hanem az FBI berkein belül profilozóként tevékenykedem, vendégelőadóként részt veszek az akadémián tanulók életében. Nem kevés emberrel és természetfelettivel találkozom ott és mindenhol máshol... Van, aki tudja, mi vagyok, azonban próbálom minél inkább eltitkolni mivoltomat. Ott van Will, aki utóbbihoz tartozik, viszont ott van a másik véglet, Dr. Lecter, aki pedig tudja. - Tudja mennyi az idő? Miért nem megy haza, vesz egy forró fürdőt, és pihenne egy nagyon jót? - jött be kopogás nélkül az asszisztensem, aki nagyon a szívén visel mindent, mindenkivel annyira rendes és segítőkész. - És még kávét iszogat ilyen későn? - a kérdéseitől más már falra mászott volna, én nem, én csak legyintettem mosolyogva. - Még... átnézek néhány aktát, meg készülök az előadásra, amiben a személyiségzavarokról lesz szó az FBI-akadémián - mutattam rá a naptárra, közeleg az idő, meg igazából most más érdekel, ez sem utolsó persze. - A csütörtök délutáni két és öt órási pácienseket értesítenéd arról, hogy nem tudom őket fogadni, és adj nekik új időpontot jövő hétre. Rendben? - szedtem össze pár papírtömböt a beszédem közben, nem tudtam állandóan a szemébe nézni a nőnek. - Jó, rendben. Intézem, doktornő - bólintott kétszer is, aztán még egyszer körültekintett és kifelé ballagott. Nem szeretek otthon sem lenni, néha fojtogatónak érzem, ha nincs mit csinálnom. Szeretem a társaságot, kedvelem, ha valakivel el tudok csevegni vagy valami hasonló hobbiban éljük ki szabadidőnket. Mondjuk nem tudom folyton elnyomni a boszorkánylétemet, de azért emberek társaságában igyekszem ignorálni. Mintha kettős életet élnék, az egyik ezekből hazugságokra épül, pont ez az, ami teljesen ellentmond annak, amiben hiszek. Az igazságnak... Ordítani kezd a telefonom, amikor egy rövid üzenetet látok meg a pici képernyőn, ezzel a szöveggel: Történt egy újabb gyilkosság. A helyszín ugyanaz, mint az előzőnek. Felkaptam a szöveg láttán a fejemet, kicsit rendet tettem, azután felvettem a kabátomat, és elindultam a parkba. Azért volt bennem némi kérdéshalmaz, miért én menjek oda? Vagy nemcsak én leszek ott az egyedüli szakértő? Hm. Meglátjuk hamarosan. dust and shadows |
|
Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Re: Alana Sanders Vas. Okt. 29 2017, 13:33 | gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows ❖ Alana Sanders ❖ Gyönyörűséges Alana Már alig vártam, hogy végre elkészülj Ez nem véletlen, hiszen végre így teljes lehet a játékélmény. Ugyan megérkezett Hannim is, de Alana is nagyon nagy szerepet tölt be a dolgok történéseiben. Azt is meg kell ejteni ha már erre sor került, hogy Alana egy nagyon gyönyörű hölgy és nem csodálom, hogy Will eleinte mennyire vonzódott hozzá Alana már önmagában is egy nagyon különleges karakter, de te most véglegesen tökéletesítetted. Emlékszem amikor beszéltek, hogy Alana illene-e a boszorkányok sorai közé, és megvallom, hogy én egyébként bármilyen fajban el tudtam volna őt képzelni. Rengeteg lehetőség van abban, ha valaki boszorkány, Alana pedig talán ezért is lesz nagyon szerencsés. Az erős boszorkányok megérzik a rosszat :rrr Én Hannibal helyében kissé tartanék tőled, hisz te le tudod róla talán húzni egyszer az álarcot amit magára öltött. Érdekes, nagyon érdekes dolgok fognak itt történni és remélem, hogy ezek sokáig fognak tartani Remélem, hogy jól fogod magad érezni a köreinkben és én és Hannibal biztos nem fogunk téged unatkozni hagyni. Én biztos nem Örülök, hogy itt vagy, de most már csak annyi a teendő, hogy lefoglald az arcod, a rangodat, és már csak a játéktér van hátra.
|
|