Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo

If I cannot move heaven, i will raise hell

Pea Hart
TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Pea Hart Empty

Penelopea Nora Hart
Ott vagyunk a legerősebbek, ahol egyszer
eltörtünk, és újra összeforrtunk.
Dove Cameron Vérfarkas21vadász
the devil is in the details

❖ Becenév:
Pea. Becenevét az apjával való első találkozáson kapta nem sokkal születése után. A férfi olyan picinek, törékenynek és zsengének találta a kicsi lányt, mint egy borsószemet, így nem volt nehéz dönteni a neve különleges írása mellett.
❖ Születési hely, idõ:
Anglia fővárosában látta meg a napvilágot 1996 október elsején.
❖ Szexuális beállítottság:
Retroszexuális
❖ Foglalkozás:
Média és kommunikáció szakos, jelenleg passzív egyetemista
❖ Ismertetõ jel:
Hidrogén szőke haja, világítóan zöld szeme és a falkájára jellemző jegy a lapockáján. Van egy félhold bölcsőjébe hulló könnycsepp tetoválás a bal csuklóján.
❖ Átváltozás:
Mind a két szülője vérfarkas, és már fogantatásakor a vérében volt az átok.
❖ Rang:
Míg a falka része volt, vadásznak képezték, emellett vezetőnek is abban az esetben, ha az idősebbik testvérével történik valami. Azonban Pea sosem vágyott erre a rangra, és noha kiválóan teljesített minden téren, egy-egy megmozdulásával igyekezett világossá tenni édesapja számára, hogy belőle bizony nem lesz falkavezér.  
❖ Család:

Lilianna Hart

Lilianna Hart annak a családnak a sarja, aki a huszadik században újraalapította a londoni falkát. Mivel az új szabályok szerint női ágon öröklődik a vezérség, így Lilianna is a trónra került, miután elérte a megfelelő kort és magáévá tette a szükséges tudást.
A szokásokhoz híven a hadsereg hímjei között választott férjet, akitől két szépséges kislánya született.
Lilianna jó vezér volt, a falka tagjai kedvelték és tisztelték, emellett mindig is rendes anya, feleség módjára látta el a családját. Mint falkavezér, a többiek természetesnek tartották, hogy a vezetői teendői mellett képes a családi életben is szuperül teljesíteni, ettől függetlenül a kitartása és az ügyessége mindig is példaértékű volt.
Peaval néha nagyon nehezen ért szót, ez valószínűleg annak köszönhető, hogy a lány tőle örökölte a makacsságát, és hát mindenki tudja, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ezt figyelmen kívül hagyva, szoros a kapcsolatuk és kétség sem fér ahhoz, hogy Pea elsősorban az anyjához fordulna, ha olyan nehézséggel találná szembe magát, amit egyedül nem tudna megoldani.

Theodor Hart

Theo Hart egy őshonos londoni családban született, a megboldogult rokonai segítették Lilianna őseit abban, hogy összehozzák a szétszóródott farkasokat. Emiatt a két család közel áll egymáshoz, ennek ellenére a fiatal Theodor csak akkor kezdett nagyobb érdeklődést mutatni az alapítócsalád lánya felé, amikor egy edzés során egymással kellett megküzdeniük. Hogy aznap Lilianna valóban győzött e, örök titok marad, de Theo a mai napig is azt állítja, hogy a vezérhölgy rendesen ellátta a baját – még ha a felesége úgy véli, a vadászfarkas hagyta győzni.
Theo lágyszívű, ennek ellenére, ha véleménye szerint a helyzet megköveteli, nem bánik kesztyűs kézzel a lányaival. Peaval különösen nagyobb összetűzései vannak, mióta a lány mérgében szabadon kimondta, hogy tesz a falkavezérségre és áldja az eget, hogy nem neki kell ezt a sok boldog, boldogtalant vezetnie.

Magdalen Hart

Magdalen a Hart család legidősebb gyermeke. Mondénként született, ugyanis nem örökölte szüleitől a vérfarkas átkot, de mivel kétség sem fért ahhoz, hogy vezetőnek született, már hat évesen beharapták. Az bölcs uralkodásra való alkalmassága korán mutatkozott, tehát senkit sem lep meg a tény, hogy édesanyához hasonlóan remek vezetővé vált. A huszonegyedik életéve betöltével állt a falka élére, a férje oldalán, tudniillik a falkavezérség átvevésének utolsó követelménye a házasság.
Húgával – mint minden lány testvérpár – rengeteget veszekedtek, főleg fiatalabb korukban. Míg Pea megzabolázhatatlan volt, addig nővére meggondolt és felelősségteljes, ezek az ellentétek pedig élesen kirajzolódtak vitáiknál. Azonban a gyerekes félreértéseik eltörpültek az egymás iránt táplált, igazi testvéri szeretetük és támogatásuk mellett.
Magdalen nemrég életét vesztette egy baleset következtében. Puskasörét süvített át rajta, amikor vadászás közben egy csapat mondén csapdájába esett társaival. A falka jelenleg is a történtek hatása alatt van, főleg, hogy a fiatal vezető személyével nem egy, hanem két farkast vesztettek el. Magdalen áldott állapotban volt.
look deeply into my eyes

5 pozitív tulajdonság

Az első dolog, amit az ember megtapasztalhat, ha szóba elegyedik vele, hogy intelligens és jól vág az esze. A tájékozottsága azonban cseppet sem meglepő, ugyanis imád olvasni és gyakran is látni különböző köteteket bújni. A könyvek amolyan mentsvárak a számára.
Őszinte, de mindössze akkor beszél, ha van mondanivalója. Ó, és mindenki nyugodtan elhiheti, hogy rengeteg közölnivalója van, témától függetlenül is. Mindenről alkot véleményt, előbb, vagy utóbb.
Talpraesett, ritkán szorul mások segítségére, nem is szereti elfogadni, ha kezet nyújtanak neki, arról nem is beszélve, hogy kérni. Kiegyensúlyozott, nehéz a belsőjéhez hozzáférni, vagy kiborítani. Azt mondják, jó a humorérzéke, de másokon ritkán viccelődik. Azért szorult belé némi empátia, pont annyi, amennyi elég ahhoz, hogy ne tegye meg. Ha másokon köszörüli a nyelvét, azt támadás céljával, vagy bosszúból teszi.
5 negatív tulajdonság

Mint mindenkire, így Pearól is több rosszat lehet mondani, mint jót. Túl gyorsan un rá dolgokra, így képes olyan ostobaságokat művelni, amik nagyobb százalékban rosszul sülhetnek el. Remekül menekül, ha a diszkomfort felszínre kerül. Nehéz megfelelni neki, túl sok az elvárása, de nem csak mások iránt, hanem magával szemben is. Utálja a kötődést, megrémiszti, és mégis gyakran kapcsolatban van, mert szüksége van a társaságra. Ha úgy érzi, komolyra fordulnak a dolgok, kámforrá válik, méghozzá szó nélkül. Vagy eljátssza az elégedetlent és szakít. Többnyire hidegen hagyják az emberek, ettől függetlenül nem rossz ember. Mármint… attól nem lesz valaki rossz, hogy nem foglalkoztatja mások élete, nemde? Ritkán mosolyog őszintén, de annál gyakrabban gúnyosan. Retteg a szerelemtől és a családalapítástól.
5 dolog, amit szeretsz

Odavan a könyvekért, a csendes délutánokért, amikor egy bögre gőzölgő tea mellett, a kedvenc foteljében összekuckolva olvashat. Gondolom, ezután nem meglepő, ha azt mondom, szereti a teát is, a citromos fekete és zöld tea a kedvence, de ha valami különlegesebbre vágyik, akkor keleti ízesítésűt választ. Noha sokszor nem úgy tűnik, de a családjáért bármire képes lenne, illetve Ő miatta is. De az utóbbit tulajdonképpen nem vallja be magának. Ami még muszáj megemlíteni, azok az utazások. Szavakba sem foglalható a vándorlás iránti szeretete. Új emberek, új helyek, új kultúrák. Egyszerűen felvillanyozza az érzés, amikor senki nem ismeri.  
5 dolog, amit nem szeretsz

Nehezére esik elfogadni és nem felbőszülni, ha parancsolgatnak neki. Rosszul viseli, ha a szeretteivel veszekedik, meg úgy tulajdonképpen minden vitát utál. Őt is utálja valahol mélyen – vagy talán saját magát – amiért láttára furcsa, félelmetes érzések rabjává válik. Ki nem állhatja, hogy egyszerre sóvárog utána és felpofozná.
Rettenetesen rühelli, ha odaég a főztje, ha véletlenül szakácskodásra adná a fejét, meg egyébként maga az ételkészítést sem szereti. Elmondhatatlanul morcos, ha keveset alszik, vagy rosszul. Vagy ha felébresztik, tehát… tanácsos nem megzavarni az álmát.
Legnagyobb félelmed

A leges legnagyobb félelme szeretni és másokhoz kötődni. Tart a szerelemtől, attól hogy a bolondja lesz, a gondolattól, hogy egy nap annyira kötődni fog valakihez, hogy a hiánya is fájdalmat okoz neki, méghozzá akkorát, hogy a veszteségéről gondolni sem mer. Retteg, hogy rettegni fog az Ő elvesztésétől. Ez az ok is, amiért felégetett minden hozzá vezető hidat. Mert fél a saját érzéseitől. Emiatt nem akar falkavezér lenni: mert tudja jól, hogy minden falkatagjához szorosan kötődni fog, és a gondolat is, hogy elveszti valamelyiket egyszerűen belehasít.
Legnagyobb vágyad

Semmit sem akar jobban annál, minthogy békére leljen és harmóniában éljen azokkal, akiket szeret. Egyszer talán még családot is szívesen alapítana, de addig nem, míg a rossz körbeöleli ezt a világot, és nap, mint nap fojtogatja a lakóit.
Legnagyobb gyengeséged

A szerettei, Ő és a falkája. Nem véletlenül igyekszik megacélozni magát és érzelmeit, csakhogy aki helyet nyert a szívében, azt nem tudja kitépni onnan. Talán emiatt akar minél messzebbre kerülni mostanában ezektől az emberektől. Mert elkeseríti a gondolat, hogy a szeme láttára veszíti el őket.
Legnagyobb titkod

Rejtett szándéka a jó céljáért és a saját békés utópiájáért harcolni. Ez a másik dolog, amiért New Yorkba jött. Az első pedig az, hogy nem áll készen azt a felelősséget vállalni, amit a szülei megkívánnak tőle.

Rejtett tehetséged

Mesterien menekül, rendkívül ügyesen bújik el és képes sokáig úgy élni, hogy ne keltsen feltűnést.
Fõ fegyvered

Az esze és a külsője
Hobbi

Leggyakrabban olvasni, vagy sétálni szokott. Szeret futni is - főleg farkas formájában - edzeni, mozogni. Ha nehéz napokon van túl, akkor aludni is. A zenélés még az, amit szívesen csinál a szabad perceiben.
Kedvenc étel

Félig átsült steak steakburgonyával
Kedvenc ital
tea
Kutya vagy Macska
Kutya természetesen.
Allergia
az egyszerű emberek iránt
Bal vagy jobbkezes
"Két jobb keze van."
Fura/Idegesítõ szokás

Sírni szokott mérgében, ha pedig nagyon izgatott, vagy ideges, fel-alá járkál. Ha tanácstalan, az alsó ajkát harapdálja. Témát vált, ha nem akar valamire válaszolni, vagy visszakérdez egészen mással kapcsolatban, hogy összezavarja az illetőt.
Szervezett vagy rumlis
Is-is 
Dohány, alkohol, drog

Partidohányos és alkoholt is csak bulik alkalmából szokott fogyasztani. A drogot azért nem próbálta ki, mert tudja, hogy vérfarkas énje miatt komoly következményei lehetnek, ha megtenné.
you can see the war inside

Azt rebesgetik, második gyerekként érkezni egy családban nagy szerencse; a famíliákban minden tag a legkisebbel van elfoglalva és aprólékos gonddal óvják még a legjelentéktelenebb bajtól, mindössze annak a faktikus érvnek tulajdonítva túl nagy jelentőséget, hogy tapasztalatban és nagyobb védelmet igényel.

Lehetetlen küldetés lenne akárcsak megszámolni is, hányszor kényszerültem rá a bennem hullámzó obsztináció tenger miatt végighallgatni édesapám bölcsességet plántálni igyekvő litániáit, annál nagyobb misszió azonban szavakba önteni, milyen nevetségesen kegyetlenül küzdelmes megpróbáltatás volt akár plump kísérleteket tenni a pusztító affekcióim megtürtőztetésére azokban a pattanásig feszülő pillanatokban. Nem adatott meg a jog, hogy megválasszam, hova szülessek, ahogy nekik sem az, kit kapjanak, azonban velük ellentétben önön érzületeimmel nem keltettem bennük bűnösség, amiért olyasvalakire akarnak formálni, aki soha nem leszek. Helyette inkább hamis mosolyba rántottam ajkaimat, és kitartást merítve burjánzó dühömből, jeleskedni igyekeztem minden kihívásban, ami elé állítottak a kiképzésem során.

Hiábavalónak bizonyult minden erőfeszítés, ugyanis a nővéremet részesítették királyi bánásmódban, még azokban az esetekben is, amikor csúnya vereséget szenvedett kisebb húga – azaz szerény személyem – jóvoltából. Hisz, a huszonegyedik életéve betöltével, a falkánk törvényei által előírt kort éri el, amikor is jog szerint át kell vennie anyánk életének legnagyobb hivatottságát: a falkatagok vezetését. Megmagyarázhatatlan, mennyire nevetségesnek tartottam eddigi életemben a szüntelen hajszát, az erőt, amivel a nővérem tepert, hogy egyszer a falkához méltó vezető legyen. Egyszerűen nevetésben tudtam volna kitörni, akárhányszor meghallottam arról álmodozni, amikor a férje oldalán a „trónra” kerül, hogy bölcs vezetője legyen a londoni farkasoknak. Az eltökéltség szülte viselkedésformája egyfajta sajnálatot indukált bennem, hogy leghűbb vágya röghöz kötni és kockáztatni saját és szerettei életét. Miriádszámú indíttatást tudtam volna felsorolni azért, miért érdemes küzdenie a saját jólétéért, illetve pillanatokon belül olyan érveket felsorakoztatni, miért nem a fejes poszt a legszerencsésebb választás… azonban meggyőzni kötve hinném, hogy tudtam volna, ugyanis már gyerekkorában eldöntötte, hogy sorsa célja a vezéri pozíció megszerzése, és ez misem bizonyítja jobban, hogy velem ellentétben egészséges halandóként született, viszont a cél érdekében beleegyezett a beharapásba. Konkrét elképzelései egyszerűen törhetetleneknek tűntek.

Határmezsgyéket súroló deviáns viselkedésem polgárpukkasztónak bizonyult a közösségünkben, mivel gyakran ütközött a mindennapi életünk íratlan normatívumával. A felállított kritériumokat arany szabályokként kellett követnem, hogy kivívjam mások tiszteletét, és noha rendesen ellenszegültem és elleneztem, hogy úgy táncoljak, ahogy fütyülnek, édesapám – a katonák vezére – mindent megtett, hogy megregulázzon és megmutassa a falkának, nem bánik kesztyűs kézzel velünk, a lányaival sem, ha a szituáció megkívánja. Csakhogy a kulisszatitkok a többiek számára okkult misztikumok maradtak, így anyával és a nővéremmel együtt tudtuk, apu sosem tenne ki minket valós veszélynek. Azzal pedig, hogy igyekvően követendő példát óhajtott demonstrálni és közben statuálni a közönség előtt, mindössze a nevünket, a hírünket és édesanyám tekintélyét szerette volna megvédeni.

Azonban makacsságom rövid időn belül áthágott minden lehetséges határvonalat, így apám kénytelen volt bevettetni egyetlen mentőövként szolgáló, leleményes ötletét, hogy lefoglaljon; mellém rendelte az egyik legjobb vadászfarkasát. Ugye mondanom sem kell, mennyire repestem az ötletért főleg annak tudatában, hogy a falkánk több női tagja térdkalácsai felmondták a szolgálatot, amint a kedves „mentorom” feltűnt? Arról nem is beszélve, hogy mindenki fantáziáját izgatta, milyen is ő valójában, csakhogy erre a kérdésre szinte senki nem kaphatott választ, mert Mr. Titok szüntelenül a rejtély leplével takarózott.

Sosem voltam az féltékenység táblájának középpontjában - hisz mégis ki irigyelne egy olyan személyt, akit sokan legszívesebben kipaterolnának a falkából? – így szánalomtól elkerekedett szemekkel, szemérmetlenül, talán kissé kötekedően mustráltam a megsavanyodott fizimiskájú kisasszonyokat, amikor kénytelen voltam az irigységük tárgyával együtt mutatkozni. Futólag talán még élveztem is, hogy ekkora féltékenységgel szemléltetnek, és mégis nevetségesnek találtam a helyzetet, amibe önön akaratom ellenére kerültem. Olyasvalamit irigyelnek tőlem, ami tulajdonképpen nem is az enyém.

Eleinte az edzések az új partneremmel a saját medrükben folytak, de minden egyes vele szembeni veszteséggel erősödött a dühöm, hogy képtelen vagyok legyőzni őt. A tréningek versenyekké avanzsáltak, társam helyett vetélytársamként tekintettem Mr. Titokra, és noha irdatlanul nagyon izgatott az a fajta kisugárzása, ami harcmódjával, mozdulataival és szavaival irányomba árasztott, és amivel azt sugallta, a szemében nem vagyok méltó ellenfél, igyekeztem a közöny legvastagabb palástjával elfedni a mérget, ami a bosszantó hozzáállása szított lelkemben. Cseppet sem volt ínyemre, amikor haragomat felhasználva becserkészett csapdáiba harc közben, majd mindentudó módjára okított. Nekem egy férfi se mondja meg, mit csináljak… de ő élvezettel figyelte, ahogy önérzetemet kissé bántó szavai nem hagyták kialudni az bizonyos szikrát, amiből a kitartásomat nyertem, és ahogy kicsapongó kislányból igazi, éber harcossá kezdtem fejlődni. Kapcsolatunk kezdett barátira fordulni, míg egyszer csak azon nem kaptam magam, hogy vele álmodom, harc közben elgyengülök, ha a közelembe kerül, és egyre figyelmesebb vagyok azokra a pletykákra, amikben az ő neve is felcsendül. Kérdésére, hogy mi történik velem, nem tudtam válaszolni, azonban biztos voltam benne, hogy ő is észrevette, lankad a figyelmem, ha sor kerül a vele való küzdelemre. Összesen egy alkalmat tudnék mondani, amikor minden érzékszervem kiélezett pengeként működött abban az időszakban; akkor, amikor olyasmi jutott a fülembe, hogy az egyik legutálatosabb lánynak csapja a szelet. Noha semmi nem kötött össze minket úgy, megbántottnak és becsapottnak éreztem magam. Nagymértékű düh munkált bennem, ami pattanásig húzta a feszült ideghúrjaimat, és amiről úgy éreztem, csak akkor fog megszűnni, ha én is legalább akkora fájdalmat okozok neki, amekkorát ő nekem. A győzelem gondolata pedig egészen átivódott minden porcikámba, amikor padlóra küldtem. Egy pillanatra talán elhittem azt a fantazmagóriát, hogy képes vagyok legyőzni őt, csakhogy a szemeibe pillantva, a tekintetében újból elvesztettem önmagam. A remegő testem súlya egy pillanatig sem jelentett megpróbáltatást az övé erejének, így egy szekundum töredéke alatt az én hátam préselődött a murvás tópartnak. Heves méltatlankodástól sziporkázó szemeimmel ostromolva őt igyekeztem kiszabadulni marka alól, de nem hagyta és addig szorított le, míg el nem fáradtam a teste alatti ficánkolásban. Pillantása újból rabigába hajtotta az enyémet, a következő másodpercben, hússzirmai ellenkezést nem tűrően az enyémekhez tapadtak, majd mohón elkezdték falni azokat. Az aortapumpám mintha megfeledkezett volna a kötelességeiről, trehány működésének köszönhetően ketyegőm kihagyott pár szempillantásnyi dobbanást, tenyereim kihűltek, eközben egész testemben váltakozva kezdtek futkosni hideg és meleg hullámok. Megszakította a csókot, de mielőtt bármit is mondhatott volna, kiszabadítottam a kezem, tenyerem pedig akkorát csattant az arcán, hogy szaggató hangja elzavart néhány madarat a hozzánk közeli fákról. Ledobtam magamról, és hetyke lépésekkel visszairamodtam a házunkba.
Az nap további részét a szobám nyugalmába burkolózva kívántam tölteni, azonban apró kavicsok kopogó hangjai felrúgták a terveimet. Kipillantva az ablakon őt láttam, és noha elsőre úgy döntöttem, figyelmen kívül hagyom a délutáni, diverzáns tettét, valami legbelül nem hagyott nyugodni; tudni akartam, mi vitte rá, hogy megcsókoljon.
Soha senki nem vallott nekem szerelmet addig a pillanatig, én pedig kislányos konfúziómban még csak megszólalni sem tudtam. Elmém legsötétebb zugaiban a remény csillaga kezdett el haloványan fényleni annak a sansznak a gondolatától, hogy ez a tündérmesém kezdete. Csakhogy a jó tündérek nem léteznek, és így a csodálatos, álombeli regék sem. A boldogság rövid és legalább olyan gyors tempóban távozik, mint amilyenben érkezik.
Nagyjából másfél hónappal később a szobámban ücsörögve, nyugtalan gondolatoktól kínozva felpattantam ültemből és elővéve egy nagyobb hátizsákot, elkezdtem összepakolni a legfontosabb holmimat. Agytekervényeim buzgón azokat a gondolatokat próbálták feldogozni, mégis hogyan hagyhatom, hogy a féltékenység ennyire befolyásoljon. Gyűlöltem az érzéseimet és a szerelem gondolatától is kavargott a gyomrom, füleimben pedig szüntelenül az Ő hangja csengett, ahogy azt közli velem, hogy sosem kellett volna egy kislányhoz kötődnie.
Hiba volt.
Mindössze ennyit tudtam érdemben reagálni, és a rám legjellemzőbb viselkedéssel, a menekülést bevetve otthagyni őt. Láttam, amit láttam, és majdnem elcsattant egy csók közte és az a fruska között, akivel pár hete szóba hozták. De persze, nekem jutott a megtiszteltetés, hogy a bűnös és a kislány szerepében ragyogjak, amiért nem értem meg, hogy semmi sem jelent a számára az a liba.
Hátizsákomat felkapva, búcsú nélkül indultam utamra, amit akkor nem tudtam, hova vezet. Nem mintha érdekelt volna… a lényeg az volt, hogy minél messzebbre kerüljek Tőle, a falkától és mindenkitől, aki mindössze egy zavarodott kislányt látott bennem.

Hosszú vándorlás után menedéket végül New Yorkban találtam, és noha a költözéssel elhagytam egy részt magamból, jó érzés fogott el a gondolatra, hogy egy ismeretlen lehetek a rengetegben. Felvételt nyertem az egyik egyetemen média és kommunikáció szakon, és részidős állást vállaltam egy belvárosi cukrászdában. Közben azon voltam, hogy a velem született átkot leszorítva olyan életet éljek, mint minden mondén ebben a városban. Magányos esteken még a mai napig visszavágyom és hiányolom a családom jelenlétét, de jól tudom, így lesz a legjobb mindenki számára.

dust and shadows

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Pea Hart Empty

gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  

❖ little wolfy ❖

Drága Pea  olajbogyo

Először is sajnálom, hogy kicsit később értem ide hozzád mint amennyit ígértem, de kissé beütött a kajakóma és csak most józanodtam ki belőle Razz Először is hadd jegyezzem meg, hogy már a választott arcod az, ami egyszerűen magára nem csak, hogy vonja, hanem követeli is a szemeket. Az igazat megvallom, hogy nekem nem igazán jönnek be a szőke lányok, de a te édes és gyönyörű pofidhoz el nem tudnék képzelni más hajszínt, de te nem csak attól vagy nagyon gyönyörű, hanem az egész lényed tesz azzá  Pea Hart 951673066 Valóban már kissé rég óta készülődtél de én tudtam, hogy egy nagyon kidolgozott és szép lappal fogsz minket üdvözölni és bizony, a megérzéseim egyáltalán nem csaltak  Pea Hart 3959055962 Már az elejénél kaptunk a történetedből némi 'spoiler'-t, hogy pontosabban mit avagy kit is szeretnél te megalkotni. Hát lássuk csak, a vérfarkasok már önmagukban is nagyon gyönyörű és misztikus lények, és ahogy te meséltél a falka néhány tagjairól, valóságosan elgyönyörködtem. Érezni lehetett, hogy valóban egy olyan falkáról mesélsz, akik ténylegesen azok; akárcsak az állatvilágban létező falka. Az egyedek párt választanak, ifjakat nemzenek, és egyszerűen csodálatos volt ezen sorokat olvasnom tőled a családodról. Az ilyen dolgok mind pozitívan töltenek el engem, hisz mégsem vagy család nélkül  olajbogyo Persze sokáig nem éltem örömben, amíg aztán oda nem jutottam az olvasáskor, hogy végül elhagytad a falkát amiben felnőttél.
Azok a fránya hímek, khm... Valóban, a férfiakkal sok gond van? Ti nőket sohasem fogom megérteni, hisz elnyomtok magatoktól miközben azt sem tudjátok, hogy hogyan láncoljatok magatokhoz bennünket. A nők mind nagyon különlegesen gondolkoznak amit én mint hímnemű szintén nem tudok nyomon követni Rolling Eyes Razz Minden akaratod ellenére beleszerettél végül egy olyan fiúba, aki kitartóan segített neked harcolni, aki kihasználta a saját 'szépségét' ellened hisz tudta, hogy ahogy az összes lány, úgy te magad is egy idő után engedni fogsz a csábításnak. Annyira gyönyörűen leírtál mindent, hogy szinte láttam magam előtt azt a csókot ami elcsattant köztetek. Már fangirl módra szurkoltam nektek, hogy a végén legyen valami, hát lett is, csak nem az, amire számítottam.DE! Szinte biztos vagyok abban, hogy hallani fogunk még a fiatalemberről, hisz annyira könnyen semmi sem ér véget. Itt valami nagyon sántít Pea Hart 3720822833
Nos hát, nem húznám tovább az időt, így is rettentően elfutott felettünk, szóval nincs más hátra, mint lefoglalnod ezt a végtelenségig bájos pofit, a rangfoglalóba belátogatást nyerni még és irány a játéktér ballon Jó szórakozást kívánok, darl olajbogyo

1 / 1 oldal