// a név az teljes mértékben változtatható igyekszem nem név szerint említeni a fiatalembert, hogy ebben szabad kezet kaphasson az alkotó, de a play by az, amihez szeretnénk ragaszkodni mind a ketten a közös képek miatt. a karakterek között egyfajta hármas kis kapocs lenne a jövőben kialakulóban, úgyhogy mindenképp olyan jelentkezzen akitől nem állnak távol az ilyen elvontabb, merészebb ötletek. nagyon várjuk a fiatalembert és egy percig sem fog unatkozni, aki megalkotja!
Mikor először az árnyvadászok közé kerültem a zűrös múltam után akkor volt szerencsém találkozni veled. Az első pillanattól kezdve egymásra hangolódtunk. Az első pillanattól kezdve egyfajta kötődést éreztünk a másik iránt, de ez koránt sem romantikus értelemben értetendő. Egyszerűen csak tudtuk, hogy mindig ott leszünk egymás számára. Idővel megnyíltam neked Sebastian-nal kapcsoltban is, hogy a hűség rúnája engem hozzáköt. Fogalmam sincs, hogy miképpen - megalkotóval letisztázzuk - , hogy miként kavarodtál te is Sebastian oldalára, de megtörtént. Talán a karizmája lehet, ami mindenkit rabul ejtett. Vagy pedig egyszerűen csak engem követtél. Megbíztál a döntésemben. Pedig jól tudtad, hogy valószínűleg elhomályosítja a tisztán látásomat a tény, hogy szeretem Sebastian-t még, ha magamnak sem ismerném be. Több nő és férfi fordult már meg nálad, mint bárki másnál akit ismerek. Igazán lehengerlő stílusod van és nem félsz azután menni, amit a magadénak akarsz. Mikor a rúnám elhalványult, majd teljesen eltűnt kétségbeestem. Azt jelentette, hogy ő meghalt. A karjaidba rohantam és akkor léptük át a barátságunk határait. Nem vagyunk szerelmesek. Egyszerűen csak együtt próbáljuk betölteni az űrt, amit Sebastian maga után hagyott. De mi lesz, ha visszatér? // nagyon sok ötlet kavarog a fejemben a karakterrel kapcsolatban, úgyhogy remélem minél hamarabb érkezik rá egy lelkes vállalkozó! mi várni fogunk!