Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo

If I cannot move heaven, i will raise hell

Willow Robin Boyd
TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Willow Robin Boyd Empty

Willow Robin Boyd
Willow Robin Boyd
Saving people, hunting things
Candice King ember?20boszorkány
the devil is in the details

❖ Becenév:
Will
❖ Születési hely, idõ:
1997. jun. 24. Manhattan, New York, USA
❖ Családi állapot:
Egyedülálló
❖ Szexuális beállítottság:
Heteroszexuális
❖ Foglalkozás:
Diák (vadász)
❖ Ismertetõ jel:
Atomszőke
❖ Átváltozás:
ez egyenlőre érdektelen
❖ Rang:
Ember, ezen belül médium, és a látás képessége is megadatott neki. A családjában több gyógyító, médium és látó is született már az elmúlt évszázadokban, sőt árnyvadászok és akadtak köztük.
❖ Család:
A Boyd család eléggé kacifántosra sikeredett, s még több szállal bonyolódott az idők folyamán. A fontosabb, nem egyszerű halandó családtagok listája;
      ⇲ Augustus Boyd; Vérfarkas; béta; Egy volt a város alapítói közül. A664-ben hajózott és foglalta el a várost egy angol flottával.
      ⇲ Hestia Boyd-Lager; német származású látó; 1904-ben érkezett New Yorkba, ahol túlélte a General Slocum evű gőzhajó kigyulladását. Így ismerte meg Dustin Boyd-ot aki akkor mentősként szolgált, Willow déd apját.
      ⇲ Marcus Boyd; Dustin testvére, látó mondén; életét vesztette az 1911-ben történt katasztrófakor, mikor leégett a Triangle gyár.
      ⇲ Syren Boyd-Lowett; látó, vadász; Willow anyja.
Kieran 'Kid' Boyd; árnyvadász; Willow bátyja.
      ⇲ Willow Robin Boyd; látó-médium.

❖ pozitív tulajdonságok
mindig vidám, élettel teli lány, aki soha nem hagyja, hogy bármi is a padlóra küldje. Erős, kifejező személyisége van, mindenkinek azonnal a segítségére siet, a probléma méretétől függetlenül. Melegszívű, mindene a családja. Bárkit képes megnevetteti egyedülálló, szarkasztikus humorával. Bátor, elkötelezett a tanulmányai, és titkos munkája iránt is. Mindig szeretne száz százalékot teljesíteni, imád versengeni.
❖ negatív tulajdonságok
Hajlamos átesni a ló másik oldalára, túlhajszolni magát, és átgázolni mindenkit annak érdekében, hogy céljeit elérje. Erre persze csak már az után döbben rá, hogy megtette a dolgot. Szereti, hogyha az emberek elmondanak neki dolgokat, de nem feltétlenül lehet rábízni nagy titkokat, ugyanis a családjával úgyis megosztja ezeket. Kicsit önző, nem szereti, hogyha mások hozzáérnek az ő dolgaihoz.
❖ legnagyobb félelmed
Hogy átváltoztatják.
❖ legnagyobb vágyad
Hogy mindenkit meg tudjon védeni, akit szeret.
❖ legnagyobb titkod
Hogy tudja, hogy létezik egy másik világ, ahol veszélyes lények lesnek az ártatlanokra, s hogy az ő dolga az, hogy ezekre a lényekre vadásszon.
❖ legnagyobb gyengeséged
A haja. A körme. Az ajka, hogyha kicserepesedik.
❖ fõ fegyvered
-
look deeply into my eyes

- Buták vagytok! - Sírós kislány hang szűrődik ki az óvoda egyik termének zárt ajtaja mögül. Három öt éves forma gyerek vállt-vállnak vetve támasztják az ajtót kívülről, hogy az a valaki, akinek halk nyöszörgése kihallatszik ne tudjon szabadulni.
- Bosorkány! - kiabál az egyik kisfiú, arcán elszántság. Szemében veszélyes tűz izzik - nem engedünk ki, nem akarjuk, hogy egy ilyen sörny legyen köztünk - mondja sejpítve. Elől hiányzik az egyik foga. Willow két kis keze belegabalyodott göndör, szőke tincseibe, de nem adja fel. Ökölbe szorított kézfejjel üti az ajtót, ami nem akar mozdulni. Már ég a szeme a sírástól, és a halántéka is lüktet. Még csak öt éves. Farmer ruhácska van rajta, amit fehér virágok díszítenek. Fogait, amik már javarészt veszélyesen mozognak összeszorítja, úgy próbál kitörni a rögtönzött börtönéből, de nem sikerül neki. Keze megáll a levegőben, fél úton az ajtó és a teste között, szemei megrebbennek.
- Jimmy - mondja gépiesen - anyukád holnap meg hal - hangjából nem érződik ki semmiféle érzelem. Úgy beszél, mint egy robot, mintha teljesen természetes lenne minden szó, amit mondott.
Az ajtó kinyílik, az óvó nője áll előtte, rosszalló tekintettel néz rá. Az előbb emlegetett kisfiú halálra vált arccal nézi Willowt, remeg a szája de nem képes megszólalni.
- Fel hívjuk a szüleidet, kisasszony!
- De hát a fiúk bezár…
- Ne feleselj velem - mondja a középkorú, és mindig savanyú Mrs. Catrokies. Karon ragadja az apró szőkeséget az asztalhoz vonul vele, ahol riasztja a szülőket.

- Úristen! - hüledezik Mrs. Boyd, mikor két nap múlva reggel az újság felett görnyedve iszogatja a kávéját - Will gyere ide, kérlek! - mondja egy fokkal hangosabban az eredeti hangszintjénél. A kislány úgy ugrál be, mint valami kis kecske, miközben ruhája csücskét fogja. Belül még most is örvendezik, hogy nem kell visszamennie az oviba.
- Mondjad, anyuci - rámosolyog az anyjára, aki aggódva fürkészi gyermeke ártatlan tekintetét. Syren tudta, hogy el fog jönni ez a pillanat. De remélte, hogy Kidnél, és hogy addigra már idősebb lesz.
- Mond el nekem kicsim, tegnapelőtt, mikor Jimmy anyukájáról beszéltél. Mit láttál? - Willow elkomorodik. Kék szemére vékony fátyol száll le.
- Azt nem akarod tudni anyu. Nagyon rossz dolog.
- De tudnom kell. Mond el, kicsim.
- Jimmy anyukáját láttam. Egy kocsit, aminek nem voltak meg a darabjai. És azt hiszem láttam az agyát, meg azt a sok piros trutyit körülötte… - Syren nem várta meg, amíg lánya végigmondja. Az újságcikkre pillantott, amiben éppen Susan Hendersont emlegették, aki az éjjel ittas állapotban, oldalán a szeretőjével felcsavarodott egy fára a fő úton. A kocsi totálkárra ment, a nő pedig a helyszínen meghalt. Betört a koponyája, és kiszakadt egy darabka az agyvelejéből. Jimmy anyja volt. Második lépésként a telefonhoz nyúlt, tárcsázott, és ügyet sem vetett lányára, aki anyja szoknyájának a szélét húzogatta keservesen.
- Maud, én vagyok az Letisha.
- Ki az a Letisha, anyu? - Willow hangja elhalt, nem is jutott el az anyja fülébe.
- A városba kell jönnöd, elkezdődött.

- Moo, nem hagyhatnánk abba mára? Az agyam is teljesen ki van sülve, és a kezem is kurvára elfáradt. - Pisztoly dörrenés, és egy ezüst golyó süvítése a levegőben. A következő pillanatban Willow orrát megcsapja a vér vasas szaga, és fülcimpájába éles fájdalom hasít. Felnyüszít fájdalmában - ez mégis mire volt jó? - akad ki.
- Először is, ne beszélj csúnyán az órámon - Maud egy mozdulattal hatástalanítja a pisztolyt, és csapja le az asztalra. Még most is ugyan olyan fiatal, mint a harminc évvel ezelőtti képeken amiket az anyja mutatott Willnek - másodjára pedig, ha egy vámpírral állsz szemben, nem kezdhetsz el a fáradtság miatt picsogni, mint egy gyerek - szavai mély lyukakat ütnek Willow lelkébe. Jobb kezével még mindig sebesült fülét markolja.
- De azért nem kellett volna belelői a fülembe - méltatlankodik.
- Az csak egy karcolás, nézd meg velem mit csinált - Mester és tanítvány egy emberként fordulnak a hang irányába, ahol Kid áll, és megmutatja a vágást a nyaka oldalán - ezt azért kaptam, mert a szexualitásról mertem kérdezni. Maud nem játszik kicsiben - Kid elneveti magát, majd sarkon fordul. Ő árny vadásznak született, bár sokkal később jött rá erre, mint a húga arra, hogy látó és médium egyszerre.
- Ez a kibaszott család sosem volt egyszerű - sóhajt a vámpír.
- Káromkodtál! Most akkor én is beléd lőhetek?
you can see the war inside

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Willow Robin Boyd Empty

gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  

❖ willow robin boyd ❖

Üdvözlöm a kisasszonyt a köreinkben!  Cool

Hadd jegyezzem meg, hogy Candice mennyire jó választás ezen jellemhez. Türelmesen nézegettem végig, miként váltogattad az elképzelt arcokat és hadd jegyezzem meg, hogy mennyire precíz választás volt végül ez a szőke gyönyörűség  Willow Robin Boyd 951673066
Nos, tulajdonképpen a lapod arra lett ráépülve, hogy a leányzó mennyire benne van ebben a természetfeletti világban és ráadásul igen korán keveredett bele. Megvallom, hogy szinte nekem is belefájdult a szívem, hogy már ilyen fiatal korban konkrétan kirekesztették a lányt, holott nem egy szörnyetegről beszélünk hanem csak egy olyan nőről, aki sokkal különlegesebb a többi mondénnal szemben. A társadalom már csak ilyen. Meglátnak valami mást ami sokkal eltérőbb a hétköznapi dolgoknál és máris úgy reagálnak, mintha az eszüket is elhagyták volna. Willow ezt feltehetőleg nagyon is átélte és biztos arra is rájött, hogy az emberek mennyire tompák tudnak lenni az igazsággal szemben. Ez azonban a családod számára biztosan nem lehetett újdonság, maximum csak meglepetés, hisz kaphattunk információt arról, hogy voltaképpen nem te vagy az első a családban aki valamilyen természetfeletti adottságokkal van megáldva. A te esetedben egy látó de nevezzük inkább médiumnak, az úgy helyén való.
Nagyon meglepődtem, hogy milyen hamar elkészültél, szerintem volt benned némi ihlet aminek ezt a gyorsaságot köszönhetjük. Sajnos én csak most tudtam ideérni de már nem is tartanálak fel tovább, elvégre a kevés információ ellenére biztos vagyok abban, hogy tartogatsz valamit a tarsolyodban amihez már csak az kell, hogy színed legyen és a játéktéren légy. Szerintem megígérhetem, hogy hű követőd leszek, hisz nagyon kíváncsivá tettél ezzel a lappal Wink
Már csak annyi a teendő, hogy lefoglald az arcod és látogatást venni a rangfoglaló felé. Jó szórakozást kívánok, kislány!  olajbogyo

1 / 1 oldal