A gondolat, hogy mindennek véget vethettünk volna abban a pillanatban, mikor leszúrtam Sebastian-t szinte már teljesen távolinak tűnt. Nem gondoltam, hogy van alaki, aki képes a legnagyobb áldozatot megfizetni azért cserébe, hogy életben tartsa. Leginkább azért, mert tényleg nem volt oka arra, hogy ezt megtegye. Semmi jó nem létezett benne. Hagyta, hogy a démonméreg az utolsó csepp emberséget is kimarja belőle. Talán másként lett volna, ha nem Valentine neveli. De ezt sem tudhatjuk biztosra, hiszen elég nagy hatalma van a démonvérnek, hiszen ez az ami egy újabb problémát sodort az utunkba. A sors talán tényleg egymásnak szánt engem és Jace-t, mert mindkettőnket egyértelműen megáldotta egy őrült testvérrel, akinek a létezéséről sem tudtunk. Most pedig mindkettőnknek azaz elsőszámú feladata, hogy megpróbálja megállítani a saját testvérét annak reményében, hogy a minimálisra csökkenthetjük a kockázatokat. Zavarodottan nézek rá, de nem maradhatok tétlenül sokáig, hiszen megpróbál leszúrni engem, ami koránt sincs ínyemre és gyűlölöm magam azért, hogy figyelmetlen voltam és megadtam neki erre a lehetőséget. - Mégis mire számítasz egyedül? Szerinted tényleg túl fogod élni a találkozásotokat? Vagy, ha már annyira nem érdekel semmi, akkor engedhetnéd, hogy én magam tegyem meg a kegyelemdöfést. - Habár eltávolodtam tőle még koránt sem állok készen arra, hogy elengedjem. Azt hiszem nem igazán számít, hogy merre megy, vagy éppenséggel kihez előbb vagy utóbb holtan fogja végezni. Már nincs mögötte egy hadsereg, akik szemrebbenés nélkül védelmeznék. Egyes egyedül van. S az a hadsereg, ami egykoron a védelmére esküdött fel mostanra már pont az ellenkezőjét kapták valószínűleg parancsba.
Harcos árnyvadász
ranggal rendelkezem
Sebastian Morgenstern
all the stories are true
Tárgy: Re: Fõutca Szer. Jan. 27 2021, 11:52
To: my sister
I'm taking a stand to escape what's inside me
Nem tudtam, meddig vagyok elviselni a saját tulajdon húgomat. Már egyáltalán nem vágytam úgy a közelségére vagy a szeretetére, mint egykor. Inkább csak távolságot tartottam volna tőle, mégis kénytelen voltam megpróbálni szövetségre lépni vele. Jelenleg egy és ugyanaz volt az „ellenségünk”. Illetve nekem nem, de tudtam, hogy egymagam semmire sem megyek Elowennel szemben. Vissza kellett hoznom a józan eszét, de ehhez szükségem lett volna segítségre. Bizonyos értelemben igaza volt a húgomnak, de ettől függetlenül gyűlöltem, hogy hozzám vágta ezeket, mikor én magam is tudtam mindezt. Ugyanakkor azt is tudtam, hogy sosem kapnék bűnbocsánatot, ez a gondolat akkor is megfogalmazódott talán bennem, mikor majdnem meghaltam. Ha jó is lennék, nem számítana. Nem számít. Nem számít most sem, hogy már nem akarok a világ felett uralkodni. Már nem akartam ezt. Csak Elowent akartam visszakapni. Megmenteni úgy, ahogy ő mentett engem. Önmagától. Ezért akartam megölni is, mert tudtam, ha magánál lenne, akkor szembeköpné magát azért, amiért olyan szörnyeteggé vált, mint én voltam. Mint aminek most is tart mindenki. Nem is reagáltam Clarynek erre semmit, mert mindegy volt, mit mondok, gyűlölt. Hiba volt azt hinnem, hogy egymás segítségére lehetünk és talán az ő helyében én sem szövetkeztem volna magammal. A kérdésre elmosolyodtam, kissé gonoszkásan. Oh persze, ő még nem tudja! Fogalma sem volt róla, hogy a démoni énem egy része visszatért. - Nem tudsz rólam semmit, Clarissa… bár ez szórakoztató is egyben. A tudatlanság ártatlanság, huh? – Vállat vontam, majd ahogy Elowent említette, a magabiztosságom is úgy foszlott semmivé. – Pont arról szólt volna az alkum, hogy velem csalogassátok elő Elowent, de oda az esély, húgi – Nem volt kedvem további értelmetlen eszmecserére, így amint lehetőségem nyílt rá, a szeráf pengémmel szúrtam oda, ahol értem; nem akartam megölni, csak azt akartam elérni, hogy elengedjen.
Egykoron az ő élete volt az, ami megakadályozhatott egy háborút. Nem hiába nem végezték ki, hiszen bármennyire is szerették volna néhányan, ha többé nem szívja el másoktól a levegőt, de végső soron az árnyvadász társadalomban nem volt annyi, hogy egy újabb háborút kockáztasson. Még csak éppen kezdünk talpra állni abból a káoszból, amit ő maga teremtett. Így amíg fenn tudjuk tartani a békés állapotokat addig pontosan ezt fogjuk tenni. Még akkor is, ha legszívesebben kicsavarnám a nyakát itt és most. - Mindenki hibázhat persze. Hiszen emberek vagyunk. De azért valljuk be, hogy te egy kicsit gyakrabban szoktál hibázni, mint egy átlagos személy. Na, meg persze minden egyes hibád hatalmas pusztítást hagy maga mögött. - Kis híján elpusztította az árnyvadászokat azért, hogy végre valami hatalmat magának tudhasson. De végső soron még így is sikerült elbuknia nekem köszönhetően. Az életét pedig pont az a személy mentette meg, aki most legszívesebben megölné. De mit is várhatunk, ha megpróbálja megölni azt, aki elméletileg fontos a számára. Nem hiszem, hogy köszönetet nyilvánítana ilyenért bárki is. - Mégis miért kellene attól félnem, hogy felhergellek? A démonvér, amely egykoron erőfölényt adott neked mostanra már a múlté. Így nem is értem, hogy miért kellene félnem tőled. Mikor egyértelműen visszakerülsz oda, ahová tartozol. Aztán talán még a végén alkut kötünk Elowen-nel, ami ebben az esetben a halálodat biztosítaná. - Ezzel együtt azonban valószínűleg megpróbálnánk kijátszani, hogy őt is eltüntessük a föld színéről, mielőtt még gondol egyet és mindent porig rombol, ahogyan egykoron Sebastian is tervezte.
Sebastian Morgenstern imádja a posztot
Harcos árnyvadász
ranggal rendelkezem
Sebastian Morgenstern
all the stories are true
Tárgy: Re: Fõutca Csüt. Dec. 03 2020, 17:20
Volt valami abban, amit mondott, legfőképp abban, hogy Elowen maga akar engem megölni. Ezt a tényt még nem sikerült feldolgoznom egészen. Megértettem többé-kevésbé, miért gyűlöl, de az, hogy a halálomat akarta, nem volt egy szívderítő tény. Ilyenkor vágytam a régi énemre, aki semmit sem fogott fel az érzelmekből. Mindenesetre tudtam, hogy Clary nem fog bántani, már csak az esetleges újabb háború kirobbanása miatt sem. A világ nem volt felkészülve, hogy újra csatatérré változzon minden. - Az előző tervem kudarc volt, tudom. De mindenki hibázhat, nem igaz, Clarissa? – Fürkésztem a szemeit, majd mély levegőt vettem. Kezdtem elengedni ezt az alku dolgot, vagy csapatjátékosdit. Nem is tudom, miért gondoltam, hogy ez működhet. Nem fognak bennem bízni soha és akik valaha mégis csak bíztak bennem, ők már rég máshol járnak. Be kellett volna látnom, hogy nekem ennyi szerep maradt. Az áldozaté, akit előbb vagy utóbb Elowen megöl. A világ hálás lesz neki. Azt viszont nehezebben nyeltem le, hogy a lány Elowen halálát akarta. - Tényleg okosabb volna, ha elgondolkoznál az ajánlaton, ahelyett, hogy hergelsz. – Morogtam a szemeimet forgatva. Erős volt bennem a késztetés, hogy rátámadjak, de még türtőztettem magamat. Ugyanakkor akárhányszor a lányra néztem, mindig azok a beteges vonzalmak jutottak eszembe, amiket egykor valósnak hittem. Szinte kirázott a hideg tőle. Elcseszett voltam, nem kicsit és ha egykor volt is remény arra, hogy jobb legyek Elowen által, már nem volt semmim.
- Lehet, hogy megérdemelnéd a halált, de még koránt sem készültünk fel egy újabb háborúra. Eleinte talán tényleg azért nem volt tanácsos, mert a halálod miatt Elowen támadást indítana.. Most sem különbözik túlságosan csak ezúttal valószínűleg azért, mert nem Ő maga tehette meg. - Sajnálatos módon bármennyire szerettem volna elvágni itt és most a torkát nem lehettem önző. Ezúttal nem. Épp elég káoszt és veszteséget szült a létezésem nem tehetek még több életet kockára. Azzal nem bírnék szembenézni. Ez az egyetlen oka annak, hogy nem öltem meg a saját testvérem, aki annyi szenvedést okozott már mindenkinek és nem is tudok nála méltóbb személyt elképzelni a halálra. Az lehetne az ő sajátos megváltása. Annak kellett volna lennie. Hiszen bűneinek listája olyan hosszú, hogy arra már nem lehet megbocsájtással tekinteni. - Ahogyan most is Ő célod, nemde? Mégis miben különbözik eme próbálkozásod az előzőtől? - Egy várost már porig romboltak. A mentsvárát az árnyvadászoknak teljesen megsemmisítették. Mostanra már nem igen maradt ott senki csak, aki a jelenlegi állapottól el akarja választani magát. Drasztikus változásokat szeretnének elérni, amelyek a jövőnket fenyegeti, miközben a külső fenyegetés egy csöppet sem szunnyadt, de mégis már most belső lázadásokat tervezgetnek az árnyak között. - Azt hiszem egy egyszemélyes háborúban még én magam is benne lennék. - Persze nem szeretnék belemászni Jace dolgaiba, hiszen mégis csak az ő testvére, de úgy gondolom, hogy a saját esetemből épp eleget tanulhattunk, hogy sokkal jobb, ha a másik valahol mélyen a föld alatt van. Csak akkor lelhetünk valamelyest békére. Bár a halálból is vissza lehet táncolni erre Sebastian a tökéletes példa, hiszen annak küszöbéről már másodjára tért vissza. Mintha még a halálnak sem kellene.
Harcos árnyvadász
ranggal rendelkezem
Sebastian Morgenstern
all the stories are true
Tárgy: Re: Fõutca Kedd Szept. 08 2020, 14:27
A szemeimet forgattam és egyszerűen felnevettem. Még, hogy nem öltek volna meg. Nem vagyok bolond. Sok volt már a számlámon és kételkedtem benne, hogy meghallgattak volna, mielőtt egyáltalán kinyitom a szám és elmondom, mit akarok. Egyedül a húgomnak szavazhattam ez ügyben egy csepp bizalmat… Bár talán ez már csak az én naivságom, ami még régebbről maradt bennem. Mintha még mindig azt hittem volna, hogy ő elfogadhat engem, pedig tudtam, hogy nem. - Azért ezt te sem gondolod komolyan, Clarissa… - A fejemet csóváltam, de végül ennél jobban nem szálltam vele vitába. Felesleges volt. Sóhajtottam, de nem vágtam közbe, hanem hagytam, hogy végigmondja. - Nem Idris elpusztítása volt a célom, hanem Elowen – Úgy tűnt, kicsit sem értette meg a motivációmat, pedig akkor a démonvérnek nyoma sem volt bennem. Ha valamikor, hát akkor hihettek volna bennem és nem kellene téveszméket kergetniük. Kezdtem belátni, hogy felesleges volt felkeresnem őt. Oké, végül ő talált rám, de el is tűnhettem volna innét. De nem tettem. Beszélni akartam vele, hogy dűlőre jussunk, alkut kössünk, de ha ennyire nem bízik bennem, felesleges az egész. Ahogy kiejtette a száján, hogy megöli Elowent, ha meglátja, dühösen villant rá a tekintetem. - Egy ujjal sem érhetsz hozzá, Clarissa, különben tényleg háború lesz – Fenyegető éle volt a hangomnak, de ő nem tudhatta, hogy jelenleg szinte senki sincs, aki az oldalamon küzdene ellenük. Mindenesetre még nem terveztem harcot kezdeményezni ellene, de ha továbbra is ágál ellenem, akkor azt hiszem, alkunak itt nyoma sem lesz.
Az, hogy nem bíztam benne az nem is volt kérdés. Nem tudom, hogy mégis mit akar most pontosan elérni, de nem is akartam megvárni, hogy kiderüljön. A lehető leghamarabb szeretném biztonságos cellában látni, ahonnét talán soha többé nem látja meg a napfényt. - Tudod jól, hogy nem öltek volna meg. De elhiheted, hogy egyre több indokot adsz rá és eljutunk arra a pontra, hogy már nem érdekel minket, ha egy újabb háborúval kell szembenéznünk. - Elárulta a sötétek vezetőjét, akiről még mindig olyan nehezen tudom elhinni, hogy Jace testvére. Mégis még mindig életben van és kétlem, hogy pont ők ne találták volna meg, ha itt jár és kel szabadon. Ezért talán még mindig életben kívánják tartani, amit habár nem értek meg, de nem is az én dolgom, hogy megértsem jelenleg a motivációjukat. Sebastian az én prioritásom. - Miért érzem azt, hogy ezt már hallottam? A legutóbbi alku során sikerült Idris-t elpusztítanod, ami talán régi vágyad volt és emellett még ki is szabadultál, úgyhogy bocsáss meg, ha nincs kedvem végighallgatni, ahogyan feleslegesen koptatod a szádat. - Egyszer talán hittem benne, hogy tényleg jó lehet, mert láttam a szemében egy aprócska reményt arra, hogy hihetünk neki. Talán akkor még őszinték is voltak a szándékai, de ezt csak akkor hihetnénk el neki, ha nem döntött volna úgy, hogy felszívódik. Ha ott marad, akkor most nem kellene alkut ajánlgatnia, amibe úgy sem fogok belemenni. Kitalálhattunk volna egy B tervet, de az egész csak egy ostoba próbálkozás arra, hogy újra visszaszerezze a hatalmat, amelyet elveszített. - Legutóbb is hasonló nagy beszédet adtál elő és láthatjuk mind a ketten, hogy mi lett a vége. Ha megtalálom Elowen-t én leszek az, aki megöli, ahogyan neked is meg kellett volna halnod. - Talán idővel nyitott lettem volna egy második esélyre, de most nem is tudom. Minden megváltozott, hiszen miatta buktunk el és talán miatta nem lesz soha többé igazán nyugalmunk.
Harcos árnyvadász
ranggal rendelkezem
Sebastian Morgenstern
all the stories are true
Tárgy: Re: Fõutca Szomb. Aug. 22 2020, 02:34
Számítottam rá, hogy nem fog tárt karokkal várni, avagy megölelgetni a drága bátyját… pontosan ezért zokon se vettem a viselkedését. Habár a szívem mélyén talán mást vártam. Egy kicsit. Nagyon picit. Hesperus egyenesen a szívemnek feszült és tudtam, hogy könnyen végezhetne velem, de nyilván valamiért nem tette. Talán érdekelte, mit akarok? Vagy csak azt várta, hogy elmoroljak egy utolsó imát, aztán vége? Érdekes volt ezen mélázni, de a szavai kissé eltérítettek eme gondolatoktól. - Nem meghalni akartam, hanem beszélni veled, húgocskám – Felnevettem. Persze, még mit nem? Önként és dalolva adjam át magam a hóhérnak? Nem, az sosem volt az én stílusom. S nem is most akartam rajta változtatni. Feltettem a kérdést, ami jelenleg még foglalkoztatott, méghozzá, hogy egyedül van-e, vagy sem. A válasz egyszerre töltött el örömmel és keserűséggel. Csak nem hagyja azt a cellát, ugye? Vettem egy mély levegőt. - Ne rohanj már annyira, Clarissa – Kihangsúlyoztam a nevét. – Alkut ajánlok és hidd el, érdemes megfontolnod, mert csak egyszer mondom el – Komolyra váltottam, mosolynak már nyoma sem volt az arcomon. Változtam, nem is keveset az utóbbi időszakban, de egy valami ugyanaz maradt: amikor komolyan gondoltam valamit, az teljességgel kiült az arcomra, mind az elszántság, mind a határozottság. – Segítek Elowent illetően. De nem ölhetitek meg. A hatalmát kell megtörnünk… hogy visszaállhasson a régi rend. Nem ő a gonosz, ő sosem volt az – Kihangsúlyoztam. – A démonvér teszi azzá. De ha ezt az apró dolgot megoldjuk, helyrebillen majd… utána a tiétek vagyok. Megbüntethettek, megölhettek azért, amit elkövettem – Kitártam a karjaimat lassan. Habár az elmondottak 90%-át komolyan gondoltam, azért ezt az utolsó felvetést nem. Nem terveztem meghalni. Ha Elowent sikerült volna észhez téríteni, akkor nagy eséllyel eltűntem volna vele innen, hogy újraépítsünk mindent. A terveinket, ezúttal közösen. Bár egyáltalán nem voltam biztos abban, hogy ez valaha sikerülhet.
Azt hiszem, ahogyan Jace úgy én magam is szerettem volna saját magam megbirkózni a saját testvéremmel. Vagy legalább elsőre ez tűnt a legjobb megoldásnak. Meg aztán talán, ha egyedül próbálom megtalálni, akkor kevésbé érzi magát fenyegetve így pedig nagyobb eséllyel tudom őt visszatoloncolni oda ahová váló, ha már nem ölhetjük meg. Bár talán már az sem számítana sokat tekintettel arra, hogy Elowen is talán a halálát kívánja miután belement abba, hogy mindketten elpusztuljanak ezzel pedig kizárva az árnyvadászoknak talán a legnagyobb problémáinak egyikét, ami jelenleg a sötétek és a tündérek. Na, meg persze nem szabad elfelejtenünk saját magunkat, mert a paranoia szokásosan egy hatalmas rést kreált a társadalomban, amelynek habár egyelőre csak két oldalán, de különböző nézetekkel rendelkező személyek állnak és csak idő kérdése, hogy mikor lesz komolyabb hátulütője ennek a kialakulóban lévő belső viszálynak. Túl egyszerű volt szinte, hogy ilyen könnyedén elkaptam ezért sem veregettem vállon magam és habár engedtem, hogy megforduljon, hogy szembe kerüljön velem a Hesperus-t nem mozdítottam el egyszerűen most a háta helyet a mellkasához - egyenesen a szívéhez - helyeztem. - Ha meg akartál volna találni bárhol feladhattad volna magad egy árnyvadásznak, avagy egy intézetnél és máris meglett volna a találkozó, szóval kétlem, hogy annyira kerestél volna. - Persze az máris nem olyan lett volna, amilyennek szerette volna. Hiszen kétlem, hogy vissza akarna menni a bezártságba, mindentől elszigetelve. De talán mindvégig ez volt a terve, hogy kiszabadulhasson és esze ágában nem volt segíteni nekünk. Hittem benne pedig nem kellett volna. Nem leszek még egyszer olyan ostoba, hogy bedőljek neki. - Mit számít az? Ketten megyünk vissza az intézetbe és onnan egyenest a vadonatúj celládba, ahonnan ezúttal nem szabadulsz. - Ha kell akkor még kierőszakolnék magamból egy régi, elveszett rúnát, vagy megteremteném a sajátomat, amellyel elérhetném, hogy soha többé ne tudjon elmozdulni arról a területről. Nem egy helyet zárnék be, hanem egy személyt. Talán nem is lenne olyan nehéz egy már meglévő rúnát valamelyest módosítani.
Harcos árnyvadász
ranggal rendelkezem
Sebastian Morgenstern
all the stories are true
Tárgy: Re: Fõutca Hétf. Aug. 03 2020, 15:08
Egyre biztosabb voltam benne, hogy tennem kell egy próbát a húgomnál, azonban nehéz volt kisakkoznom, hol és hogyan kaphatnám el – kivételesen nem az elborult hajlamaim miatt, hisz azt már rég újraértékeltem magamban. Tudtam, hogy amit iránta éreztem, az nem szeretet volt, még csak nem is szerelem, hanem valami egészen más. Mai napig nem tudnám megmondani, mi. Csak egyszerűen úgy éreztem, senki más sincs rajta kívül, aki elfogadna engem, de tévedtem. Pont, hogy rajta kívül talán mások képesek voltak rá… legalábbis egy ideig. Megráztam gyengén a fejemet. Még mindig fájt az állam, a legutóbbi összetűzésünk óta Doriannal. Az ő szemszögéből jogosan kaptam azt, amit, ugyanakkor én másképp láttam mindent. Ahogy egyik utcából a másikba értem, elkezdett valami kellemetlen érzés a hatalmába keríteni. Aztán ez az érzés a karom egy pontjára szűkült, így felhúztam a felsőmet a karomról. - Mi a fene…? – Egy ismeretlen rúnával találtam szemben magam. Összeráncolt homlokkal néztem néhány másodpercig, mielőtt leesett volna, hogy csak egyetlen árnyvadász képes saját rúnákra. A húgom. Felemeltem a fejemet, miközben visszahúztam az anyagot a karomra. A vészjelző azért beindult a fejemben, mert közel sem arra pályáztam, hogy most elkapjanak és börtönbe vessenek, netán kivégezzenek azért, amiket elkövettem ellenük. Nem. Claryvel egymagam akartam találkozni, kettesben, hisz úgy talán volt némi esélyem meggyőzni. És nem gondoltam, hogy egyedül próbálna felkeresni engem, vagy ha igen… akkor nagyon bízik magában és talán bennem is, hogy nem bántom. Sietősebbre vettem a lépteim és igyekeztem elvegyülni annyira a tömegben, amennyire csak lehet, miközben azt figyeltem, merre lehet a húgom. Úgy éreztem ugyanis, hogy a közelben kell lennie. És nem is tévedtem, ugyanis kiszúrtam végül őt. Egyedül volt. Látszólag legalábbis biztosan. Azonban, ha el akartam nyerni kissé a bizalmát, nem lett volna tanácsos ellenszegülnöm, így hagytam, hogy úgy érezze, nyert ügye van és elkapott. Az épület falához „szegezett”, én pedig hátranéztem rá a vállam felett. - Clary… tényleg rég volt – Megpróbáltam megfordulni, hogy szembekerüljek vele. Még a kezeimet is feltartottam, jelezve, hogy nem akarom bántani. – Megérezted, hogy kereslek? A testvéri kötelék az oka – Ingattam a fejemet. Egy pillanatra elfogott az a régi, elnyomhatatlan érzés, hogy mennyire bele voltam bolondulva Clarybe. Vakon hittem benne. Egy részem most is ezt akarta. Nyilván az a cseppnyi démoni vér, ami visszaszivárgott belém, emlékezett rá, milyen voltam… valójában. – Egyedül jöttél? – A szemeit figyeltem, hogy kiolvashassak belőle bármit; vajon gyűlöl? Oh, mondjuk ez nem kéne, hogy kérdés legyen. Fogalmam sincs, miért hittem egykor az, hogy ő képes szeretni.
Talán volt, aki elhitte, hogy Sebastian meghalt. De én, mintha a csontjaimban éreztem volna, hogy ez közel sincs a valósághoz. Nem tudtam, hogy tényleges érzésről volt szó vagy egyszerűen csak a képzeletem szüleménye az egész. De meg kellett találnom. Nem engedhettem, hogy szabadon mászkáljon. Az nem is kérdés, hogy továbbra sem bíztam benne. Hiba volt egyáltalán belemenni az ötletébe, hogy megszüntethessük a sötét árnyvadászokat, mint veszélyforrást. Ennek köszönhetően pusztult el egy hely, amely már az árnyvadászok létezése óta megvolt és tökéletes pompájában ragyogott most azonban az egész csak egy porfészek. Nem aludtam túlságosan sokat az éjszaka, hiszen folyamatosan kattogott az agyam, hogy miként is találhatnám meg. Amikor pedig végre sikerült elaludnom egy rúna jelent meg az álmaimban és ekkor már pontosan tudtam, hogy mégis mit kell tennem. A lehető leggyorsabban letudtam a reggelit egyúttal fel is szerelkeztem és a rúnát az alkaromon egy szabad területre rajzolva léptem ki az intézetből és hagytam, hogy az vezényeljen. Habár már kezdtem ráérezni az egész rúna témára most mégsem tudtam pontosan, hogy mire is számítsak. Tudtam, hogy elvezet a rúna hozzá a kérdés már csak az volt, hogy ez mennyire lesz meglepetés. Éreztem, ahogy a rúna hatása halványulni kezd és közben már a szemeimmel kutattam a tömeget, hogy még azelőtt kiszúrhassam, mielőtt Ő szúrhatna ki engem. Nem gondoltam volna, hogy a városban maradt, bár nem hiszem, hogy bárhova is el tudna úgymond "menekülni" talán még itt van a legnagyobb esélye arra, hogy találjon valakit, aki befogadja, vagy éppenséggel elviseli. Vagy van egy rejtett zuga, amit még nem találtunk meg. Mikor megpillantom a félreismerhetetlen alakját igyekszem beleolvadni a tömegbe és hátulról megközelíteni, hogy az egyik épület falának taszíthassam miközben a Hesperus-t a hátához szegeztem. - Rég találkoztunk, Sebastian. - Egy kicsit talán túl egyszerű is volt ez az egész, de most ami a legfontosabb, hogy visszajuttassam oda ahová való. Egy sötét cella kellős közepére, amire már rávésték a nevét.
adminisztrátor
ranggal rendelkezem
Silent Brothers
all the stories are true
Tárgy: Re: Fõutca Csüt. Okt. 24 2019, 22:06
--- szabad játéktér ---
Warlock
ranggal rendelkezem
Pandalena Frost
all the stories are true
Tárgy: Re: Fõutca Szer. Szept. 25 2019, 20:25
phurphur & leviathan
well, well look who's here
Habár megannyi minden kétséges volt velem kapcsolatban, hiszen még mindig hozzá kellett szoknom az újdonsült testemhez, helyzetemhez, ami habár nem tükrözte azt a tökéletességet, amit a testem önmagában hordozott, de míg a saját testem képes lesz a felszínre kúszni addig még nagyon, de nagyon sok idő hátravan. Így pedig abból kell kihoznom a legjobbat, amivel megajándékoztak. Maga a pokol urának lánya pedig azért nem akkora lefokozás, mint amilyen lehetne. De most koránt sem a saját testem volt az, ami érdekelt. A levegőben éreztem egy megtéveszthetetlen energiát, amit már olyan jól ismertem, mint legalább a saját beteges elmém minden egyes részletét. A lakásban kellemes szórakoztam a folyamatosan változó társaimmal, de egyikük sem volt fogható ahhoz, amit éreztem. Ezért is volt olyan könnyű megszakítani mindent és ruhákat magamra aggatva kilépni a hűvös éjszakába, hogy kövessem az érzést, ami teljesen magával ragadott. Nem is figyeltem, hogy merre megyek, nem zavart, hogy kinek vagy éppenséggel minek megyek neki, miközben követtem a megérzésemet. Nem hiszem el, hogy újra a földön van. Hiszen lehet, hogy majd kétszáz éve annak, hogy utoljára találkoztunk és egy kis időt együtt töltöttünk, de démoni szemmel mindez egy szempillantás lenne, hacsak nem kerülsz az Üresség kellős közepébe, ahol csiga lassan telik az idő. Egészen addig megállás nélkül haladtam, míg az érzés egyik pillanatról a másikra el nem hagyta a testemet és úgy éreztem magam, mint egy idióta, aki mintha valaminek a függőjévé vált volna és úgy érezte volna, hogy újra belekóstolhat most, de aztán hirtelen megvonták tőle. Dühös voltam, mintha csak a mézes madzagot húzták volna el az orrom előtt és én meg még be is dőltem neki. Idegesen fújtattam egyet, majd mikor megfordultam, akkor ott állt mögöttem. - Leviathan? - Szólítottam meg talán egy kicsit a szükségesnél több izgatottsággal a hangomban, amikor végre megláttam őt. Nagyon ajánlom, hogy nem valami őrült képzelet legyen.