"A külső megfog, a belső megtart, a jó szex hozzáláncol." Tartja a mondás. Nos, ez a mi esetünkben már betegesen is beigazolódott. Szó szerint, belém őrültél azon a bizonyos estén.. amit én utólag természetesen teljes mértékben bánok, és tagadom. Tetszett benned a mérhetetlen tűz, a szeszélyes kisugárzásod, s talán még az is, csak még magamnak sem bírom bevallani ahogy irányítani próbáltál. A történetünk részemről egy egy éjszakás kalanddal indult, s zárult is volna le csak te ezt nem vagy képes egyszerűen elfogadni. Az árnyékom vagy. Követsz, s bárkivel is próbálnám magam jól érezni vagy megakadályozod, vagy pedig megölöd nem érdekelve a következményeknek. De te is tudod, hogy hozzád hasonlóan én is erős akaratú vagyok.. ezért is átkoztál el, mikor esélyed adódott rá. Vártál a megfelelő pillanatra. S mikor tudtad hogy a védelmemet teljesen leadva pihentem az előző esti szórakozásaimat, megjelentél a szobámban, majd a mágiáddal ágyhoz láncolva ölted meg a hozzám hasonlóan fáradt partnerem, s kezedet végig húzva testemen töltöttél végig tetőtől talpig átokkal. Egy olyan átokkal, amivel elszigetelhetsz másoktól. Egy puszta érintés ami ezidáig boldogsággal töltött el, a legrosszabb rémálmom lett. Soha nem érzett fájdalom fut át rajtam mindaddig, amíg nem én kezdeményezem ezt az érintést, vagy épp nem te. Okos húzás volt, azt meg kell mondanom.
A történetünk így kezdődött, de az hogy hogy fejeződik be csak rajtunk múlik. Tulajdonképpen mi ketten nem is különbözünk annyira. Talán ezért is vonzódsz hozzám ennyire.
// pb alkuképes, ha felkeltette érdeklődésed a karakter nyugodtan keress pm formában. Nagyon várlak Lyria. :aww: