// a név szabadon alakítható, a pb megbeszélés kérdése, de örülnék, ha ő maradna.
Még gyerekkorunkban a legjobb barátok voltunk. Aztán a szüleid elváltak és te az anyáddal maradtál, aminek az lett a vége, hogy elköltöztettek a városból. Nem is számítottam arra, hogy újra találkozunk majd, de mikor New York-ba jöttem beléd botlottam. Azóta megbeszéltük többször is, hogy találkozunk majd és beülünk valahová sörözni, de ez sosem történt meg. Mindig próbállak kerülni, ami neked feltűnt és kezdett eleged lenni így pedig követni kezdtél. Nem tudom, hogyan és mikor, vagy miképpen sikerült rájönnöd a titkomra, de tudod, hogy vérfarkas vagyok. Hogy honnét tudom? Oda álltál elém és mosollyal az arcodon kimondtad; Tudom, hogy vérfarkas vagy. Azzal pedig felültél a motorodra és elhajtottál, mielőtt bármit is mondhattam volna. Most én vagyok az, aki idegesen hívogat téged, te pedig ignorálsz engem. Nem tudom, hogy milyen játékot űzöl, vagy mi a célod, de az egyszer biztos, hogy jó úton haladsz afelé, hogy kiidegelj engem.
// lényegében ennyi lenne a történet, akár lehet az is, hogy ő is vérfarkas akar lenni idővel, vagy valami ilyesmi, szóval nyitott vagyok az ötletekre és nagyon várom a fiatalembert!