Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Forsythia Kedd Feb. 20 2018, 00:07 | caity lotz | ellentündér | 199 | | tündérlovag |
the devil is in the details ❖ Becenév: Forsy, Thea ❖ Születési hely, idõ: Ellenudvar;; két évszázaddal ezelőtt ❖ Családi állapot: Kapcsolatellenes ❖ Szexuális beállítottság: Biszexuális ❖ Foglalkozás: Szüntelenül prezentálom a végtelen kegyetlenséget. ❖ Ismertetõ jel: Ha felismersz.. már túl késő. ❖ Átváltozás: - ❖ Rang: Tündérlovag. Mondhatni már vért izzadtam azért, hogy elismerjenek. Mélyen a föld alól indultam, szinte észre sem vettek. Csak azért, mert nekem nincs problémám a szűk nadrággal odalent. ❖ Család: Amióta megszülettem egyedül voltam. Az Ellenudvarban nevelkedtem, attól tanultam, aki hajlandó volt rá, hogy foglalkozzon velem. ❖ pozitív tulajdonságok Határozott, leleményes, lelkes, kitartó, szellemes. ❖ negatív tulajdonságok Kegyetlen, manipulatív, elvetemült, őrült, vérszomjas. ❖ legnagyobb félelmed A halál. ❖ legnagyobb vágyad Letaszítani a nyomorult, elkopott, nőellenes királyt a trónjáról. Bezzeg mikor meghúzza őket nem panaszkodik. ❖ legnagyobb titkod Egyre közelebb járok ahhoz, hogy kiderítsem honnan származom. ❖ legnagyobb gyengeséged Néha megcsúszik a kezem és az áldozatom szenved pár percet a tényleges halál beállta előtt. De már dolgozom rajta. Igazán! ❖ fõ fegyvered Mindenből lehet fegyvert alakítani. look deeply into my eyes A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. you can see the war inside |
|