Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo

If I cannot move heaven, i will raise hell


Idõvonal
TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED

Silent Brothers
❖ admin
ranggal rendelkezem
all the stories are true
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖

Felhasználó profiljának megtekintése

Idõvonal Empty

idõvonal
pulvis et umbra sumus

❖ Mi is ez?

Sokszor előfordul, hogy játékunkba szeretnénk belecsempészni egy kis izgalmat, belefolyni a világ alakulásába, amiben nap, mint nap részt veszünk. Annak érdekében, hogy ezt megkönnyítsük mind a canon, mind pedig a saját karakterek részére, hogy ők is a világ részeseivé válhasson létrehoztuk ezt a témakört, ahol feljegyezhettek különböző történéseket, amelyeket kijátszottatok és hatással lehetnek másokra is.
Mindössze annyi a teendőtök, hogy ide a kódot kimásolva röviden összefoglaljátok mi is az, ami a játékotokban történt és ezt linkelhetitek is, hogy aki szeretné az teljes egészében el is tudja olvasni. Hiszen bármennyire is szeretnék senki nem tud minden játékot folyamatosan követni és lehet, hogy egy adott szálhoz már partnerre is leltek pusztán azzal, hogy ide bevésitek egy kezdetleges tervezgetést, vagy már megtörtént eseményt.
Ez abban az esetben is segítségként szolgálhat, ha valaki canon karakterként vagy sajátként akarna beleolvadni az eseményekbe és itt meg tudja tekinteni, hogy milyen nagyobb események történtek az oldal életében.

❖ Példa

2018. 02. 24. Bronx külterületein a hajnali órákban démonidézést hajtottak végre, amely habár sikeres volt, minden résztvevő meghalt.

❖ Feljegyzéseink

2018. tavasz Sötét harcosok, elhagyatottak támadták meg a New York-i intézetet.
2018. tavasz Sötét harcosok, démonok támadták meg Idris fővárosát, Alicante-t.
2018. tavasz Árnyvadászok a pokol egyik birodalmába Edom-ba érkeztek, hogy megállítsák világuk elpusztulását.
2018. tavasz A sötét árnyvadászok látszólagosan elbuktak, de a tündérek háborús foglyokat ejtettek, ezzel kizárva magukat az egyezményből és amennyiben valakin látszólagos jelei voltak, vagy tudomást szereztek arról, hogy tündér felmenőkkel rendelkezik egy árnyvadászt, azt hosszas tárgyalás után száműzték - néhányan a kivégzésükért fohászkodtak. Azonban a pokolban is hátramaradt @Alexander Lightwood, mint @Asmodeus személyes fogja.
2018. nyár Újranyílt az árnyvadász akadémia a sötét háború után, amellyel karöltve megkezdték a már majdnem feledésbe merült árnyvadász családok leszármazottainak felkutatását, majd kiképzését, hogy újra megerősíthessék soraikat.
2018. késő ősz  A kiképzést teljesítő árnyvadászok elvégezték az akadémiát, majd ők is hivatalos árnyvadásszá váltak a kehelyből való fogyasztás után.
2018. tél, év vége  @Sebastian Morgenstern tőrbe csalja @Elowen Herondale-t annak érdekében, hogy megmenthesse a sötétségtől, s ennek érdekében mindkettejük életét hajlandó lenne kiontani az átkuknak köszönhetően, miszerint ha túl közel érnek egymáshoz kínok között halnak meg. Eme átok része az @Asmodeus -sal kötött alkunak.
2019. késő tél - év eleje, kora tavasz  Végső soron Sebastian terve keservesen kudarcba fullad, amikor is megjelennek a sötét árnyvadászok Idris-ben, hogy kimenekítsék a vezetőjüket. Elowen távollétében néhány árnyvadász - mivel vezető szerepváltáskor szert tettek a szabad akaratra - elszökött a soraikból és azóta is száműzetésben él. A kimenekítésben szerepet játszott Asmodeus is, akinek köszönhetően Elowen-ben végre átvette az irányítást a démonvér, amelyből végső soron Sebastian is kapott, de ezt Asmodeus nem árulta el, amikor egy újabb alku köttetett, miszerint a sötét árnyvadászok mostantól Asmodeus és @Lucifer szolgálatában állnak, ha a szükség úgy kívánja.
2019. késő  tavasz Idris elpusztulása után egy újabb központot kerestek a helyzet sürgősségének fényében, de addig is különböző intézetben szállásolták el az Idrisi lakosokat, mielőtt megtalálnák volna a megfelelő helyszínt. Idris romaira, amelyet már nem ölelt körbe a védelmező burok építkezett egy ellenséges szervezett, akik arra építkeznek, hogy az összes nem "aranyvérű" árnyvadászt kiirtsák a soraikból. Ha mondénnel, ha tündérrel keveredik az illető, már nincs helye a társadalmukban. Mindeközben Boston-ban felépítésre került az intézet, amely Idris utódjaként szerepel, mit sem sejtve arról, hogy a sötét árnyvadászok szintén egy Boston-i régi, romos templomra építették fel a bázisukat.
2019. kora nyár Sebastian hollétéről továbbra sincs senkinek információja, mindeközben a sötét árnyvadászok vezetője - @Elowen Herondale -  és a tündérkirálynő -  @Seelie Queen - között egy alku jött létre, miszerint a tündéreknél raboskodó árnyvadászokat, erőszakkal megitatva a démoni kehelyből sötét árnyvadászokká változtassák. Néhányan, akik nem adták be a derekukat azokat kínzás során törtek meg, amennyiben ez nem sikerült egyszerűen csak kiontották az életüket.
2019. nyár Egyre több különös eltűnés, haláleset ütötte fel a fejét New York utcáin, amelyért valószínűleg az árnyékokban dolgozó szekta a felelős. Boston-ból árnyvadászokat küldtek az ügy kivizsgálására.


Kód:
[code][url=JÁTÉKLINKJE]<span class="weapon">DÁTUM</span> Esemény leírása. [/url][/code]
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: kezdetek :: Tájékoztatás-
Ugrás: