Igazán különleges nevet választottál magadnak, amihez ugyanolyan különleges, bájos arc is tartozik. A szépsége tagadhatatlan az egyszer biztos. Kíváncsian vártam, hogy milyen előtörténetet alakítasz majd ehhez a szépséghez és azt kell mondanom, hogy neked sem volt túl egyszerű életed.. Elveszett árnyvadász, akinek senki nem volt ott, hogy fogja a kezét, az egyszer biztos, hogy koránt sem volt bonyodalommentes az életed és nem is lesz az. Remélem, hogy sikerül majd a játéktéren valamiféle plusz információt begyűjtened, hogy megismerhesd önmagad a múltad és, hogy mi is többet tudhassunk meg rólad. Egy ilyen szépséges pofinak biztos érdekes lehet a története.. Megannyi kérdés övezi a múltadat, de azt hiszem erre az egyetlen, aki válaszokat kaphat az te magad vagy és ezt csakis a játéktéren szerezheted meg. Biztos vagyok benne, hogy már tűkön ülve várod, hogy játékba kezdhess én pedig semmi jónak nem vagyok az elrontója, de nem ám..! Azonban mielőtt még játékba kezdenél lenne egy aprócska feladatot, ami nem más, mint a gyönyörű arcod lefoglalása utána pedig már tényleg semmi nem akadályoz meg téged abban, hogy írásoddal színesítsd az oldalunkat!