●● a név fix, hiszen egy canon démonról lenne szó, a play by ötlet, cserélhető de előtte mindenképp egyeztess velem légyszíves! ha megjöttél csak dobj egy üzenetet, hogy megbeszéljük a részleteket, vagy ha egyszerűen kérdésed van. bátran zaklass, azért vagyok! *** A pokol legfélelmetesebb démon harcosaként váltál ismerté a kisebb hadseregeddel, amelyeknek tagjait saját magaddról neveztél el. A kisebb démonok egy fajtája általában csoportokban összeállva bukkanak fel. Ők az úgynevezett kis minionyaid. Megvan a magad hírneve, tisztelete és hatalma. De mégsem vagy az a típus, aki éppen azzal lenne elfoglalva, hogy a Pokol trónjára törekedjen most, hogy az uralkodó az utóbbi időben üresen hagyta, szinte már porosodik a helye. De nem sokáig, hiszen mindenki arra utazik. Azonban még mielőtt bármelyik önjelölt új Pokol ura is megkörnyékezhetne még én invitáltalak téged magamhoz most, hogy újra felbukkantál a föld felszínén. Hiszen csalogatott téged a káosz és pusztítást, amit a Morgenstern fiú végez. Míg neki is megvan a maga terve a világ meghódítására úgy nekem is megvannak a terveim az udvar egyesítésére. Természetesen te csak a másodlagos tervemként szerepelsz, mint szövetséges, hiszen reményeim szerint nem jutunk el arra a pontra, hogy háború alakul majd ki a két oldal között, de ha így történne nem jönne jól egy olyan szövetséges míg jó magad? Én pedig előszeretettel ápolom azokat a kapcsolatokat, amelyekből később profitálhatok. *** Előélet, kiegészítés nincs megkötve, hiszen úgy színezed a karaktert, ahogy szeretnéd, egyszerűen csak egy szövetségest látok benne, akire szükségem lehet a jövőben bármikor ez az egyetlen fix dolog, amit megkötnék vele kapcsolatban. Az is lehet, hogy a szövetség nem alakul túl jól vagy valami rögösebb utat építünk majd ki.. Mindez a jövő zenéje. Várlak, de nagyon ám!