descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Aretha Ashblood
if i cannot move heaven, i will raise hell
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

-- elkelt karakter --
Dommiel Nightblood
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Keresem :
my b̶o̶y̶friend?
Tartózkodási hely :
● new york ●
foglalkozás :
● demon hunting ●
Karaktered arca :
● dominic sherwood ●
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


aretha ashblood
skyler samuels ❖ látó mondén
Egyszer mondén vagy rendkívüli fantáziával. Különböző novellákat írsz, regényeket egy különleges világról, amely egy átlag ember számára láthatatlannak tűnik. Vonz téged a veszély, az ismeretlen. Ezért is sétáltál be egyszer a Hunter's Moon-ba. Néha túl sokáig időzött a szemed egy-két emberen, hiszen átláttál az álcákon és kis híján már egy farkas eledele lettél, aki nem őrült annak, hogy valamiért szüntelenül bámulod, de akkor ugrottam be én a képbe. Mondénok védelme meg mi egyéb. Komolyabb céljaim nem voltak, de aztán elkezdtünk beszélgetni és a végére már annyira megbíztál bennem, hogy a történeteidet és a rajzaidat is megosztottad velem, ami alapján tudtam, hogy látó vagy. Hogy átlátsz az álcákon. Talán ezért is kezdtem el többet találkozni veled, habár nem voltam sosem jó abban, hogy kimutassam az érzéseimet abban sem vagyok biztos, hogy érzek irántad valamit.. Egyszerűen csak elmélyedt a kapcsolatuk. Legalábbis fizikailag határozottan. Azt azonban nem tudtam, hogy neked én voltam az első, mert hallgattál róla. Azóta nem is hordod a tisztasággyűrűd előttem, aminek csak a hiánya tűnt fel, de nem tudtam mit jelent. Megígérted az apádnak, hogy a házasságig vársz, de ő meghalt, amikor 13 éves voltál. Én pedig beletiportam a neki tett ígéretedbe.
Azt hiszem mind a ketten kihasználjuk egymást arra, hogy betöltsük a bennünk lévő űrt, de sosem tudhatjuk igazán, hogy mit is érez a másik fél.

// Fontos lenne, hogy egy mondén látóról van szó, hiszen hamarosan újra beindul az árnyvadász akadémia, ami miatt ugye a hölgyeményt megkeresnék, hogy árnyvadásznak képezzék ki, hiszen valaha voltak árnyvadász felmenői, ami miatt még érdekesebbé válhatna a szálunk. A névválasztást a megalkotóra bízom a megadott név csak útmutatás céljából tüntettem fel, de családnévnek mindenképpen egy árnyvadásznak megfelelő nevet válassz, ha segítség kell nyugodtan írj. PB terén szeretném, ha a vörös hajszín lenne a mérvadó. A reménytelen romantikusok kerüljenek, mert az egészet egy érzelemmentes kavarásnak tervezem, ami az irányából lehet akár több, de ha össze is jönnek akkor ilyen on-off kapcsolatot tudok közöttük elképzelni, ami nem feltétlenül komoly. Viszont komoly érdeklődőt várok, aki benne van a csavaros szálakban és nem fog eltűnni mellőlem, ígérem én sem megyek sehová!
20-22 ❖ szabad  
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: