descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
VIP galéria
if i cannot move heaven, i will raise hell
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Leviathan
❖ Bukott angyal

avatar
Tartózkodási hely :
Mindig ott vagyok, ahol lennem kell.
Karaktered arca :
Tom Ellis
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

Mondjuk úgy, nehezen viselem a visszautasítást és akkor még finoman fejeztem ki magam. Ahogy hallom a szavait, úgy érzem egyre távolodni tőlem, majd amikor kimondja a végső ítéletet, visszahúzom a kezemet és jobb híján a pulton támaszkodom meg vele. Látom a pultos srác önelégült mosolyát, s ha Isabelle nem lenne itt, az agyvelejével dekorálnám ki a mögötte lévő polcokat. Azonban egyelőre még tartom magam, tenyerem ökölbe szorul, s ahogyan elmegy, a tükrös falon figyelem vonzó alakját távozni.
- Mit röhögsz baszd meg?
- Semmit... Ember, ne rám haragu... - nem tudta végigmondani a szavait, hiszen egy hirtelen pillanattal később már mellette álltam és a nyakát szorongatva fagyasztottam belé a mondandót.
- Mi olyan kibaszott vicces, te féreg?
Választ azonban nem tudott adni, hiszen még mindig elszakítottam őt az éltető levegőtől, s ahogyan a szemeibe fúrtam gyilkos tekintetem, csak hebegni tudott és nyáladzani. - A százast visszaveszem, ha nem bánod.
Eresztem el őt, mire elterült a padlón és köhögve, fuldokolva próbált életben maradni. Csak néztem a szenvedését, apró örömöt nyújtott a pocsékká váló éjszaka gyöngysorán, majd sóhajtottam egyet és elindultam a kijárat felé. Lassú, komótos léptekkel haladtam, s bár ketten is belém ütköztek, nem tettem ellenük semmit, csak magamba fordulva hagytam el a szorakozó hely bazári majmokkal teli hangzavarát.
Amikor kiléptem, cigarettára gyújtottam, s mélyen magamba engedtem a maró füst minden apró kátrányos pamacsát, majd kifújva a nikotinos levegőt néztem körbe, céltalanul és enerváltan, de amikor megpillantottam őt ... miért vonzódom hozzád annyira? Milyen varázslat hajtja rabigába a fejem, ha rád pillantok Isabelle?
Egy telefon csörren meg mögöttem, s ahogyan felé fordulok, az árnyékok között egy fickót látok meg, figyelmemet azonban nem sokáig tudhatja a magáénak, hiszen ahogyan felveszi és elfordul, úgy nézek vissza a lányra, aki talán szintén felkapta a fejét a dallamra, hogy így újra a szemeibe nézhessek. Csak mosolyognék rá, fájdalommal a szemeimben, pontosan úgy, mintha egy régen látott szerelemmel fut össze az ember, s bár a miénk sem régi nem volt, sem szerelem, mégis nyomot hagyott a szívemben, ami már önmagában is érdekes fejlemény.
- Minden árnyvadászt ilyen nehéz meghódítani vagy egyedül te vagy ennyire különleges eset? - figyelem őt, reakcióit, mozgását, ami még a majd tíz méteres távolság ellenére is könnyen megy. Ismét csak mélyet szívok a cigarettából, majd messzire pöckölöm a félig el sem szívott csikket, hogy aztán elforduljak tőle és isten hozzádot intsek neki. - De a helyedben vigyáznék ezen a helyiekkel... A fickó éppen most szólt a falkájának, hogy egy démon járkál a környéken és tudod, hogy ezek a csahosok mennyire védik a területüket. Nem szeretném, ha véletlenül bajod esne Isabelle!
Vicsorgott rám az idegen, s már majdnem elindult az átváltozás útján, amikor zsebre tett kézzel elhaladtam előtte és mintha ott sem lenne, peckes lépésekkel távolodtam el a lánytól és az emlékétől. Vagy mégsem így ér véget a mi ki kalandunk? Erre azonban már nem volt befolyásom.
Isabelle Lightwood
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Keresem :
simon + jace + meliorn
Tartózkodási hely :
☾ new york ☆
Hobbi :
☾ obsessed with cooking ☆
Karaktered arca :
☾ emeraude toubia ☆
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

beginning of the end
- Kettőnk közül azt hiszem, hogy én vagyok az, akinek kevesebb félnivalója van. - Hiszen, ha kijelenti, hogy árnyvadász és démonokra, meg egyéb szörnyűségre vadászik, hogy minden napja úgy telik, hogy kérdéses, hogy megéli-e a holnapot azt gondolnák, hogy talán őrült, de lehet, hogy valaki talán még meghívónak ítélné egyfajta szerepjátékos estre. Azonban látott már eleget a világból, hogy tudja, mikor hazudik valaki, vagy mikor próbál elrejteni valamit szavainak játékos tömkelege mögé. Hiszen volt már dolga tündérrel, ők pedig kifejezetten szeretik csavargatni a szavaikat.
- A te esetedben nem éppen erre céloztam, de talán tényleg okosabb, bölcsebb lépés lenne figyelni arra, hogy mit is viszel be a szervezetedbe. - Volt valami megfoghatatlanul furcsa a személyiségében, amit nem igazán tudott hová tenni. Habár volt egyfajta sötétség, ami körüllengte a férfit és makacsul csábította közelebb magához.. Mindig is szeretett veszély területekre evezni, de ebben volt valami más, valami különleges. Rémisztő talán, de mégsem annyira, hogy felálljon és elsétáljon, mintha csak a csattanóra várt volna, hogy mennyire is lesz ez borzasztó.
- Akkor el kell keserítselek, hogy nagyon rosszul teszed, ha irányomba érdeklődsz, hiszen sosem szerettem, ha megpróbálnak megfojtani a ragaszkodásukkal. Különálló ember vagyok, s attól mert valakihez tartozik a szívem nem leszek egész lényemben az övé, s nem is vonhat az irányítása alá. - Azzal, hogy engedné, hogy egy férfi irányítsa talán csak azt tudná elérni, hogy teljesen kiforduljon önmagából. Hátat fordítson minden hitének, minden egyes reménye darabokra hulljon. Amúgy sem volt a szerelem híve, de ha az is lenne, nem engedné senkinek sem, hogy beskatulyázza.
Ahogy a percek telnek, beszélgetésük elmélyül közelsége még koránt sem azt a melegséget sugározza, amire lelkének szüksége lenne. A hideg, gyanakvó érzés nem akar elmúlni bármennyire is szeretné kizárni. Ahogy közelebb húzódik egy mosolyt erőltet az arcára kezét az övére helyezve emeli el azt a combjáról. - Talán jobb lenne, ha az estét tényleg egy igazán nagy őrültséggel zárnánk. Méghozzá külön-külön. - A barátságos mosoly egy pillanatra sem hervad le az arcáról, de már le is pattan a székéről, hogy a kijárat felé induljon. Talán őrültség, talán nem, de szüksége van egy kis térre a nyomasztó jelenléttől. Őrülten vonzó, szinte már vészjóslóan. Szeretné elengedni magát egyetlen egy éjszakára, de a vészjelzői folyamatos sípolása, villogása legbelül nem engedi.. Muszáj, hogy friss levegőt szippantson a tüdejébe, különben talán beleőrül ebbe a kettősségbe.  
lesz ez még jobb is. | isabelle & leviathan
Leviathan
❖ Bukott angyal

avatar
Tartózkodási hely :
Mindig ott vagyok, ahol lennem kell.
Karaktered arca :
Tom Ellis
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

- Bölcs elmére vall, hogy csapdát keresel, de ki kell ábrándítsalak! Azt kapod, amit látsz ... rejtekajtók, titkok és útvesztők nélkül. S ha azzal kielégítem a kíváncsiságod, akkor kérdezz bármit, s mindenre őszinte választ fogsz kapni! - veszélyes játékot játszok, hiszen olyan alkut ajánlottam neki, amiből lehetetlenség lenne kibúvót találnom, s ha olyan inteligens, mint amilyennek gondolom, biztos vagyok benne, hogy találna rajtam némi fogást. - A kérdez-felelek azonban úgy fair, ha ugyanezt remélhetem tőled is...
Talán így elkedvetlenítem, talán így nem lesz bátorsága felvenni a kesztyűt, hiszen én is kérdezhetek tőle olyat, amire biztosan hazudnia kell.
- Szóval azt mondod, csak egy részeg ember találhat gyönyörűnek és vonzónak? Hogy csak itallal lehetek olyan bátor és magabiztos, hogy megcsókoljalak? Biztosíthatlak róla Isabelle, hogy teljesen józan vagyok, bár tegyük hozzá, szépséged teljesen megrészegített! - nevetem el magam, s mivel semmit nem kért tőlem, így nem erőltetem tovább az alkohol kérdését. Vállat vonok, majd töltök magamnak whiskeyt, két jégkockával, s amikor meglátom a szünetéből visszatérő pultost, elhagyom a felségterületét és a lány mellé ülök. - Pedig az vagyok, mármint a monogámia híve...
Mosolygok rá, fürkészem igéző tekintetét, majd dekoltázsára fordítom a szememet, amit mindenféle szemérem nélkül mérek fel ... újra.
- Két kapcsolat között nem fogadok cölibátust, annyi biztos és egyeseknek talán túl csapodár lehet a viselkedésem, de ha megtalálom az igazit, azt a bizonyost, akkor elképzelhetetlen számomra a hűtlenség. Ragaszkodó típus vagyok és nehezen engedem el a szerelmet... - erre bizonyíték lehet százötven év gyász is, de miért kellene tudnia arról, hogy olyan régóta nem voltam senkivel. Szánalmas! - Viszont azt is tudni kell rólam, hogy rettentően féltékeny tudok lenni, s volt már, hogy ezzel az őrületbe kergettem a partnereimet, de nem tudok mit tenni ellene, így vagyok összerakva!
Nevetem el magam, majd aprót kortyolok az italomból, mire a pultos egy tálka sós mogyorót tesz elénk. Unott arcáról azt olvasom le, hogy csak a kötelességét teljesíti, nincsen benne semmi azokból az igazi csaposokból, akik szívükön és lelkükön viselik a hozzájuk betérő vendégük sorsát, akik meghallgatják és talán még tanácsot is adnak az életüket elmesélő szerencsétleneknek. No, nem mintha ezt várnám el tőle, de olyan nehéz lenne egy apró mosolyt csalni az arcára, hogy elhiggyem, szívesen lát itt? S különben is, száz dollár nem nevezhető bakfittynek, hogy ilyen tuskó legyen!
- Remélem, nem rémisztettelek el teljesen! - nevetek fel, majd kicsit közelebb húzódók hozzá, hogy vállaink épphogy, de érezhetően összeérjenek. - Nincs kedved valami őrültséghez? Olyanná tenni ezt az éjszakát, amit majd az unokáinknak is mesélhetünk?
Újra ezer wattos mosolyt engedek meg magamnak, majd szabad kezemet combjára simítom, élvezve formás idomainak tenyerem kényeztető vonásait.
Isabelle Lightwood
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Keresem :
simon + jace + meliorn
Tartózkodási hely :
☾ new york ☆
Hobbi :
☾ obsessed with cooking ☆
Karaktered arca :
☾ emeraude toubia ☆
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

beginning of the end
- A tiéd pedig egyszerű, de mégis valahogyan varázslatos..  Csak úgy, mint aki viseli. - Egyszerűen lenyűgözi a férfi különleges természete. Mintha csak a mező legszebb virága lenne amely a szépségével és a különlegességével csalogatja magához. Azonban azzal, hogyha egy gyönyörű virágot megszerez magának, s a hajába tűzi azzal véget vet a szépségének, a különlegességének.. Megannyi helyes fiatalember volt itt mégis ő volt az, aki kitűnt az átlag soraiból, felemelkedett és valamivel többet jelentett a számára. Ő sem tudja meghatározni, hogy pontosan miből is fakad ez a vonzalom, de azért is marad, követi és figyeli minden mozdulatát, mert kíváncsi, hogy mégis mitől olyan különleges, hogy mi az, ami miatt ennyire vonzza magához.
- Még így is sikerült lenyűgöznöd.. Remekül zongorázol, gyönyörűen énekelsz és még rímeket is faragsz.. Egyre kíváncsibb vagyok, hogy mi a te esetedben a csapda. Nem lehetsz ennyire tökéletes. - Mindennek, ami fénylik elsőre megvannak a maga hátulütői. Ezzel nagyon is tisztában van, hiszen lehet, hogy külsőleg gyönyörű és magabiztosságot sugároz egy valami biztos, hogy néha ő is képes a bizonytalanságra. Lehet, hogy nyitottnak tűnik a világ felé, de nehezen engedi be az embereket az életébe. Szinte úgy kell beleerőszakolniuk magukat, ha tovább akarnak maradni, mint pár nap, hét, hónap.
Egy kicsit talán váratlanul éri a csók, de nem húzódik el. Határozottan tetszik a férfinek a vágyakozó magatartása, hogy tudja mit akar. Mindig ilyen férfiakkal vette körül magát. Mintha ezzel is csak azt akarta volna elérni, hogy ne legyenek tartósak a kapcsolatai. Sosem szerette, ha megmondják neki mit tegyen. A saját kezében szerette tartani a gyeplőt az élet minden területén talán ezért is hajolt meg ilyenkor a férfiak előtt minimálisan, hogy tudja hosszútávon erre nem lenne képes.
Szavaira elmosolyodik és figyeli, ahogyan először az italokat szemléli miután elhúzódott tőle majd pedig újra egymásba fonódnak lélektükreik. - Talán azt mondanám, hogy sikerült felöntened már most a garatra és talán nem lenne tanácsos még valamit bevinned a szervezetedbe. - A szerelem mindig is egy olyan terület volt neki, amelyre ő sosem mert volna tévedni az pedig, hogy eme férfi azt merte állítani, hogy szerelmes belé, akaratlanul is egy láthatatlan falat emelt kettejük közé. Mégsem ment sehová. A helyén maradt, nem állt fel, nem mozdult. - Egy ilyen arccal kétlem, hogy a monogámia híve lennél. - Lehet, hogy megannyi férfi szívét törte össze már az évek során, de egy ilyen jóképű férfiról ki ne hinné el ugyanezt? Hiszen bármelyik nőt az ujjai köré csavarhatja. Tehetsége van hozzá ehhez kétség sem fér.
lesz ez még jobb is. | isabelle & leviathan
Leviathan
❖ Bukott angyal

avatar
Tartózkodási hely :
Mindig ott vagyok, ahol lennem kell.
Karaktered arca :
Tom Ellis
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

- Isabelle ... igéző, mint a tulajdonosa. - mosolygok rá, s egyre csak háttérbe zavarom a kétséget, a gondolatokat, amit a tetoválásai okoztak az imént, pár pillanattal ezelőtt. S ahogyan kutatja a tekintetemet, úgy találhatja meg, s ha már így összefonódtak lelkeink tükrei, akkor sem szakítom el magam tőle, amikor ujjait érzem meg a karomon. - Levi...
Tartok egy pici szünetet, majd folytatom. - Nem olyan varázslatos, mint a tiéd, de legalább mindenkinek egy farmerkészítőt juttat az eszébe. Ne tagadd, látom rajtad, hogy igen! - kacagok fel, majd ujjára fűzöm a sajátomat, és a simogatott kar tenyeréig vezetem könnyed tapintását, hogy utána a bárpultra könyökölve nézzek ismét farkasszemet vele.
- Nem felejtettem el az előző kérdésedet sem királynőm! - mintha egy szörnyű szappanopera szereplői lettünk volna, mintha minden, amit teszünk vagy csinálunk, előre meg lett volna írva, egyeztetve egy forgató stábbal és most kamera által homályosan felvéve. - S hogy mivel érdemelted ki?
Tűnődöm egy pillanatra.
- Nos, lássuk! Szemedbe néztem és láttam a jövőm, szemedbe néztem és vártam a gyönyört, ajkadnak vonalát ízlelni kívánom, leszek a királyod, ha leszel a király ... nom. A francba! - nevettem fel, hogy szinte még a könnyem is kicsordult, de aztán pár másodperc múlva már csak a mosolyom láthatja arcomon, meg azt a csillogást, amivel őt figyeltem. - Pedig általában jobban meg a rímfaragás...
Hajolok közelebb hozzá, s engedélyt sem kérve csókolom meg, már ha engedi, hiszen tényleg, őszintén, minden vágyammal akartam őt, a csókját, bőrének illatát, ajkai puhaságát, akartam őt annak ellenére, hogy tudom nem volna szabad.
Hosszan és mélyen csókolom, könyökeim azonban nem emelkednek el a bárpultról, így inkább kellemetlen érzés fog el ebben a kifacsart testhelyzetben, azonban minden pillanatát megérte, hiszen ízlelhettem őt, csókját tudhattam a magaménak.
- Ha most elnézést kérnék, akkor elrontanám a pillanatot, igaz? Szóval inkább nem teszem... S különben is, van egy olyan érzésem, hogy fel is háborodnál, ha megtenném! - mosolygok rá, majd végre kiegyenesedem és a mögöttem lévő polc felé fordulok, amit hosszan és körültekintően vizsgálok meg a műértő szemével. - Mennyi, de mennyi választási lehetőség, de nekem egyikhez sincs hangulatom. Túlzottan elvarázsoltál, megbabonáztál, pedig én nem akartam mást, csak egy görbe estét, némi dallamos zongoraszólammal, erre neked meg kellett jelenned és felforgatnod mindent!
Fordulok ismét felé, komisz csillogással a szememben és kacér mosollyal ajkaimon. - Gonosz bestia vagy Isabelle! Vallj nekem, mióta taposol egyszerű és magányos férfiak szívén? Gyerünk, gyerünk, az i-gaz-sá-got akarom hallani!
Fonom keresztbe karjaim a mellkasom előtt, majd mintha durcás és megbántott kisgyerek lennék, még arcokat is vágok hozzá. - Halljuk! Mi a mentséged arra, hogy első pillantásra beléd szerettem?
Isabelle Lightwood
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Keresem :
simon + jace + meliorn
Tartózkodási hely :
☾ new york ☆
Hobbi :
☾ obsessed with cooking ☆
Karaktered arca :
☾ emeraude toubia ☆
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

beginning of the end
Volt valami lenyűgöző benne, ami úgy vonzotta, mint a fény a világ összes kis bogarát. Mintha előre sejthető lett volna, hogy veszélyt jelent, de egyfajta remény keretei között mégis bátran szállt az irányába, nyitogatta szárnyait és egy pillanatig sem félt. Pedig talán nem is sejthette, hogy a halál karjaiban készült elveszni. Valami rettentő sötétnek a kellős közepe felé evezett, de annyira lenyűgözte, hogy nem is figyelt. Leengedte keményen felhúzott falait, s habár szerelmét továbbra sem osztogatta vakon, mégis megtetszett neki valami ebben a férfiban. Különleges volt.
- Mivel érdemeltem ki eme nemes posztot, királyom? - Maga sem tudta, hogy miért ment bele ebbe a kis játékba, de nem is akart gondolkozni, egy kellemes este lehetősége pergett le lelki szemei előtt, amit nem kívánt ereszteni. Erősen kapaszkodott bele, ahogyan keze, ujjai a férfié közé simultak. Igazán letaglózta a férfinak a magabiztossága, ahogyan hátrafelé haladt a bár felé minden probléma nélkül, mindössze csak azért, hogy a szemeit le se vegye róla. Talán egy kis pír is kiült az arcára, amiért kiérdemelte ezt a fajta figyelmet. Hiszen megszokta már, hogy megannyi férfi bámulja őt. Mondhatni már természetes volt a számára, hogy sokan vágytak utána, de a tekintetében és a mosolyában volt valami különleges, amit még nem érthetett.
Könnyedén fordul a bárszék irányába, ahogyan a férfi irányítja egy pillanatra sem ellenkezve, mintha már most egy tökéletes összhang alakult volna ki kettejük között. Figyelemmel kíséri az interakciót a két férfi között, majd a bárszéken elhelyezkedve figyeli a kis helycserét és kezeit a pultra helyezve figyeli áhítattal a férfit, szinte le sem véve róla a szemét. - Isabelle. De ez ugyanúgy igaz rád is. Azon kívül, hogy remekül zongorázol, és az énekhangod is igazán dallamos.. Még önző módon a nevedet is szeretném tudni. - Azzal pedig tekintetével még mindig az övét keresve az ujjaival egyik kezét, karját cirógatta játékosan.
lesz ez még jobb is. | isabelle & leviathan
Leviathan
❖ Bukott angyal

avatar
Tartózkodási hely :
Mindig ott vagyok, ahol lennem kell.
Karaktered arca :
Tom Ellis
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

Néha úgy érzem, több figyelmet fordítok a dalnak, mint az előttem álló lánynak, s egy pillanatra le is korholom magam, amiért hagytam, hogy önnön művészetem ennyire lenyűgözzőn. Amikor figyelmem újra az övé volt, látom rajta, hogy sikerült elvarázsolni az érzékeit, kirándulásba hívtam az ének szellőin és ő engedett minden szárnycsapásomnak, hagyta bársonyos baritonommal elcsábítani magát.
Még nem beszéltünk sokat, mégis élveztem társaságát, nem zavart, s az ének közben hogyan is zavarhatott volna, hogy nem társalgunk, s ahogyan végigmérem, pontosan tudtam, hogy milyen gyönyörűen csillogó ékszert találtam, milyen szívbamarkolóan egyedi gyémánt látványa bontakozott ki előttem. Csodáltam őt, nem tudom miért és gondolatom sem volt arra, hogy miként ragadta magával lelkem. Azonban fényt gyújtott a sötétlő mételyen át, lángoszlopként űzte ki az engem uraló feketeséget szellemem járataiból, marta ki a rákos részeket elkorcsult testem szövetei közül.
- Kérésed parancs számomra királynőm! - nevetem el magam, s ahogyan felállok, kezemet nyújtom felé, ujjait vágyom érinteni tenyerem puha bőrén. S ha elfogadja, ha ilyetén érinthetem csábító valójának ezen piciny részét, úgy vezetem a terem sarkában lévő pulthoz, ahol egy igencsak unatkozó, már-már ásítozó férfi tisztogatta kendőjével az este folyamán még nem is használt poharakat.
Hátrafelé lépdelek, s bár nem volt helyismeretem, pár pillanattal ezelőtt felmértem a terem esetleges buktatóit, így magabiztosan haladhatok a pult felé, miközben végig őt figyeltem. Arcomat mosoly dísziti, lemoshatatlanul virít grimaszom elvarázsolt tekintetem alatt, s amikor rövidke utunk a céljához ért, mintha összeszokott táncparnerek lennék, úgy forgatom testét az egyik bárszék felé, persze csak akkor, ha szenvedélytől hajtott mozdulatomban játékostársra találok benne. Segítek neki, ha kéri, s ha nem, akkor is halványan végigsimítom derekának vékony ívét, majd zsebembe nyúlok, s miközben az unatkozó férfi felségterületére lépek, úgy nyújtok át neki egy összehajtott százast. - Kijárna magának egy cigaretta szünet, nem?
A fickó vonakodva bár, de belement a vesztegetésbe, s ahogyan átruházta a bárpult felügyeletét, úgy kerültem a lánnyal szembe, kezeimmel támaszkodva meg a bárpult fényesre polírozott felületén.
- A sors kegyesen az utamba sodort téged, de neved ismeretével nem ajándékozott meg. Miként szólíthatlak ezen a gyönyörű és izgalmas éjszakán? - érdeklődtem bársonyos hangon, figyelve minden apró hangra, mely esetlegesen elhagyja oly kívánnivaló ajkait.
Isabelle Lightwood
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Keresem :
simon + jace + meliorn
Tartózkodási hely :
☾ new york ☆
Hobbi :
☾ obsessed with cooking ☆
Karaktered arca :
☾ emeraude toubia ☆
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

beginning of the end
Nem voltak komoly kőbe vésett tervei, egyszerűen csak le akarta vetkőzni a gátlásait a vállait nyomó terhekből akart egy keveset felszabadítani, hogy ne kelljen szüntelenül kattognia az életének minden egyes területén. Néha annyival egyszerűbb lenne, ha ténylegesen megállíthatná az életét, hogy egy lépéssel hátrébb kerülve igazán megtekinthetné a teljes, egész képet.. Végignézni az pusztításon, ami körülötte történik, amelyet olyan erőteljesen figyelmen kívül hagyott csak azért, mert adott állapotban megtehette, mert így annyival könnyebb volt. Csak, akkor kezd el bárki is igazán siránkozni az életük miatt, amikor már érezik az utóhatásait a történéseknek, és azok kegyetlen módon felemésztik az ember bensőjét anélkül, hogy feleszmélhetne a folyamat közben. Csak a végső, lepusztult állapot az, amivel szembesülnie kell, ahonnét fel kellene állnia. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy egyedül csakis önmagát okolhatná a körülötte történő pusztításokért, hiszen megannyi módon dönthetett volna, de a saját döntéseinek a sorozata volt az, ami ide csalogatta, erre a pontra juttatta.
A dallam, a zene könnyedsége olyan könnyedén csalogatja magához, mint egy virág vonzza magához a méhecskét. Szinte teljesen beszippantja magába a zenét észre sem veszi, hogy talán egy privát momentumba sétál egyenest bele.
Kicsit közelebb sétálva a zongorához engedi, hogy a zene a lelkével táncra kelljen és kikapcsolja, elfelejtse a mindennapi terheket, amelyben olykor örömet is lel, de most talán ez az, ami a legnehezebb szakasz elé vezérelte az egész életében.
Lehunyt szemekkel dudorászik a férfivel együtt. Idővel kinyitja és mosolyogva pillant a férfira, aki továbbra is szenvedéllyel uralja a dallamokat. Énekléssel azonban nem próbálkozik meg, hiszen nem hiszi, hogy annak túlságosan jó vége lehetne, de a férfi lágy hangja olyan könnyedén társul a zene dallamos ritmusával, hogy olyan, mintha áramütés érné, amikor a zene véget ér a hangjának lágy dallamossága is megszűnik ezzel.
- Úgy gondolom, hogy sosem tudhatjuk mi jár a sors fejében, de az a legkevesebb, hogy élvezhetjük egymás társaságát attól függetlenül, hogy mennyi ideig is fog tartani. - Valamiért egyszerre vonzotta a férfi és volt benne egy érzés, hogy nem kellene ennyire közel engednie magához. Egyfajta vészjósló érzés pihent a mellkasán, de nem akart most ezzel foglalkozni. - Mi lenne, ha azzal indítanánk, hogy meghívsz egy italra?
lesz ez még jobb is. | isabelle & leviathan
Leviathan
❖ Bukott angyal

avatar
Tartózkodási hely :
Mindig ott vagyok, ahol lennem kell.
Karaktered arca :
Tom Ellis
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

A karamell szín alkohol enyhén kaparva torkomat folyott végig a nyelőcsövemen, egy olyan tapasztalat, melytől az idők folyamán elszoktam. S hogy valaha szerettem a karcos ízt? A füstös tónusokat? Sosem gondolkodtam el ezen igazán, s most is inkább a felém közeledő lánnyal van tele az elmém, mintsem felesleges huncutságokkal.
Ahogy letettem a poharat, a két jégkocka halk koccanással hívta fel magára a figyelmet, s amint odapillantottam, körbe-körbe járták táncukat a pohár belsejében. Mintha két jó ismerős lett volna, akik kergetve egymást keresik a fogódzót a másikon, s amikor végre megnyugszanak, megpihentve simulnak össze. Mosolyt csal arcomra a látvány és a lány hangja is, s amikor véleményét hallom, aprókat bólintva nézek fel rá.
- Mindenki hallhatta, hogy megadtam a lehetőséget a választásra, szóval viseld döntésed következményeit! - nézek körbe az üres teremben, majd gondolataimba temetkezem, s amikor megtaláltam a dallamot, alsó ajkam beharapva nézek fel rá, nyomom le az első billentyűket és kezdek hozzá a következő számhoz.
- Find light in the beautiful sea, I choose to be happy ... You and I ... You and I ... We’re like diamonds in the sky... - hangom bársonya töltötte meg a teret, a részleg falairól verődött vissza, körbejárta a szoba mindegyik sarkát, s füleiben visszhangzott melankólikus tónusa. Figyeltem őt, néztem gyönyörű vonásait, éteri szépségét, s amikor talán felismerte a dalt, vele együtt nevettem el magam, kissé nehezítva saját dolgomat.
Régen nem énekeltem, s talán emiatt lehet, hogy néha nem voltak tökéletesek a zöngék, hogy hangom néha belebicsaklott a legkönnyebbnek tűnő hangokba is, hogy nem úgy szólt az általam improvizált feldolgozás, ahogyan szerettem volna. Kedvemet azonban egyik megingás sem szegte, ugyanolyan erővel, magabiztossággal tört elő belőlem a dal, ugyanolyan vehemensen léptem át ez előttem magasodó kihívásokat.
- So shine bright tonight ... You and I ... We’re beautiful like diamonds in the sky... - néha kicsit gyorsítottam a tempón, ahol éreztem, hogy a dal megkövetelte, ahol szükségesnek éreztem visszacsábítani magamra talán elkalandozó figyelmét, ahol azt akartam elérni, hogy senki és semmi más nem töltse ki a gondolatait. S amikor tekintetünk újra találkozhatott, amikor azokat az émelyítően barna szemeit fürkésztem, ismét csak mosolyra húzódtak ajkaim, ismét vidám vonásokat öltött arcom grimasza. Hangom azonban elcsuklott egy pillanatra, ahogyan egy tetoválást pillantok meg a nyakán, ahogyan először ég retinámba az oly ismerős jelkép. Ujjaim még mindig a hangokat ütötték a zongorán, nem hagytam, hogy teljesen eltérítsen a szándéktől a felismerés, s miután hatalmasat nyeltem, újra erőt vettem magamon, újraéledő erővel játszottam a hangszeren, s visszataláltam hangom nyugalmára is.
- You’re a shooting star I see, a vision of ecstasy ... When you hold me, I’m alive... - lecsuktam a szememet, nem tudtam, nem akartam arra a billogra nézni, s miközben újra elhallgattam, megráztam a fejemet és mosolyom közepette hagytam abba a zongorálást. Némán ültem a széken, némán és szuszogva tekertem a másodperceket egyre csak előre. A hosszú szünetet azzal szakítottam meg, hogy újra felnéztem rá, még mindig szélesre húzott szájjal. - Sajnálom, elkalandoztak a gondolataim.
Iszok újra a poharamból, kiürítve a tartalmát, majd visszateszem a kristályt a helyére.
- Azon gondolkodtam, hogy ... hogy vajon minden előre elrendeltetett? - előre dőlök, a zongorára emelem a könyökeimet és tenyereimet az összekulcsolt ujjaimra támasztom. - Hogy nekünk itt és most találkoznunk kellett, s csak annyi adatik meg, hogy pár percet a gyönyörű társaságodban tölthetek el vagy kiérdemelhetem, hogy az egész éjszaka ajándékát add nekem?
Nevetem el magam, s mélyet sóhajtok kissé meggörnyedt testtartásommal. - S azon gondolkodom, hogy tehetünk e bármit a Sors kegyetlen úrnője ellen vagy el kell fogadnunk a döntést, mely ellen amúgy sem tehetünk semmit sem?
Isabelle Lightwood
❖ Harcos árnyvadász

avatar
Keresem :
simon + jace + meliorn
Tartózkodási hely :
☾ new york ☆
Hobbi :
☾ obsessed with cooking ☆
Karaktered arca :
☾ emeraude toubia ☆
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

beginning of the end
Látni, ahogyan a testvérei megnyitják a szívüket, szerelembe esnek olyan könnyűnek és egyszerűnek hatott. Fájdalmas volt, de az élettel együtt járt a fájdalom, szinte már régi barátként tekintett rá. Amennyi sérülést összeszedett már, fel sem tűnt neki igazán egy-egy apró karcolás. Természetesen továbbra is érzett fájdalmat. A fizikai fájdalom azonban semmiképp nem volt hasonlítható a lelkihez, ami teljes mértékben megsebez és elpusztít. Belülről fal fel. S rettegett attól, hogy egykor majd szeret valakit, aki nem fogja viszont szeretni. Az lett volna a legnehezebb dolog az életben. Sosem volt biztos abban, hogy valaki viszont szereti. Honnan is tudhatná, hogy egy tekintet, egy kifejezés igaz szerelmet hordoz magában? Mikor ő maga is olyan könnyedén álcázta ezt egyfajta csábítás művészetének, hogy pontosan tudta milyen könnyű egy álcát húzni a valóság elé. Egy maszkot, ami mindent elrejt a kíváncsi szemek elől.
Egy helyi klub küszöbét lépte át, ahol dübörgött a zene. Ha minden igaz a hely egy vámpír keze alatt mozog. Nem, mintha ez bármivel is magasabbra emelné a szemében, egyszerűen csak ebből az okból kifolyólag jó pár természetfeletti lény megfordult a helyiségben. Talán egyet kivéve. A vérfarkasok elkerülték ezt a helyet, mintha valami kutya körbepisilta volna megjelölve, hogy ide nem akartok betérni.
A nyomorgó tömeg között próbált ellazulni, táncolni kikapcsolódni, minden gondolatát elereszteni és csak lebegni, de nem volt rá képes. A rúnájának köszönhetően a zene még hangosabban dübörgött a fülében, de volt valami más is. Úgy csalogatta magához a lágy zene, mintha csak a lelkéhez szólt volna. Szinte hangtalanul lépett be és figyelte a zongoránál ülő férfit. Mindig is irigyelte Jace-t, amiért olyan gyönyörűen tudott játszani a zongorán. A zene maga magával ragadta. Csak némán figyelte, ahogyan egyre inkább elmélyül a zenében. Lenyűgözte, de valahogy egy furcsa érzés is körbeölelte, ahogy a férfit figyelte, de a zene minden kételyt olyan könnyedén mosott el, mintha nem is számított volna semmi sem.
- Szia.. - Mondta kicsit zavarodottan, hiszen már majdnem úgy hatott, mintha egy intim pillanatban zavarta volna meg. - Nem akartalak megzavarni.. - Zavarodottan néz körbe. Nem szokása zavarban lenni, de most mégis kiült egy kis pír az orcájára is.
Közelebb sétál és csillogó szemekkel néz a férfira. - Szerintem valami olyat játssz, amiben legalább ennyire otthon érzed magad, mint az előzőben.
lesz ez még jobb is. | isabelle & leviathan
Leviathan
❖ Bukott angyal

avatar
Tartózkodási hely :
Mindig ott vagyok, ahol lennem kell.
Karaktered arca :
Tom Ellis
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

Régen mozogtak már ilyen fürgén az ujjaim, hiszen már idejét sem tudom, hogy mikor használtam őket örömszerzésre. A technikám azonban mit sem satnyult az elmúlt évszázadokban, még mindig olyan pontosan találom el a pontokat, még mindig olyan eleganciával húzom végig ujjbegyem a billentyűkön, hogy talán Mozart vagy Beethoven is megirigyelné a tudásomat. Egyedül vagyok, csak a magam szórakoztatására ültem a zongora mögé, ismert és kevésbé ismert dallamokat játszottam az egyébként üres részlegen. Nem zavart, hogy a mellettem lévő teremben vadul dübörgő zene próbálta elnyomni a művészetemet, kizártam magamból az elektronikus ritmusokat.
- Hey Jude, don't make it bad ... take a sad song and make it better... - kezdem el énekelni a Beatles örökérvényű klasszikusát, s észre sem veszem, hogy immáron szememet becsukva mozognak ujjaim, hogy a zene érzelemmel teli tónusai ringásra vezetik testem izmait, hogy mennyire belefeledkezem a játékba.
- Hey Jude, don't be afraid ... you were made to go out and get her... - hangommal játszok, próbálom imitálni John Lennon utánozhatatlan előadásmódját, s néha-néha felnevetve rontom el a szöveget, annak ellenére, hogy az elmúlt időszakban más sem hallgattam, mint annak a négy angol fickónak a zenéjét. Valahogyan megfogott a mondanivalójuk, elrepített egy olyan világba, ami sosem volt az enyém, amire talán vágytam, amiben élni szerettem volna.
- Hey Jude, don't let me down ... you have found her, now go and get her... - igen, annak idején én is megtaláltam őt, de elszalasztottam a lehetőségemet. Szerelem volt a miénk, olyan tiszta, olyan élénk, olyan hevesen égő, hogy féltem, mindkettőnket elemészt, hogy ha fény derül titkomra, elhagy engem. S amikor a lányok megszülettek, amikor cseperedni kezdtek, amikor kiderült a féltve őrzött csalárdság, akkor ígéretet tettem neki. Megfogadtam, hogy soha nem keresem őket, hogy elszakítom magamat tőlük, hogy soha nem megyek az ikrek közelébe. S ehhez tartottam magam, amikor megölték őt, amikor kiszakították őt az élők sorából, tartottam magam az eskühöz, amikor a lelke a Mennyek kapuján haladt át, amikor örökre elveszítettem őt.
- Remember to let her under your skin ... then you'll begin to make it... - egy könnycsepp jelent meg az arcomon, nem is tudtam, hogy képes vagyok erre, ami persze hazugság, hiszen ahogyan a szerelmet, úgy a lányomat is megsirattam, annak ellenére, hogy az elmúlt kétszáz évben nem találkoztam velük. Elhanyagoltam őket, kitéptem magam a jövőjükből, hiszen ígéretet tettem. Ígéretet, amit pár hete meg kellett szegnem, hogy tudjam, ő biztonságban van. Hogy a lányom biztonságban legyen...
Az utolsó hangjegyet is leütöm a zongorán, majd hosszan tartom lent a billentyűt, s mikor kinyitom a szememet, akkor pillantom meg őt, s önkéntelenül is mosolyognom kell, annyira gyönyörű. - Szia!
Mondom elfakult hangon, s fogalmam sem volt arról, hogy mióta figyelhet engem.
- Elnézésed kérem, azt hittem egyedül leszek. Legalábbis azt mondták nekem, amikor feljöttem, de kérlek, gyere ... gyertek csak. - javítom ki magam, hiszen pár pillanattal később veszem észre, hogy nincs egyedül. - Zenei kéréseket, kívánságokat teljesítek!
Nevetem el magam, majd a zongorán lévő whiskeyből kortyoltam.
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members

Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
Hobbi :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

-- szabad játéktér --
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are true


Selene & VictoriaEven a Warlock can be your friend.


-Viszont eléggé megnehezíti a helyzetünket, hogy manapság mindenhol kamerák és okostelefonok vannak. Minden rögtön felkerül az internetre, így aztán célszerű kerülni a feltűnést.- fűzöm hozzá személyes véleményemet, mely elég ellentétes azzal, amit csinálok. Hiszen, egy klubbot vezetek, azaz könnyen előfordulhat, hogy az arcom ott virít majd esetleg egy képen. Persze, igyekszem ezt megakadályozni, de sosem lehetünk elég óvatosak. Viszont, az sem jó, ha végtelen kis életünket rettegve éljük le, a sötétben bujdokolva.
Talán célszerűbb is, ha nem az életünk legveszélyesebb dolgait vesézzük ki, így már-már felemelő számomra a smink téma és az ötvenes évek. Igazság szerint eddig elég sok korszakot imádtam, csak épp a mostani nem tetszik túlzottan, főleg az imént említett kamerák és telefonok miatt. Minden sokkal könnyebb volt még akkor, mikor az emberek épp csak a környékbeli falvakról tudtak valamit, a nagyvilágról pedig maximum a bátor utazók számoltak be nekik.
-Épp az tud meglehetősen vonzó hatást kelteni, ha a porcelán fehér bőrt kiemeled egy kissé sötét árnyalatú rúzzsal. Akkor tuti, hogy minden pasas az ajkaidat figyeli.- nevetem el magam, de biztos vagyok benne, hogy ezzel Sel is tisztában van. Nem ma kezdte ő sem, ráadásul idősebb nálam, úgyhogy kétlem, hogy nekem kellene tanácsokat osztogatnom arról, mire is buknak a pasik.
-Az remek lenne. Meglephetném a lányokat egy kis pipere holmival. Nagy részük úgyis vámpír, szóval nekik biztosan nem ártanának. Ráadásul, ha te ajánlod ezeket személyesen, biztos vagyok benne, hogy remek minőség lehet.- mi okom is lenne kételkedni Sel szavában? Nem mondhatnám ugyan, hogy világi nagy barátnők vagyunk, de azt hiszem, olyasvalakinek nevezhetem, akire talán még számíthatnék is baj esetén. Ez persze majd, csak akkor fog kiderülni, ha egyszer úgy alakulna, hogy szükség lenne rá, viszont az is biztos, hogy én is bármikor a segítségére lennék. Ha az ember halhatatlan, nem árt, ha vannak szövetségesei itt-ott a nagy világban.
-Ehh.- nevetem el magam egy ily rövidke megnyilvánulás után, közben lepillantok az utalos poharamra és megpróbálom végig gondolni, mit is mondhatnék. Hiszen, nem is keresek ilyesmit. Túl sokszor összetört már a szívem ahhoz, hogy vadásszak a szerelemre. Szórakozni persze szívesen szórakozok, de kerülöm a komolyabb kapcsolatokat. Ez a biztos.
-Nincs most senki és azt hiszem, jó darabig nem is lesz. Valahogy mindig mellé nyúltam, így most óvatosabb vagyok és inkább, csak a testi élvezeteknek hódolok. A lelkemet meghagyom majd valaki olyannak, akinek komolyan kell.- eresztek meg egy mosolyt a véleményem mellé és egy vállrándítással is megspékelem, mintha cseppet sem érdekelne az egész, pedig valójában nagyon is érdekel. Sokszor érzem azt, hogy magányos vagyok és csupán annyi a szerencsém, hogy Jeremiah és a dolgozóim mellettem vannak. Már-már olyanok vagyunk, mint egy szép nagy család.
-Na és te? Egyedül jársz te is az utadon vagy akad valaki, aki veled tartson?- kúszik kíváncsi vigyor az arcomra, de legjobb tudomásom szerint Sel se az a fajta, aki komolyabb kapcsolatra adná a fejét. Legalábbis, szerintem ő is épp elégszer csalódhatott már, hiszen, ha az ember nem egy halhatatlannal akad össze, aki idővel ráun az ember lányára, akkor meg egy halandó halálával kell szembenéznie. Nem is tudom, melyik a jobb...
-Na és jól megy az üzlet? Elég hiúk az alvilági nők is, biztosan szívesen vásárolnak tőled.- kezdve mondjuk a tündérekkel, hiszen ők, ha külön csoportokba sorolnánk a hiúság képviselőit, biztosan az élen lennének. Azt hiszem, közvetlenül utánuk jönnénk mi, de fene se tudja ezt igazán. Minden nő szeret adni magára, főleg az, aki el akarja takarni, hogy gyakorlarilag már halott.

♦️Music♦️Wear♦️

Selene Moon
❖ Warlock

avatar
Tartózkodási hely :
New York
Karaktered arca :
Sophie Turner
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


Victoria & Selene
"Nice to mett you... again"

- Nagy ez a város. Elég másik részébe költözni, akcentust előszedni, másképp sminkelni és senkinek nem jut eszébe, hogy keresnie kell a szülőhelyedet. Vagy a nem létező anyádat, lányodat. Az árnyvilágban pedig senkit nem érdekel, ha egy warlock nem öregszik - a múlt pedig a múlt, ezért azt nem fogom hozzá tenni, hogy tapasztalatom van a hosszú távú egy helyben maradásban. És persze én másképp mérem az időt, mint az emberek. Húsz évnyi utazás a távol keleten? Kirándulás számomra, felfedező út és viszonylag rövid, mert ha szükség van rám, akkor nagyon hamar vissza tudok jutni a városomba és a házamba. Már régen kidolgoztam jó néhány mágiát, ami érzékeli a veszélyt és figyelmeztet engem. Záróátkok, amelyek biztonságban tartják a számomra legbecsesebb értékeket a tolvajokkal szemben, csapdák és kötések az illetéktelen behatolók elfogására, valamint néhány olyan pecsét, amely mágiát tartalmaz, de ha összetörik az energia vissza száll hozzám. Teljesen tisztában voltam vele mindig is, ha a számomra legfontosabbak veszélyben voltak és vannak igazán rövid utak is át a világon. Csak tudni kell, hol keresd őket. És nem kéne kitiltatnod magadat a tündérek földjéről. Az utóbbi nálam kissé megbonyolította a dolgokat, mikor ezer évre csak a felét használhattam, utána pedig kitalálták a kapu mágiát. Szóval most, ha akarnám, akár két helyen is élhetnék. Csak nem akarok. Vagyis inkább félek akarni. Minél távolabb vagyok Európától, nekem annál jobb.
- Nem, nekem túl sok volt. A magenta, tűz- és bíborvörös árnyalatok mattként illenek az arcomhoz, a burgundi, perzsa- és velencei vörös is elfogadható, bár igazán fehérnek tűnik mellette a bőröm, azonban a fényes véres árnyalatok, korall-, skarlát-, karmazsin- és cinóber... mindegyikkel olyan voltam, mintha megvertek volna - talán más számára, főleg, ha férfi ezek a színek, pontosabban variánsok semmit nem jelentenek, fejfájást okoznak csak, de Victoria nő és divat mániás, ráadásul vámpír. Kétségem sincs felőle, hogy pontosan tudja, bármelyik kettő között mi a különbség pigmentáltságban, sűrűségben és mennyire sugároznak energiát. Nagyon nem mindegy, hogy ezek közül, melyek általában hasonlítanak mégis melyiket használja valaki magán, berendezési tárgyként vagy képen. És mivel kombinálja, ha az nem a sima fekete.
- Nem hordok magammal ilyesmit, de ha tényleg érdekel, holnap az asszisztensem átküld egy alap mintacsomagot. Vagy inkább kettőt, egy mondém bőrnek hosszú távon nem tesznek jót a kivonatok, amelyeket a tiédre terveztem és az eredmény sem olyan tökéletes - bár évekig nem fog neki feltűnni a különbség, legalább fél évtizednyi masszív használat kell, hogy kiszúrja a hosszú távú színező hatást, amely segít emberibbé alakítani a vámpírok kinézetét, de nem homályosítja el a szépségüket. Az én keverékeim egyik csodás tulajdonsága az állandó alkalmazkodásuk a kereslethez, a smink trendekhez és persze az alap arcápoló szerek személyre szabása. Tündér vagy? Semmi gond, mindenhol vannak vegán formulák. Farkas? Extra erős fedés és hámlasztókrém, amely simán elrejti a sebhelyeket. Árnyvadász? A festékrejtő réteg simán eltakar minden rúnát. Én már csak tudom, egy társukon próbáltam ki a promóciós képekhez...
- És van most társad az örökkévalóságra? - oké, tudom, hogy néha nem ártana kerülgetnem kicsit a forró kását, de éppen nem megy. Ha elég hosszú ideig él az ember, hamar kifejleszti az angyali türelmet, ugyanakkor az érzelmi árnyalatok elkezdenek kikopni a szótárából. Messze nem tartok még a folyamat végén, sőt, sok fiatalabb warlocknál jobban teljesítek, de attól még néha bennem is megvan ez a fajta vonás. A jó oldala? Nem lesz nehéz az alap tulajdonságaimat meghatározni, mert csak azok maradnak a végére. A rossz, hogy utálni fogom az egészet és harcolni ellene. Talán nekem sem ártana ismét esélyt adnom az életnek...
❖ Kinézet: Klikk ❖ Zene: ❖ Szószám: xyz
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are true


Selene & VictoriaEven a Warlock can be your friend.


Egyet tudok érteni Selene-el, így szavai hallatán finom mosollyal az arcomon bólogatok. Gyönyörű ez a város és valóban a sokszínű a megfelelő kifejezés rá. Nincs olyan nyelv, amit ne hallhatna az ember az utcán sétálva és nincs olyan valamely nemzethez tartó étel, amit itt ne lehetne megtalálni.
-Valóban. Engem is ez fogott meg benne. Olyan, mintha a világ összes országa itt lenne, csak lezsugorítva.- válaszolok mosolyogva, majd kortyolok egyet az italomból és folytatom. -Az már más tészta, hogy kétszáz évet még nem sikerült egy helyen leélnem. Hogy bírtad? És főleg, hogy nem buktál le?- kérdezem őszinte kíváncsisággal, hiszen ez a legfőbb probléma számunkra manapság. Még a régi időkben meg lehetett oldani, hogy az ember új személyazonosságot csinált magának, megváltoztatta a külsejét és senkinek eszébe se jutott, hogy ugyanaz az ember, akivel húsz éve már találkozott, de mostanra olyannyira fejlett a világ, hogy mindenhol kamerák és arcfelismerő programok vannak. Megnehezítik a dolgunkat, nem is kicsit.
-Miután átjöttem Európából főképp itt, Amerikában éltem. Bostonban, Phoenixben és hasonló városokban. De New Orleans mindig különleges helyen marad a szívemben. Remek hangulatú város.- vigyorodok el, ahogy eszembe jutnak azok a forró éjszakák, a szúnyogok és a mocsárvidék, melyek ahelyett, hogy elcsúfítanák az egészet, inkább még szebbé és jellegzetesebbé varázsolják. Na és az a zene! Imádtam és imádom is mind a mai napig.
-Sajnálhatod is, mert jobban állt az a stílus, mint magának Marilyn Monroe-nak.- húzom ki magam nevetve, de persze csak viccelődök. Na jó. Igazából tényleg nagyon jól állt az a stílus és, ha tehetném, még ma is úgy öltözködnék, de haladni kell a korral.
-Biztos vagyok benne, hogy neked is nagyon jól állt. Mindig is irigyeltem a vörös hajkoronádat.- sóhajtok egyet, ahogy hajzuhatagára pillantok és természetesen őszintén is gondolom, amit mondtam. Hiszen, az embernek mindig az kell, amije nincs. A szőkének vörös haj, a vörösnek fekete, a hullámos hajú egyeneset akar, az egyenes hajú meg loknikat. És ez így szép és jó. Unalmas lenne, ha mindig mindent megkapnánk, nem?
-Szóval smink márka. Lehet, hogy érdekelne a dolog. Imádom a sminkszereket és biztos vagyok benne, hogy a lányok is így vannak vele. Van katalógusod vagy mintáid?- érdeklődök, ha már szóba hozta az üzletet, hiszen tényleg elég sok lány dolgozik itt, akik sminkelik magukat. Nem beszélve a vendégekről vagy rólam.

♦️Music♦️Wear♦️

Ajánlott tartalom

all the stories are true

1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Gyíkok Kódexe

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Világunk :: New York :: Manhattan :: Wild Rose-
Ugrás: