Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Annalise Emerson - készülőben Csüt. Ápr. 19 2018, 16:54 | Annalise Emerson Miként a szerelem mindent le tud győzni (...), hasonlóképpen a féltékenység is. Holland Roden | vámpír | 302 | | vámpír |
the devil is in the details ❖ Becenév: Ana, Liz, Annie. Minden névre hallgatok. ❖ Születési hely, idõ: 1713, október 10. New England ❖ Családi állapot: Egyedülálló, de a szívem foglalt. ❖ Szexuális beállítottság: hetero ❖ Foglalkozás: Ugyan, kérlek! ❖ Ismertetõ jel: bájos mosoly, vörös haj ❖ Átváltozás: Egy hideg téli napon, a bátyám változtatott át. Azóta is hálás vagyok neki érte. ❖ Rang: vámpír ❖ Család: Az apám szigorú ember volt, nem tűrte a tiszteletlenséget, én mégis bátran jelenthetem ki, hogy a szeme fénye voltam. Mindent megtett értem, egészen addig, amíg rajta nem kapott a bátyámmal. Őt az útra rakta, engem pedig meg akart házasítani. Az anyánk mindvégig csendben volt. Ezen meg sem lepődök, hiszen sosem sosem szeretett annyira, mint kellett volna. 4 bátyám volt, mindegyikkel jól kijöttem, de Kollal, talán egy kicsit jobban, főleg miután felfedeztük egymásban az igazi szépségeket. ❖ pozitív tulajdonságok magabiztos, érzékeny, életvidám, okos ❖ negatív tulajdonságok makacs, őrült, féltékeny, hisztis ❖ legnagyobb félelmed hogy elveszítem Kolt. ❖ legnagyobb vágyad Kollal uralni az egész világot. ❖ legnagyobb titkod szerelmes vagyok a bátyámba. ❖ legnagyobb gyengeséged Kol. ❖ fõ fegyvered - look deeply into my eyes A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. you can see the war inside |
|