Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo

If I cannot move heaven, i will raise hell

Adorael
TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Adorael Empty

Adorael
Adorael
Egy háborúban nincsen jó vagy rossz oldal. Minden oldal gonosz.
Juliana Herz démonmár nem számolombukott angyal
the devil is in the details

❖ Becenév:
Erre a tettre még a bátyám sem vetemedett soha
❖ Születési hely, idõ:
az idők hajnalánál is előbb
❖ Családi állapot:
érthetetlen
❖ Szexuális beállítottság:
nem vagyok válogatós
❖ Foglalkozás:
icipici csetepaték kirobbantása
❖ Ismertetõ jel:
indokolatlan verekedések törnek ki körülötte, ami rendszerint valamelyik fél halálával végződik
❖ Átváltozás:
Hogy mikor lettem jóból rossz? Sosem voltam jó!
❖ Rang:
A végítélet négy lovasának egyike, szám szerint az első, minden velem kezdődik, mikor két testvér ölre megy, mikor egyik megöli a másikat, mikor a szépség feltépi a szíveken ejtett sebet, és hadba hív, hogy elégtételt vegyen vélt sérelmeiért, mikor a hatalomvágy nem hagy nyugodni, mikor a kapzsiság elburjánzik… ott vagyok és figyelek, suttogok és nevetek, én vagyok a káosz, a háború, a viszály szítója, … „És látám, és ímé egy fehér ló, és a rajta ülőnél íj vala; és adaték néki korona; és kijöve győzve, és hogy győzzön… „
❖ Család:
Kapcsolatom a családommal… hiányos, elhanyagolt…ha hinnék a csodákban,  most mondanám még semmi nincs veszve… na de kérlek…
❖ pozitív tulajdonságok
mindig rendben tartom a kardomat, szeretem a rendezett tiszta vér, gyors….vagy épp precízen alapos… mészárlást… ohh elkalandoztam. Segítőkész vagyok… főleg ha valaki megöléséről van szó.
❖ negatív tulajdonságok
azt hiszem kicsit vehemens, nehezen megbocsátó (nem mintha valaha lett volna rá példa) akaratos és talán makacs is
❖ legnagyobb félelmed
félelmem? Csak az fél akinek van mit vesztenie… tőlem már elvettek mindent…
❖ legnagyobb vágyad
porig rombolni atyám játékszobáját
❖ legnagyobb titkod
ha elmondanám oda lenne a meglepetés
❖ legnagyobb gyengeséged
hogy még van szívem
❖ fõ fegyvered
 -
look deeply into my eyes

Minden történet elkezdődik valahol… elvégre a mesét sem kezdjük azzal hogy a vadász felmetszi a farkas gyomrát. Kell az a bizonyos kiváltó ok… kell az hogy tudjuk miért történt mindez, hiszen másképp hogy lenne tanulság? Hogy tanulhatna belőle bárki is?
A kezdetek kezdetén… nem nem ez így nem jó… lehetne az egyszer volt, igaz se volttal, mert az amit ti hitvány kis emberkék tudtok, negyede se annak ami valójában történt. Tsss…. ne sírj, mindjárt belekezdek, hidd el tetszeni fog…
Az ismert világ hajnalán élt egy nagyon gonosz bácsi… sok gyermeke volt. Ki tudja mért, ebben élte ki magát, neki nem kellett anyu, hogy legyen kistestvér, gondolt egyet és tádáááám pukk lett is. Ez a bácsi egy megalomán seggfej lett idővel, pedig nem volt mindig ilyen, kezdetben a gyermekeit szerette és óvta, épített nekik egy világot, hogy legyen hol játszaniuk, de idővel, mint ahogy ti is tapasztaljátok, a minőséget felváltotta a kínai tucat kacat. Elkezdte megalkotni az embereket. Az elején csak kettő volt, megvallom azt a fekete hajú boszorkát még kedveltem is, persze hogy a bátyám is kinézte magának, és engedetlenséget szított szívében, ami ha úgy nézzük nem is volt igazán engedetlenség, elvégre most is mindegyik azt hirdeti hogy szólásszabadság meg tudja fene. Nektek is jogotok van elmondani ha valami nyomja a lelketek nem?
Szóval volt kettő, de mivel a lánynak nagy volt a szája, nem tetszett neki és lepöckölte a sakktábláról, helyére meg egy üres fejű Barbie-t tett, hogy Kennek legyen ki kinyalja… a fügefa levelet, mert akkor még nem mosogattak…
Teltek múltak az események és egyre több és fontosabb játékszernek minősültek az emberek, minden idejét velük töltötte, szeretgette dédelgette őket, és mi csak akkor kaptunk említést, ha büntetésre került a sor. Bizony, az öreg tutira mondom szadista, imádta kínozni, gyötörni az alkotásait, ami pedig a gyermekeit illeti, nem kaptunk jobb sorsot. Én magam lettem a végítélet első lovasa… kitaláljátok e melyik? Nem? Gyalázat…. Én vagyok Adorael, a háború. Bátyám a halál, húgom és öcsém az éhinség és a járvány. Mi négyen vagyunk azon angyalok, akik arra hivatottak, hogy megtizedeljük a ti kis cukimuki állományotokat. Ez így volt már az előtt hogy bárki bármit tett volna. Előrelátás talán, vagy kitervelt, aljas gonosz cselszövés áldozata lett a világ? Ha bármelyikőtök arra jár nyugodtan kérdezze meg a nagyfőnököt.
Minden jól ment… az elején… aztán Sammael megint csinált valamit… mindig csinált, sosem volt az, aki nyugton marad a seggén és meglapul a sötétben. Elsőként feleltem atyánk hívó szavára, mikor az égi háború kezdetét vette, bár ne tettem volna. Ahogy hazatértem, erős karok ragadtak meg, hiába vergődtem, kiabáltam, küzdöttem. Gabriel kezében penge villant. Éreztem, ahogy a húsomba tép, ahogy forró vérem végigcsorog a fehér tollakon. Ordítottam, könyörögtem, könnyeim patakokban folytak, aztán hallottam bátyám hangját és elnyelt a sötétség. Egy sötét és hideg helyen ébredtem, egy elhagyott ház elhagyott szobájának poros ágyán.
Zavartan pillantok fel, ahogy több gyerek ordítva kezd bőgni, rosszat mondtam?
Tss… elég már elééég… ez még nem az a rész, még nem kell sírni. Sammael megmentett, ha nem is láttam hosszú évekig, de eljött értem, elhozott, megóvott atyánk haragjától. Ahh… oké oké… már látom én is…
Megtépett véres szárnyaim a földön hevernek mögöttem, ujjaim szórakozottan simítanak végig a csapzott tollakon, maszatosak lesznek a vértől, amit körültekintő alapossággal nyalogatok le. Lehet megijesztettem őket. A fejem kezd zsongni a gyereküvöltéstől. Lelkem marja a bánat, amit szeretett bátyám halálhíre miatt érzek. Ujjaim csettintenek, mire az egyik kisgyerek egy fa karddal kezdi ütlegelni a másikat tiszta erejéből, egy másik játékautókat hajigál, van amelyik legót töm a másik szájába, vagy épp ököllel üti azt aki az előbb még az öribarija volt.
Több mint a semmi… elvégre felrugdostam még egy adag figurát azon a bizonyos sakktáblán, most pedig királynősen távozom.
Felállok az apró széktől és megigazítom fejemen koronámat.

A jövő nemzedéke… nyasgem apa…

you can see the war inside

Silent Brothers
adminisztrátor
ranggal rendelkezem
Silent Brothers
all the stories are true

Adorael Empty

gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  
❖  horseman of war ❖

Drága Adorael! Adorael 1842766431

Először is szeretném elnézésedet kérni, amiért csak most értem ide. Sad Egyrészt nagyon lassú voltam, másrészt pedig eredetileg Mabel kezei között kerültél volna elfogadásra, de ő sajnos lebetegedett, úgyhogy csak remélni tudom, hogy beéred majd szerény személyemmel is. Adorael 2148618046
Na, de ugorjunk is bele egyenesen az előtörténetedbe! Adorael 1842766431
Igazán tetszik a stílusod, amivel leírtad és ezáltal megformáltad a karaktert, szerintem nagyon találó lett és kifejezetten kíváncsi vagyok, hogy mégis mire számíthatunk tőled-tőletek a jövőben, hiszen nem csak kisebb démoninváziónk lett, hanem egyenesen sorra jönnek a lovasaink, aminek valószínűleg koránt sem lesz jó vége, de hát nem is lenne az élet izgalmas bonyodalmak nélkül. Very Happy
Amit még kiemelnék, hogy nagyon különleges arcot választottál a karakterhez, ami talán még különlegesebbé teszi a leírtakat, úgyhogy emelem kalapom előtted, mert tényleg nagyon szépet alkottál!  Adorael 67686965
Már így is nagyon csúnyán raboltam az idődet, szóval az alul szereplő linkeket követve tudsz foglalózni, mindent ami szükséges, utána pedig már senki nem állít meg abban, hogy a játéktérre vetemedj és meghódítsd magadnak, illetve elindítsd az általad vágyott káoszt! Razz

Jó szórakozást kívánok darling!  muhaha  

1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Adorael