Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo

If I cannot move heaven, i will raise hell

Adorael
TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Adorael Empty

Adorael
„Ekkor láttam, hogy a Bárány feltörte a hét pecsét közül az egyiket…”
Amanda Diaz DémonTúl sokBukott Angyal
the devil is in the details

❖ Becenév:
Rael a fivéreimnek és nővéreimnek, egyéb korcs csak ne becézgessen
❖ Születési hely, idõ:
Az idők kezdetén Mennyeknek országában.
❖ Családi állapot:
Szabad
❖ Szexuális beállítottság:
Válogassanak az ostobák! Mindet akarom!
❖ Foglalkozás:
Elpusztítani mindent ami élettől sugárzik.
❖ Ismertetõ jel:
Talpam nyomán, elsorvad a világ.
❖ Átváltozás:
Megtagadtam a haza hívó szót.
❖ Rang:
Angyal voltam, csodás fehér szárnyakkal, habos babos tütüben , felhőkön ugráló, nap sugarától pirongatott arcocskájú, boldog leány… a mesekönyvek lapjain talán. Elvetemült atyánk, nem azért teremtett hogy élvezzük az életünket. Bábjai voltunk ostoba, gőgös játékában, és mikor többen úgy döntöttek ellene szegülnek, hogy itt az ideje a Game Over-nek letaszította egyiket a másik után, megfosztva legkedvesebb éküktől. Láttam zuhanásuk, ahogy hullócsillagként szelték át az eget. Vörös lángok nyalták testüket. Lovam uticéljuk irányába hajtottam, s velük buktam én is.
❖ Család:
Fivérek és nővérek egész sora, azok, kik velünk tartottak, kik keze ökölbe szorult a láncok viselése közben. A többi csak pernye a szélben.
look deeply into my eyes

5 pozitív tulajdonság
hűséges, kitartó, kreatív, aljas, makacs
5 negatív tulajdonság
haragtartó, igen, ez az egyetlen
5 dolog, amit szeretsz
a vért a nyelvem hegyén, a fájdalmas sikolyokat, a könyörgést, az őszt, az elmúlás gyötrelmes tudatát a halandó szemekben
5 dolog, amit nem szeretsz
teremtő atyám, áruló fivéreim és nővéreim, a tündéreket, a napfelkeltét, az ostobákat
Legnagyobb félelmed
Csak az fél akinek van mit vesztenie.
Legnagyobb vágyad
Azazel
Legnagyobb gyengeséged
a családom
Legnagyobb titkod
Ismerem atyám igaz nevét.
Rejtett tehetséged
Unalmamban néha hullákat sétáltatok.
Fõ fegyvered
-
Hobbi
Tüsszentek egyet a metron…
Kedvenc étel
nyers hús
Kedvenc ital
vér
Kutya vagy Macska
Cerberus
Allergia
angyalkák
Bal vagy jobbkezes
mindkettővel baromi pontosan célzok
Fura/Idegesítõ szokás
az csak mások számára idegesítő
Szervezett vagy rumlis
a káosz az életem  
Dohány, alkohol, drog
nincs rá szükségem
you can see the war inside

Nem emlékszem mi volt előtte... Csak kinyitottam szemem és léteztem. Ebben a testben, tudatában a világnak, tudatában képességeimnek. Szándékkal lettem megalkotva, akarattal, céllal. Büntetésnek szánva a halandó világnak, hát így is éreztem irányukba, hiszen a dolgom nem a jóság és a szeretet osztása, semmi olyan amiért hálát lehetett adni, semmi olyan amiért imát mormolnak nyugovóra térés előtt. Katonája voltam atyámnak, egy fogaskerék a gépezetében, egy szolga, egy eszköz... egy eldobható semmi.
Akkor azonban még fogalmam sem volt erről. Tudtam mindent és mégis oly messze álltam az igazságtól.
Azazel... Drága szeretett Bátyám. Te voltál az első kit megpillanthattam, ki mosolyával fogadott, ki megérintett bíztatóan, hogy minden a legnagyobb rendben. Atyánk el sem jött "születésemre", lefoglalták játékai, hogy engedetlenségükért büntetést szabjon rájuk. Én voltam az utolsó ki alá lovat szánt, hogy keresztbe kasul szelje át a sárgolyót, romlást, pusztulást, dögvészt hozva bűnösre és ártatlanra egyaránt, mert akkor már nem számított neki semmi, akkor már vérben forogtak szemei, szívét gyűlölet mérgezte.
Emlékszem ahogy átnyújtottad íjam. Te csináltad, saját kezed munkája volt, akkor még talán azt sem tudtad milyen leszek, de elképzeltél, megálmodtad nekem, és azóta társam minden harcban. Nem kaptam túl sok időt veled, épp csak annyit hogy páncélom rám segítsd, várt rám a halandók világa. Talán jobb is így, hisz egy pillanat alatt ismertelek meg, és éreztem a tiltott érzést, mit egyikünknek sem lett volna szabad soha éreznie. Te Sariel iránt tápláltad a tüzet, és ő irányodba, számomra már nem maradt hely szívedben. Ebben ringattam magam mikor el akartam mondani, hiszen vágytam hogy tudd, de láttam hogy néztek egymásra és megtagadtam érzésem, elárultam szívem, mert fontosabb volt a te boldogságod, mint sajátom.
Feladatomnak eleget téve űztem el otthonából az első párt, s maradtam, hogy nehezítsem életük, gyermekeik, unokáik, és a rá következők életét. Aztán megkaptam a haza hívó szót. Oly sürgetve, mintha életek múlnának rajta… és múltak is.
Fehér lovam úgy fordítottam a mennyek felé, mintha attól félnék, hogy lángokban áll és mind odavesztek. A következő pillanatban azonban kishíján letéptem szegény pára fejét, ahogy hátra rántottam kantárát. Döbbenten figyeltem az alá hulló vörösen izzó csillagokat, hitetlenkedve nyújtottam felé kezem, miközben a szívem darabokra tört, és vér csorgott arcomon könny helyett. Atyánk hívó szavát újra hallottam, sürgetett, de én csak álltam és figyeltem, ahogy egyik testvérem zuhant alá a másik után. Ahogy Mira vágtázott alattam, ellenszegülve teremtőnk akaratának úgy foszlott le rólunk angyali mivoltunk, lettünk mi is árulóvá. Kezem kinyújtva próbáltam hamarabb elérni bennetek. Láttam ahogy ujjaimról lefoszlik húsom, testem fájdalom égette, tollaim elvesztették fényük, elszürkültek, némelyik kihullott, és az utánam kavarodó fullasztó légben szálltak tova, de mindez cseppet sem számított, csak hogy megtaláljalak bennetek.
Lucifer, hogy bizonyítsa atyánknak, hogy az emberei gyarlók és ostobák, Éva fülébe suttogott, mitől az hiszékeny bábuként evett a tudás fájának gyümölcséből, és rávette arra a tökéletesnek hitt Ádámot is. Atyánk haragra gerjed, és árulásnak kiáltotta ki bátyám cselekedetét. Szó szót követett, aztán tett tettet, s végül a szolgák fellázadtak teremtőjük ellen. De kevesen voltak, túl kevesen…
Mire eljutottam a pokol kapujáig, szárnyam fekete lett mint az éj, testem meggyötört, szívem összetört, elmém meghasadt, lelkem nem vágyott másra mint bosszút állni a kitaszításért, elpusztítani minden embert ki valaha a világra született, hogy ne legyen kivel játszadozzon, mert felettünk többé nem volt hatalma.
Kerestelek, kerestem Sarielt, de egyikőtök sem volt semerre. Lucifer sem mondott semmit, csak gyilkos tekintettel a fejét rázta nemlegesen. Hittem volna, hogy odavesztél, de reméltem hogy nem lehet, nem árulhattál el, sem szóval sem tettel, nem lehetett hogy pont te, kitől minden tanultam, hogy te legyél ki végül alul marad.
Álmomban jöttél el hozzám. Azt mondtad hiányzom, hogy szükséged van rám, hogy Sariel elárult, hogy levágta szárnyaid, hogy letaszíttattál az emberek világába, hogy béklyóid fogja vagy, és tán sosem szabadulsz.
Talán előtte és azóta sem rohantam, vágtattam, repültem oly iramban, mint akkor. Azóta csak én látogatlak, enyhítem lelked sebeit, próbálom feledtetni veled csalódottságod, megacélozni szíved, felkészíteni az eljövendő véres bosszúra. Mert tudjuk, mind kik elbuktunk tudjuk, hogy eljön a nap, az a nap mikor megtörjük zsarnokságát, és megfosztjuk mind azon juhokat életüktől kik elárultak minket.
Most is itt állok felletted, és figyelem ahogy láncaiddal a porban térdelsz, magadba roskadva, gyönyörű szárnyaidtól megfosztva, egyedül. Megint ellene megyek Lucifer akaratának, ahogy ellene mentem Isten szavának is, nem állíthat meg senki hogy érintselek, hogy veled legyek, hogy bíztassalak ahogy te tetted velem.
Szárnyam felkavarja a homokot körülötted. Ép hogy talpam érinti a talajt már is térdre rogyom és arcod két oldalánál fogva emelem fel fejed, hogy vállamra téve ölelhesselek. Fekete szárnyaim betakarnak óvón.
-Bátyám… - súgom, miközben haját simogatom és bár ő van leláncolva és sorsára hagyva, mégis én keresem nála a menedéket. Karja megfeszül, tudom hogy ölelne, hogy szorítana magához, de képtelen rá. – Tsss… tartogasd az erőd, már nincs sok … már nincs sok…

Bukott Angyalok lettünk, a halandó világ átka, az emberek elpusztítói. Talán adhatnánk nekik némi gyönyört, ha az asztalunk lenne, de a szívünk jégből van, a lelkünk fájdalomból, helye nincs itt oly gyönyörnek, mi nem minket szolgál!

dust and shadows

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Adorael Empty

gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  

❖ Adorael ❖
Drága Adorael!  olajbogyo

Már-már kezdem magamat zavarban érezni, ugyanis pár napja szebbnél szebb és különlegesebbnél különlegesebb lányok esnek át az elfogadásomon és nem is próbálnám meg tagadni, hogy ez nekem mennyire tetszik. Adorael 2192951729 Tehát most jöttél te és bizony most újabb bukottal gyarapodtak a soraink. Mindehhez egy valóságosan különleges arcot választottál, akinek egyébként nagyon szembetűnő a nem mindennapi hajkoronája. Egyszer engedd meg, hogy tapizhassam vagy befonhassam, bár ahogy az előtörténetedet olvastam kétlem, hogy erre sor fog kerülni. Amit egyébként nagyon sajnálok, ugyanakkor leginkább azt, hogy inkább bepártolsz Azazel és Sariel közé. Ejj... előre szólok, hogy nagyon meg fogod bánni, drága húgom de majd meglátjuk, hogy ki nevet a végén  muhaha  Ettől eltekintve azonban egy igen terjedelmes sorokat tártál elénk abból az időszakból amikor is jó néhányan elbuktunk és annak az okát is. Úgy vélem, hogy mindannyiunknak így a legjobb, de úgy látszik, hogy ez néhányotoknak mégsem elég. Borzalmas Razz
Javaslom, hogy foglalj arcot és rangot ezen szöveg elfogadása után, aztán már is irány a játéktér elvégre biztos vagyok abban, hogy várnak rád. Én is várnék rád, de te akkor nem járnál jól, kedves húgom Embarassed Meglátjuk még, hogy mi fog közöttünk is kialakulni, bízom abban, hogy sok-sok érdekes dolog.  Adorael 4068121422
Jó szórakozást kívánok és érezd jól magad!  olajbogyo  nyami  :cute:

1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Adorael