Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: horseWOman of pestilence Szer. Jan. 23 2019, 14:39 | zael, the bold aka lucille Bacteria have one purpose: divide and conquer. sophie skelton | démon | kortalan | | pestis |
the devil is in the details ❖ Becenév: Jobb szeretném, ha nem süllyednék olyan mélyre, hogy becézgetni kezdj engem. Teremtési nevem Zael, amely annyit jelent, hogy bátor, merész, vakmerő. Évszázadok, ezredek múltával azonban sokkal természetesebb csengésűre változtattam a nevemet, melyen hiányos a dicső teremtő kézlenyomata. Egy név, mely közelebb áll az általa olyannyira megvetett, egykori kedvenc csemetéjéhez, Luciferhez. ❖ Születési hely, idõ: Egykoron a mennyekben teremtettem, de az idő múlása ráébresztett a teremtő helytelen útjaira, bábjai iránt érzett végtelen szeretettére. Piedesztálra emelte gyönge, törékeny teremtményeit megfeledkezve mindarról, hogy egykoron még irántuk érezte mindezt a megbecsülést. A konklúzió mindebből nem más, minthogy a teremtő egy beképzelt, elfuserált seggfej. Mégis imádják. Emberek halnak meg, hívők szerint mindezek próbák Isten által, a Teremtő által. Most akkor miben is vagyok rosszabb, mint maga a Teremtő? ❖ Családi állapot: Engem nem korlátoznak az a mondén kötelékek. ❖ Szexuális beállítottság: Bármi szóba jöhet, ugyanakkor rendkívül válogatós vagyok. Hogy ennek semmi értelme? Nem tudom, hogy mit vártál. ❖ Foglalkozás: Fodrász. Hülye kérdésre hülye válasz. ❖ Ismertetõ jel: A végtelenül ártatlan arcocskámról, ami olyan közel csalogat téged hozzám, hogy mire rájönnél mibe is sétáltál bele már túl késő lesz. Ha azonban valakire rá akarom hozni a frászt a körülöttem hemzsegő bogár - leginkább légy - csorda igazán hatásos tud lenni. ❖ Átváltozás: I WAS BORN THIS WAY BABY. ❖ Rang: Az apokalipszis négy lovasa közül lennék az egyik. Pestis, ragály, dögvész. ❖ Család: Itt leírhatod a családoddal való kapcsolatodat, hogy kik élnek, kik haltak meg közülük. Szülők, nagyszülők, avagy a felmenőidről is bátran írhatsz. ❖ pozitív tulajdonságok ide ❖ negatív tulajdonságok ide ❖ legnagyobb félelmed ide ❖ legnagyobb vágyad ide ❖ legnagyobb titkod ide ❖ legnagyobb gyengeséged ide ❖ fõ fegyvered árnyvadászok töltsék csak ki look deeply into my eyes A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. you can see the war inside |
|