Tárgy: little wolfie - the ex-ALFA Kedd Júl. 09 2019, 16:20
Tatiana Reinhart
Tatiana Reinhart
Képesek vagyunk szörnyű dolgokra, de képesek vagyunk megbocsátani is.
Shelley hennig
Vérfarkas
25
omega
the devil is in the details
❖ Becenév:
Tatiana, Tia, Tati
❖ Születési hely, idõ:
Amerika, 1994. Június 6.
❖ Családi állapot:
Kapcsolatban? Azt hiszem
❖ Szexuális beállítottság:
Heteroszexuális
❖ Foglalkozás:
Befogadni az újdonsült vérfarkasokat, és segíteni nekik
❖ Ismertetõ jel:
Mogyoró barna szem, csuklómon pedig van egy tetoválás
❖ Átváltozás:
Vérfarkas génekkel születtem, de sosem akartam kiváltani ezt az fertőzést. De mint mondják, ember tervez s Isten végez. Tizenhat voltam, amikor sikerült elcsalogatniuk a barátaimnak egy szórakozó helyre. Valahol a lelkem mélyén mindig is inkább gyerek voltam, mintsem érett felnőtt, aki annyira vágyna a szórakozásra. Voltaképpen eszemben sem volt, hogy hanem a helyén kezelem a mivoltomat, akkor a szórakozás egyenest rémálommá torkollhat. Éppen kint voltam a teraszon amikor kaptam egy hívást a kórházból, hogy be kellene mennem, anyámat baleset érte. Csapot papot hagytam ott és rohantam a kórházba. Elképzelni sem tudtam, hogy mi történhetett. Sajnos mire beértem a kórterem elé, már késő volt... Ott álltam anya ágya mellett és nem fogtam fel amiket az orvosok mondtak, nem érdekelt mit mondtak, csak az, hogy elvesztettem az anyukámat akit mindennél jobban szerettem, és becsültem, akire felnéztem. Sírva rohantam ki a kórházból, az éjszakai eső sem segített a megnyugvásban, csak sírtam és belekiabáltam fájdalmamban a sötét, esős éjszakába. Ahogy elindultam zokogva haza, az erdőn keresztül, hogy levágjam az utat, furcsa érzés kerített hatalmába. NEM! Ez nem lehet az amire gondolok. A hirtelen fájdalomtól a földre rogytam amikor a lábamban lévő csontok reccsentek egyet. Felkiáltottam a fájdalomtól, miután egymás után törtek el a csontjaim, én pedig már az esőben hevertem, izzadtan, sírva anya halála miatt, sírva a fájdalomtól. Nagyon is jól tudtam, hogy mi történik. A sokk, a düh, a szomorúság amit egyszerre éreztem, kiváltotta a farkas génjeimet.
A legelső átváltozások borzalmasak voltak, úgy éreztem a pokolban vagyok. Addig a pontig úgy éreztem, hogy a lelki eredetű fájdalmak a legnagyobbak. Hát mégsem.
❖ Család:
Alapvetően azt mondhatom, hogy szerencsés gyermekkort tudhattam magaménak. Játékok, barátok, nevetések, homokvárak, mi kellett volna még?
Anya idő előtt elhunyt, viszont hamarosan mostohaanyám nevelt fel és tudhattam őt a saját anyámnak. Habár volt egy fia, akit egy évvel azelőtt szült, hogy az édesapámmal összeboronálta az életét. Remek kapcsolat volt közöttünk, a fia pedig remek testvéremül szolgált. Jelenleg pedig ő maradt nekem.
❖ pozitív tulajdonságok
- segítőkész - céltudatos - jószívű
❖ negatív tulajdonságok
- makacs - önfejű - türelmetlen
❖ legnagyobb félelmed
Elveszíteni a falkámat. A családom, és az előző falka elvesztése nagyon megviselt, nem bírnám az újabb fájdalmat elviselni.
❖ legnagyobb vágyad
Az összes újszülött vérfarkast befogadni és megtanítani nekik azt, hogy ha elég erősek és van akaratuk hozzá, akkor nem kell átmenniük mindenhónapban az átváltozás fájdalmain.
❖ legnagyobb titkod
Ciki, vagy nem ciki, de 25 évesen még sosem voltam igazán szerelmes
❖ legnagyobb gyengeséged
A falkám. Határozottan ők a legnagyobb gyengepontom.
❖ fõ fegyvered
árnyvadászok töltsék csak ki
look deeply into my eyes
Három héttel a jelen előtt
- Holden! - Az első , amit belekiáltok a hűvös levegőbe. A fák, a bokrok, de még a szellők is tovább viszik a nevét, hogy meghallja. Talán a falkám meghalt. Talán meghalt az anyám és az apám. Talán már Holden is halott. Lelkifurdalástól fuldokolva markolok a poros földbe minden ujjammal, s maradék erőmmel ugyan remegő végtagokkal, de felemelem magam a talajtól és egyelőre térdre állok. Még émelygek, de a felnyílt sebeim gyógyulásnak indulnak. Ezüstpor szállingózik a levegőben, mégis hogy lehetséges ez? Ez nem a természet, ez valami más. Talán a démon lánya miatt. De mégsem ezen jár a gondola a fejemben, hanem csakis a családomon. - Tati.- A hátam mögül felszólal határozottan, s én, mint aki mellé a villám lecsapott volna, olyannyira gyorsan pördülök meg a földön a jól ismert hang irányába. Hát itt van, él. Viszont, ahogy tisztul a kép előttem,máris meglátom a falkám maradványait a földön. Egyik sem mozdul. Halott végtagok süllyednek a porba. A levegő elvisz a fülem mellett néhány sóhajt, aztán végül elhalkul minden. Csak az ő szavai kísérnek tovább. - Meghaltak mind. Velem kell jönnöd. - Letérdelt elém, én pedig mereven helyezem tenyerébe az enyémet. Forró, érzem ahogy lüktet a tenyerébe a vér. Még csak meg sem sérült. A haja poros, a kezei pedig vörös, megszáradt folttól színesek. De ez nem a saját vére. - Megsérültem? - kérdezem halkan, miközben felemelkedem ülésbe és megérintem a hasfalam tájékát. Először elázott, megtépett felsőmet érintem, s majd mikor bőröm érintkezik a sérült felülettel, felnyögök fájdalmasan; egy könnycsepp is kigördül. - Meg. - Lezárja röviden. - Csak hunyd le a szemed... S aztán sötétség zuhant rám. Kemény és nehéz, mintha sose akarnék felébredni ebből. A sötétségből, ami mindannyiunk vesztét okozta.
Jelen; pusztulás után három héttel.
- Istenem! - Remegő, éles karmokkal hajolok bele a tenyereimbe, szinte tépem a körmeimmel bőrömet a szemeim körül. - Istenem, Istenem! - Könnyek vegyülnek bele izzadt tenyerembe, s összegörnyedek az ágy szélén. Ki akarok innét rohanni, mintha még mindig a rémálomba lennék, de erős kezek fognak le. Próbálok ellene tenni, de hirtelen a fáradtság és a sokk csak fekvő helyzetbe kényszerít vissza az ágyba.A sikongatás megszűnik, csak pihegek csukott szemekkel a levegőbe. - Holden. - Nyöszörgöm a nevét. - Itt maradok veled, amíg vissza alszol, rendben? - kérdezi, amíg arcom egyik felén érzem a tenyerét. Megnyugtat. A levegővételem nyugodt, kiegyensúlyozott lesz. Annyira jó, hogy ő sosem fél, holott sokkal nagyobb veszélynek van kitéve, mint én. Ő sebezhetőbb. Ellenben velem. Őt kellene megvédenem, mégis ő az, aki megvéd engem. Édesem, hát miért csinálod ezt velem? - Még mindig ugyanazt látom. Tényleg meghaltak? - Minden éjjel felteszem neki a kérdést, amint rémálmomból felriadva végre nyugalomba ringat. Szegény. Csoda, hogy még velem van. De hát ő a testvérem... vagyis, csak a mostoha. Ez volna a dolga? De ez más. Ez nem testvériség. Nem csak az. - Üdv a démon játszóterén. - Suttogja fáradtan, végre mosolyt engedve az arcára. Játszadozik a szavakkal, de tudja, hogy mindenünket elvesztettünk. Csak egymásnak maradtunk. Mellém dől, kellős távolságot tartva. Mégis arcomat fürkészi; ugyan nem látom, viszont jól érzem magamon minden figyelmét, tekintetét, törődését és szeretetét. Bárcsak mindenki olyan lenne, mint Holden. Aligha létezne háború és viszály ebben a világban. - Te egy angyal vagy a gonosz kertjében. - Simítok rá az arcára lágyan és szelíden. - Megoldunk mindent, megígérem. Bár vissza nem tudom hozni azt, akiket elvesztettünk. De tudod, újra kezdhetünk mindent. S talán most rossz, de hidd el, ha helyesen lépünk mi ketten, akkor eljutunk odáig ahol lennünk kell. Azért vagyunk mi egymásnak. Teállsz az egyik lécen, én pedig a másikon. Ha irányítjuk egymást, meg kell bíznunk egymásban. Te megbízol bennem, én iránytok. Én megbízok benned, s te irányítasz. Ne aggódj. Segítek megtalálni, aki végzett a falkáddal. - Hova lett a démon lánya? - Kérdezem. A legfontosabb, mégis csak három hét eltelte után merem megkérdezni. - Ott volt a nemzője. - Csak ennyit mond. Ő többet látott, mint én. Semmi baj. Tudom, hogy Holden többet tud annál, mint amit elmondott. Semmi baj. Az a démon megfizet. Akár akkor is, ha annak a fizetségnek a porontya lesz az ára.
you can see the war inside
adminisztrátor
ranggal rendelkezem
Silent Brothers
all the stories are true
Tárgy: Re: little wolfie - the ex-ALFA Pént. Júl. 19 2019, 22:02
gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows
❖ broken soul ❖
Kedves Tatiana!
Először is hadd rohanjak el valamelyik sarokba, mert már nem tudom mióta várod a "hivatalos" elfogadót, habár ez nem tart vissza a játéktértől, pusztán formalitás, hiszen a színeddel együtt az engedélyt is megadtam erre, de akkor zárjuk le a kört a biztonság kedvéért egy kis elfogadóval. Azért tényleg sajnálom, hogy jó párszor elfelejtettem, mert kifejezetten örülök, hogy megfogadtad a tanácsomat és felvetted azt a szálat, amit mondtam neked, hiszen érdekes dolgokat lehet ebből még kihozni. Az pedig, hogy nem csak egy szállal rendelkezel és nem csak egy emberhez tartozol már, hanem igazi plot hálózattal rendelkezel és habár nem mindegyik került említésre azt hallottam, hogy még ezen a körülbelül négy karakteren kívül is van egy tervezett szálad, szóvaaal...
Biztos, hogy nem fogsz egy percig sem unatkozni a foglalókat már megtetted, úgyhogy nincs más hátra, mint megvárni, hogy végre legyen internetkapcsolatod és a játékteret is felavathasd, hiszen ahogy látom egy aktív játékod már van is.