Egyre inkább engedett a saját büszkeségéből, hiszen Dorothy felbukkanása újdonságot hozott magával: reményt. Nem volt másra szüksége, csak arra, hogy elindulhasson egy irányba. Egy löket kellett. Dorothy volt az. − Igazad van – bólintott erőtlenül. Griffith tudta jól, hogy nagyon rossz állapotban voltak a sebei. Sőt, örülhetett egyáltalán, ha egyben maradt. Némelyik sérülése gusztustalan volt. Folyton vérzett vagy gennyezett, szinte sose akartak begyógyulni. A rajta lévő rongyok, és a cellája állapota sem segített abban, hogy fel tudjon épülni. Hajlott afelé, hogy változtasson a gondolkodásmódján. Bármit megtett volna a családjáért, vagy pusztán azért, hogy akár egy pillanatra is, de viszontláthassa őket. Dorothy pedig nem mondott butaságokat, sőt Griffith mindig is csodálta a lány talpraesettségét, amikor még egy környéken laktak. Egyszerűbb lett volna a halált választania. Akkor talán hősként emlékeztek volna róla, olyasvalakiként, aki a végsőkig kitartott, és hű maradt. Azonban Griffith félt. Félt az elmúlástól, a haláltól, és amíg egy hajszálnyi remény is volt azzal kapcsolatban, hogy a szüleivel, vagy a testvérei éltek, nem adta fel. Mert ő ilyen bolondnak született, hogy kitartott a végsőkig. − Csak üss meg – suttogta halkan, miközben lehunyta a szemeit. Amint érezte a lány kezét a bőrén, felkiáltott. Amint az őr benyitott, Dorothy pedig szónokolni kezdett, Griffith a földre vetette magát, remegő kezeit a feje fölé emelte, hogy megvédje magát a következő támadástól. − Elég… Elég… könyörgöm… − kiabálta, miközben az egész testében reszketett. Utat engedett minden félelmének és fájdalmának. Piszkos arcát könnyek áztatták, a láncok szüntelenül csörögtek, ahogy az arcát akarta elfedni. – Esküszöm… Esküszöm, hogy mostantól Elowent fogom szolgálni, csak hagyjátok abba! Könyörgött, zokogott és sírt. Még akkor se hagyta abba a remegést, amikor az őr felcibálta a padlóról, és levette róla a láncokat. Aztán a férfi Dorothy-nak lökte őt, hogy ha már képes volt megtörni a fiút, akkor mostantól viselje is gondját.
Visszatértem, nem felejtettelek el
lojális
ranggal rendelkezem
Dorothy Greenwood
all the stories are true
Tárgy: Re: Börtönök Vas. Aug. 11 2019, 21:16
dorothy & griffith
shut up and let me help you
Tisztában voltam azzal, hogy mégis mennyi szenvedésen esik keresztül az, aki sokáig ellenáll. Én előbb sakkoztam ki magamban, hogy sokkal jobban járok, ha beadom a derekamat, mintsem, ha hosszasan ellenállok. Ki kell innen jutnom, hogy megtudjam az igazságot, mert csak hallomásból nem vagyok hajlandó azt elfogadni. Amíg a két szememmel nem látom, nem vagyok hajlandó elfogadni. De néha a saját szemeimmel látni a valóságot sem egyszerű. Ahogyan Griffith sebeit sem kifejezetten egyszerű a számomra látni, de pont azért vagyok itt, hogy segítsek rajta. Mert láthatóan ő nem akar saját magán. - Épp ezért kell a lehető leghamarabb kijutnunk innen. - Semmi értelme újabb és újabb sebeket szerezni, ha közben nem jut eggyel előrébb az ember. Én sem örülök, hogy fejet kell hajtanom, de nincs más választásom. Ez az egyetlen módja, hogy túlélhessem ezt az egészet. - Koránt sem olyan fából faragtak. Kicsivel több kell ahhoz, hogy egy kicsit megtörhessen valaki. Persze nem mondom, hogy minden ugyanolyan, mint régen. De... Nem szabad feladni. S, ez nem azt jelenti, hogy fejet hajtasz. Inkább csak taktikát váltasz annak érdekében, hogy visszakússz a régi életedhez. - Lehet, hogy már nem igen lesz lehetőségünk olyanná válni, mint régen tekintettel arra, hogy nincs gyógymód a sötét árnyvadászok állapotára. Csak remélni tudom, hogy nem kell utána száműzetésben élnünk, ha visszatérünk, mert elítélnek minket azért, mert egy olyan döntést hoztak meg helyettünk, amire koránt sem mondtunk volna igent. - Bármennyire is vagy most jelen pillanatban ostoba, kár lenne érted. Senkin nem segítesz a haláloddal. - Persze magyarázhatná magának, hogy nemes tett volt, meg kitartott a végsőkig, de az igazság az, hogy végső soron aztán senkinek nem segítene azzal, hogy itt halna meg anélkül, hogy bárki is gyászolhatná, vagy hiányolhatná. Próbáltam összeszedni minden erőmet, de nem igazán sikerült. Nem volt bennem az, ami szükséges lett volna ahhoz, hogy bántsam szegényt. Főleg talán azért, mert már épp így is elég seb borította a testét. Nem akartam túlságosan hozzáadni, de kénytelen voltam. De csak látható sebesüléseket kellett adnom neki. A csuklója a láncoktól már újra vérzésnek indult, úgyhogy legalább egy pofont kellene neki adnom ahhoz, hogy hihető legyen kettőnk története. Igyekeztem a lehető leghatásosabban mégis valahogy a legkisebb fájdalmat okozva bemosni neki egyet, de többre nem voltam képes. - Most pedig térdre.. Aztán jöhet az agymosott szöveg, hogy Elowen-t szolgálod ezentúl és az Angyalt inkább ne vedd a szádra.. Itt az már semmit nem jelent. - Azzal pedig jeleztem az ajtó előtt álló őrnek, hogy bejöhet és megtekintheti a remekművemet, amelyen habár fizikai sebek koránt sem tündököltek, de sokszor a lelki sebek sokkal hatalmasabbak.
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true
Tárgy: Re: Börtönök Szomb. Aug. 10 2019, 16:55
Do & Griffith
you are a fucking traitor
Griffith borzasztóan legyengült, hiába igyekezett mást mutatni Dorothynak, el kellett volna fogadnia a tényt, hogy segítség nélkül a lábain se volt képes megállni. Arra se volt ereje, hogy félreüsse a lány kezét, inkább csak egy apró horkantással adta jelét nemtetszésének. – Nem csak az nem néz ki jól… − morogta, bár már nem tartotta számon, hogy hol és milyen sebei, zúzódásai voltak. Lassan fizikailag nem érzett semmit. Minden tompa volt körülötte, nem úgy, mint az álmaiban, ahol minden fájdalmat, minden érzelmet, minden apró rezdülést ezerszeresen felnagyítva élt át újra és újra. − Azt hittem… − kezdte, majd megrázta a fejét, és elfordította a tekintetét. Dorothy tényleg őszintének tűnt. Griffith még mindig gyanakodott rá, de szeretett volna hinni a lánynak. – Azt hittem mindenki azonnal bekattan, vagy feladja attól, hogy démonvér kerül az ereibe, vagy megkínozzák őt. Elismerte, hogy elhamarkodott ítélkezett, de abból, amit eddig a sötét árnyvadászokból látott, csupán az jött át, hogy mindenki kifordult önmagából. Nem egy olyan cellatársa volt, aki még Griffith-nél is hangosabban szajkózta az igazát, aztán egy kis sanyargatás után megtört, és a fiú legközelebb a sajátja kínzója szerepében látta viszont az illetőt. Attól félt, hogy gyerekkori ismerőse is ilyenné változott. Miközben suttogva beszéltek, igyekezett minél gyakrabban csörgetni a láncait, vagy előadni, hogy mekkora fájdalmai voltak. Dorothy kíváncsivá tette, és tudni akarta most már, hogy csak szórakoztak-e vele, vagy valóban egy menekülési útvonalat ajánlottak neki. − Ha kell, elfogadom a halálomat. Nem hiába tartottam ki eddig… − motyogta. Tisztában volt azzal, hogy borzasztó állapotban volt, és ha az ellenségei el is hiszik, hogy megtört, akkor is hónapokra volt szüksége ahhoz, hogy ténylegesen felépülhessen. – De nem szeretnék meghalni, amíg nem tudom meg mi történt a családommal. Ragaszkodott hozzájuk. Csupán a szerettei gondolata tartotta benne a lelket, csakis miattuk tartott ki, holott elfogadhatta volna ezt a csúfos véget is. Azonban Griffith remélte, hogy még egyszer átölelheti a húgait, hogy utoljára láthatja az édesanyja mosolyát, vagy érezheti édesapja büszke vállon veregetését. Hosszasan méregette Dorothy-t. Elgondolkozott a szavain, felidézte maga előtt a célját, majd nagyot sóhajtva bólintott. − Rendben, de üss meg rendesen, hogy tényleg elhiggyék. Ne kímélj! – Nem zavarta volna, ha a lány ténylegesen elveri őt. Az elmúlt időben rettenetesen sokat kapott másoktól, épp ezért volt szükség arra, hogy Dorothy még kegyetlenebbnek tűnjön, mint amilyenek a többiek voltak. Griffith lehunyta a szemeit, és várt arra, hogy tényleg lekeverjenek neki egyet, ha pedig Dorothy valóban elkezdte elverni őt, akkor hangos jajveszékelésbe kezdett, hogy odakint is hallják.
Visszatértem, nem felejtettelek el
lojális
ranggal rendelkezem
Dorothy Greenwood
all the stories are true
Tárgy: Re: Börtönök Hétf. Aug. 05 2019, 13:36
dorothy & griffith
Én sem vágytam arra, hogy erre a sorsra jussak, de senkit nem kérdeztek meg, hogy akarja, vagy nem akarja. Nem saját döntés kérdése volt, hogy ki csatlakozik a soraikhoz. Egy újabb csatát vállaltunk be, amikor még a háborút sem éltünk túl igazán. Mindig vakmerőek voltunk, de már igazán ismerhetnénk a határainkat. Hiába hittük, hogy ezzel mindent megoldunk majd.. Sokkal inkább csak még többet veszítettünk. Akaratlanul is letérdelek hozzá és, ha engedi óvatosan megnézem a csuklóját, amit láthatóan a bilincs már teljesen kikezdett és egyáltalán nem tűnik úgy, hogy még túlságosan sokat bírt volna. - A lehető leghamarabb ki kell innen juttatnunk, mert ez nagyon nem néz ki jól. - Persze ki tudja, hogy még mennyi sebe van rejtve a ruhája alatt. Valószínűleg rengeteg, de pont ezért is szükséges, hogy kijusson innen, hogy felépülhessen. Muszáj lesz. - Lehet, hogy másnál megpróbálkoznak ezzel, de az, hogy sötét árnyvadásszá változtattak még nem változtatta a szívemen jégveremmé. Persze nagyon is érzem a véremben, a testemben a démoni jelenlétet, ahogyan gondolom te is. De ez még nem azt jelenti, hogy be is kell adnom neki a derekam ténylegesen. - Nem tudom, hogy miket kell majd tennem ahhoz, hogy fenntartsam a bizalmat látszatát, de már az is előrelépés, hogy bejuthattam ide viszonylag felügyelet nélkül. Bár biztos vagyok az ajtó túloldalán folyamatosan figyel, hiszen valamilyen szinten egy teszt. Ezért kell a lehető leghalkabban kommunikálnunk, miközben a szükséges hangokat pedig éppen csak egy kicsit megnyomjuk a megszokottnál. Miután a fiú felegyenesedett ő is és tett egy lépést az ajtó irányába, miközben a szíve hevesen dobogott rettegve attól, hogy egyszer csak kinyílik. - Az igazság az, hogy már túl vagy azon a ponton, hogy bármilyen tesztet végezzenek rajtad. Itt már tényleg arról van szó, hogy egyre közelebb van a halálod napja. Már nem szórakoztatja őket a kínzásod, eszed ágában nincs átállnod.. Nem leszel más, mint időpocsékolás. Gondolom meghalni meg nem akarsz. - Nem tudom hány hullát láttam már az elmúlt napokban, de koránt sem keveset. Ettől szeretném megóvni őt még akkor is, ha ő nem akarja. - Figyelj eszem ágában nincs hazudni. Ha összeszeded magad és életed alakítását hozod.. Lehetséges, hogy szabad kimenetelünk lesz és meglátogathatjuk őket. Azt nem ígérhetem, hogy velük is maradhatunk tekintve, hogy azzal valószínűleg csak bajt hoznánk a fejükre, de jobb lesz, mint itt a négy fal között rohadni és minden áldott nap szenvedni azért, hogy túléld a napot. - Elgondolkoztam én is sokat, hogy mi lenne, ha sokáig ellenállnék. Ha emelt fővel küzdenénk és nem várhattam arra, hogy valaki más, majd besétál és megment, meg hátba vereget a kitartásomért. Már túl vagyunk azon a ponton, hogy képesek legyenek idejönni és megmenteni minket. Elsősorban magunkra kell számítanunk, csak mi menthetjük meg önmagunkat. - Szóval... Készen állsz megtört madárkát játszani? - Közelebb lépek hozzá, hogy a félhomályban tekintetemet az övébe fúrhassam.
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true
Tárgy: Re: Börtönök Hétf. Aug. 05 2019, 11:04
Do & Griffith
A rabságban töltött ideje alatt hiába nem akart változni, Griffith mégis kicsit másabb lett. Gyanakvóbbá vált, nem volt könnyű megszerezni a bizalmát, pedig régen mindenkiről jót feltételezett. A kínzásoknak hála kétely ébredt a szívében Dorothy felbukkanásával is. Griffith gyűlölködve tekintett a vele szemben álló lányra, akit annak idején párszor megheccelt. A lelke mélyén jól tudta, hogy hallgatnia kellene a lányra, de tehát a férfiak és az a fránya büszkeségük… Mindenesetre eleget tett a lány kéréseinek, és nem is kellett túl sokat színlelnie, hiszen ha csak megmozdította a láncait, a bilincsek mélyen a sebeibe vágtak. Fájdalom suhant át az arcán, Dorothy kedvéért pedig nem fojtotta el a hangját. Régen hallották már a hangját, hogy annyira szenvedne, mert megtanulta kontrollálni az érzéseit. De ha csak egy kicsit is hihetett a lánynak, akkor valóban szükségük lett volna a színjátékra. − A büszkeségemnek köszönhetem, hogy nem bolondultam meg idebent, és van, ami életben tartson – suttogta elfojtott hangon. Kénytelen volt leereszkedni a földre, annyira a húsába vájt a fém, hogy egész testébe beleremegett. Szinte biztosra vette azt is, hogy elfertőzödtek a sebei. Leengedte a kezeit, igyekezett úgy helyezkedni, hogy ne fájjon neki, viszont így is gyakorta felszisszent egy-egy óvatlan pillanatban. − Nem érdekelnek a mondik. A mi világunkban is van elég hókuszpókusz meg manipuláció – rándította meg a vállát egykedvűen. Az egész életét annak szentelte, hogy árnyvadász lehessen, pont nem érdekelte őt a mondén kultúra. – Ha lenne egy kis eszed, akkor átgondolnád, amit mondtam. Esetleg arra nem gondoltál, hogy beállít a celládba egy régi ismerős, aki fűt-fát ígér neked, de közben kamu az egész? Szerinted nem ok nélkül fordult meg a fejemben, hogy ők akarnak tesztelni? Fejével az ajtó felé intett. Hiszen lehetséges volt az is, hogy újabb módszerrel próbálták kipuhatolózni a gyengéit, vagy azt, hogy mennyire ellenálló még. Az is megfordult Griffith fejében, hogy talán nem is az igazi Dorothy-val beszélgetett, hanem valami illúzióval, vagy éppen megint álmodott. Amikor a lány kicsit erőteljesebben rászólt, Griffith összerezzent. Felpillantott a lányra. Méregette őt egy darabig, ízlelgette Dorothy szavait, aztán néhány nyögés kíséretében feltápászkodott. Nekidőlt a falnak, különben nem bírt volna megállni a saját lábain, aztán végigpillantott a lányon, majd saját magán. Nem akart rabként sem megrohadni. − Azt mondod, ha beadom nekik, hogy hű szolgájuk vagyok, akkor visszajuthatok a családomhoz? − kérdezte halkan. A gondolat, hogy ismét láthatja a testvéreit és a szüleit valahogy újra erőt adott neki. Ha pedig Dorothy tényleg a szövetségese akart lenni ebben a mocskos világban, akkor fel kellett adnia a saját büszkeségéből, hogy sikerrel járjanak. − De ha átversz, az Angyalra esküszöm, hogy nem állok jót magamért – tette hozzá teljesen komolyan, bár kissé furcsán hangzott a fenyegetés az ő szájából, hiszen Dorothy tapasztaltabb és idősebb volt nála, arról nem is beszélve, hogy őt nem kötötték a bilincsei.
Nem hitted volna, hogy hamar választ kapsz, ugye?
lojális
ranggal rendelkezem
Dorothy Greenwood
all the stories are true
Tárgy: Re: Börtönök Hétf. Aug. 05 2019, 07:05
dorothy & griffith
Habár alig töltöttem el egy kis időt Griffith társaságában máris a testvéremre emlékeztetett. A gondolattól pedig összeszorult a torkom, a bensőm meg mintha égni kezdett volna, de próbáltam hamar kiverni ezt az érzést a fejemből, a lelkemből meg minden egyes porcikámból, hiszen senkinek nincs ideje most erre. Legalábbis nekem biztos nem. Kérdéses, hogy mennyi időt tölthetek el itt anélkül, hogy ránk ne nyitnának, szóval minden egyes másodperc aranyat ér. Mert lehet, hogy valamilyen bizalmat kiharcoltam magamnak, de ez mindössze félsiker és még távol van az a pont, amikor azt mondhatom, hogy békében vonulhatok bárhova, de ha meg tudnám őt "törni", akkor már az is valami előrelépés lenne és esetleg ketten is békésen kitehetnénk a lábunkat gondtalanul ebből a porfészekből. - A büszkeséged most nem fog kihúzni ebből a szarból. De nyugodtan megtarthatod magadban csak ne hangoztasd. Ja és, ha lennél szíves legalább picit nyöszörögni vagy úgy tenni, mintha fáj hálás lennék. - Nem akarom, hogy véletlen lebukjunk, benyisson az ajtóban álló mamlasz, mert nem akarok a kelleténél több fájdalmat okozni szerencsétlen fiúnak és kétlem, hogy a műsorhoz elfogadható lenne picit falra feldobás, vagy egy-két pofon. Azzal meg amúgy is aláaknáznám a bizalmát, bár igazán felfoghatná, hogy neki akarok segíteni nem jó kedvemből vagyok itt. - Szóval akkor. Garanciát nem árulok, mert ez az egész szitu egy zsákbamacska. Trükk? Agymosás? Túl sok mondén filmet néztél? - A további kérdéseire megforgatom a szemeimet és sóhajtok egyet, mielőtt még fojtatnám. - Igen ez a tökéletesen bravúros terv, hogy rávesszük a foglyokat, hogy színleljenek hűséget és megtörtséget, hogy aztán tök könnyen elárulhassanak minket. De tényleg. Zseniális terv. Nem tudom, hogy nem jutott még eszükbe. Szedd össze magad Griffith! Azzal, hogy itt dacolsz nem fogsz visszajutni a családodhoz sem én az enyémhez. - Persze nem kellett volna idejönnöm. Egyáltalán nem volt kötelező, de amint kiszúrtam az ismerős arcát a nyamvadt lelkiismeretem nem tudott csak úgy elsétálni mellette. Hiába nem sokkal vagyok nála idősebb mégis úgy tekintek rá, mint egy kisgyerekre, aki állandó figyelmet igényel, hogy ne törje össze magát minden percben. - Az utolsó kérdésedre pedig hadd ne is válaszoljak, mert ha végigfuttatod a fejedben rájössz mekkora hülyeség. Egy oldalon állunk. Azzal is az életemet kockáztatom, hogy ide jöttem és megpróbálom kirángatni innen a seggedet, úgyhogy kapd össze magad, mert nem azért vagyok itt, hogy elbénázd még a saját lehetőségemet is arra, hogy kitegyem innen a lábamat. - Persze tény, hogy nagyobb az esély, hogy vele együtt már jobban megbíznak bennem, hogy képes voltam a lelkére hatni úgy, ahogy senki más sem, hiszen ismerem.. Legalábbis tökéletes előadást adtam az egészről. Bár kapcsolatunkat mindössze felszínesnek említettem, de azért valamennyire hozzám nőtt ez a gyerek.
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true
Tárgy: Re: Börtönök Vas. Aug. 04 2019, 19:03
Do & Griffith
Griffith gyűlölte azt a személyt, akivé változtatták. Minden porcikájában érezte a változást, mégis a végsőkig küzdött azért, hogy megőrizhesse a saját személyiségét. Talán ezért is vált dühössé, amikor újdonsült kínzója személyében Dorothy-ra ismert. Úgy érezte, a lány elárulta őt, sőt mindent mást, ami a régi életükhöz kötötte őket. Talán kicsit el is vesztette a józan eszét, hiszen már több, mint egy éve nem látta a napvilágot. Egy dohos, nyirkos pincében tengette mindennapjait. Senkihez nem tudott szólni, csupán mások segélykiáltásait hallgathatta napközben, éjjelente pedig a saját lidérces álmai kínozták őt. Elégedettséggel töltötte el Dorothy reakciója, bár kicsit bánta, hogy nem harapta meg erősebben. Azt szerette volna, hogy mindenki, aki átpártolt Sebastian, majd később Elowen oldalára érezze azt a fájdalmat, amit ő élt át az elrablása napja óta. Azonban nem szólalt meg, dacosan nézett farkasszemet Dorothy-val. Kételkedett abban, hogy bárki is segíteni akart volna neki ezen a helyen. −Inkább halok meg büszke árnyvadászként, mint valakinek a kutyája legyek – sziszegte. Pusztán a gondolat undorral töltötte el, nem is volt hajlandó mérlegelni a lány szavait. Csupán az járt az eszében, hogy a szülei sem néznék jó szemmel, ha megjátszaná magát, vagy éppen ténylegesen elsajátítaná az elveiket. Ő nem akart hozzájuk tartozni, egy levegőt szívni velük, de még köztük sem tervezett élni. Visszasírta a korábbi életét, amely olyan gondtalannak tűnt ebből a messzeségből. Vágyott a családjával való viszontlátásra, magához akarta ölelni a húgait, egy csókot szeretett volna nyomni az édesanyja arcára, büszkévé akarta tenni a családját, és szerette volna Alice-t elrángatni táncolni. Nem kért ő sokat, csupán a megszokott mederben kívánta folytatni az életét. Épp ezért nem is fordult meg a fejében, hogy esetleg létezhetne egy másik út is. Legalább is, Dorothy érkezéséig nem látott másik utat, azonban a lány minél többet beszélt, Griffith annál jobban hajlandó volt meghallgatni őt. Nem bízott benne, de Do elültette a bogarat a fülében. − Mi a garancia, hogy nem versz át? Honnan tudhatnám, ha ez nem egy trükk? Mi van akkor, ha csak át akarjátok mosni az agyamat? Ez a játszd meg magad, és élve kijutsz dolog kicsit meseszerűnek hat. Honnan tudhatnám, hogy a beszélgetésünket nem jelented valamelyik fejesnek? Mégis miért segítenél, és kockáztatnád a saját életedet, ha valóban egyoldalon állunk? – Kérdések tömkelegét zúdította a lányra. Bizalmatlan volt vele szemben, teljesen berekedt a fogság alatt, de az, hogy képes volt ennyit beszélni szintén egy jel volt arra, hogy még mindig nem mondott le arról a személyről, aki egykor volt.
Nyugi, ezúttal nem harapok
lojális
ranggal rendelkezem
Dorothy Greenwood
all the stories are true
Tárgy: Re: Börtönök Szomb. Aug. 03 2019, 07:27
dorothy & griffith
Amennyiben az ellenszegülés nem hozza meg a saját gyümölcsét, ha képesek vagyunk felismerni a tényt, hogy minden akaratunk ellenére az egész kudarcba fullad és sehová sem vezet.. Akkor kénytelenek vagyunk álláspontot változtatni. Én pedig pontosan ezt tettem. Tudtam jól, hogy semmi hasznom nem származik abból, hogyha nap, mint nap megkínoznak, mígnem el nem érik azt a pontot, hogy meg nem törnek. Amit talán sokkal nehezebb, mint azt gondolták. Oly keservesen próbálták elhitetni velem, hogy a testvérem, az édesapám halottak, hogy egy részem talán el is hitte. De a remény még mindig ott van a porcikáimban, hogy az egész nem más, mint hazugságok tárháza. De amennyiben igaz is lenne, amit állítanak még akkor sem adnám fel. Nem adhatnám fel, hiszen én voltam mindig is az, akit akárhányszor is padlóra taszított az élet újra és újra felállt, hogy elölről kezdje a küzdelmet. - Áú.. - Apró hang hagyja el ajkaimat, ahogyan beleharap a tenyerembe. Hát ez megveszett idebenn, vagy mi a jó isten? Mindenesetre volt már részem rosszabban is és mégis csak azért jöttem ide, hogy kirángassam innen a hátsóját még akkor is, ha ő ezt nem így képzelte el. Miközben az övemre tűzött kis eszközökkel babráltam, hogy valamennyire elfedjem a suttogásomat egy pillanatra sem vettem le a tekintetem a fiúról. - Nagyon figyelj rám. Nem fogsz másként kijutni innen, hacsak nem adod el magad hitelesen, hogy megtörtél. Máskülönben sosem teszel szert egy cseppnyi szabadságra sem, hogy kiderítsd mi történt a külvilágban, mert mindvégig ide leszel bezárva. - Én sem szívesen csatlakozom egy olyan bagázshoz, akik ki tudja, hogy miket műveltek már. Létezniük sem kellene. Le kellett volna őket győznünk, amikor Sebastian Morgenstern a halál küszöbén lebegett. De valaki volt olyan ostoba, hogy megmentse és ezzel elindított egy kész katasztrófát. Most pedig előtte kell fejet hajtanunk. - Nem nyersz semmit az ellenállással és együtt kijuthatunk innen, oké? Nem kell ténylegesen átadnod magad, eldobnod az elveid a szabadságodért. Csak jól kell átadnod. Hihetőnek kell lenned. - Továbbra is játszadozom az eszközökkel, hol a falhoz súrolódva csalogatok elő hangokat, amelyek szinte már-már hasonlóak a kínzás hangjaihoz, amelyet már olyan jól ismerek. Hiába halkan suttogom felé a szavakat nem sok időnk van arra, hogy elfogadja a tervemet, hogy kijuttassam innen. Senkin nem segít azzal, hogy makacsul tart ki az elvei mellett, amikor azok most egyáltalán nem menthetik meg.
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true
Tárgy: Re: Börtönök Csüt. Aug. 01 2019, 17:49
Do & Griffith
Griffith makacsul kitartott az elvei mellett, még akkor is, ha ennek gyümölcséül egy cellában kellett megrohadnia. A lelke már réges-rég feladta volna a küzdelmet, és büszkén, árnyvadászhoz méltóan halt volna meg, mégis a családja tartotta benne a reményt. Minden alkalommal, amikor a cellájában kavargó porszemeket bámulta, felidézte azokat a pillanatokat, amiket a családjával töltött. Elszorult a torka a bizonytalanságtól, hogy nem tudta mi történt velük. Abban viszont biztos volt, hogy a szülei nem mondtak le róla, és keresték őt. Épp ezért hiába gyötörték a testét, az elméjét és a lelkét nem tudták megtörni, hogy csatlakozzon a sötét árnyvadászok köré. Griffith azt a világot akarta szolgálni, amelyet az első Árnyvadász. Úgy érezte, hogyha ezeknek az ismeretlen szörnyetegeknek a pártját fogná, akkor azzal elárulná az egész eddigi életét. Csupán meredt maga elé, szinte már el se jutottak a tudatáig rabtársai sikolyai. Griffith már nem jajveszékelt a kínzások alatt, hanem ridegen meredt a fogvatartóira, remélve, hogy egy napon bosszút állhat rajtuk mindazért, amit ő kapott tőlük. Már arra is fel volt készülve, hogy megint érte jönnek, hiszen viszonylag gyakori vendége volt a kínkamráknak. Mi sem bizonyította ezt jobban, mint az a számtalan sebhely végig a mellkasán, a karjain, a lábain és a hátain, amelyeket ott szerzett Razielhez való hűsége jutalmául. De okosak voltak, akik bántották őt, hiszen sose lépték át azt a határt, hogy Griffith többé ne tudjon fegyvert ragadni. Lépteket hallott. Kicsit megemelkedett a sarokban. Megcsörrentette a láncait, de nyoma sem volt bármiféle érzelemnek az arcán. Ha lett volna elég ereje, elkapta volna azt a személyt, aki látogatóba jött hozzá, azonban a sebei, a lázálmai és a hosszas fogság elvette minden erejét. Nyílt az ajtó. Griffith hunyorogni kezdett, de nem tudta kivenni mai látogatója arcát. Meglepődött, amikor felrántották, és a falnak lökték. Számított a durvaságra, meglepetést leginkább a vendég személye okozta számára. − Do? – ráncolta össze a homlokát. Az arcán bizonytalanság tükröződött, amely hirtelen átváltott féktelen haragba. Nem akarta elhinni, hogy a lány itt volt, ahogy azt sem, hogy képes volt feladni mindent, ami azzá tette Dorothy-t, akit Griffith is ismert. Meg akart szólalni. Sértéseket akart a lány fejéhez vágni, de Do gyorsabb volt,és betapasztotta a száját. A fiú haragosan pillantott a lány kezére, majd visszapillantott Dorothy arcára. Mielőtt a lány megszólalhatott volna, és nem vette el a kezét, Griffith képes volt a lány tenyerébe harapni. Nem mutatta jelét annak, hogy szeretett volna közreműködni. Árulóként tekintett a lányra, még egy személyre, akiben mélységesen csalódott. Dorothy-nak igencsak küzdenie kellett azért, hogy a fiú egyáltalán figyeljen a szavaira.
Ha legközelebb nem fogod Griff száját, akkor többet beszél majd. De így is sok-sok szeretettel írtam neked a reagot. ^^
lojális
ranggal rendelkezem
Dorothy Greenwood
all the stories are true
Tárgy: Re: Börtönök Szer. Júl. 31 2019, 23:08
dorothy & griffith
Senkinek nem volt egyszerű. Még mindig nem az. Koránt sem volt olyan egyszerű elfogadni a számomra, hogy most már hozzájuk tartozom. Mert nem tudom az idő kerekét kedvem szerint irányítani és megannyi árnyvadászon próbáltak segíteni, akik megfertőződtek ezzel a "korral", de semmilyen megoldást nem találtak rá. Azonban eszem ágában nem volt a kínokat tovább kiállni. Csatlakoztam a soraikhoz, habár a hűségem még magam sem tudom, hogy hol áll. Megannyi küzdelem, hogy én legyek a legjobb, hogy büszkévé tehessem az apámat és a porba tiporhassam a bátyámat.. Mindez értelmét veszítette abban a pillanatban, hogy a kehely az ajkamhoz ért. Talán sosem történik meg ez az egész, ha nem akarjuk Elowen-t elpusztítani. De vele még nem pusztulnánk el. Egyikünk sem. A kehelyhez kötődünk és csak utólagosan hozzá. Érzem. De mégsem pusztíthatom el anélkül, hogy azzal ártatlanok életét veszélybe ne sodornám, hiszen nem én vagyok az egyetlen ezen falak között, akinek esze ágában nem volt ezt a sorsot választani. Mégsem maradhattam örökösen tétlen, cselekednem kellett. Muszáj volt tennem valamit, hiszen akárhányszor látogattak meg engem, hogy segítsenek meghozni a döntést hallottam a többiek sikolyát is. Szinte a koponyámba égtek a sikolyaik és még akkor sem volt nyugtom, amikor éppenséggel teljesen néma csend volt. Szüntelen hallottam a sikolyukat, ami lassan már az őrületbe kergetett. Ezért döntöttem úgy egy nap, hogy beadom a derekam. Persze nem kívánok túl magasra törni. Inkább csak megpróbálok túlélni. Azt pedig úgy nem fogom elérni, ha állandóan ellenállok. Legutoljára, mintha Griff-et láttam volna az egyik cellában rohadni, de nem mertem volna megesküdni rá. Azonban most mégis arra játszottam, hogy én magam mehessek be hozzá. Már, ha tényleg Ő az. Az is lehet, hogy elment az eszem és képzelődöm. Hosszas győzködés után az börtön ajtaja előtt sikerült elérnem, hogy habár egyedül mehessek be, de az ajtó előtt folyamatosan őrködni fog, ami megnehezíti a dolgomat, de koránt sem teszi lehetetlenné. Az ajtót becsukva magam mögött meglátom alakját a földön, láncokkal a kezén. Egyszerűen csak közelebb léptem hozzá, hogy a felsőjénél fogva megragadjam, majd a falra szegezzem. - Na, most akkor mivel is kezdjük. - Épp elég hangosan mondtam ahhoz, hogy a kint ácsorgó figura meghallja, majd óvatosan visszahelyeztem Griff-et a földre egyik tenyeremet a szájára tapasztva hajoltam a füléhez, hogy belesuttogjam a következőket. - Most életed legnagyobb alakítását fogod nyújtani, miközben végighallgatsz. - Azzal pedig az öklömmel belevertem a falba, mintha őt vágtam volna megint csak hozzá, ami koránt sem volt olyan jó ötlet, hiszen kis híján én sikítottam fel, majd kezdtem el rázogatni az öklömet és magamban tartani minden fájdalom jelét.