Nőnek írtalak meg, de lehet szó egy pasiról is, ott egye a fene. Nem különösebben érdekel az se, hogy melyik nemhez vonzódsz. Nem terveztem szerelmi szálat, a kapcsolatunk talán inkább testvéri... Fogalmam sincs, mindenesetre valahogy így írható le, ahogy az et-mben is tettem. Te magadhoz vettél, miután harmadszor is démontámadás áldozata lettem. Talán te idézted meg, a te szülőd, vagy láttál bennem valamit? Én nem tudom, mindenesetre védelmezel, amíg nem tudtam mágiát használni, addig egy ereklyét készítettél nekem, ami elrejt előle. Mára már elég jól kiokítottál - ennek az okát se nagyon értettem, egyszer csak feljöttél vele, hogy itt az ideje, tanuljak -, alapvető varázslatok elvégzése megy, de leginkább az ereklyék készítése érdekel. Ezt te is észrevetted, szorgalmazod is, hiszen jó pénzért eladhatod, még hozzá az árnypiacon. Elég érdekes kapcsolataid lehetnek, néha-néha fura alakok jönnek üzletetkötni veled. Engem hála az égnek elfogadtak a kis állatkádnak, így nem esik bajom. Viszont nagyon remélem, hogy a részemet kifizeted nekem az eladott cuccokból!
Ezen a pofimon vagy discordon tessék csak zaklatni! Nagyon várom a lelkes jelentkező(ke)t.