❖ Becenév:
Blake fiú és ez tök gáz…
❖ Születési hely, idõ:
New York, Staten Island, 1993.10.13.
❖ Családi állapot:
Egyedülálló
❖ Szexuális beállítottság:
Heteroszexuális (de valamiért mindenki melegnek tart)
❖ Foglalkozás:
Staten Island főboszorkánymestere mellett élek, lényegében házmesterként funkcionálok.
❖ Ismertető jel:
Vörös haj, kapásból kiszúrnak…
❖ Átváltozás:
Nope. Még csak az kéne!
❖ Rang:
Fél évvel ezelőttig mindössze egy egyszerű, mi is…? Á, igen.
Mondén voltam. Éltem a kis hétköznapi életemet, programokat írtam, viccből megheckeltem pár oldalt most meg már akár diliházba is zárhatnának.
Látóként élni nem is olyan vicces. Főleg, ha kiszúr valaki magának...
Rohadj meg Stacy!❖ Család:
A szüleim élnek és virulnak, csak éppenséggel nem emlékeznek rám. Stacy kitörölt a memóriájukból, miután már harmadszorra lettek démontámadás áldozatai. Engem magához vett, szóval mondhatjuk, hogy most ő a családom. Bár biztos vagyok benne, hogy van valami hátsó szándéka! Ennyire jó kertész azért nem vagyok.
❖ pozitív tulajdonságok
Vidám, élettel teli, kitartó, fogékony, kreatív.
❖ negatív tulajdonságok
Könnyen meggyőzhető, ijedős, kissé hiszékeny, segítőkész (ez igenis negatív tud lenni!), nem feltétlenül tisztességes.
❖ legnagyobb félelmed
Hogy visszatér az a démon...
❖ legnagyobb vágyad
Nem egy főboszorkánymester cselédjének lenni...
❖ legnagyobb titkod
Hogy hol tartózkodom jelenleg.
❖ legnagyobb gyengeséged
Mondén vagyok, úgy érzem ez mindent leír ebben a világban...
❖ fõ fegyvered
-
- Azta! Ez igen, sose hittem volna, hogy tényleg meg tudod csinálni...Úgy állt ott, csípőre tett kézzel, mint akit tényleg levettek a lábáról. Egyszerre volt dicséret, közben pedig mélyen sértő is. Bár, nem is tudom mit vártam tőle, hiszen mégis csak egy démon gyereke. Na meg a jelleméről ne is beszéljünk...
-
Köszi, jól esik a bizalmad. Tényleg! - forgattam meg a szemeimet, miközben elvégeztem az utolsó simításokat a bokron. Nem is olyan rossz dolog a kertészkedés. Sose hittem volna, hogy bármiben is jó vagyok, leszámítva a gépeket. Bár tény, hogy soha nem is volt dolgom növényekkel. Panelben laktunk, a negyediken, nem mellesleg anyám mellett még egy kaktusz is megdöglött volna. Itt meg nem sok mindent tudok csinálni. Leginkább csak meghúzom magamat, a tőle kapott medálnak köszönhetően nemigen szúrják ki a jelenlétemet, így nem is vadászik semmi és senki a fejemre. Ez az elől a démon elől is sikeresen elrejt, aki már 2 éve üldöz. Bár néha érzem a kísértés, hogy leszedjem. Olyan kíváncsi lennék, hogy ki ő, mit akar tőlem, és miért nem engem támad a családom és a barátaim helyett... Viszont nem áll szándékomban csak úgy eldobni magamtól az életemet. Még ha Stacy-nek soha nem is ismerném be, hálás vagyok neki. Éppen csak betöltöttem a 25-öt, ember! Nem akarnék meghalni. Arról nem is beszélve, hogy ez a 3 hónap volt a legizgalmasabb időszak az életemben - meg a legveszélyesebb is... -, nem akarnám, hogy ennyivel érjen véget. Plusz, amennyit ő cikizett engem, ennyi idő alatt esélyem sem volt még visszaadni neki!
- Mondtam már, hogy ne duzzogj! Inkább örülj, hogy itt lakhatsz. Ilyen jó sorod sem volt még.Ezzel ő lezártnak is tekintette az ügyet és el is indult befelé. Én elégedetlenül ciccentettem és elindultam a raktár felé. Micsoda eszement nagy udvar! Lehet, hogy tényleg csak azért hozott magával, hogy velem nyírassa a füvet?
-
Tény, még soha nem voltam egy boszorkánymester csicskája sem... - felsóhajtok és mit sem sejtve fordulok vissza, hogy ellenőrizzem, bement-e. Nem hittem volna, hogy hallja, de a képemben landoló papucsa arról adott bizonyságot, hogy igen. -
A fenébe is! Ez fájt...- Megérdemelted!És hallottam csattani az erkély üvegajtaját. Lehet legközelebb is addig várok, amíg be nem csuklya, bár ki tudja! Olyan a hallása, mint egy vadászkutyának. Remélem azt nem szagolja ki, hogy a papucsát egyenest a kerti tóba dobtam. Bár, ha tippelhetek, tuti, hogy Roxy belepisilt, amilyen szaga volt. Imádom azt a kutyát!
-
Hisztis pi... Hm? - megrezzent a zsebemben a telefon. Félmosoly kúszik az arcomra, ahogy előhalászom a zsebemből. Ki gondolta volna, hogy valaha az interneten fogok megismerkedni valakivel! Főleg azután, hogy mindenki úgy hiszi, meghaltam. Bár tény, hogy a valóéletben valamiért mindig melegnek néznek a lányok. És a pasik... Lehet meg kéne kérnem Stacy-t, hogy csináljon nekem valami meleg pasikat taszító amulettet is.
SEGÍTS! Nem tudom mi történt de... Kérlek! Te vagy az egyetlen, akinek ezt elmondhatom.
Még a hideg is kiráz. Hogy én? Segítsek? Én vagyok az egyetlen? Azt hiszem akkor kerül igazán valaki bajba, ha nekem kell segítenem rajta...
-
Hé, Stacy! Hogy is volt az a portálos dolog, amiről a múltkor meséltél? - Mi bajod van? Minek az neked?-
El kéne ugranom LA-be. Nincs kedved kiruccanni? - Olyan ártatlanul mosolyogtam, amennyire tőlem csak kitellett. Talán pont ez volt a baj. Lehet én is ugyanúgy kételkedtem volna Stacy helyében. -
Naaa! Te addig beugorhatsz Malcolmhoz. A múltkor mondtad, hogy beszélned kéne vele... És még gyanúsabban néz. Éppen csak nem verejtékezik a homlokom, de ezúttal kikerülöm a felém repülő papucsát.
- Majd, ha kihalásztad a párját a tóból!-
De Roxy úgy is belepisilt! - Micsoda?! Az a hálátlan dög!-
Ha veszek neked egy újat? Maró gyűlölettel tekintett szegény kutyára, majd rám és ezt ismételte vagy két kínos percig. Azt hiszem most már a víz is levert...
- Még hozzá a Beverly Centerből fogod! Hozd a kabátodat, este hideg van.Ez az! Bár ezt hangosan nem mertem kimondani, mert akár egy szempillantás alatt is megváltoztatta a véleményét. Helyette inkább pókerarcot erőltettem magamra és a sajátommal együtt hoztam az övét is. A csicska üzemmódot bekapcsolva még fel is segítettem rá, hogy nehogy elmenjen a kedve és mögötte, a lehető legészrevehetetlenebbül toporogva vártam, hogy elinduljunk végre...