❖ Miss Abigail Williams ❖
Drága Aby!
Nagy örömmel tölt el, hogy elsőként üdvözölhetlek az oldalon!
Már azelőtt olvastam a lapod, hogy tudtam volna, én fogadlak el, mert felkeltette az érdeklődésemet régóta készülő karaktered, aztán ahogy bele-beleolvastam a soraidba, már nem tudtam leállni. Ismered a mondást: jó munkához idő kell - rád pedig ez különösen igaz!
Hadd jegyezzem meg, Ashley Benson mennyire csodálatos nő, és milyen jó választás bármiféle karakterhez! Adózzunk egy percet a szépsége előtt, mielőtt még rátérnék a stílusodra! :*.*:
Nagyon tetszik, hogy a boszorkánymesterek egy egészen új oldalát villantottad meg! Annyira természetes számomra, hogy minden warlock tisztában van a saját képességeivel, és állnak mögöttük mentorok, akik támogatják őket, hogy meglepő volt olvasni valakiről, aki teljesen egymaga igyekszik felfedezni képességeit és készségeit. Sajnálom, hogy a te életedbe nem toppant be senki (még?), aki átsegíthetne a nehezebb időszakokon, és aki végre kiszabadíthatna téged. Szörnyű volt látni, milyen gyötrelmeket kell átélned, őrületed és józanságod határán táncolva. Kíváncsi vagyok, a mérleg végül merre billen majd!
Izgalmasan, gördülékenyen írsz, élvezet volt az előtörténeted olvasni! Bár szép hosszan kifejtetted az intézetben töltött éveket, még szívesen olvastam volna tovább!
Remélem, a játéktéren erre mielőbb lehetőségem lesz! Kívánom, hogy Aby élete forduljon jobbra, és találjon valakit, aki segítő kezet nyújt számára!
Nem is tartalak fel tovább, foglald le ezt a gyönyörű arcod, hagyj nyomot a rangfoglalónkban, utána pedig irány a játéktér! Hódítsd meg a világot, New York, az álmok és lehetőségek városa csak rád vár! Ha pedig szükséged lenne egy segítő kézre, jusson eszedbe mindig, hogy személyemben máris akadt egy lelkes olvasód
Jó játékokat kívánok!