Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo

If I cannot move heaven, i will raise hell

Oliver Sean Weston
TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED

Dommiel Nightblood
Harcos árnyvadász
ranggal rendelkezem
Dommiel Nightblood
all the stories are true

Oliver Sean Weston Empty

short. redhead. bad temper.
oliver sean blackhawk weston
Every moment is a fresh beginning.
brett daltonvérfarkas25béta
the devil is in the details

❖ Becenév:
Ollie, Oli
❖ Születési hely, idõ:
Denver, Colorado; 1992. január 28.
❖ Családi állapot:
Egyedülálló
❖ Szexuális beállítottság:
Hetero? biszexuális
❖ Foglalkozás:
A New York-i falka alfájának vagyok a jobbkeze, szabadidőmben a fotózásnak szentelem az időmet, amúgy meg általában kocsikat bütykölök.
❖ Ismertetõ jel:
Az egész hátamat felölelő karmolás és a vállamon a beharapóm foglenyomata látható.
❖ Átváltozás:
2013 nyarán történt, de túlságosan sokra nem emlékszem, mindössze a fájdalom az, ami megmaradt.
❖ Rang:
Sok mindent tettem le az asztalra, hogy kiérdemeljem ezt a pozíciót. Szerettem volna tartozni valahová és tudtam, hogy a családomhoz már nem fordulhatok többé. Útmutatásra volt szükségem, mert egyértelműen nem az én kezemben volt az irányítás.
❖ Család:
Tudtommal mind a hárman apa, anya és a húgom is továbbra is Denver-ben élik a maguk egyszerű életét.
❖ pozitív tulajdonságok
Tisztelettudó. Határozott. Hűséges. Bátor. Intelligens. Magabiztos.
❖ negatív tulajdonságok
Makacs. Szarkasztikus. Lobbanékony. Arrogáns. Mogorva.
❖ legnagyobb félelmed
Szeretteim halála.
❖ legnagyobb vágyad
Helyrehozni minden hibámat.
❖ legnagyobb titkod
Nem lenne titok, ha elárulnám, nemde?
❖ legnagyobb gyengeséged
A húgom.
look deeply into my eyes

Előfordul, hogy hibát követünk el az életünkben. Van, amikor vigasztalhatjuk magunkat azzal, hogy nem voltunk önmagunk és igazából nem is a mi hibánk mindaz, ami történt, de az igazság az, hogy ezzel csak magunknak hazudnánk. Mert legbelül nagyon is hibásnak érezzük magunkat egy-egy hibánk miatt. Míg van, amin könnyen továbbgördülünk is szemet hunyunk felette és elfogadjuk, hogy a múltunk részévé válik, vannak amelyek szüntelenül kísértenek minket megállás nélkül. A mai napig rettenetesen érzem magam azért, amit a húgommal tettem. Nem lett volna szabad megtörténnie, de abban a pillanatban, hogy először megpillantottam tudtam hogy vigyázni fogok rá. Minden nagy tesó a maga módján próbálja megvédeni a kisebbiket még akkor is, ha néha észre sem veszi, hogy átlép egy határt. Én sosem engedtem volna senkinek, hogy ártson neki mégis én voltam az, aki végül a legtöbb fájdalmat okozta neki. Az életét gyökerestül felforgattam a tettemmel. Nem voltam képes a szemébe nézni. Lehet, hogy az én életem is a feje tetejére állt és nem voltam teljesen önmagam, de ettől függetlenül még nem kellett volna megszakadnia az életemben az egyik legnagyobb és legfontosabb feladatomnak. Mindig, minden esetben megóvom a húgomat mindenféle veszélytől. Elbuktam. Ahogy az élet megannyi területén. Orvos akartam lenni. De ez az álom is már olyan messze áll tőlem, hogy szinte nem is emlékszem mi vezérelt arra, hogy ezt a pályát válasszam. Megannyi évet töltöttem a családomtól távol, hogy megtaláljam az új családomat ezzel együtt pedig önmagamat.. Mégis nem érzem úgy, hogy sokkal több válasz heverne az ölemben. Talán még több kérdésem van az élettől, amit csak az idő válaszolhat meg. A mai napig emlékszem, hogy mennyire belehasadt a szívem abba, hogy magam mögött kellett hagynom a családomat. Reménykedtem abban, hogy Olivia-nak nem kell együtt élnie az átokkal, ami engem súlyt. Vannak esetek, amikor nem következik be az átváltozás. De azt hiszem, ha visszamentem volna, hogy meggyőződjek arról, hogy átváltozott-e vagy sem, akkor nem tudtam volna újra elsétálni. Egyszer már magam mögött hagytam az életemet és mindenkit, hogy ezzel is óvjam őket önmagamtól.. Nem hiszem, hogy másodjára is képes lettem volna rá. Sokkal jobb nekik nélkülem. Már sosem leszek ugyanaz az ember, aki voltam.
Lehet, hogy mindennek már hat éve, de még mindig próbálom megtalálni önmagam. Vannak dolgok, amik nem változnak, mint például a rendmániám. Imádok rendszerezni és mindent rendben tartani magam körül. Néha hagyom, hogy eluralkodjon a káosz, de csak azért, mert olyan rettenetesen jó érzés utána minden a helyére tenni. Talán pontosan ezt csinálom. Szépen, lassan újabb meg újabb darabokat teszek a helyére, amíg újra nem építem önmagam..  
you can see the war inside

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Oliver Sean Weston Empty

gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  

❖ Oliver Black ❖

Üdvözöllek a köreinkben, Ollie! Oliver Sean Weston 67686965

Már akkor nagyon megörültem, amikor megláttam a karakterhez választott play by-t.  Oliver Sean Weston 1868015316 A színésznek nagyon sok jó filmje van, és mindegyiknél fangirl módra ülök a TV vagy a monitor előtt és nem győzök ájuldozni, akárhányszor a megjelenik a képernyőn Razz No, de térjünk csak rá a lényegre, hisz a csodás arc mögött egészen különleges hátterek futnak  Oliver Sean Weston 3959055962
Nos, kimondottan nagy terület lett kialakítva az életedben a húgod számára, merthogy elvileg valami nagyon rosszat elkövettél amit még saját magadnak sem tudsz nem csak, hogy elnézni, de még megbocsájtani sem. Ez a te esetedben főleg nagy teher lehet, elvégre mégiscsak te vagy a nagyobbik testvér akinek eleve az a feladata, hogy megóvja a kisebbik testvért mindentől. A jelenlegi állás szerint most magadtól óvod meg őt. Igazán szívfacsaró volt ezeket a sorokat végigolvasni, elvégre hiába szereted és hiába adnál meg neki bármit, hiába szereted mindennél jobban, mégis kénytelen voltál elhagyni őt az ő saját maga érdekében. Hősies és bátor tett rád nézve, elvégre elvontad magadat az egyetlen stabil és biztos ponttól: méghozzá a családodtól. De ez még nem jelenti azt, hogy véglegesen kell ebben a gyötrő gondolatban és létben szenvedned, elvégre szükségetek van egymásra és együttes erővel kell legyűrni mindazt ami akkor mindent rommá tett. Hisz hiába menekültél el, egyedül senkinek sem fog sikerülni megbirkózni a fájdalommal. Szükségetek lesz egymásra és ezért is reménykedem, hogy egy nap újra egymásra találtok Oliver Sean Weston 67686965
Ismerlek és tudom, hogy egy csodálatos történetmenetnek lehetünk majd ezek után is a részesei és alig várom, hogy mindent amit kitalálsz és megtervezel az szépen kibontakozzon.  Oliver Sean Weston 951673066

Nem húznám továbbra sem az idődet, elvégre nagyon is várnak te rád olajbogyo Foglalj arcot és rangot, de minek is mondom, hiszen tudod te mi a dörgés Very Happy Sebi és én jó szórakozást kívánunk, cicc! nyami nyomi

1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Oliver Blackhawk