Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Oliver Blackhawk Kedd Okt. 03 2017, 16:01 | Oliver Blackhawk | andrew garfield ❖ werewolf Természetre igen hasonlóak vagyunk. Oliver is ragaszkodik a saját elveihez, csökönyös és, ha valamit a fejébe vesz, azt minden áron véghez viszi. Jó humorú, barátságos fazon és az életét adná azokért, akiket szeret. Nem egy trehány fickó, sőt. Egyenesen rendmániás, még a könyvei is abc sorrendben vannak a polcon. Imádja a videojátékokat, a könyveket és a kosárlabdát. Tisztelettudó, de nem fél hangot adni a véleményének. Alapvetően jó szándékú pasas és orvos akart lenni. Legalábbis, amikor még ismertem ilyen volt, de azóta sok minden megváltozott. Közel négy éve nem láttam és fogalmam sincs, hogy örülni fog-e, ha megtalálom vagy épp a falat vakarja majd dühében. Azt hiszem, sosem fogja magának megbocsátani, hogy a húgából is szörnyeteget csinált, de én már nem haragszok rá emiatt. Mivel átmentem azon, amin ő, tudom, hogy nem szándékosan tette. /Némi infó van róla az előtörimben , valamint a karakter személyisége teljesen formálható, hiszen négy éve nem találkoztunk, az alatt pedig megváltozhatott. Az, hogy örülni fog-e a találkozásnak vagy sem, csakis az alkotón múlik. 25 ❖ elkelt |
|
|