Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo

If I cannot move heaven, i will raise hell

Oliver Blackhawk
TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Oliver Blackhawk Empty

Oliver Blackhawk
andrew garfield ❖ werewolf
Természetre igen hasonlóak vagyunk. Oliver is ragaszkodik a saját elveihez, csökönyös és, ha valamit a fejébe vesz, azt minden áron véghez viszi. Jó humorú, barátságos fazon és az életét adná azokért, akiket szeret. Nem egy trehány fickó, sőt. Egyenesen rendmániás, még a könyvei is abc sorrendben vannak a polcon. Imádja a videojátékokat, a könyveket és a kosárlabdát. Tisztelettudó, de nem fél hangot adni a véleményének. Alapvetően jó szándékú pasas és orvos akart lenni. Legalábbis, amikor még ismertem ilyen volt, de azóta sok minden megváltozott. Közel négy éve nem láttam és fogalmam sincs, hogy örülni fog-e, ha megtalálom vagy épp a falat vakarja majd dühében. Azt hiszem, sosem fogja magának megbocsátani, hogy a húgából is szörnyeteget csinált, de én már nem haragszok rá emiatt. Mivel átmentem azon, amin ő, tudom, hogy nem szándékosan tette.
/Némi infó van róla az előtörimben , valamint a karakter személyisége teljesen formálható, hiszen négy éve nem találkoztunk, az alatt pedig megváltozhatott. Az, hogy örülni fog-e a találkozásnak vagy sem, csakis az alkotón múlik. Wink
25 ❖ elkelt  
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Olivia Annicka Blackhawk
» Oliver Sean Weston