Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo

If I cannot move heaven, i will raise hell

Rhiannon Hobbs
TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Rhiannon Hobbs Empty

Rhiannon Hobbs
Rhiannon Hobbs
I will survive
Kacey Rohl mondén19mondén
the devil is in the details

❖ Becenév:
Rhia
❖ Születési hely, idõ:
New York, 1998.01.21.
❖ Családi állapot:
Egyedülálló
❖ Szexuális beállítottság:
hetero
❖ Foglalkozás:
Tanuló
❖ Ismertetõ jel:
Égkék szemek, sötét haj, hófehér bőr.
❖ Átváltozás:
-
❖ Rang:
Mondém
❖ Család:
A családom különleges, minden szempontból. Hiszen annyi titok övezi. Minden ember, aki ismer minket, úgy hiszi, nálunk boldogabb család nem létezik. Apa szorgalmas és a munkájának nagy híve. Anya mindent megtesz azért, hogy ő legyen a tökéletes háziasszony, minden tökéletesen tiszta és varázslatos. van valami borzongató is.
Anya, térjünk ki rá, anya hófehér bőrét és sötét haját örököltem, az okosságát is sikerült bekebeleznem. Minden nap az iskola után segített a leckében és ott volt, ha szükségem volt rá. Megvédett az ágyam alatt rejtőző démonoktól. Amiket beképzeltem. Viszont sosem szegült ellen apámnak. Talán ezért is gondoltam, hogy ez egy normális kapcsolat, behódolni egy férfinek, aki a kenyérkereső. Csodáltam őt, hogy ennyi erő szorult abba a törékenytestben, ami védelmezően ölelt magához, minden egyes nap. Nap, mint nap óriási harc dúlt benne, amit titkolt, hiszen a férje egészen más, mint amit bárki gondolt. Hogy lehet egy szörnynek egy ilyen tündéri felesége?
Apa,forgácsoló a munkája híres a szakmájában , gondosan kezeli a fát, úgy, hogy szinte szerelembe esett, minden egyes bútort úgy rak össze, mintha önmagának csinálná. De a fán kívül van nagyobb szerelme is, talán a bolondulásig oda van a vadászatért. Kihitte volna, hogy a csendes férfi, aki rajongója  önmagának ennyire megőrül  egyetlen hobbiért. A jeges kék szemek, amikkel felmérte az erdőben rejtőzködő állatokat. Az áldozatot körül lepte a vadászat bűze. Engem is kötelezett, hogy tartsak vele, és vegyek részt a hobbijában. Viszont a rémálmok és a démonok valósággá váltak. Hiszen kiderült, hogy a nagy vadászat, amiért apám őrületbe ment, az az ártatlan lányok voltak. Olyanok, mint Én. Egy világ omlott bennem össze.
❖ pozitív tulajdonságok
Okos, lelkes, visszahúzodó
❖ negatív tulajdonságok
Félős, makacs
❖ legnagyobb félelmed
A halál
❖ legnagyobb vágyad
Kórboncnok lehessek
❖ legnagyobb titkod
Apám egy gyilkos
❖ legnagyobb gyengeséged
Szeretet
❖ fõ fegyvered
-
look deeply into my eyes

Minden lánynak meg van az különlegessége, hogy megkapja a Barbie babákat, hogy játszhat a barátaival. De nekem sosem volt igazán gyerekkorom. Vagy, hogy pontosabb legyek, a babázás maradt ki. Apa nem mondta ki, de valamilyen szinten bánta, hogy nem fia születet. Leginkább ez akkor teljesedett ki, mikor a hobbijába akart belevonni.
Anya mindig is azt akarta, hogy feleljünk meg apának. Ha rend volt, akkor törölgettünk vagy együtt készítettük a vacsorát, amit szigorúan abból, amit apa hétvégén levadászott. Finomabbnál finomabb ételek kerültek az asztalra. A tanulmányaimra koncentráltam, mikor épp kaptam valamennyi szabadidőt, és nem kellet megtanulnom, hogy kell konyha késszé varázsolni a szarvas húst. Persze szerettek a konyhában is segédkezni, de ahhoz, hogy felvételt nyerjek a legjobb egyetemre és az orvosihoz megkapjam az ösztöndíjat, sajnos sok időmbe és erőfeszítésembe kerül. Az órai anyagok nehezek és sok odafigyelést követel, főleg, hogy emelt biológia és kémia szakon szorgoskodom. Hogy ne legyek lemaradva az egyetemi előkészítőhöz.
Minden a megszokott menetében telt, úgy, ahogy illet. Hétvége volt, végre alhattam volna tovább, mert előző nap három olyan dolgozatot is írnom kellet, ami erős koncentrációt követelt meg. Hiszen egy rosszul írt szó, vagy egy elbaltázott mondat és a pontjaim máris nem úgy alakulnak, ahogy én szeretném. Azt hiszem túl nagyok az elvárásaim magammal szembe. Hiszen nincs olyan sok barátom, sőt. Azt hiszem, egy biztos ember van az életemben. De őt is féltik tőlem. Nem vagyok az a tipikus bulizós lány, pedig New York pont erről híres. Elcseszett lennék? Nem hiszem.
De az álmok nem múlnak, Hiba gondolkodok mindig valamin, jönnek és elsodornak. Álmosan csoszogok a papucsomba az ablakhoz, ahol apát látom a kocsi körül sündörögni. Vadászni megy. Ismét. Felpillant az ablakhoz és int. Tudom mit jelent. Ideje menni, vadászni. Lehető leggyorsabban kapom magamra a terepszínű ruhákat. Nem rég kaptam, hogy csatlakozzak hozzá.
Persze a történések felgyorsulnak egyik pillanatban még a kocsi felé tartok, a másikban pedig az erdő kellős közepén egy távcsőbe meredek, miközben áhítattal nézem a szarvast. Az állat hatalmas volt, bundája csillogott és fogalma sem volt róla, hogy most lépet be abba a mezőbe, ahonnan már biztosan nem lesz kiút.
- Rhiannon, ne kapkodd el. Mérd fel a szél sebességét, az őz mozdulatát. Nyugodj meg. – adja az utasításokat, én pedig felemelem a fegyvert. A távcsőbe pillantva ismét szemügyre veszem a békése álldogáló egyedet. Az én áldozatom. Nekem kell kioltani az életét. Nem mehet tovább, vagy vissza a családjához. A gondolatok végére érve meghúzom a ravaszt. A combját éri a találat, de tovább ugrik, követem a puskával és ismét leadok egy lövést, majd még egyet, és végül az állat a földre kerül. A szívem összetört. A lelkem már akkor elkárhozott, mikor először meghúztam a ravaszt.
Aznap megtanultam, hogy kell kizsigerelni az állatokat úgy, hogy ne sértsem fel a belső szervüket. Hiszen akkor tönkre megy a húsuk és az pazarlás lenne. Apám szerint minden porcikájuk kincset ér. Mindent fel lehet használni. De nem tudtam, hogy ennyire fontos számára.
Viszont pár napja más is kiderült. Apa egy gyilkos. Embereket öl. A vadászat után alig egy héttel később elutaztunk. A vonaton voltam, utaztunk hazafelé, mikor egy hozzám hasonló lány felszállt és apa szemében valami megcsillant. Sosem láttam még ilyennek, csak ült és felfalta volna a tekintetével. A bólintása mindent elárult.
Felnyalábolva a táskámat leültem a lány mellé, hogy beszélgetésbe elegyedjek vele. Érdekes volt, hogy mennyire hasonlítunk. A szeme sötét volt, akár az éjszaka, a haja pontosan olyan színű volt, mint a gesztenye, ami az udvarunkba terem. Senkinek nem tudott volna ártani, békés lélek volt. Megtudtam, hogy haza utazik, de a szülei nem lesznek otthon. Kellemes elbeszélgettünk. De a vonatút véget ért, szétváltak útjaink. Amint a lány eltűnt a tömegben apa olyan hévvel kérdezett, hogy megrémültem. Elmondtam mindent, hiszen tudtam, ha nem ő, akkor én leszek a terítéken. Akkor még nem tudtam, hogy mit fog tenni.
Viszont az eltűnt lányok a tévében. Mind azok voltak, akikkel nekem kellet összeismerkedni. Hamar összerakta a képet. De arra nem is gondoltam, hogy megöli őket. A rémálmok egyre élénkebbek voltak, valóságosak. Hiszen én ölöm meg őket. Megakadályozhatnám, de akkor én lennék a következő. Gyáva vagyok? Szeretek élni! Nem akarok meghalni.
you can see the war inside

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Rhiannon Hobbs Empty

gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  

❖ rhiannon hobbs ❖

Kedvesem! Rhiannon Hobbs 67686965

Ne haragudj, hogy csak most értem ide hozzád, de időközben hamar el kellett jönnöm... de most itt vagyok, és végre el tudlak fogadni Rhiannon Hobbs 67686965
Először is meg kell, hogy említsem, hogy mennyire szeretem a nevedet. Számomra a Rhiannon név nagyon különleges, valamiért a hangzása engem teljesen lenyűgöz. Tudtad, hogy Istennőt jelent ez a név? Wink
Önmagában már nagyon különleges a karakter, hisz részben egy sorozatból merítkezik, részben pedig saját magadnak kell kiegészítened, hogy teljes legyen. Rhiannon egy nagyon gátlásos lány, a végére már minden pozitívuma odavész, hisz aligha fogja fel, hogy az apja mit is tesz valójában. Pontosan jól tudta végig, hogy az apja egy sorozatgyilkos akinek a Minnesotai gébics a beceneve a rendőrök körében. Rhiannon is benne volt ezekben a levadászásokban de nyilvánvalóan nem önszántából. A lány egy szarvast is félve ölt meg, nemhogy még egy embert. Rhiannon csak egy csali volt. De azt már ő sem tudta, hogy milyen hús került a vasárnapi ebéd asztalára.
Rhiannon hamarosan árva lesz és remélem, hogy erre már fel vagy készülve. De semmi baj, elvégre ott van Will és Hannibal akik mindent megtesznek azért, hogy pótolják a hiányt a lány életében. Az már titok, hogy Hannibal nem úgy fog tenni, ahogy mi azt hisszük..
Azt sem hagynám ki, hogy mennyire lenyűgöztél az írásoddal. Nagyon szép és figyelmes olvasmány amire látszik, hogy mennyire rákoncentráltál és mennyire akartad, hogy szép legyen. Sikerült elérned, de hiszem, hogy ennél még tudsz szebben is alkotni. Gyönyörű olvasmány, nagyon szép lett  Rhiannon Hobbs 124822942 Alig várom, hogy a játéktéren is ihassam ezen szavakat, amit hamarosan meg is ejtünk majd.  Rhiannon Hobbs 1842766431
Nem akarok tovább csipogni, pedig hidd el, tudnám még ezt a szép lapot dicsérni, érdemes lenne. De most neked nem az a lényeg, hanem az, hogy végre színt kapj. Már meg is kaptad a csinos narancssárgás színedet és a rangodat, most pedig te jössz: Foglald le a gyönyörű arcod és neved, aztán rangot se felejts el foglalni. Jó szórakozást és köszönöm, hogy itt vagy! olajbogyo Rhiannon Hobbs 124822942 Rhiannon Hobbs 1842766431

1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Rhiannon Hobbs
» Rhiannon Hazel Darkh