Pokol egyik hercege vagy és büszke vagy a rangodra. Aljas és kegyetlen vagy, persze mi mást várunk a Hazugság Démonától? De nem mindig voltál te az, ami most. Magas rangú angyal voltál, és soha nem gondoltad volna azt, hogy egyszer ide fogsz jutni. Hű voltál Atyánkhoz, hiszen az Arkangyalok után minket alkottak meg elsőként. Minden feladatot elvégeztél, amit Isten adott neked, soha nem kételkedtél, nem kérdőjelezted meg. Szentírás volt a szemedben a szava. S, akkor hogyan buktál el? Közöttünk sokkal szorosabb kapcsolat volt, mint a többiek között. Testvérek voltunk és vagyunk, és megfogadtuk egymásnak azt, hogy ahova az egyik megy, oda megy a másik is. Amikor elmondtam azt, hogy Lucifer mellett állok és el fogok bukni akkor először nem hittél a fülednek és kiakadtál, csapkodtál, veszekedtél. Ekkor kértelek meg arra, hogy gyere velünk, bukj el te is. S mivel egy angyal mindig betartja az ígéretét, így hát megtetted azt amit kellett. Mellettünk harcoltál, és együtt zuhantunk le. Viszont én nem ott értem földet, mint ti. Dudael sziklájánál, ahol Atyánk láncai körbevették a testem és arra kárhoztattak, hogy örökre ott szenvedjek. Te nem tudtad azt, hogy életben maradtam. Azt hitted, hogy az életemet vesztettem a zuhanás után, hiszen Lucifer is ezt mondta neked. De veled ellentétben ő tudta, hogy élek csak nem akart kiszabadítani mert félt attól, hogy lázadást szítok. Teltek múltak az évek, évszázadok. Te voltál az, aki megszállta Júdást, hogy árulja el Jézust és te környékezted meg Káint, hogy ölje meg a testvérét. Nevet szereztél magadnak, és élvezed az életet. Én mindig figyeltelek a háttérből, hiszen ki tudtam lépni a testemből, de úgy döntöttem, hogy nem mutatom meg magam neked, jobb lesz ez így mindkettőnknek. Viszont arra én sem számítottam, hogy néhány hónapja magához hívott téged Luci és elmondta, hogy élek. A segítségével kiszabadítottál, de nem tudom, hogy fogsz velem viselkedni. Haragudni fogsz? Engem fogsz okolni a bukásért? Esetleg véget vetsz az életemnek? Vagy folytatjuk ott ahol abbahagytuk, testvérem? Ez mind rajtad áll.
//Már voltak megkezdett játékaink, de mindenről felvilágosítalak ha megérkezel! Ha szeretnéd, akkor kezdhetjük előröl a történetet. Rugalmas vagyok, csak gyere. Várlak nagyon :aww: