Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo

If I cannot move heaven, i will raise hell

Dracula
TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED

Silent Brothers
adminisztrátor
ranggal rendelkezem
Silent Brothers
all the stories are true

Dracula Empty
-- archivált hirdetés--

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Dracula Empty

Vlad Tepes
szabad / stoppolva / foglalt
❖ play by
Luke Evans vagy aki szerinted ide illik
❖ kor
586 
❖ faj
vámpír
❖ rang
az első
❖ város
egy héttel ezelőttig? Bukarest/Párizs/London
❖ foglalkozás
Fejedelem
❖ szexuális beállítottság
Hetero- vagy bi- 

A sötétség fejedelme, az első vámpír, maga Dracula. 1444-ben, Wallachiában alakultál át, hála egy hatalmas véráldozatnak, amelyet Hecate démonnak mutatott be az udvarod. A démonasszonyt olyan szinten lenyűgözte az ajándék, hogy halhatatlan, naptól elégő lényekké alakította az ott lévőket, te pedig továbbra is vezérük maradták. Felelős vagy a vámpírok elterjedéséért, elismeréséért a klávé berkein belül. Én jóval később, az 1500-as évek legvégén ismertelek meg, lettem a harmadik feleséged, egyben az első halhatatlan. Nagyjából kétszáz évnyi kaland, szenvedély, veszekedés és harc után döntöttem a válás mellett, és megfogadtam, hogy többet soha nem leszek egy kontinensen veled. Nem azért, mert gyűlöltelek, hanem mert a szívem egy része veled maradt és még mindig ott van. Megbántottalak? Megértetted, miért hagytalak ott? Fogalmam sincs, de azóta kerülöm a kapcsolatot, csak akkor látogatok Európába, ha te biztosan nem vagy ott. Újra férjhez mentem, majd megözvegyültem. Lemondtam a főboszorkánymesteri rangomról, kivontam magamat a hatalmi harcokból. Szeretem a semlegességet és a nyugalmat, de valljuk be, ez nem biztos, hogy így maradhat. Nem zártuk le a múltat, a jövő még több harcot ígér, mint korábban bármilyen háború, nekünk pedig még előtte tiszta vizet kell öntenünk a pohárba. De jobban teszed, ha gyors és ravasz vagy, mert menekülni fogok.

//Nem a régi szerelmi kapcsolat újra kezdése a célom, de sok játékot ígérhetek annak, aki elviszi a karaktert. Ideje lezárni a múltat, megbékélni a jelennel, megtanulnom, hogy egy elválásnak nem feltétlenül kell véglegesnek lennie. Fogócska, harc, könnyek és nevetés, emlékek felidézése és kreálása, esetleges bizalmas baráti kapcsolat kialakítása a célom. Persze, ha neked jobb ötleted van, jobban vonz egy másik forgatókönyv a jelenre, szívesen tárgyalok arról is

we need you badly

1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Dracula
» Vlad "Dracula" Tepes