Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo

If I cannot move heaven, i will raise hell

szüleink vagy valami olyasmi
TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED

Luna Hellfire
Warlock
ranggal rendelkezem
Luna Hellfire
all the stories are true

szüleink vagy valami olyasmi Empty
-- archivált hirdetés --

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

szüleink vagy valami olyasmi Empty

valaki hampton
scarlett johansson ❖ tündér
Mindig is felnéztem rád, amit mondtál nekem Szentírásként kezeltem, de most hatalmas fordulatot vett az életünk. Te s apa szinte minden szó nélkül csatlakoztatok az Ellenudvarhoz. Nem indokoltátok meg a döntéseteket és félő sosem fogjuk megtudni, hogy miért. Mindig is radikálisabb nézeteket vallottatok, mint én és a testvéreim, de ez nem változtatott semmin. Most mégis mi történt?
Amit még sem én, sem a testvéreim nem tudunk, hogy megcsaltad apát és évekig egy mondén férfi szeretője voltál. Mindannyian az ő gyermekei vagyunk. Nem tudom hogyan tudtad ezt az egész látszatot fenttartani, de most összeomolni látszott, ezért tartottad szükségesnek, hogy lelépjetek.

// Várlak nagyon! A pb változtatható csak szőke legyen  szüleink vagy valami olyasmi 1198290178  
120+ ❖ szabad  

valaki hampton
play by ❖ tündér
Sírni támadna kedvem, ha belegondolok, hogy te is itt hagytál minket. Azt hittem te valamivel jobb vagy anyánál, de mint kiderült hatalmasat tévedtem.
Amit még sem én, sem a testvéreim nem tudunk, hogy anya megcsalt téged és évekig egy mondén férfi szeretője volt. Mindannyian az ő gyermekei vagyunk. Ez a közeljövőben fog kiderülni, rajtad áll, hogy elhagyod-e anyát vagy sem.

// Várlak nagyon! A pb teljes mértékben rajtad áll  szüleink vagy valami olyasmi 1198290178  
120+ ❖ szabad  

szépséges neved
play by ❖ mondén
Te vagy az igazi apám. Évekig voltál anyám szeretője és mindannyian a te gyermekeid vagyunk, az összes testvéremmel. Biztosan tisztában vagy ezzel, ahogy minden mással is, hiszen rendelkezel a látás képességével. Nem tudom, hogyan dolgoztad fel a dolgokat vagy hogy tart-e még a viszony közted és anyám között. Semmit sem tudok rólad.

// Várlak nagyon! A pb teljes mértékben rajtad áll  szüleink vagy valami olyasmi 1198290178  
45-50 ❖ szabad  
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Te vagy ő