Tárgy: Re: szüleink vagy valami olyasmi Szer. Ápr. 11 2018, 01:11
-- archivált hirdetés --
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true
Tárgy: szüleink vagy valami olyasmi Hétf. Márc. 12 2018, 17:43
valaki hampton
scarlett johansson ❖ tündér
Mindig is felnéztem rád, amit mondtál nekem Szentírásként kezeltem, de most hatalmas fordulatot vett az életünk. Te s apa szinte minden szó nélkül csatlakoztatok az Ellenudvarhoz. Nem indokoltátok meg a döntéseteket és félő sosem fogjuk megtudni, hogy miért. Mindig is radikálisabb nézeteket vallottatok, mint én és a testvéreim, de ez nem változtatott semmin. Most mégis mi történt? Amit még sem én, sem a testvéreim nem tudunk, hogy megcsaltad apát és évekig egy mondén férfi szeretője voltál. Mindannyian az ő gyermekei vagyunk. Nem tudom hogyan tudtad ezt az egész látszatot fenttartani, de most összeomolni látszott, ezért tartottad szükségesnek, hogy lelépjetek.
// Várlak nagyon! A pb változtatható csak szőke legyen
120+ ❖ szabad
valaki hampton
play by ❖ tündér
Sírni támadna kedvem, ha belegondolok, hogy te is itt hagytál minket. Azt hittem te valamivel jobb vagy anyánál, de mint kiderült hatalmasat tévedtem. Amit még sem én, sem a testvéreim nem tudunk, hogy anya megcsalt téged és évekig egy mondén férfi szeretője volt. Mindannyian az ő gyermekei vagyunk. Ez a közeljövőben fog kiderülni, rajtad áll, hogy elhagyod-e anyát vagy sem.
// Várlak nagyon! A pb teljes mértékben rajtad áll
120+ ❖ szabad
szépséges neved
play by ❖ mondén
Te vagy az igazi apám. Évekig voltál anyám szeretője és mindannyian a te gyermekeid vagyunk, az összes testvéremmel. Biztosan tisztában vagy ezzel, ahogy minden mással is, hiszen rendelkezel a látás képességével. Nem tudom, hogyan dolgoztad fel a dolgokat vagy hogy tart-e még a viszony közted és anyám között. Semmit sem tudok rólad.
// Várlak nagyon! A pb teljes mértékben rajtad áll