Nem tudom, hogy mi, vagy ki vezetett téged oda akkor. Jó három évszázada, abba a különösen borongós erdőbe, amelynek egyik fája tövében jómagam csücsültem étlen, szomjan, és dacolva a fagyhalállal. Bármit megtettem volna, a lelkem is eladtam volna az ördögnek, hogy mentsen meg, és akkor csodának csodájára odaálltottál, mint szépséges jégkiráynő, és kegyelmet mutattál felém. Persze volt egy alkunk, amire már magam sem emlékszem. Cserébe, hogy az én életemet megmentetted, fel kellett áldoznom a családomat, hogy az én becses lelkem helyére, az ő lelkeik kerüljen odalent a purgatóriumban. Én pedig beleegyeztem mindenbe. És meg is tettem... volna, ha nem szeretném ennyire bátyámat, és húgomat. Rajtuk kívül mindenkivel végeztem, lelkük a tied lett, valahogy mégis azt érzem, hogy nem fogsz nyugodni, amíg ezt a tartozást le nem vered rajtam. Hát gyere, és bokszoljuk le.
//Nos, ennyi lenne igazából. A név és a pb is csupán ötlet. A jövőben - ha megérkezel - szeretném kijátszani az átváltoztatásom éjszakáját, illetve utána is lesz lehetőségünk rengeteg játékra, tekintve, hogy tartozom neked! Ha megérkezel dobj egy pm-et, mert tényleg hatalmas szükségem lenne rád! Végül pedig ide alulra bedobálok egy csomó gifet magamról, hogy lásd, mennyire kis cuki vagok.