descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Kb. 4 évvel ezelőtt, New York, FBI
if i cannot move heaven, i will raise hell

avatar
Tartózkodási hely :
★ new york ☆
foglalkozás :
★ ex-agent || journalist || blogger ☆
Karaktered arca :
★ ana de armas ☆
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


lenny &  blake
annoying little hacker
Mindig is szerette a munkáját végezni. A rosszfiúk kézre kerítése olyan dolog volt, ami nélkül a létezését sem tudta elképzelni. A társával pedig szüntelenül jó szinkronban dolgoztak egymással. Szinte kiegészítették egymást. Mind a ketten remek rendőrök voltak és tisztelt ügynökök az irodánál, de kettejüket, ha akarták volna sem lehetett volna szétszakítani. Meg, ha meg is próbálták volna azzal is csak azt érték el, hogy az egész irodának a teljesítménye romlana. Mert lehet, hogy voltak dolgok, amik miatt néha összekaptak, bár veszekedésnek még nem lehetne nevezni, de ez még koránt sem volt negatívum. Nem az ő esetükben.
Most pedig, hogy kiderült a srác, akinek nem olyan régen a kezére tette a bilincset most úgy tűnik az FBI szolgálatába fog állni. Hát nem tagadja, hogy van tehetsége a srácnak, meg igen is fel kell karolni azokat a személyeket, akik a bűnözés területén próbálnak meg boldogulni ahelyett, hogy helyes irányba próbálnák terelni a tehetségüket. De vannak olyan zöldfülűek, akiket azért még nem feltétlenül kellene alkalmazni az irodánál.
Mikor odaáll az asztalukhoz egyszerűen csak összefonja a karját a mellkasán és úgy pillant a vörös hajzuhataggal rendelkező srác szemeibe. Szinte lerí a tekintetéből a ridegség, hiszen egyáltalán nem örül annak, hogy szabadon megússza a gyerek. Az még valamennyire vigasztalja, hogy szigorúan az ő keze alatt mozoghat csak a srác.
- Szóval csak, hogy lefektessük a szabályokat. Ha azt mondjuk, hogy leülsz, leülsz. Ha arra kérünk, hogy fogd be a szádat megteszed. Úgy ugrálsz, ahogyan mi fütyülünk, értetted? - Reméli, hogy ezzel egyértelműen felhúzta a határt közöttük. Egy pillanatig sem akar szimpatizálni a sráccal és ezzel csak még inkább elvágja minden lehetőségét a srácnak attól, hogy egy percig is azt hihesse, hogy ők ketten barátok.  
❖ Megjegyzés: remélem tetszik    
Blake Lancaster
❖ Látó

avatar
Keresem :
i'll think about this
Tartózkodási hely :
LA-NY
foglalkozás :
famulus
Karaktered arca :
KJ Apa
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


Sadie & Blake

Szinte folyik az izzadság a tarkómon, majdnem lehetetlen elhinnem, hogy megúsztam a börtönt... Na, nem mintha sokkal jobb lenne az FBI kutyájának lenni, de talán még mindig jobb, mint éppen csak elérve a felnőtt kort, máris börtönben csücsülni hackerkedésért... Mert így már nem csak nevelőotthon, vagy kiskorúak börtöne lenne, de nem ám! Ez már az lett volna, ahol ha leesik a szappan, akkor inkább ne fürödj meg. A fenébe is, ki gondolta volna, hogy elkapnak! Meg, hogy ez ennyire fontos. Mégis ki az az eszement, aki egy ekkora ügynökség adatbázisának kulcsait egy recepteket megosztó oldal kódjai közé rejti?! És mégis miért én voltam az egyetlen hacker, aki ebbe beletenyerelt? Én csak egy jó receptet akartam anyámnak, amiért nem kell díjat fizetni, mint felhasználó... F*ck.
- És akkor ők azok, akikkel majd tartanod kell a kapcsolatot... Ms Collins és Mr Beckett. Kiváló ügynökök, mint tapasztalhatta, elég elkötelezettek. Majd bevezetik. - És ott is hagyott az öreg fószer, pontosan azelőtt a két ügynök között, akik becipeltek ide, miután a rendszerük kiszűrt. Jobb híján pedig egy kényelmetlen mosoly kíséretében integetek, majd kezet nyújtok a fickónak.
- Hát, örülök, hogy ööö... Ismét találkozunk. Blake Lancaster. Már alig várom a közös munkát... - felnevetek, az élet iróniája. Szerintem csak én vagyok olyan szerencsétlen, hogy kikapjam azokat, akik pár nappal ezelőtt még éppen bilincsbe vertek, hogy akkor mostantól közös munka, összetartás. Áh, akkor meg kéne adnom a számomat? De gáz, az első alkalom, amikor megadom a számomat egy csajnak, még hozzá annak, aki pár napja lecsukott, és azt is csak azért, mert együtt fogunk dolgozni...

Blake Lancaster
❖ Látó

avatar
Keresem :
i'll think about this
Tartózkodási hely :
LA-NY
foglalkozás :
famulus
Karaktered arca :
KJ Apa
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

***Ajánlott tartalom

all the stories are true

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: különlegességek :: Múlt-
Ugrás: