descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
RAPHAEL -
if i cannot move heaven, i will raise hell
Vendég
Vendég

avatar
all the stories are trueRaphael Santiago
I might be a vampire but I was raised a good catholic.
David Castro vámpírveterána klán feje
the devil is in the details

❖ Becenév:
A Raphael tökéletes lesz, köszönöm
❖ Születési hely, idõ:
Mexikó, 1937 - a részletek nem fontosak
❖ Családi állapot:
Egyedülálló
❖ Szexuális beállítottság:
Aszexuális
❖ Foglalkozás:
Vámpírok ügyeit igazgatom... tehát akkor ügyintéző?
❖ Ismertetõ jel:
Sápadtság, fekete öltönyök, szúrós tekintet. Ez mind összeadva eléggé, khm, ismertető.
❖ Átváltozás:
1953-ban történt. Pár szomszédos kölyökkel elindultunk vámpírokra vadászni. Azt hittük, hogy ha igazak a szóbeszédek, és tényleg léteznek, könnyű szerrel elintézzük majd őket. Tévedtünk. Egy Louis nevű vámpír abban a hitben, hogy segíteni fogok neki, átváltoztatott. Azonban a dolgok nem úgy történtek, ahogy arra számított. Megöltem, és nem csak őt, hanem a barátaimat is. Táplálkoznom kellett, ez az egyetlen mentségem.
❖ Rang:
Egy vámpír klánt próbálok vezetni. Nem könnyű, de mivel született vezető vagyok, azt hiszem, hogy minden akadályt le fogok tudni küzdeni. Kerüljön is bármibe.
❖ Család:
Egyszer, mint minden normális embernek, nekem is volt egy anyám - Guadalupe - , egy apám, és egy testvérem, - aki még most köztünk van - de hosszú ideje az igazi családom a Dumort lakói.
look deeply into my eyes

5 pozitív tulajdonság
magabiztosság, szavahihetőség, elegancia, bőkezűség, humor
5 negatív tulajdonság
tökéletesség - ez kiteszi mind az ötöt
5 dolog, amit szeretsz
kis húg, vámpírok, vér, vér, vér?
5 dolog, amit nem szeretsz
lihegő, szőrös farkasok, fontoskodó Árnyvadászok, Camille, napfény, értelmetlen magánakciók  
Legnagyobb félelmed
A Klán elvesztése
Legnagyobb vágyad
A lehető legjobb vezető lenni
Legnagyobb gyengeséged
érzelmek
Legnagyobb titkod
Nem mondhatom el...
Rejtett tehetséged
Talán a főzés. Bár kétlem, hogy ez különlegességnek számít.
Fõ fegyvered
-
Hobbi
Öltönyöket vásárolgatok. - Tényleg.
Kedvenc étel
Vér
Kedvenc ital
Bloody Mary - habár Mary gyakran más nevet ölt fel
Kutya vagy Macska
denevér
Allergia
Napfény
Bal vagy jobbkezes
Jobb
Fura/Idegesítõ szokás
Rakd csak közvetlenül elém a csuklód és rájössz
Szervezett vagy rumlis
szervezett
Dohány, alkohol, drog
Vér
you can see the war inside

Vámpírok? Miféle hülyeség ez? - Gondoltuk akkor. Pusztán csak rémtörténetekből és filmekből hallottunk a vérszívókról az ötvenes évek Amerikájában. Mit sem sejtettünk az Árnyvilágról, az Alvilági lényekről, démonokról. Az élet egyszerű volt, és normális. Leszámítva persze a hidegháborús légkört.
Amikor gyermekek tűntek el, egyik napról a másikra tudtuk, hogy valami nincs rendben. Barátaink, ismerőseink váltak köddé, mi pedig egyre türelmetlenebbek és elszántabbak lettünk. Mégis igazak a pletykák? Vámpírokkal van dolgunk? - ilyen és ehhez hasonló mondatok csúsztak ki az ajkainkon, akkor sok-sok évvel ezelőtt. Nálam idősebb srácok meg akarták mutatni a felnőtteknek, hogy ők elég érettek ahhoz, hogy a nagyokkal üljenek egy asztalhoz, és közösen osztozzanak a felnőtt élet örömeiben. Mit tehettem volna? Egy Mexikóból érkezett kölyök, aki csak be akart illeszkedni. Nem mondhattam nemet, nem menekülhettem a sorsom elől. Ezért amikor eldöntötték, hogy vámpírvadászatra indulnak mélyen fejet hajtottam, és a skandáló tömeg tagja lettem.
Éjszaka történt. Igazából nem emlékszem pontosan mindenre. Gyors és kegyetlen véget ért a hadműveletünk. A Dumort Hotelben minden olyan titokzatos és rémisztő volt. Az árnyékok a falon, a léptek csattanása a padlón. Némelyikünk természetesnél hangosabb lélegzetvétele, vagy sóhaja.
Egy folyosón álltam. Hirtelen elviselhetetlen fájdalmat éreztem, aztán minden elsötétült. Mikor magamhoz tértem vér borította a ruhámat. Az íze a számban, a szag pedig a levegőben kínzott. Nem tudtam mi történik.
Majd újabb fájdalom, és újabb sötétség, de ez most más volt. Kegyetlenebb, mértéktelenebb. Itt már halványabbak az emlékeim. Talán mert nem akarom, vagy talán mert nem vagyok képes a képkockákat visszapörgetni. A barátok lemészárlása mindenkinek nagy traumát jelentene.
Az eztán következő időszak sem volt könnyű. Az éhség, a kontroll, a napfény. Mindent meg kellett tanuljak az életben maradáshoz. Vagyis... életben nem, de valahogy úgy. Többet nem játszhattam a kishúgommal, nem ülhettem le családi körbe vígan, felszabadultan vacsorázni. Legalábbis egy nagyon hosszú időszakig.
Hamar férfi lett a kisfiúból, ezért is vagyok ma az, aki. Egy félelmet nem ismerő, magabiztos vezető, aki a családjának, fajtájának él, és szenteli minden egyes pillanatát. A vámpírok, a Dumort Hotel, mind-mind a lényemmé lett, és azt hiszem, sosem fogok tudni megválni ettől. Mintha így lett volna megírva, persze - tudom, hogy ez hülyeség. Nincs megírva semmi, így ki tudja, milyen magasra emelkedhetünk mi, vámpírok.
dust and shadows

Vendég
Vendég

avatar
all the stories are truegratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  

❖ Raphael  ❖
Ó, Raphael, ha tudnád, hogy mennyi mindenki várta már azt, hogy megérkezz ide közénk! Ami pedig a legszebb az egészben, hogy te vagy a kis közösségünk legelső vámpírja, végre a statisztikába a vámpírokhoz is kerülhet egy strigula, hogy bizony rendelkezünk egy vámpírfiúval is! :*.*:
Nos, hol is kezdhetném? Például ott, hogy miként is lett belőled nem csak egy vérszívó, hanem megannyi hozzád hasonló lénynek a vezetője. Annyi biztos, hogy az út nem volt oda túl sima, sőt, barátokat veszítettél el az átváltozásod folyamán. Ámbár úgy látom, hogy nyugtat téged azon tudat, hogy mindössze az öntudatlan éhséged volt a hibás a halálesetek felett. Márpedig minden élőlény úgy van beprogramozva, hogy a túlélés legyen a cél, és te is pontosan azt tetted akkor. Hiába is, de a múlt az elmúlt, egészen régen esett meg az a történet. Most azonban jóval fontosabb dolgokkal kell foglalkoznod, mégpedig az, hogy kiváló vezető legyél azok számára akik téged követnek.  Nem utolsósorban, hogy megvédd őket, elvégre hiába feszítetted el akkor régen a családodat, kaptál most egy másikat ahol te vagy a fő abban a kis birodalomban. Ezért is van az, hogy megannyi felelősség zúdul rád, de te erős és határozott vagy, talán nem okoz gondot túl gyakran az, hogy vezető legyél. Szereted őket, az a fontos Very Happy
A lapod valóban rövidecske lett, no de és aztán mi van akkor? Very Happy Minden benne volt, amire nekünk szükség volt, hogy megismerjünk téged. Játéktéren remélhetőleg majd jobban kibontakozol  
Foglald le a pofidat, és ne habozz összegyűjteni a csapatod tagjait! Jó szórakozást kívánok!  olajbogyo


1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Régi karakterlapok-
Ugrás: