Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Simon Lewis Kedd Okt. 23 2018, 20:47 | Simon Lewis(kötelező kitölteni, titkos multi esetén adott karakter, de mindenképp üzenetet kell küldeni a multikról a staffnak) Simon Lewis „Hey, Clary. You take care of yourself, I know you can, and take care of Jace, that poor, helpless blond.” Timothée Chalamet | Vámpír | 20 | | Napjáró |
the devil is in the details ❖ Becenév: Napjáró ❖ Születési hely, idõ: New York, 1998. október 17. ❖ Családi állapot: bonyolult kapcsolatban.... ( Hivatalosan is a barátod vagyok, te meg a barátnőm? Van erre valami árnyvadász rituálé? Át kell állítanom a Facebookon a „bonyolult kapcsolatban” -t „kapcsolatban” -ra? ) ❖ Szexuális beállítottság: hetero ❖ Foglalkozás: Tanuló ❖ Ismertetõ jel: Káin jele régebben meg volt, de elhagytam. ❖ Átváltozás: Raphael Santiago által ❖ Rang: Napjáró ❖ Család: – Talán vennem kéne valamit anyámnak. Mivel fejezhetem ki leginkább, hogy „köszönöm,hogy kidobtál a házból, és úgy teszel, mintha meghaltam volna”? ❖ pozitív tulajdonságok Kedvesség, humor, szellemesség ❖ negatív tulajdonságok Túlzásba vitt szarkasztikusság, komolytalanság ❖ legnagyobb félelmed Hogy egyszer szomjúságból ölni fogok ❖ legnagyobb vágyad Vér ❖ legnagyobb titkod Nyílt titok a legnagyobb bűnöm, hogy tönkretettem egy kislány, Maureen életét. ❖ legnagyobb gyengeséged Vér, Clary, Izzy look deeply into my eyes Egy parkban fekszem a füvön, a háború vége óta egy kissé összefolynak a napok. El kell valamivel ütnöm az estéimet és mostanában, ide járok, ebbe a parkba, a csillagokat lesni, bár New York fényei elnyomják őket. Mintha tegnap lett volna, hogy Clary által betekintést nyerhettem az árnyvilágba, az események már keverednek a fejemben, hisz minden olyan gyorsan történt. Jace a zárba illesztette a kulcsot, majd a válla fölött hátrapillantott Simonra. – Szerintem sejtésed sincs róla, hogy mekkora megtiszteltetésben van részed – mondta. – Te leszel az első mondén, aki valaha betette a lábát az Intézetbe. – A többieket valószínűleg a szag riasztja el. you can see the war inside |
|