Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo

If I cannot move heaven, i will raise hell

Abbadon - say my name
TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Abbadon - say my name Empty

Abbadon
Wings that once bore hope are now stained with blood.
nathaniel buzolic Démonnagyon-nagyon idősBukott Angyal
the devil is in the details

❖ Becenév:
maradjunk az eredetinél...
❖ Születési hely, idõ:
Réges-régen, egy messzi messzi...
❖ Családi állapot:
Egyedülálló
❖ Szexuális beállítottság:
hetero
❖ Foglalkozás:
Szemtelenül irányítok, kegyetlenül küzdök.
❖ Ismertetõ jel:
Nem szükséges.
❖ Átváltozás:
-
❖ Rang:
Bukott angyal, Pokol herceg, a Halál Angyala, körülménytől és időponttól függ.
❖ Család:
Volt ez a fellázadás dolog... aztán meg jött a Pokol ugye. Igazából a családi életemről íródott egy könyv, amit sok millióan csodálnak. Ideje lenne elolvasnod.
look deeply into my eyes

5 pozitív tulajdonság
humorosan, eszesen, rámenősen, kegyetlenül rafinált
5 negatív tulajdonság
önfejűen, ridegen, beszámíthatatlanul, fenegyerekesen hazudozó
5 dolog, amit szeretsz
sötétség, tűz, emberek, nagyon, holtan,
5 dolog, amit nem szeretsz
 emberek, teli, élettel, és, jókedvvel
Legnagyobb félelmed
Gumicukrok... de tényleg.
Legnagyobb vágyad
Lucifer helyébe lépni egyszer? Talán?
Legnagyobb gyengeséged
A humorérzékem
Legnagyobb titkod
ha most elmondom,
akkor már nem lesz titok, ugye?
Rejtett tehetséged
jobb ha rejtett marad az emberiség érdekében
Fõ fegyvered
-
Hobbi
A halál annak számít?
Kedvenc étel
vérben mártott... bármi
Kedvenc ital
lásd feljebb
Kutya vagy Macska
nagymacska  
Allergia
szerelem
Bal vagy jobbkezes
jobb
Fura/Idegesítõ szokás
Gyűrű kocogtatás asztalokon, ajtókon, koponyákon
Szervezett vagy rumlis
szervezett  
Dohány, alkohol, drog
Bourbon
you can see the war inside

1888. augusztus 31. - Whitechapel, London

Az emberi természet kiszámítható. Az emberi társadalom pedig még borzalmasabb. A legtöbben jelentéktelenül élik mocskos kis életük, a nélkül, hogy bármit is sejtenének, vagy tudnának. Pedig, ha tisztában lennének azzal, hogy ők az Univerzum söpredékei... Azonban akad pár kivétel. Lelkek, elmék akik a tisztaságot választották, a biztos utat a Pokolba.
Hajnali három múlt. Érzem, ahogy a gonoszság elönti London koszos utcáit. Prostituáltak, iszákosok, erőszaktevők sorakoznak egymás után a végzetre várva.
Az utóbbi időben Whitechapel lett a kedvenc kikapcsolódásom. Egy különleges lélek él itt. Kegyetlen, rideg, és elszánt. Precízen bánik a késsel, orvosi pontossággal végez áldozataival. Sikolyuk néma kiáltás a halálhörgések erdejében.
Az árnyékok közt figyelem, ahogy megragadja a nőt. Erős, határozott mozdulatokkal készíti fel az utolsó percekre. Mary Ann nem menekülhet. Balról jobbra vágja el a torkát, egymás után kétszer is. Hasát további metszésekkel tarkítja, nem áll le. Egyenesen Luciferhez küldi a szajhát. Kielégítő látvány.
Senki sem tudja a nevét, a kilétét. A rendőrség hiába keresi, a közösség hiába vadászik rá. Egyedül én ismerem. Ismerem minden kis rezdülését. Akarom Őt. Birodalmam csillaga lehetne.

1989. január 24. - Florida, USA

A vég sokszor csak a kezdet. Mikor azt hiszed, hogy már nincs mit tenned, neked ennyit adott az élet, akkor történik valami felsőbbrendű. Természetfeletti. Ezt gondolhatta ez az ifjú férfi is. Ted Bundy elektromos székében ülve rám szegezte a tekintetét. Nem kellett volna ott legyek, mindketten tudtuk, de nem bírtam ellenállni a kísértésnek. Látni akartam, hogy miképp fog viselkedni mikor elmondja az utolsó szavakat. Amikor utoljára még megtölti levegővel a tüdejét, vagy ökölbe szorítja a kezét, amivel annyi életet kioltott. Gondolta valaha, hogy magával a Halál Angyalával szembesül saját eltávozása előtt?
Vajon az igazi angyalok tudják, hogy itt vagyok? Értik, hogy miért? Mr. Bundy kivételes tehetség. Évtizedek óta nem találkoztam hasonló szerzeménnyel mint ő. Az utolsó példány Világháborút indított, és több milliót kaszált. Persze nem pénzben....Azt hiszem, vonzanak a gyilkosok. Különleges kapcsolatot érzek, amikor a szemükbe nézek, és a lelkük rothadtságát látom. Ezért is lennék én, a Halál Angyala?

Napjainkban...

Manhattan utcáin sétálok. Este van, mindenki hazafelé igyekszik a családjához. Egy finom vacsora, egy pohár bor, gyerekek, milyen volt a napod, drágám, és még sok ezer közhely. Ezt nevezik ők boldogságnak? A Mennyhez képest ez a hely egy pöcegödör. Néha visszamennék, csak egy-egy órára, hogy tudjam, megérte. Pontosan azért, hogy ne hiányozzon az, amit egykor eldobtam magamtól, hogy más vágyakat elégítsek ki.
Annyira könnyű döntéseket hozni. Velük élni, már nehezebb. Akkor is tudtam, most is tisztában vagyok vele.
Megbántam valaha, hogy ellenszegültem és Elbuktam? Soha, egy percre se. Megtenném még egyszer? Mindenféleképpen.

dust and shadows

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Abbadon - say my name Empty

gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  

❖ the angel of death  ❖
* Megdobálja gumicukorral* haha, viccet félretéve: Az igazat megvallom, hogy szinte biztos voltam abban, hogy ez a kanon karakter hamar gazdára lel, ugyanis ez egy tökéletes karakter, bárhogy is nézzük. Nem elég, hogy démon és ráadásul az egyik legkegyetlenebb, másodjára tökéletes jellemzőkkel rendelkezik és harmadjára pedig egy tökéletes pszichopatához illő arc társul hozzá. Hát kell ennél több?! Egyszóval, szerintem nagyon szerencsés vagy, hogy egy ilyen remek karaktert alkottál meg, ugyanis valóban nem egy átlagos bukottról van itt szó. *fangirlgörcs*  Abbadon - say my name 1868015316  Abbadon - say my name 1868015316
Amivel viszont nem a te lapodnál futottam legelőször össze, az még pedig az, hogy sokan az én helyembe akarnak lépni, hogy a Poklot irányítsák. Haha, nem tudjátok, milyen kín az, szívesen megmutatnám de nem lehet Abbadon - say my name 2148618046
Drága kaszásom, meg kell hagyjam, hogy nagyon tetszett, hogy az első két szösszeneteidben összeszedtél két nagyon híres sorozatgyilkost, akik valóban gyönyörű munkát végeztek életük folyamán, ámde az utóbbi emberünk a megérdemelt igazságszolgáltatást kapta végül, vagyis a villamosszéket. Míg a hasfelmetsző olyan jól végezte munkáját, hogy a mai napig sem tudják bizonyítani, hogy végül ki is volt a valódi elkövető. Tudtad, hogy már az is felmerült, hogy egy nő volt az a bizonyos Hasfelmetsző Jack?
Ami pedig az emberek közötti utazásodat illeti, jól vigyázz, drága barátom! Az emberek között akadnak olyanok, akik veszélyesek egy magunkfajtára, úgyhogy ne csak a halál pillanatán tartsd a szemeidet! Wink
De mint tudjuk, száz szónak is egy a vége; Egy tökéletes lapot hoztál össze röviden-tömören, nem is akarlak tovább fenntartani! Kérlek, foglald le ezt a purrrrrrfekt arcot, s irány a játéktérre, hogy mozizz más fájdalmán esetleg halálán. Jó játékot kívánok! Abbadon - say my name 704671141

1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Abbadon
» Abbadon