Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo

If I cannot move heaven, i will raise hell

Abbadon
TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Abbadon Empty
.

Elowen Herondale
sötét árnyvadászok vezére
ranggal rendelkezem
Elowen Herondale
all the stories are true

Abbadon Empty

gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  

❖ Powerful demon  ❖
Kedves Abbadon! Abbadon 362884228

Először is engedd meg nekem, hogy üdvözöljelek a köreinkben, remélem jól fogod érezni magad nálunk. Abbadon 1455903791 Másodszor pedig sajnálom, hogy csak most jutottam el hozzád remélem azért nem várakoztattalak meg túlságosan sokáig.  Abbadon 2148618046
Az előtörténeted egyszerűen tökéletesre sikeredett. Én imádtam minden egyes sorát, ahogyan a szavakkal bánsz, az valami lenyügöző. Teljesen beszippantott az írásod és éreztem minden egyes soron a karakter személyiségét, a lényének lényegét. Fantasztikusra sikeredett és az általad választott arc talán csak még inkább hozzáadott valami különlegeset a karakterhez, úgyhogy ezért is külön gratuláció illet téged.  Abbadon 1912333346
Szerintem minden tökéletesen a helyén volt a karakterlapoddal, nagyon szépen felépítetted, úgyhogy nem látom értelmét, hogy mégis miért fognálak vissza téged a játéktérről.  Abbadon 2192951729

Nincs más hátra, mint előre gyorsan ejtsd meg a foglalókat utána pedig már tényleg belevetheted magad a játéktér izgalmaiba! Abbadon 362884228

Jó szórakozást kívánok!  olajbogyo

1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Abbadon - say my name
» Abbadon