Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Killian O'Conner Csüt. Szept. 28 2017, 16:04 | Killian O'Conner
"A gyűlölet fényesebben ragyog bármilyen tűznél, és mélyebbre vág bármely kardnál." Colin O' Donoghue | Vámpír | 48 | | Vámpír |
the devil is in the details ❖ Becenév: Kili, Kyan, O'Conner ❖ Születési hely, idõ: Oklahoma, 1964. December 12. ❖ Családi állapot: Egyedülálló ❖ Szexuális beállítottság: Hetero ❖ Foglalkozás: Van egy illegális csoport. A nevük édes mindegy, mert magam sem tudom. Nekik dolgozok. Időként előkerülök, hozok néhány nagyobb értéket. Néha ők bíznak meg feladatokkal. Nem drog. Semmi tudatmódosító... Csak szimpla megélhetési bűnözés. Bár mostanában kezdenek eldurvulni a dolgok. Már nem csak tárgyakról szól az egész... Tolvajkodásról. Nem szeretek mondént ölni. ❖ Ismertetõ jel: Van egy bizonyos "ki ha én nem" járásom, ami már messziről szembetűnő. Ezen felül az arcjátékom is árulkodik az önkényes felmagasztalásomról. Továbbá, több fekete van rajtam, mint egy temetésen. ❖ Átváltozás: Vámpárrá váltam, olyan 28évesen, kb. Szerettem az életet, a nőket, és felettébb magamat... Hallottam dolgokat és mentem a pletyka után. Meg is találtam. S itt volnék én. ❖ Rang: Egyszerű Vámpírként nem kívánok senkihez sem tartozni. Még csak a gondolattal sem játszom, hogy valaki marionettje legyek. Nem az én világom. Szeretem a szabadságot. Bár jórészt megvan a maga árnyoldala, de a pozitív vonzatát tekintve a következményeit is vállalnunk kell. ❖ Család: Egyke voltam, csak a piás szülők és én. Apám lelépett, anyám meg az alkoholba fojtotta bánatát. Mára már halottak. Hogy miképp? Én öltem meg őket. Akkor, fiatalon, a korlátlanság érzésével teljesen másképp hatott rám a dolog. De amikor tudatosult bennem, hogy egyedül maradtam... Az már teljesen más tészta volt. Ekkor derült ki számomra, hogy fiatal napjaimnak megvan a maga gyümölcse... Egy kislány. Mára már 24 éves. Azt se tudja, hogy létezem... look deeply into my eyes 5 pozitív tulajdonság Lelkiismeretes, Felelősségteljes, Humoros, Ambiciózus, Racionális, Egyenes 5 negatív tulajdonság Szarkasztikus, Tapintatlan, Nagyképű, Szórakozott, Állatias 5 dolog, amit szeretsz Játszani a mondénokkal, Whisky, Lettie nyúzása, Nők, s végül saját magamat. 5 dolog, amit nem szeretsz Hullaszag, Kotnyeleskedés, Ha megpróbálnak átverni, Jehovák, Legnagyobb félelmed Egyszer szembe kell, majd néznem a családommal. Legnagyobb vágyad Újrakezdeni mindent, hogy ne követhessem el életem legnagyobb baklövéseit. Legnagyobb gyengeséged Lettie és a maszk mögötti valóm. Legnagyobb titkod Az érzéseim, amit egy érzéketlen barommal palástolok. Vonzódok Lettie-hez. Rejtett tehetséged Sok van, amiket még magam sem ismerem. Legalábbis remélem... Hobbi Lettie csesztetése. De mellette szívesen olvasok, vagy épp iszok. Ha nem a munkámmal vagyok elfoglalva... Kedvenc étel Anno a kínai kajáért voltam oda. Ma már csak a 0-s vér maradt... Kedvenc ital WHISKY! Kutya vagy Macska ÉN! Milyen kérdés ez? Allergia Az idiótákra allergiás vagyok... Bal vagy jobbkezes Jobb Fura/Idegesítõ szokás Ha ideges vagyok az állkapcsaimat összepréselem. Szervezett vagy rumlis Kicsit ez, kicsit az. A magánéletem rumlis, a házam tiszta. Dohány, alkohol, drog Dohányzok. Pótcselekvés... | |
you can see the war inside Ismered az a helyzetet, mikor azon tűnődsz, hogy van-e értelme az életnek? Minden bizonnyal ismered, hiszen nincs aki el ne gondolkodott volna rajta. Mindenkinél idővel feljön ez a nevezetes kérdés. Általában mindenki megtalálja rá a maga válaszát. Hol a sajátjára, hol a másikéra. De ilyen ez. Csak gurul és gurul. Van, hogy le, van hol fel. Vagy épp már a szélén állsz. Aztán hirtelen a mélybe zuhansz vele, és eltűnsz a fészkes fenébe... Azt hiszem ez az, amikor valaki olyan kétségbeesett, hogy mégsem talál rá magyarázatot... Pedig épp ott van az orra előtt. Az én kérdésemre ott volt a válasz... Épp előttem. Mégis egy másik utat választottam, s így kötöttem ki én is, a gödör mélyén... Az életedet megpróbálhatod szebbé tenni, de belülről úgy is rothadásnak indulsz. Mint test, mely fölött elhalad az idő kegyetlen kereke... Van persze kiút. Hiszen vagy hagyod, hogy kilapítson az a a bizonyos rozsdás fémkeret, vagy kilépsz előle, s úgy döntesz: Ezek a szabályok többet rád nem vonatkoznak. Én félreléptem, és úgy döntöttem, többet veszek el, mint ami járna... Két kézzel faltam az életet. Nők, pia, pénz... A családom közben darabokra esett a szemem láttára. Persze mit sem törődtem vele. Elvégre mit adhat nekem a család, ami valójában már rég nincs... Csak látszat. Ahogy pedig az idő haladt, a percekből órák lettek, az órákból hónapok, majd a hónapokból egy évtized. Azt tettem mindvégig, amiben hittem. Amiben hittem, hogy szebbé teszi az életemet, s közben hátat fordítottam annak, amivel igazán foglalkoznom kellett volna. Egy senki voltam. Loptam, csaltam és hazudtam. Mindent, ami belefér... Hiszen mit várhatnék még az élettől? Hibáztathattam a családomat, hibáztathattam a körülöttem lévőket... Közben végig én voltam az, akinek a kezébe kellett volna vennie az irányítást. Persze könnyebb másokat okolni, mint a saját körmöd alá nézni. Mit tettél le az asztalra? Semmit... Amikor úgymond öntudatra ébredtem, rájöttem mit vesztettem el az életemből. Hogyan döntöttem? Mi volt a következő lépés? Először is tudatosult bennem, hogy ehhez már nincs elég időm. Tehetetlennek éreztem magamat, ugyanakkor vágyakoztam a változás után. Egy új élet után. A vágy csendben kaparta belülről a nyirkos falakat, miközben folytattam azt az életvitelt, amit eddig is. Ahhoz már gyenge voltam, hogy magam vegyem a kezembe az irányítást és változást eszközöljek. Hogy azt mondjam: Itt és most vége ennek...Akkor jött a lehetőség. A lehetőség, amely a gyengeségem újabb ismérveként nyomott rá egy hatalmas bélyeget az életemre. Rám. Vámpírrá váltam. Eluralkodott rajtam a hirtelen jött hatalom. Azt hittem, hogy azzal amit kaptam, már mindent megtehetek. Ekkor zuhantam a mélybe, a szakadékról. A nevezetes éjszaka, amikor úgy döntöttem a családomat kitörlöm az életből. Csak az anyámat találtam otthon. Áradt belőle a tömény alkohol szag. Amikor már egy hete nem állt be a zuhany alá. A göndör vörös haja csimbókokban állt a fején. A szemei körül a rászáradt smink. Az apám elment... "- 1 hónapja itt hagyott. Gyűlöl téged. Téged és engem. Mert gyengék vagyunk..." A könnyei vízesésként árasztotta el a koszos bőrét. Elcsukló hangon hagyta el ajkait utolsó szava. Az igazság... " Gyöngévé tettél!" Akkor. Azon az éjszakán elvettem az életét. Szántam. Gyűlöltem. Nem bírtam az igazsággal. Apám következett. Conrad. Erre a névre még emlékszem. Ahogy az ágyába hoztam el a halált. Az utolsó szava ez volt. " Mrs. Conrad vissza adta, amit te elvettél tőlem. Senki kölyke. " Akkor derült ki számomra, hogy nem ismerem a valódi apámat. Az anyám sem biztos, hogy az anyám... Egy ideig kérdések bombázták az agyamat, de idővel felhagytam vele... Sose derítettem ki az igazat anyámról. Az viszont bizonyos volt, hogy Mrs. Conrad a nevelőapámmal hetyegett. Nem ezért. Inkább az öreg kijelentése miatt öltem meg a Mrs. Conradot. Mr. Conrad már csak a helyzet áldozata volt. Persze ez is csak néhány évvel a családom kivégzése után történt meg. Valahol megbántam... Valahol nem. Magam sem tudom eldönteni. De, hogy a lányt miért hagytam életben? Scarlett Conrad épp olyan ártatlan volt, mint a frissen esett szűz hó... dust and shadows |
|
Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Re: Killian O'Conner Csüt. Szept. 28 2017, 20:29 | gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows ❖ Killian O'Conner ❖ Kedves Killian! Hát meg kell hagyjam, hogy nagyon gyorsan végeztél a lapoddal ahhoz képest, hogy nemrég regisztráltál csak. Nagyon gyors volt, és ennek ellenére viszont egy megfelelő lapot hoztál össze kellő mennyiségű információval. Nem beszélve a választott arcról... valahogy sejtettem, hogy valami bestiális teremtmény lesz, esküszöm még démonnak is képes lettem volna elképzelni őt de vámpírlét is kimondottan dögösen áll A lapodra rátérve azonban kiderült, hogy te kimondottan élvezted az élet minden apró örömeit még annak ellenére is, hogy te okoztad a szüleid halálát amit lássunk be... nem volt annyira szép dolog. Nem bántak veled jól az olvasottak alapján és láthatóan te ezért nem tudtad őket elviselni. Aztán rájöttél, hogy mennyire is magányos tud lenni az élet akkor, ha nem marad melletted senki mert szó szerint kiirtasz magad mellől mindenkit. Egy valakit kivéve. Vajon kicsoda az a lány, akit te megemlítettél? Igazán felhívja a figyelmet ez a titokzatosság, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan kiderül, hogy ki is az akit a te sötét lelked életben hagyott. Meglehet az oka. Ez azonban akkor derül ki, ha játéktérre engedlek és végül ott majd beljebb engeded az olvasókat a történetedbe. Kíváncsian várom, hogy miket fogsz véghez vinni, mihez fogsz fajulni, ugyanis te korántsem tűnsz egy angyali teremtménynek Kérlek, foglalj arcot, keress partnert-szálakat és érezd jól magadat! Jó szórakozást kívánok!
|
|