Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo

If I cannot move heaven, i will raise hell

Julian Atticus Blackthorn
TO LOVE IS TO DESTROY, AND THAT TO BE LOVED IS TO BE THE ONE DESTROYED

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Julian Atticus Blackthorn Empty

Inialos

Julian Atticus Blackthorn
Lex malla, lex nulla - A rossz törvény, nem törvény
Colin Ford Árnyvadász12Újonc
the devil is in the details

❖ Becenév:
Jules
❖ Születési hely, idõ:
Los Angeles, 2005. január 18.
❖ Családi állapot:
Egyedülálló
❖ Szexuális beállítottság:
Hetero
❖ Foglalkozás:
Tanuló árnyvadász
❖ Ismertetõ jel:
Temérdek testvére, és a Blackthornokra jellemző, kékeszöld szeme.
❖ Átváltozás:
-
❖ Rang:
Újonc
❖ Család:
Julian családja brit gyökereknek örvend. Apja még Londonban született, de azóta Los Angelesbe költözött, és idővel az ottani intézet vezetőjévé vált. Megannyi gyermek büszke édesapja, szám szerint hétnek, ebből ketten, a legidősebbek; Mark és Helen tündér anyától származnak. Livia(Livvy) és Tiberius(Ty) ikrek, tíz évesek, Drusilla(Dru) nyolc és fél, míg a legifjabb, Octavius(Tavvy) csupán kettő. Édesanyjuk nem sokkal a születése után, két évvel ezelőtt hunyt el.
Angliában akadnak még rokonaik, például a nagybácsijuk, az antik világért rajongó Arthur, vagy Marjorie néni, aki az árnyvadászoktól szokatlanul már a kilencvenes éveit tapossa.
look deeply into my eyes

5 pozitív tulajdonság
Kitartó, védelmező - főként a családját tekintve -, hűséges, felelősségtudatos és humoros
5 negatív tulajdonság
Csínytevő, sokszor magába fojtja az érzelmeit, makacs, néha a világ összes terhét a vállára tudná pakolni, nem nyílik meg könnyen idegeneknek
5 dolog, amit szeretsz
A családomat, hiszen ők a legfontosabbak. A tengert, a számszeríjamat, a művészetet, és természetesen Emmát (igaz, ő is a család része)
5 dolog, amit nem szeretsz
Helytelen írást és beszédet, ha bántják a szeretteimet, ha Emma kritizálja, hogyan fogom az irónt, amikor nem tudom, mit kezdjek Tavvy sírásával, és ha be akar lépni valaki a festőszobából nyíló titkos szentélyembe
Legnagyobb félelmed
Bántódása esik a családomnak
Legnagyobb vágyad
Hogy anya ismét velünk legyen
Legnagyobb gyengeséged
A családom
Legnagyobb titkod
Bosszant, amiért Emma folyton Jace Herondale-ről ábrándozik, vagy amikor éppen Markot bámulja 
Rejtett tehetséged
Az Emmával kifejlesztett kódnyelvünk használata
Fõ fegyvered
A szeráf pengék és kések, de a számszeríj a kedvencem
Hobbi
Festéssel és rajzolással ütöm el a szabadidőmet
Kedvenc étel
Palacsinta
Kedvenc ital
Nincs különösebb
Kutya vagy Macska
Van egy macskánk, Oscar, de mindkettőt szeretem
Allergia
Az igazságtalanságra eléggé allergiás vagyok
Bal vagy jobbkezes
A jobb kezemre kaptam a Voyance rúnát
Fura/Idegesítõ szokás
Rágom a körmeimet
Szervezett vagy rumlis
Inkább szervezett
Dohány, alkohol, drog
Egyik sem
you can see the war inside

4 évvel korábban

"- Pszt, Emma! Elhoztam a kék festéket anya dolgozószobájából - suttogom oda a lánynak, aki egyúttal a legjobb barátom is. Sok testvérem van, de úgy egyikükkel sem tudok szórakozni, mint Emmával. Talán Mark, aki jobban megért, ám ő sokszor érthetetlen, felnőttes dolgokról szokott beszélni, én pedig nem szeretem, ha fölényeskedik.
Szóval Emmával azt találtuk ki, hogy kicsit kicsinosítjuk Oscar bundáját. Ő a családunk perzsa macskája, és éppen olyan fehér, mint anya festővásznai.
- Kikeverem, láttam, hogyan kell - magyarázom halkan, mégis önbizalomtól telve, miközben a festékes vödröt a földre „ejtve” elszaladok egy lavórnyi vízért. A kiengedéssel nem ütközök problémába, viszont a cipelés már komoly akadályokat gördít elém. Azért nem mutatom ki Ems előtt a gyötrelmeimet, férfias méltósággal, összeszorított fogakkal és szájjal topogok pingvinléptekkel a festékhez, amibe aztán minden teketóriázás nélkül beleöntöm a vizet. A hevesen kifröccsenő maradék azt jelzi, hogy kissé félresikerültek a számításaim, de nem törődök vele igazán, a szőnyegtől amúgy sem látszik. A dolog végeztével félreteszem a lavórt, és az előre elcsent konyhai fakanállal kezdem kevergetni az elegyet.
- Hoztad az ecseteket? - tekintek fel egy pillanatra Emmára, aki egy cinkos mosollyal bólint a kérdésemre. - Csak mert szerintem kész… - motyogom, bizonytalanul méregetve a híg, kék löttyöt.
Hát, biztosan jó lesz, így nem várakozok tovább, elveszem az egyik, felém nyújtott művész eszközt, és alaposan beletunkolva a keverékbe, már lopózok is oda a gyanútlanul alvó Oscarhoz. Teljesen ki van terülve a kedvenc, elnyűtt matracán, és az sem zavarja különösebben, hogy Emmával lelkesen elkezdjük pingálni a bundáját. Szeretnék olyan szép és érdekes mintákat mázolni rá, mint amilyeneket anyától láttam, de hiába forgatom úgy az ecsetet, ahogyan ő szokta, felismerhetetlen massza lesz az egész. Meglehet, hogy Oscar szőre sem a legjobb felület az alkotáshoz, nyilván erről lehet szó.
- Jaj felkelt… - állapítom meg aggodalmasan, mivel még nem vagyunk kész vele teljesen, viszont a macskát nem lehet megállítani, a bundáját rázva leszökken a matracról, majd sértődötten nyávogva kiszalad a padlásszoba ajtaján.
Néhány pillanatig kétkedve méregetem a hűlt helyét, majd Emmára nézve, széles vigyor terül el az arcomon."

Napjainkban

- És amikor Drusilla meglátta szegény, kék Oscart, felsikított! - mesélem elmosolyodva a kiságyában fekvő Tavvynak, akinek ez az egyik kedvenc története. Amolyan szokássá vált anya halála óta, hogy én próbálom elaltatni Octaviust, és amióta megérti a beszédet, azóta többnyire az Emmával megélt, vicces történeteinkkel szórakoztatom lefekvés előtt. - Apáék nagyon dühösek voltak, de aztán közösen megfürdettük Oscart, és már nem is haragudtak - pillantok le rá, és csupán ekkor tűnik fel, hogy már régen elaludhatott. Hiába, nem csak az ő kedvenc története ez, én is szívesen emlékszem vissza arra, milyen bolondságokat műveltünk Emmával. Oscar, Mark, Helen, Livvy, Dru, mindenkit utolértek a tréfáink, egyedül Ty és a szüleink maradtak ki belőlük. Ty kicsit máshogy látja a világot, sokszor felzaklatja, ha valami a nem megszokott módon zajlik, így vele nem viccelődtünk annyit.
Bár azt hiszem, anya halála óta kicsit mindannyian máshogy látjuk már a világot...
- Persze magamra vállaltam, a mi szüleink hamarabb elfelejtik a csínytevéseket, és Emma családtag. Őket pedig mindig megvédjük - motyogom el neki a történet befejezését, és óvatosan felkelek az ágya mellől. - Jó éjt, kistesó - simogatom meg utoljára Tavvy barna, göndör fürtjeit, majd halkan kiosonok a színes állatokkal díszített szobájából.

dust and shadows

Anonymous
Vendég
ranggal rendelkezem
Vendég
all the stories are true

Julian Atticus Blackthorn Empty

gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  

❖ Julian Atticus Blackthorn  ❖
Szerbusz kis prücsök!

Nagyon örülök, hogy egy újabb gyermek érkezett sorainkban, hisz az ilyen fiatal egyedek olyan ritkák, mint a fehér holló, szóval igazi kincsnek számítasz a másik kis barátoddal együtt  ballon
Kimondottan örülök annak, hogy számodra megadatik a nagy és terjedelmes család, elvégre egy ilyen fiatal serdülő gyermeknek szüksége van arra, hogy a családja összes tagja mellette legyen. Nem csoda ez, hisz nagyon erős családból származol így kétségkívül, hogy minden rossztól megtudjátok magatokat védeni. Wink
Tetszett a két kis szösszenet az előtörténetedben. Személy szerint odáig vagyok a macskákért és megvallom sokkot kaptam, amikor olvastam azon mondatot amely utalt arra, hogy két kis csíntevő épp arra készül, hogy valami új külsőt fessenek szó szerint a lusta jószágnak tűnő Oscar-ra. Tipikus gyermeki csíny, hisz az állat az, aki nem igazán tud a gyermekek ellen kibújni így az szinte szabad préda. Miket túl nem élt az a macsek, ejj Very Happy
Örülök, hogy ennyire élénk és üde történettel rendelkezel, ez kimondottan feldobja a kedélyeket. De nem akarlak tovább fent tartani, hisz várnak már rád és egy bohóc is  olajbogyo Vigyázz magadra, hisz az árnyvadászok hiába erősek, ők vannak a legnagyobb veszélynek kitéve Wink Jó szórakozást kívánok, érezd jól magad, és rosszalkodj sokat  Julian Atticus Blackthorn 704671141

1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Julian Blackthorn
» Helen Blackthorn
» Mark Blackthorn
» Julian rejtekhelye
» Julian szobája