Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Julian Atticus Blackthorn Vas. Okt. 08 2017, 23:07 | Julian Atticus Blackthorn
Lex malla, lex nulla - A rossz törvény, nem törvény Colin Ford | Árnyvadász | 12 | | Újonc |
the devil is in the details ❖ Becenév: Jules ❖ Születési hely, idõ: Los Angeles, 2005. január 18. ❖ Családi állapot: Egyedülálló ❖ Szexuális beállítottság: Hetero ❖ Foglalkozás: Tanuló árnyvadász ❖ Ismertetõ jel: Temérdek testvére, és a Blackthornokra jellemző, kékeszöld szeme. ❖ Átváltozás: - ❖ Rang: Újonc ❖ Család: Julian családja brit gyökereknek örvend. Apja még Londonban született, de azóta Los Angelesbe költözött, és idővel az ottani intézet vezetőjévé vált. Megannyi gyermek büszke édesapja, szám szerint hétnek, ebből ketten, a legidősebbek; Mark és Helen tündér anyától származnak. Livia(Livvy) és Tiberius(Ty) ikrek, tíz évesek, Drusilla(Dru) nyolc és fél, míg a legifjabb, Octavius(Tavvy) csupán kettő. Édesanyjuk nem sokkal a születése után, két évvel ezelőtt hunyt el. Angliában akadnak még rokonaik, például a nagybácsijuk, az antik világért rajongó Arthur, vagy Marjorie néni, aki az árnyvadászoktól szokatlanul már a kilencvenes éveit tapossa. look deeply into my eyes 5 pozitív tulajdonság Kitartó, védelmező - főként a családját tekintve -, hűséges, felelősségtudatos és humoros 5 negatív tulajdonság Csínytevő, sokszor magába fojtja az érzelmeit, makacs, néha a világ összes terhét a vállára tudná pakolni, nem nyílik meg könnyen idegeneknek 5 dolog, amit szeretsz A családomat, hiszen ők a legfontosabbak. A tengert, a számszeríjamat, a művészetet, és természetesen Emmát (igaz, ő is a család része) 5 dolog, amit nem szeretsz Helytelen írást és beszédet, ha bántják a szeretteimet, ha Emma kritizálja, hogyan fogom az irónt, amikor nem tudom, mit kezdjek Tavvy sírásával, és ha be akar lépni valaki a festőszobából nyíló titkos szentélyembe Legnagyobb félelmed Bántódása esik a családomnak Legnagyobb vágyad Hogy anya ismét velünk legyen Legnagyobb gyengeséged A családom Legnagyobb titkod Bosszant, amiért Emma folyton Jace Herondale-ről ábrándozik, vagy amikor éppen Markot bámulja Rejtett tehetséged Az Emmával kifejlesztett kódnyelvünk használata Fõ fegyvered A szeráf pengék és kések, de a számszeríj a kedvencem Hobbi Festéssel és rajzolással ütöm el a szabadidőmet Kedvenc étel Palacsinta Kedvenc ital Nincs különösebb Kutya vagy Macska Van egy macskánk, Oscar, de mindkettőt szeretem Allergia Az igazságtalanságra eléggé allergiás vagyok Bal vagy jobbkezes A jobb kezemre kaptam a Voyance rúnát Fura/Idegesítõ szokás Rágom a körmeimet Szervezett vagy rumlis Inkább szervezett Dohány, alkohol, drog Egyik sem | |
you can see the war inside 4 évvel korábban "- Pszt, Emma! Elhoztam a kék festéket anya dolgozószobájából - suttogom oda a lánynak, aki egyúttal a legjobb barátom is. Sok testvérem van, de úgy egyikükkel sem tudok szórakozni, mint Emmával. Talán Mark, aki jobban megért, ám ő sokszor érthetetlen, felnőttes dolgokról szokott beszélni, én pedig nem szeretem, ha fölényeskedik. Szóval Emmával azt találtuk ki, hogy kicsit kicsinosítjuk Oscar bundáját. Ő a családunk perzsa macskája, és éppen olyan fehér, mint anya festővásznai. - Kikeverem, láttam, hogyan kell - magyarázom halkan, mégis önbizalomtól telve, miközben a festékes vödröt a földre „ejtve” elszaladok egy lavórnyi vízért. A kiengedéssel nem ütközök problémába, viszont a cipelés már komoly akadályokat gördít elém. Azért nem mutatom ki Ems előtt a gyötrelmeimet, férfias méltósággal, összeszorított fogakkal és szájjal topogok pingvinléptekkel a festékhez, amibe aztán minden teketóriázás nélkül beleöntöm a vizet. A hevesen kifröccsenő maradék azt jelzi, hogy kissé félresikerültek a számításaim, de nem törődök vele igazán, a szőnyegtől amúgy sem látszik. A dolog végeztével félreteszem a lavórt, és az előre elcsent konyhai fakanállal kezdem kevergetni az elegyet. - Hoztad az ecseteket? - tekintek fel egy pillanatra Emmára, aki egy cinkos mosollyal bólint a kérdésemre. - Csak mert szerintem kész… - motyogom, bizonytalanul méregetve a híg, kék löttyöt. Hát, biztosan jó lesz, így nem várakozok tovább, elveszem az egyik, felém nyújtott művész eszközt, és alaposan beletunkolva a keverékbe, már lopózok is oda a gyanútlanul alvó Oscarhoz. Teljesen ki van terülve a kedvenc, elnyűtt matracán, és az sem zavarja különösebben, hogy Emmával lelkesen elkezdjük pingálni a bundáját. Szeretnék olyan szép és érdekes mintákat mázolni rá, mint amilyeneket anyától láttam, de hiába forgatom úgy az ecsetet, ahogyan ő szokta, felismerhetetlen massza lesz az egész. Meglehet, hogy Oscar szőre sem a legjobb felület az alkotáshoz, nyilván erről lehet szó. - Jaj felkelt… - állapítom meg aggodalmasan, mivel még nem vagyunk kész vele teljesen, viszont a macskát nem lehet megállítani, a bundáját rázva leszökken a matracról, majd sértődötten nyávogva kiszalad a padlásszoba ajtaján. Néhány pillanatig kétkedve méregetem a hűlt helyét, majd Emmára nézve, széles vigyor terül el az arcomon." Napjainkban - És amikor Drusilla meglátta szegény, kék Oscart, felsikított! - mesélem elmosolyodva a kiságyában fekvő Tavvynak, akinek ez az egyik kedvenc története. Amolyan szokássá vált anya halála óta, hogy én próbálom elaltatni Octaviust, és amióta megérti a beszédet, azóta többnyire az Emmával megélt, vicces történeteinkkel szórakoztatom lefekvés előtt. - Apáék nagyon dühösek voltak, de aztán közösen megfürdettük Oscart, és már nem is haragudtak - pillantok le rá, és csupán ekkor tűnik fel, hogy már régen elaludhatott. Hiába, nem csak az ő kedvenc története ez, én is szívesen emlékszem vissza arra, milyen bolondságokat műveltünk Emmával. Oscar, Mark, Helen, Livvy, Dru, mindenkit utolértek a tréfáink, egyedül Ty és a szüleink maradtak ki belőlük. Ty kicsit máshogy látja a világot, sokszor felzaklatja, ha valami a nem megszokott módon zajlik, így vele nem viccelődtünk annyit. Bár azt hiszem, anya halála óta kicsit mindannyian máshogy látjuk már a világot... - Persze magamra vállaltam, a mi szüleink hamarabb elfelejtik a csínytevéseket, és Emma családtag. Őket pedig mindig megvédjük - motyogom el neki a történet befejezését, és óvatosan felkelek az ágya mellől. - Jó éjt, kistesó - simogatom meg utoljára Tavvy barna, göndör fürtjeit, majd halkan kiosonok a színes állatokkal díszített szobájából. dust and shadows |
|
Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Re: Julian Atticus Blackthorn Csüt. Okt. 12 2017, 20:44 | gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows ❖ Julian Atticus Blackthorn ❖ Szerbusz kis prücsök! Nagyon örülök, hogy egy újabb gyermek érkezett sorainkban, hisz az ilyen fiatal egyedek olyan ritkák, mint a fehér holló, szóval igazi kincsnek számítasz a másik kis barátoddal együtt Kimondottan örülök annak, hogy számodra megadatik a nagy és terjedelmes család, elvégre egy ilyen fiatal serdülő gyermeknek szüksége van arra, hogy a családja összes tagja mellette legyen. Nem csoda ez, hisz nagyon erős családból származol így kétségkívül, hogy minden rossztól megtudjátok magatokat védeni. Tetszett a két kis szösszenet az előtörténetedben. Személy szerint odáig vagyok a macskákért és megvallom sokkot kaptam, amikor olvastam azon mondatot amely utalt arra, hogy két kis csíntevő épp arra készül, hogy valami új külsőt fessenek szó szerint a lusta jószágnak tűnő Oscar-ra. Tipikus gyermeki csíny, hisz az állat az, aki nem igazán tud a gyermekek ellen kibújni így az szinte szabad préda. Miket túl nem élt az a macsek, ejj Örülök, hogy ennyire élénk és üde történettel rendelkezel, ez kimondottan feldobja a kedélyeket. De nem akarlak tovább fent tartani, hisz várnak már rád és egy bohóc is Vigyázz magadra, hisz az árnyvadászok hiába erősek, ők vannak a legnagyobb veszélynek kitéve Jó szórakozást kívánok, érezd jól magad, és rosszalkodj sokat
|
|