Vendég ranggal rendelkezem Vendég all the stories are true
| Tárgy: Chloe Cressida Ravenheart Szer. Márc. 28 2018, 11:40 | Chloe Cressida Ravenheart karakterhez illõ idézet Melissa Benoist | árnyvadász | 22 | | harcos árnyvadász |
the devil is in the details ❖ Becenév: Cece, Chloie ❖ Születési hely, idõ: 1995. november 13. New York ❖ Családi állapot: Egyedülálló ❖ Szexuális beállítottság: Heteroszexuális ❖ Foglalkozás: főállású árnyvadász ❖ Ismertetõ jel: Thomasról, aki mindig rajtam lóg. ❖ Átváltozás: - ❖ Rang: Árnyvadász vagyok, harcos. ❖ Család: Nos, nekem nem volt nehéz dolgom az életemben. Beleszülettem az árnyvadászok világába, ugyanis a szüleim is azok voltak, most pedig, ahogy az idő eljár felettük mindketten az árnyvadász akadémián tanítanak. A kapcsolatom nagyon jó velük, bár nagyon tradicionálisak, ha mondhatom így. Ragaszkodnak a szabályokhoz, méghozzá két kézzel. Ebben csak az a legidegestőbb, hogy apám hat éves koromban kikötötte, hogy csak és kizárólag árnyvadászhoz mehetek feleségül, vagy vihetek haza bemutatásra. Tommyboy, hát ő egy külön történet. Ő az én parabatai-om. A lelki társam. A legjobb barátom. És szinte már családtagnak számít. Árnyékként követjük egymást mindenhová, szinte már öszenőttünk. Apámék nagy reményeket táplálnak abba, hogy titkon ő az én Kedvesem... de bruuuh... még a hideg is kiráz ettől a gondolattól. ❖ pozitív tulajdonságok bátor, kedves, szeretnivaló, bolondos, eszes, humoros, extrovertált, bizakodó, maximalista, és rohadt jó vodka-pezsgőt tudok keverni. ❖ negatív tulajdonságok hangulatember, bosszúálló, mindent túlgondolok, könnyen zavarba lehet hozni, a pirosbetűs napokon szinte elviselhetetlen sárkánnyá változom, és túl sokat tudok meginni az általam kevert vodka-pezsgőből. ❖ legnagyobb félelmed hogy veszélybe kerül a családom. ❖ legnagyobb vágyad segíteni Thomason. ❖ legnagyobb titkod néha úgy tűnik, hogy Thomas egész helyes, de ez csak nagyon-nagyon ritka pillanatokban tör elő, és amúgy nem is igaz... ❖ legnagyobb gyengeséged a parabati-om. Ha ő veszélybe kerül, én magam is gyengévé válok, mert félek, hogy elveszítem. ❖ fõ fegyvered mikor mi akad a kezembe. look deeply into my eyes A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. A karakter előtörténete. Itt kell bemutatnod, hogy honnan is származik, miképpen nevelkedett, illetve milyen külső befolyás érte az eddigi élete során. Nincs szóhatár, de minimálisan meg illik ütnie azért a 300 szót. Nyugodtan fejtsd ki a karaktered életét, amilyen részletesen csak szeretnéd! Térj ki minden fontos dologra, színezd kedved szerint! Erre mindössze egy hét áll a rendelkezésedre. you can see the war inside |
|