descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Azazel
if i cannot move heaven, i will raise hell
Silent Brothers
❖ admin

avatar
Keresem :
new members
Tartózkodási hely :
❖ between the topics ❖
foglalkozás :
❖ hobby? this page is my life ❖
Karaktered arca :
❖ faceless helper ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


gratulálunk, elfogadva!
dust and shadows  
❖ Forger of Weapons, Prince of Hell ❖

Drága Azazel!

A téged várók listája koránt sem nevezhető rövidnek, hiszen rajta szerepel a lányod, Selene, aki biztosan szeretné bepótolni veled az elvesztegetett időt, meg aztán rengeteg plottal elhalmozni téged majd a jövőben. Utána pedig még ott van azért Sariel is, aki egy régi szerelemnek számít, plusz ott van Pandalena, akit nagyon szeretnél dróton rángatni.. Aztán közben még Lucifer-ről sem szabad elfeledkezni.. Oh, egek kész csapat vár már rád, de komolyan! S ez még csak az, akik várnak, de rajtuk kívül még jó pár karakterrel van lehetőséged kiépíteni szálakat, szóval szerintem garantáltan nem fogsz unatkozni!

A lapodat olvasva valahogy szüntelen kíváncsiság született a mellkasomban és egyfajta tudásszomjat ébresztett bennem. Tudni akarom a terveidet, ugyanakkor egy részem örülne a meglepetésnek is, ami valószínűleg érni fog most, hogy majd a játéktérre vetemedsz, hiszen a démontársaid is éledezni kezdenek. Még a végén démon uralta övezet leszünk. Aztán már tényleg csak az lesz a kérdés, hogy ki lesz ennek a káosznak a végső vezetője.  
Mindenesetre én nagyon kíváncsi vagyok, hogy mégis mit fogsz kihozni a karakterből és a már meglévő kapcsolati szálaiból, amiből igen sok minden kisülhet, mindenesetre én nagyon szurkolok neked, hogy minden sínen legyen teljesen. Na, jó nem teljesen.. Hiszen az mégis csak a föld pusztulását jelentené, nemde?  

Na, de nyomás foglald le a hihetetlenül tökéletes pofidat, utána pedig még dobd be magad a rangfoglalóba is, onnantól kezdve pedig már nincs más teendőd, mint a játéktérre vetemedni! Wink

Jó szórakozást kívánok, drága Azazel!  


Azazel
❖ Bukott angyal

avatar
Keresem :
i need someone
Tartózkodási hely :
New York
foglalkozás :
üzletember
Karaktered arca :
Brett Dalton
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


fõkarakterem neveAzazel
Azazel
A pokol nem jön hirtelen. A pokol lassan, de biztosan érkezik.
play by DémonkorHerceg
the devil is in the details

❖ Becenév:
Nem becéznek sehogy. Aki megpróbálja, utána már nem terjeszti. Ha különleges megszólításra vágysz, akkor a felséges herceg, vagy kegyelmes úr megteszi.
❖ Születési hely, idõ:
Réges régen ...
❖ Családi állapot:
Egyedülálló. Állni egyedül állok, de lefeküdni társaságban szoktam.
❖ Szexuális beállítottság:
Mindegy, de én irányítok. Nem érdekel, hogy mit akarsz, vagy mit nem.
❖ Foglalkozás:
Tönkreteszi mások életét?
❖ Ismertetõ jel:
Hogy tönkretette az életedet?
❖ Átváltozás:
-
❖ Rang:
Alapvetően elégedett vagyok a helyzetemmel, az, hogy feljebb tekingetek csupán kötelességtudat. Én jobban csinálnám. [/url].
❖ Család:
Az első gyermek tulajdonképpen bérmunkában született. Nem én akartam, de itt van, és létezik. Egészen életrevaló. Megtartjuk. A második egy beépített alvó ügynökként jött létre. Még alszik.
❖ pozitív tulajdonságok
zseniális, szellemes, jóképű, határozott, bátor ...
❖ negatív tulajdonságok
hazug, kegyetlen, önző
❖ legnagyobb félelmed
az unalom
❖ legnagyobb vágyad
minél többen féljék és tiszteljék a nevem
❖ legnagyobb titkod
szeretnéd tudni, mi?
❖ legnagyobb gyengeséged
túl ismert vagyok
look deeply into my eyes

Én adtam ennek a tökfilkónak egy esélyt, hogy felemelkedhessen, de elszúrta, és mindenkit romlásba döntött, aki vele tartott. Egy pancser. De még most is játssza az eszét, miközben akkora zabszem van a valagában, hogy szerintem leülni is alig tud. Ezt nem így kell csinálni.
Beletelt némi időbe, mire a csúfos bukás (az ő bukása nem az enyém, engem csak elsodort!) után rendezni tudtam a soraimat. Nehezen ment az első hídfőállások kiépítése onnan, a semmi széléről. De nem is kell elsietni semmit! Az a lényeg, hogy nem szabad látványos eredményeket elérni, mert az azonnali ellenakciókat szül. Csak egy kis lépés itt, egy kis lépés ott, melyek önmagukban értéktelenek, de együtt halálos kombinációt alkotnak majd. Nem kell sietni, idő van bőven.
Az a helyzet, hogy senki nem lát az orránál tovább. Az Öreg odafen meg ezen remekül szórakozik. Mert hát ugye neki addig viszonylag nyugta van, amíg mi egymástól akarjuk elmarni a trónt, mely nem az ő trónja. Odadobott nekünk egy ilyen "ki lesz a pokol ura" gumicsontot, amikor hát ... valljuk be, na, a pokol azért nem egy álomkirályság.
Egyébként amióta kiszabadultam, és angyali megkötések nélkül járom a földet, ez a hely tetszik a legjobban. A menny punnyadt volt, egy kész katasztrófa. A pokol... kényelmetlen, sötét, büdös ... De a Föld! Mindent megkaphatsz, ami szem-szájnak ingere. Egymásra halmozhatod a bűnös élvezeteket, tobzódhatsz bennük, lubickolhatsz a fertő mocsaraiban. De ezek a mocsarak nem büdösek. Ezek jóízűek, és jó szagúak, puhák ... olykor lágy domborulatokkal ...
Ez a fenti teljes önmegtartóztatás, megtörhetetlen angyali önuralom, teljesen érthető. Ki a fene akar ellenállni a kísértéseknek, ha már egyszer kipróbálta valamelyiket? Ők meg azért ilyen morcosak ettől, mert biza a szőlő savanyú.
Egyébként szerintem a harc teljesen felesleges. Mondom én, a fegyverek kovácsa. Nem kell őket legyőzni. El kell rontani mindet! Hogy is mondják mostanában? Win-win. Nekünk is nyugtunk lesz, de ők se járnak rosszul. Ha ez bekövetkezik, amiatt csak az emberek fognak szenvedni, de hát ők meg azért vannak, hogy szenvedjenek. Ez létezésük értelme, csak nem tudnak róla.
Na, ezért kell nekem lennem a főnöknek, mert én képes vagyok ilyen felelősségteljesen tekinteni erre az egész cirkuszra. Velem tartasz?
you can see the war inside

1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Démonok-
Ugrás: