descensuc averno facilis est

the descent into hell is easy


Share | 
Leviathan ♥
if i cannot move heaven, i will raise hell
Luna Hellfire
❖ Kezdõ Warlock

avatar
Keresem :
❖ will i ever find love? ❖
Tartózkodási hely :
❖ new york ❖
foglalkozás :
❖ i love chaos ❖
Karaktered arca :
❖ eiza gonzález ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése

-- elkelt karakter --
Luna Hellfire
❖ Kezdõ Warlock

avatar
Keresem :
❖ will i ever find love? ❖
Tartózkodási hely :
❖ new york ❖
foglalkozás :
❖ i love chaos ❖
Karaktered arca :
❖ eiza gonzález ❖
all the stories are true
Felhasználó profiljának megtekintése


Leviathan ---
tom ellis ❖ pokol hercege
// elsősorban szeretném kiemelni azt, hogy lehetőleg olyan user vállalja be a fiatalembert, akire ténylegesen lehet számítani és aktív lesz, mert fontos szerepet töltene be a fiatalember a karakterem életében. ha várnom kell rád, akkor kérlek szólj, mert én is ki fogok esni majd vizsgaidőszak vagy bármi más miatt meg nem mindig lehet ihlete az embernek, de mindenképpen komoly érdeklődőt szeretnék, akivel ezeken kívül lehetne ténylegesen haladni. a pb szeretném, ha megmaradna, hiszen szerintem nagyon illik a lefestett karakterhez. a név azonban fix, hiszen egy canon pokol hercegről van szó!  nagyon várlak, ígérem ha megérkezel nem fogsz unatkozni. :38:
A karakter lényegében egy canon karakter lenne, akinek teljesen kötetlen a háttér története. Megannyi legenda szól a karakterről ezekből fel lehet építeni a hátterét, amiben nagyon szívesen segítek. Fontos, hogy egyike a pokol hercegének ezért kifejezetten nagy rangot képvisel a pokolban. Megvan a magad birodalma és hosszú évszázadok után először léptél újra a Föld felszínére. A változásokhoz könnyedén hozzászoktál mégis a tenyérbemászó stílusoddal nagyon sok mindenkit sikerült magad ellen fordítanod, de mégis többen vannak azok, akik legszívesebben a tenyeredből ennének. Azonban ők nem kihívások a számodra, hiszen szereted megtörni az embereket és az alvilágiakat egyaránt. Ügyesen bánsz a szavakkal könnyedén manipulálsz bárkit, hogy megtegye, amit te akarsz mégis vannak, akik képesek ellenállni neked azokban leled igazán az örömöd. Előfordul, hogy már olyan végletekbe taszítod az alanyaidat, hogy élet és halál között lebegnek. Nem tudok róla, hogy ki az apám és őszintén nem is érdekel. Mellékesen megsúgom, hogy te vagy az apám. Különösebb érdeklődést nem mutattál irányomba eddig, mintha nem is számítottam volna. De most, hogy meghalt a testvérem úgy érzed, hogy meg kellene becsülnöd az egyetlen lányodat.  Rá akarsz venni, hogy használjam az erőmet. Te leszel a kisördög a vállamon, aki megpróbál kifordítani önmagamból. Ki tudja.. Talán már most is éppen azt teszed.
// Nem akarom megkötni a történetének a további fordulatait, de szívesen ötletelek, hogy mik történhettek vele a hosszú élete során. Nekem a jövőben egy bonyolultabb szál miatt lenne rá szükségem, ha meggyőztelek ezzel a kis szöveggel, akkor regizz be és majd tájékoztatlak a továbbiakról! Gyere nagyon hamar!    
több ezer ❖ szabad  
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
pulvis et umbra sumus :: Karakteralkotás :: Karakterbörze :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-
Ugrás: